για το νομικο μας καθεστως δεν ειναι ιδιο πραγμα η φατσα με την πουτσα. για παραδειγμα, αν βγεις με την πουτσα εξω, σε μπουζουριαζουνε, με τη φατσα οχι.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:20
Να στείλεις φώτο τη φατσα του που είναι αναγνωρίσιμη κιόλας είναι παράνομο; σε αυτή την συζήτηση θα μπεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σίγουρα τον διάβασες τον νόμο σωστα;Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:41φυσικα και ειναι. καπου πιο πανω μπηκε και ο νομος που το αναφερει. δεν ειναι ιδιου μεγεθους με του σταθ, αλλα νομιμο δεν ειναι με την καμμια.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:15Ποιο δεν καταλαβαίνω. Ότι τι; είναι παράνομο τύπου σταθοπουλου να δείξω τη φώτο στην κολλητή μου; έλα να σοβαρευτούμε ρε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γω πιστευω οτι θαναι καπως φουσκωμενα, αλλα εχουν βαση αληθειας.Thor έγραψε: 29 Δεκ 2021, 15:20
Για τους συγκεκριμενους πρωταγωνιστες,ναι,ειναι επιστημονικης φαντασιας.
Πιστευεις δηλαδη αυτα που λεει ο Στυγιος και η Ναιδα,νεος στο Φορουμ και συ;
αλλα δε με νοιαζει. αληθεια η ψεμματα, ιδια σχολια θα κανουμε, θα περασουμε το απογευμα διασκεδαστικα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:45Σίγουρα τον διάβασες τον νόμο σωστα;Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:41φυσικα και ειναι. καπου πιο πανω μπηκε και ο νομος που το αναφερει. δεν ειναι ιδιου μεγεθους με του σταθ, αλλα νομιμο δεν ειναι με την καμμια.Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 14:15
Ποιο δεν καταλαβαίνω. Ότι τι; είναι παράνομο τύπου σταθοπουλου να δείξω τη φώτο στην κολλητή μου; έλα να σοβαρευτούμε ρε.
φυσικα, ολοσωστα. δεν αφηνει περιθωριο παρερμηνιας, ειναι σαφεστατος.
Για φερτον λίγο να τον δούμε.Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:49
φυσικα, ολοσωστα. δεν αφηνει περιθωριο παρερμηνιας, ειναι σαφεστατος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
προσπαθησα λιγο, δεν τον βρισκω, πολλες οι σελιδες, και δεν το δουλευω καλα το ψαχτηρι. θυμαμαι οτι τον ειχε ανεβασει ο σταβ σε παραθεση. αμα εχεις ορεξη, ψαξε. μπορει να ηταν και στο αλλο νημα που λεμε τα ιδια.
Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:05προσπαθησα λιγο, δεν τον βρισκω, πολλες οι σελιδες, και δεν το δουλευω καλα το ψαχτηρι. θυμαμαι οτι τον ειχε ανεβασει ο σταβ σε παραθεση. αμα εχεις ορεξη, ψαξε. μπορει να ηταν και στο αλλο νημα που λεμε τα ιδια.![]()
Να 'τος. Ξαναρωτηω λοιπόν, βάσει του νόμου παραπάνω είσαι σίγουρος ότι το να στείλω ένα κομμάτι κρέας είναι ποινικό; πάντως το να στείλεις την φατσα κάποιου σίγουρα είναι ποινικό.stavmanr έγραψε: 28 Δεκ 2021, 10:56«δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα»: κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα λεγόμενά σου, αυτό άφησαν να εννοηθεί. Και το συνεχίζεις. Και με θεωρείς και παρτόλα. Πςςς.AlienWay έγραψε: 29 Δεκ 2021, 16:57Καλά, αν θεωρείς ότι είστε "παρτόλες" τότε εσάς προτιμώ. Δεν θα κολλήσουμε στον χαρακτηρισμό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:15
«δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα»: κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου
α μπραβο.
Να 'τος. Ξαναρωτηω λοιπόν, βάσει του νόμου παραπάνω είσαι σίγουρος ότι το να στείλω ένα κομμάτι κρέας είναι ποινικό; πάντως το να στείλεις την φατσα κάποιου σίγουρα είναι ποινικό.
οπως σου ξαναειπα, εφοσον ανεφερες σε ποιον ανηκει η ψωλη, ειναι εντελως ξακαθαρο, με κοκκινα μεγαλα γραμματα, οτι ειναι παρανομο.
και οπως σου ξαναματαειπα, αλλο φατσα, αλλο ψωλη. αν ο ραδιοαρβυλας ειχε ανεβασει φωτο με φατσες, δεν θα ασχολιοταν κανεις. τα μουνια ειναι που τον εστειλαν μεσα.
ειμαι βεβαιος οτι καταλαβαινεις τη διαφορα, απλα δεν εχεις τι αλλο να πεις και επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια.
Πώς ανέφερα σε ποιον ανήκει η ψωλη; εδώ δεν ήξερα εγώ επίθετο όταν μιλάγαμε. Στο μιλαω με έναν γαματο τύπο από το τάδε φόρουμ και φαίνεται πολύ καβλα, τι λες εσύ; "Ασέβαστος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:34
α μπραβο.
οπως σου ξαναειπα, εφοσον ανεφερες σε ποιον ανηκει η ψωλη, ειναι εντελως ξακαθαρο, με κοκκινα μεγαλα γραμματα, οτι ειναι παρανομο.
και οπως σου ξαναματαειπα, αλλο φατσα, αλλο ψωλη. αν ο ραδιοαρβυλας ειχε ανεβασει φωτο με φατσες, δεν θα ασχολιοταν κανεις. τα μουνια ειναι που τον εστειλαν μεσα.
ειμαι βεβαιος οτι καταλαβαινεις τη διαφορα, απλα δεν εχεις τι αλλο να πεις και επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια.
καταλαβαίνεις εσύ τίνος είναι η ψωλη; μεγάλο λαγωνικό είσαι
Δεν τον έστειλαν τα μουνια μέσα, τα μουνια με φατσα αναγνωρίσιμη σε βίντεο αναρτημένα στο ίντερνετ τον έστειλαν μέσα. Μη διαστρέφεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Δεκ 2021, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Θα καγχάσετε άμα σας πω ότι ο προηγούμενος τρόπος ζωής μου μου φαινόταν εξαιρετικά ανούσιος. Οι διηγήσεις των φίλων μου, οι οποίοι επέμεναν να τραβιούνται με γκόμενες στα μπαρ και στα μπουζούκια, μου έφερναν - στην κυριολεξία- χασμουρητά. "Κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει" τους έλεγα. "Δεν σας πέφτει απ' τη βαρεμάρα; Δεν νιώθετε σαν να προσπαθείτε να ξεγελάσετε την πείνα σας τρώγοντας τσίχλες;" (Χρήστος Χωμενίδης, Νεαρό άσπρο ελάφι, Πατάκης, Αθήνα 2016).Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:15
Να 'τος. Ξαναρωτηω λοιπόν, βάσει του νόμου παραπάνω είσαι σίγουρος ότι το να στείλω ένα κομμάτι κρέας είναι ποινικό;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πιλάφι διάβασα αντί για ελάφι. Μάλλον πεινάωΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:38Θα καγχάσετε άμα σας πω ότι ο προηγούμενος τρόπος ζωής μου μου φαινόταν εξαιρετικά ανούσιος. Οι διηγήσεις των φίλων μου, οι οποίοι επέμεναν να τραβιούνται με γκόμενες στα μπαρ και στα μπουζούκια, μου έφερναν - στην κυριολεξία- χασμουρητά. "Κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει" τους έλεγα. "Δεν σας πέφτει απ' τη βαρεμάρα; Δεν νιώθετε σαν να προσπαθείτε να ξεγελάσετε την πείνα σας τρώγοντας τσίχλες;" (Χρήστος Χωμενίδης, Νεαρό άσπρο ελάφι, Πατάκης, Αθήνα 2016).Naida έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:15
Να 'τος. Ξαναρωτηω λοιπόν, βάσει του νόμου παραπάνω είσαι σίγουρος ότι το να στείλω ένα κομμάτι κρέας είναι ποινικό;
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πασιφάη έγραψε: 29 Δεκ 2021, 20:32Τα λεγόμενά σου, αυτό άφησαν να εννοηθεί. Και το συνεχίζεις. Και με θεωρείς και παρτόλα. Πςςς.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γνωριζω ηδη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 6 Απαντήσεις