πετρος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 13:38
Chainis έγραψε: 05 Οκτ 2022, 12:50
πετρος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 01:56
Θυμησε μου λιγο τις υβρεις που ξεστομισα,την εκπορνευση γυναικων, το καψιμο ανθρωπων, τους θανατους, τους βασανισμους, τους βιασμους που ευχηθηκα η χειροκροτησα;;; Θυμησε μου ποτε εκστομισα εκφρασεις του τυπου '' πουτλερακια θα σας μπει η γοβα του ζελε στο κωλαντερο... ''

Οσον αφορα τους υπολοιπους δυο ισχυρισμους σου, οτι δηλαδη κανενας δεν θελει να εξαφανισει τη Ρωσια κι αν αποτραβηχθει απο την Ουκρανια κανενας δεν θα την πειραξει να σχολιασω ευγενικα οτι οσο καλοπροαιρετες κι αν ειναι δυσκολα θα τις πιστευε κι ο πλεον αφελης...
Σε αυτό το ποστ μόνο, λυσσασμενα σκυλιά, απαιδευτοι δούλοι.
Δεν έχω διάθεση να ψάχνω τα ποστ σου ένα ένα.
Κανένας δεν επιτέθηκε στην Ρωσία, όσο και να το παιδεύετε οι φιλορώσοι σε αυτό τον πόλεμο που μπορεί να φέρει την καταστροφή της γης οι Ρώσοι είναι οι επιτιθέμενοι και αυτοί ξεκίνησαν έναν επεκτάατικόο πόλεμο σε βάρος γειτονικής τους χώρας.
Και δεν ήταν η πρώτη φορά.
Στην Ουκρανία επανέλαβαν σε μεγαλύτερη έκταση ότι έκαναν στην Γεωργία το 2008 που επίσης ήθελε να έχει δυτική πορεία σαν χώρα.
Δεν ξέρω τι δεσμούς έχεις με την Ρωσία αλλά προσπάθησε να βλέπεις τα γεγονότα λιγότερο οπαδικά.
Το '' λυσσασμενα σκυλια και απαιδευτοι δουλοι'' εχει καμμια σχεση με το χυδαιο υβρεολογιο που σου παρεθεσα; Δεν εχω δεσμους με η Ρωσια ουτε οπαδικη νοοτροπια και φρασεολογια που πολλους χαρακτηριζει εδω μεσα... Κατανοω την κοινη λογικη που δυστυχως πολλοι δεν την εχουν....Πιστευεις σοβαρα δηλαδη οτι η Ρωσια θα δεχοταν αδιαμαρτυρητα τη δυτικη - νατοικη πορεια των ομορων χωρων;;; Για τους Αμερικανους που εχουν τριτοκοσμικα προτεκτορατα ολες τις χωρες της νοτιας αμερικης και κοντεψαν να αρχισουν παγκοσμιο πολεμο για την.. Κουβα δεν εχεις να πεις τιποτα; Φανταζεσαι το Μεξικο να επελεγε φιλορωσικη πορεια και την αμερικη να το δεχεται με χαρα;;;;
Είναι ίδιου επιπέδου με αυτές τθς βρισιές που σε ενοχλουν γιατί απευθύνονται σε αυτούς που συμπαθείς.
Τι λόγος πέφτει στην Ρωσία για την πορεία της Γεωργίας η της Ουκρανίας και την εξωτερική τους πολιτική;
Έχεις μείνει στην πρακτική της Αμερικής το 60.
Τώρα όλη η Λατινική Αμερική έχει αριστερές κυβερνήσεις που συνεργάζονται με την Ρωσία και την Κίνα όπως θέλουν.
Η κρίση της Κούβας έγινε γιατί οι Ρώσοι έστειλαν για εγκατάσταση πυρηνικά όπλα, όχι γιατί έγινε κομουνιστική.
Και να θυμάσαι ότι το ΝΑΤΟ είναι ήδη στα σύνορα της Ρωσίας πάνω από 15 χρόνια.
Τι προβλήματα της δημιούργησε αυτό το διάστημα;