!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:42
Airman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:31
Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:13

Αυτό εκπέμπει στο μυαλό του ΑΙΝΕΙΑΝ, Χέλη, Γαλή και λοιπούς.
Τότε μπορείς να εξηγήσεις την ύπαρξη του προκλητικού ντυσίματος (είτε από άντρες είτε από γυναίκες);
Και μη μου πεις τα γνωστά υποκριτικά "'αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου" ή "με βολεύει σαν ντύσιμο".
Το προκλητικό ντύσιμο έχει σαν μοναδικό σκοπό την εκπομπή μηνύματος ότι ψάχνω για ερωτικό σύντροφο (δεν συμφωνώ με το "είμαι εύκολη").
Και για να σε προλάβω, δεν δικαιολογεί τίποτα εκ μέρους των αποδεκτών του μηνύματος.
Απλώς για να βάζουμε κάποια πράγματα στην πραγματική τους διάσταση...
Χμ πολύ άνετα δίνετε ερμηνείες. Να σου δώσω και εγώ δυο ερωτήματα.
α) αφού η γυναίκα που ντύνεται προκλητικά ψάχνει ερωτικό σύντροφο, γιατί παραπονιέστε ότι είναι δύσκολες, δεν ξινές κτλ;
β)όταν κάποια είναι με τον σύντροφό της και ντύνεται προκλητικά τι σημαίνει;
α) Μόνος μου είπα ότι δε συμφωνώ πως είναι εύκολες
β) Για πες μου εσύ, γιατί χειμωνιάτικα φοράς μίνι και ψηλοτάκουνα, όταν παγώνεις από το κρύο και παραπονιέσαι ότι πονάνε τα πόδια σου;
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:16 Αν μια γυναίκα μόνη κΟ προκλητικά ντυμένη πάει και καθήσει σε μια καφετέρια όπου συχνάζουν φαντάροι και αυτή είναι η μόνη γυναίκα εκεί μέσα , εκπέμπει το μήνυμα ...παρενοχλειστε με !!
Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι. Μια γυναίκα μπορεί να θέλει να προκαλεί την προσοχή τύπου "φάτε μάτια ψάρια" για ψυχολογικούς και μόνον λόγους, δηλαδή στο ψάξιμο για αυτοπεποίθηση και όχι βιασμό.

Το κατά πόσον η συγκεκριμένη αναζήτηση προσοχής/αφελούς πρόκλησης συνεπάγεται σοβαρότητα ή δυναμισμό, είναι συζητήσιμο.

Αλλά σίγουρα δεν είναι λόγος που δικαιολογεί τον βιασμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enterprise-psi έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:46
Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:42 β)όταν κάποια είναι με τον σύντροφό της και ντύνεται προκλητικά τι σημαίνει;
Ότι δεν έχει φάει αρκετές , ώστε να ντύνεται σεμνά :lol:
:011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Αν μια γυναίκα προκλητικά ντυμένη πάει στο .. εστιατόριο που τρώνε τα συνεργεία η στην καφετέρια που πίνουν τον καφέ τους ναύτες που έχουν μήνες να δουν γυναίκα και ..αρχίσει να στέλνει λάγνες ματιές η χορεύει τσιφτετέλι με τα βυζιά έξω ..τι μήνυμα που στέλνει είναι ..
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:58 Καμάρι μου, από την στιγμή που δεν υπάρχει συναίνεση είναι βιασμός.
δεν αρκει να μην υπαρχει συναινεση. πρεπει και να το ξερει ο αλλος. πρεπει καπως να καταστει σαφες οτι δεν υπαρχει συναινεση, και εφοσον δεν υπογραφουμε συμβολαιο, η γενικοτερη συμπεριφορα ειναι που θα το κανει σαφες η οχι. ο κοινος νους λεει οτι αμα τριβεσαι, θες πουτσα. αμα δε θες αλλα θες μονο να τριβεσαι, βρες τροπο να το επικοινωνησεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:48
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:16 Αν μια γυναίκα μόνη κΟ προκλητικά ντυμένη πάει και καθήσει σε μια καφετέρια όπου συχνάζουν φαντάροι και αυτή είναι η μόνη γυναίκα εκεί μέσα , εκπέμπει το μήνυμα ...παρενοχλειστε με !!
Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι. Μια γυναίκα μπορεί να θέλει να προκαλεί την προσοχή τύπου "φάτε μάτια ψάρια" για ψυχολογικούς και μόνον λόγους, δηλαδή στο ψάξιμο για αυτοπεποίθηση και όχι βιασμό.

Το κατά πόσον η συγκεκριμένη αναζήτηση προσοχής/αφελούς πρόκλησης συνεπάγεται σοβαρότητα ή δυναμισμό, είναι συζητήσιμο.

Αλλά σίγουρα δεν είναι λόγος που δικαιολογεί τον βιασμό.
Μιλάμε για τα μηνύματα που εκπέμπονται και πως αυτά εκλαμβάνονται φίλη Γαλη
Και ασφαλώς κανένας βιασμις δεν δικαιολογείται

Οι τύποι και τα προσχήματα και οι κώδικες συμπεριφοράς και εμφάνισης ανδρών και γυναικών παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία των ανθρώπων ως προς το το μήνυμα στέλνουμε η τι εκλαμβάνεται από τους άλλους
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ST48410 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:07 Η Naida κάνει μια παραδοχή που την οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Θεωρεί την ευθύνη ως μια πίτα. Αν πούμε ότι έχει ευθύνη η γυναίκα σε κάτι θεωρεί ότι αυτόματα απαλλάσσουμε τον βιαστή κατά ένα κομμάτι. Και μου κάνει εντύπωση γιατί το έχουν εξηγήσει αρκετοί εδώ και πολλές σελίδες.
αυτο.

η απαντηση ειναι οτι απλως ειναι γυναικα και φερεται γυναικεια. αυτο που πργαμτικα θελει να πει ειναι "εσυ φταις" σε καποιον αντρα. :lol: ειναι στη φυση της να το κανει :003:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Airman68 έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:47
β) Για πες μου εσύ, γιατί χειμωνιάτικα φοράς μίνι και ψηλοτάκουνα, όταν παγώνεις από το κρύο και παραπονιέσαι ότι πονάνε τα πόδια σου;
Είμαι στο φανάρι με την μηχανή, έχουν παγώσει τα πόδια μου , βρίζω που δεν φόρεσα γκειλικια (ισοθερμικά) και σκάει δίπλα τύπισσα σε σκούτερ , με μίνι , και καλσόν , το οποίο μίνι έχει ανέβει κιόλας αλλιώς θα σκιστεί όπως ανοίγεις λίγο τα πόδια στην σέλα πάνω.

Τι φάση ρε , καλοριφέρ έχουν καταπιεί;;; :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2020, 12:49 Βιάζουν τις μικρές, άρα η μακριά φούστα τους εμποδίζει να βιάσουν τις θειτσες. Οοοοκ.
βιαζουν τις ωραιες, αρα το ελαφρυ ντυσιμο τους βοηθαει να διαλεξουν θυμα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enterprise-psi έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:56
Είμαι στο φανάρι με την μηχανή, έχουν παγώσει τα πόδια μου , βρίζω που δεν φόρεσα γκειλικια (ισοθερμικά) και σκάει δίπλα τύπισσα σε σκούτερ , με μίνι , και καλσόν , το οποίο μίνι έχει ανέβει κιόλας αλλιώς θα σκιστεί όπως ανοίγεις λίγο τα πόδια στην σέλα πάνω.

Και ταυτόχρονα στο σπίτι κρυώνουν και ανοίγουν τα καλοριφέρ στο φουλ (ενώ έχει ήδη ζέστα στο σπίτι). Νορμάλ πράματα γενικά 😊
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Βασικά βιάζουν τις ωραίες ανεξαρτήτως ντυσίματος, επομένως με βάση το σκεπτικό που λέει "τα ήθελε ο κώλος της", γιατί να μην κατηγορηθεί το θύμα για το γεγονός ότι γεννήθηκε όμορφο;

Δεν είναι δίκαιο αυτό, ε;

Επίσης κάποιοι βιάζουν τις άσχημες, άλλοι τις γριές, άλλοι τα ζώα και άλλοι τους άντρες.

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας για το πώς θα τη γλιτώσει κανείς. Σίγουρα πάντως, η ομορφιά παίζει ρόλο.

Να απαγορευτεί;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Τότε μπορείς να εξηγήσεις την ύπαρξη του προκλητικού ντυσίματος (είτε από άντρες είτε από γυναίκες);
Και μη μου πεις τα γνωστά υποκριτικά "'αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου" ή "με βολεύει σαν ντύσιμο".
Το προκλητικό ντύσιμο έχει σαν μοναδικό σκοπό την εκπομπή μηνύματος ότι ψάχνω για ερωτικό σύντροφο (δεν συμφωνώ με το "είμαι εύκολη").
Και για να σε προλάβω, δεν δικαιολογεί τίποτα εκ μέρους των αποδεκτών του μηνύματος.
δεν υπολογιζεις τη βλακεια στο μυαλο ορισμενων γυναικων. αυτο που λες ειναι το λογικο, αλλα μια γυναικα μπορει να ντυνεται ελαφρα οχι γιατι γουσταρει να βρει γκομενο, αλλα για χιλιους λογους, αναμεσα στους οποιους να ζηλεψει η φιλη της που εχει ωραιοτερα ποδια-βυζια κλπ.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:42

Χμ πολύ άνετα δίνετε ερμηνείες. Να σου δώσω και εγώ δυο ερωτήματα.
α) αφού η γυναίκα που ντύνεται προκλητικά ψάχνει ερωτικό σύντροφο, γιατί παραπονιέστε ότι είναι δύσκολες, δεν ξινές κτλ;
β)όταν κάποια είναι με τον σύντροφό της και ντύνεται προκλητικά τι σημαίνει;
α) Μόνος μου είπα ότι δε συμφωνώ πως είναι εύκολες
α)Δεν είπα ότι είπες ότι είναι εύκολες. Είπα γιατί εφόσον θεωρείτε ότι ενώ ντύνονται προκλητικά για να βρουν ερωτικό σύντροφο, παράλληλα λέτε ότι δεν είναι ερωτικά διαθέσιμες. Μήπως ερμηνεύετε λάθος το ντύσιμο με αποτέλεσμα να πέφτουν οι χυλοπίτες και να κακιωνετε; Λέω εγώ τώρα.
β) γιατί μας αρέσει ο εαυτός μας με το εκάστοτε ντύσιμο. Για τον ίδιο λόγο που θα βαφτουμε, εσείς θα φτιάξετε τα μούσια σας, θα βάλετε κάτι ωραίο κτλ. Για να βγαζουμε την ωραιότερη και πιο σέξι εικόνα μας για διάφορους λόγους.

Δεν μου απάντησες όμως. Μια γυναίκα που θα συνοδευτεί από τον σύντροφό της και ντυθει προκλητικά τι μήνυμα θέλει να περάσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 18 Ιαν 2020, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:58
enterprise-psi έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:56

Και ταυτόχρονα στο σπίτι κρυώνουν και ανοίγουν τα καλοριφέρ στο φουλ (ενώ έχει ήδη ζέστα στο σπίτι). Νορμάλ πράματα γενικά 😊
ε, ναι. εξω απο το σπιτι καλσον, και μολις μπει μεσα τις ορειβατικες μου καλτσες. κατι βλαβη εχουν :fp:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:50
Naida έγραψε: 18 Ιαν 2020, 11:58 Καμάρι μου, από την στιγμή που δεν υπάρχει συναίνεση είναι βιασμός.
δεν αρκει να μην υπαρχει συναινεση. πρεπει και να το ξερει ο αλλος. πρεπει καπως να καταστει σαφες οτι δεν υπαρχει συναινεση, και εφοσον δεν υπογραφουμε συμβολαιο, η γενικοτερη συμπεριφορα ειναι που θα το κανει σαφες η οχι. ο κοινος νους λεει οτι αμα τριβεσαι, θες πουτσα. αμα δε θες αλλα θες μονο να τριβεσαι, βρες τροπο να το επικοινωνησεις.
Μπορεί να ήθελες πουτσα μέχρι 5' πριν. Μετά να μην ήθελες. Και πεις οχι άλλο ,στοπ. Είναι πεντακάθαρο ότι δεν συναινείς;

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”