όποιον κρατήσει την πιο αξιοπρεπή/μαχητική στάση, μεταξύ λαγου και κασιδιάρη είμαιGewponos90 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 18:59
Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές. ΧΑ, Λαγό η Κασιδιάρη;
ο μπαρμπα νικος αποδείχτηκε πολύ λίγος
όποιον κρατήσει την πιο αξιοπρεπή/μαχητική στάση, μεταξύ λαγου και κασιδιάρη είμαιGewponos90 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 18:59
Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές. ΧΑ, Λαγό η Κασιδιάρη;
Αφού θα πάνε στη μπουζού, τι σημασία έχει;Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:12όποιον κρατήσει την πιο αξιοπρεπή/μαχητική στάση, μεταξύ λαγου και κασιδιάρη είμαι
όση σημασία έχει και η δυνητική ψήφος ενός έλληνα του εξωτερικού που δεν έχει κατεβεί ποτέ να ψηφίσει από το 2012 και μετάnikos p 2020 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:20Αφού θα πάνε στη μπουζού, τι σημασία έχει;Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:12όποιον κρατήσει την πιο αξιοπρεπή/μαχητική στάση, μεταξύ λαγου και κασιδιάρη είμαι
Όχι, αυτό ήταν demo
https://www.reader.gr/crime/poios-einai ... omokratikiUppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08
Κάτι που μου διέφυγε στην αρχή, στο 20 περίπου Σπίνος και καραφλός Νοσφεράτου λένε ότι ο Μιχαλολιάκος γνώριζε ποιος ήταν πίσω από τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών και δεν έκανε τίποτα. Από την περιγραφή μάλλον λένε για τον μακαρίτη τον Στεφανάκο. Το γιατί δεν μίλησε ο ΝΓΜ το αφήνουν ως ερώτημα κι ο Σπίνος λέει ότι θα πει πράγματα στο εφετείο. Εν τέλει, μετά από τόσον καιρό κοιτώντας πίσω, πόσο πιθανό είναι να το οργάνωσε ο ίδιος ο ΝΓΜ; Αλλιώς γιατί δεν μίλησε αν ισχύει ότι γνώριζε;
Οπότε ο "Πιτσίλας" είναι η περσόνα στην οποία αναφέρονται; Πήγε το μυαλό μου στον Στεφανάκο, γιατί κι αυτός είχε συνδεθεί με το συμβάν, είναι ποινικός, είχε συνεργαστεί και με τρομοκράτες. Επειδή είπαν για ανάθεση φαντάστηκα κάποιον μεγάλο στον υπόκοσμο .nick έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:18https://www.reader.gr/crime/poios-einai ... omokratikiUppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08
Κάτι που μου διέφυγε στην αρχή, στο 20 περίπου Σπίνος και καραφλός Νοσφεράτου λένε ότι ο Μιχαλολιάκος γνώριζε ποιος ήταν πίσω από τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών και δεν έκανε τίποτα. Από την περιγραφή μάλλον λένε για τον μακαρίτη τον Στεφανάκο. Το γιατί δεν μίλησε ο ΝΓΜ το αφήνουν ως ερώτημα κι ο Σπίνος λέει ότι θα πει πράγματα στο εφετείο. Εν τέλει, μετά από τόσον καιρό κοιτώντας πίσω, πόσο πιθανό είναι να το οργάνωσε ο ίδιος ο ΝΓΜ; Αλλιώς γιατί δεν μίλησε αν ισχύει ότι γνώριζε;
Νομιζω καλα το ειπες πιο πριν.Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:28Οπότε ο "Πιτσίλας" είναι η περσόνα στην οποία αναφέρονται; Πήγε το μυαλό μου στον Στεφανάκο, γιατί κι αυτός είχε συνδεθεί με το συμβάν, είναι ποινικός, είχε συνεργαστεί και με τρομοκράτες. Επειδή είπαν για ανάθεση φαντάστηκα κάποιον μεγάλο στον υπόκοσμο .nick έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:18https://www.reader.gr/crime/poios-einai ... omokratikiUppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08
https://www.kathimerini.gr/society/9438 ... tefanakos/
Uppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:08
σωστα ο βλαστος είχε ακρες σε κυπ και πάνο καμμένοUppercut έγραψε: 13 Οκτ 2020, 20:52 Ο Λαγός είχε υπονοήσει ότι ήθελε να ανταπαντήσουν. Δεν ξέρω αν θα ήταν πολύ έξυπνο από μεριάς Χ.Α. να δοκιμάσουν να κάνουν πόλεμο με Στεφ, Βλαστό και λοιπούς.
Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:12όποιον κρατήσει την πιο αξιοπρεπή/μαχητική στάση, μεταξύ λαγου και κασιδιάρη είμαι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας