Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:32
Κ κλαααααααααμα η κυριααα
ας προσεχεεεε
οπως εστρωσε θα κοιμηθειιι
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Null έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:25
Σταματάω να βλέπω masterchef.
Αυτό ρε συ... Αυτό.
Τι μλκιες λένε...
Εσύ γιατί; θα σου λείψει η Κατερίνα;
Ναι. Δεν μπορώ να αντικρίζω κάτι φάτσες ειδικά Ντέμη και Μαριάννα που έμειναν σήμερα.
Άσε που θα γίνει βαρετό. Τι θα βλέπουμε τώρα; Καμιά σφαλιάρα της Μαρίας στον Μπέλλο.
Ψέματα, θέλω να δω το πρώην ζευγαράκι τώρα που θα ξαναμπούν. Αν δεν έχει φύγει κάποιος
από τους δύο δηλαδή. Θα κλατάρει η Μαρία; Θα κλάψει; Θα τον δείρει; Θα του κόψει την.. μύτη;
Γάμα το θα συνεχίσω να βλέπω.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Null έγραψε: 05 Μάιος 2020, 23:25
Σταματάω να βλέπω masterchef.
Αυτό ρε συ... Αυτό.
Τι μλκιες λένε...
Εσύ γιατί; θα σου λείψει η Κατερίνα;
Ναι. Δεν μπορώ να αντικρίζω κάτι φάτσες ειδικά Ντέμη και Μαριάννα που έμειναν σήμερα.
Άσε που θα γίνει βαρετό. Τι θα βλέπουμε τώρα; Καμιά σφαλιάρα της Μαρίας στον Μπέλλο.
Ψέματα, θέλω να δω το πρώην ζευγαράκι τώρα που θα ξαναμπούν. Αν δεν έχει φύγει κάποιος
από τους δύο δηλαδή. Θα κλατάρει η Μαρία; Θα κλάψει; Θα τον δείρει; Θα του κόψει την.. μύτη;
Γάμα το θα συνεχίσω να βλέπω.
Έχουν γυριστεί πολλά επεισόδια πάντως. Δεν πρέπει να είχαν απομείνει πολλοι μέσα.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαιναν πολύ τα γυαλιά στο κακιασμενο βλαχακι , είμαι σίγουρος ότι τιμά και blacknails, ψηλοτάκουνα κλπ. Εχομε κανένα insta Να ελεγξουμε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2020, 00:01
Επόμενο επεισόδιο, τη Δευτέρα.
Τα λεμεεεεεεε!!!
στάσου, να διοργανώσουμε μία ομαδική προβολή επανάληψης ενδιάμεσα να εμπεδώσουμε τις εξελίξεις, μην φεύγεις
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Έχουν γυριστεί πολλά επεισόδια πάντως. Δεν πρέπει να είχαν απομείνει πολλοι μέσα.
Δυο επεισοδια την εβδομαδα πλεον απο εκει που ηταν τρια.Υποθετω καπου 8 τους εχουν μεινει ακομα.Ισα ισα να βγει ο Μαιος.Φυσικα καποια σποιλερ που ελεγαν οτι εχει γυριστει μεχρι και ο τελικος(!) ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Κλαααααααμα σήμερα το κατερινακι. Κ μια στενοχώρια που με χει πιάσει. Της έφυγε κ η μάσκαρα κ ο στόκος κ όλα. Δυστυχώς ο στόκος εντός, παραμένει, αλλά οκ... πρόβλημα του περίγυρού της αυτό.
Για την άλλη δε θα πω κάτι. Έχει κουράσει απίστευτα. Της είπε ο άλλος τι να κάνει κ αυτή είναι περηφανη λέει. Γιατί μαρη είσαι περηφανη; επειδή ακολούθησες οδηγίες; εύγε. Δεν ακολουθείς κ καμία άλλη, όπως το... Σκασε!