Όλοι κάνουμε τις υποθέσεις μας αλλά ξεκινάμε από καλοπροαίρετη βάση. Μετά, το θέμα στρώνει μόνο του.Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42 Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες νομίζω ότι κάποιος δίνει σιγά σιγά κομμάτια από φτηνό άρλεκιν και το πχώρουμ τοποθετείται πάνω σε αυτά. Νάιδα, σίγουρα συμβαίνουν σ εσένα στη φίλη σου αυτά, ή μήπως κάνεις brainstorming με το πχώρουμ για την πλοκή;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν νομίζω να θες αν μιλάς σοβαρά.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:33 Τι περίεργο βλέπεις; Πραγματικά όμως να μου πεις το περίεργο είναι εκείνο,το άλλο. Θα ήθελα να μου απαντήσεις![]()
σε πόσο καιρό θα έρθει πάλι;
-
Γραφικός
Εγώ προτείνω να μπεις στη θέση του τύπου. Μετά από δυόμιση μήνες μακριά κάνει ταξίδι να την δει στο μέρος της, μένει μια εβδομάδα, βρίσκεται χρόνος να βγούνε, αλλά ούτε ένα δίωρο για κάτι περισσότερο. Όλα αυτά ενώ κατά τ' άλλα το γλυκό έχει δέσει. Το φάουλ του είναι ότι χρησιμοποίησε λάθος ρήμα και παιδευόμασταν άδικα τόση ώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:16 Εγώ προτείνω να σκεφθείς τη Νάιδα ή τη φίλη της στη θέση του τύπου.
Να πήγαινε μια απ' τις δυο να τον δει στην πόλη του και να έπαιζαν οι αντίστοιχες φάσεις παράλογης "διεκδίκησης".![]()
Πραγματικές ή φανταστικές.
Αναφορικά δε με τις εκφράσεις "έσπασε κάτι", ναι, είναι πολύ ρομαντικό όταν αφορά σε γυαλί αλλά καθόλου ρομαντικό όταν αφορά σε όρχεις.
Ο χώρος και ο χρόνος είναι "σχετικά"... τι βαθμό είχες στην φυσική;
the end
Μα εσύ τρελλαίνεσαι. Αν δεν έχετε σοβαρή σχέση ή δεν βαίνει προς τα εκεί το πράγμα, λόγω απόστασης και πρακτικών προβλημάτων από την κίνηση ή τα διαολάκια προς τι όλος αυτός ο προβληματισμός και οι ερωτήσεις προς το αντίθετο φύλλο;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:43Δεν έχουμε και καμιά σχέση σοβαρή ρε συ να ζητά προτεραιότητα μην τρελαθουμε τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:33Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα κορίτσι μου και όχι δικό του.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:07
Στο σπίτι μου δεν ήμουν μονη μου. Για αυτό έπρεπε να γυρίσω κιολας. Έχω το διαολακι να με ανακρίνει![]()
Δεν σε δουλεύω καθόλου. Μα καθόλου.
Το να βάζεις το κάθε διαολάκι πάνω από τις σχέσεις σου, είναι ωριμότητα.
Το να μην έχεις ενημερώσει ευκρινώς τον άλλο για τις προτεραιότητες σου ώστε να ξέρει που πατά και που θα βρεθεί, είναι ανωριμότητα.
Καλό είναι το πάθος και τα ου και α αρκεί να μην παίζουν στα ωριαία διαλείματα των σταθερών επιλογών μας.![]()
Πως θα αντιδρούσαν σε μια ό,τι να' ναι "σχέση";
Μην τρελλαθούμε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έγραψα κάπου ακούμπησα το σκληρό του μόριο άρα nopeNamrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42 Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες νομίζω ότι κάποιος δίνει σιγά σιγά κομμάτια από φτηνό άρλεκιν και το πχώρουμ τοποθετείται πάνω σε αυτά. Νάιδα, σίγουρα συμβαίνουν σ εσένα στη φίλη σου αυτά, ή μήπως κάνεις brainstorming με το πχώρουμ για την πλοκή;![]()
Ψηνόμουν ρε συ. Αν δεν ψηνόμουν δεν θα τον πείραζα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποια κατάρα με κυνηγάΓραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42Πώς να τον καλύψει ο λόγος σου; Δηλαδή πώς να μην βγάλει το συμπέρασμα "μετά από δυόμιση μήνες που έχουμε να βρεθούμε, έχει δυο συνεχόμενες φορές να κάνει κάτι καλύτερο από σεξ μαζί μου; Νάιδα, δεν ψηνόσουν, παραδέξου το.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:11 Ο λόγος μου θα έπρεπε να τον καλυψει. Αν δεν τον καλυψε δεν μου κάνει ούτε για φίλος φιλικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ παιδεύεσαι άδικα με φάουλ και πέναλντι, οι υπόλοιποι το έχουμε πάρει το μήνυμα εδώ και ώρα. Δεν πρόκειται για ποδόσφαιρο αλλά για σχολική επίδειξη.Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:46Εγώ προτείνω να μπεις στη θέση του τύπου. Μετά από δυόμιση μήνες μακριά κάνει ταξίδι να την δει στο μέρος της, μένει μια εβδομάδα, βρίσκεται χρόνος να βγούνε, αλλά ούτε ένα δίωρο για κάτι περισσότερο. Όλα αυτά ενώ κατά τ' άλλα το γλυκό έχει δέσει. Το φάουλ του είναι ότι χρησιμοποίησε λάθος ρήμα και παιδευόμασταν άδικα τόση ώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:16 Εγώ προτείνω να σκεφθείς τη Νάιδα ή τη φίλη της στη θέση του τύπου.
Να πήγαινε μια απ' τις δυο να τον δει στην πόλη του και να έπαιζαν οι αντίστοιχες φάσεις παράλογης "διεκδίκησης".![]()
Πραγματικές ή φανταστικές.
Αναφορικά δε με τις εκφράσεις "έσπασε κάτι", ναι, είναι πολύ ρομαντικό όταν αφορά σε γυαλί αλλά καθόλου ρομαντικό όταν αφορά σε όρχεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τελικά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα σ αυτό το φόρουμ εκτός απ' αυτό. Απογοητεύτηκα λιγάκιΑσέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:29 επανασπαμαρω.
μιλατε ορε, μη ντρεπουστε τετοιοι πουστε, να μορφωθει το φιλοθεαμον κοινο.
Πού να ρωτήσω; Έχεις καμιά ιδέα;
τώρα μιλάς λογικά, θα βγάλουμε άκρη σίγουρα.
Δεν τον βλέπω να ξαναέρχεται.
Είναι ότι να ναι σχέση επειδή δεν τον έβαλα πάνω από την προσωπική μου ζωή; Ποτέ μη σωσει γίνει κανονική αν σκέφτεται κι αυτός έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:50Μα εσύ τρελλαίνεσαι. Αν δεν έχετε σοβαρή σχέση ή δεν βαίνει προς τα εκεί το πράγμα, λόγω απόστασης και πρακτικών προβλημάτων από την κίνηση ή τα διαολάκια προς τι όλος αυτός ο προβληματισμός και οι ερωτήσεις προς το αντίθετο φύλλο;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:43Δεν έχουμε και καμιά σχέση σοβαρή ρε συ να ζητά προτεραιότητα μην τρελαθουμε τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:33
Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα κορίτσι μου και όχι δικό του.
Το να βάζεις το κάθε διαολάκι πάνω από τις σχέσεις σου, είναι ωριμότητα.
Το να μην έχεις ενημερώσει ευκρινώς τον άλλο για τις προτεραιότητες σου ώστε να ξέρει που πατά και που θα βρεθεί, είναι ανωριμότητα.
Καλό είναι το πάθος και τα ου και α αρκεί να μην παίζουν στα ωριαία διαλείματα των σταθερών επιλογών μας.![]()
Πως θα αντιδρούσαν σε μια ό,τι να' ναι "σχέση";
Μην τρελλαθούμε τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Είναι ένα γυναικείο μοτίβο που μου έχει δημιουργήσει άπειρες απορίες, αν μου τις λύσεις θα βοηθηθώ. Όμως μπορεί να φανούν σαν αδιάκριτες κι ανακριτικές, σα να σε αμφισβητώ. Επιτρέπεις να προχωρήσω σε ερωτήσεις;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:51 Ψηνόμουν ρε συ. Αν δεν ψηνόμουν δεν θα τον πείραζα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποια κατάρα με κυνηγά![]()
Νόμιζα ότι ήμασταν στη φάση που οι δυσκολίες πέφτουν σαν κύματα πάνω στο ζευγάρι και εκείνο παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια. Δεν έχει σεξ και σκληρά μόρια εκεί. Η κλιμάκωση είναι για αργότερα.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:51Δεν έγραψα κάπου ακούμπησα το σκληρό του μόριο άρα nopeNamrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42 Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες νομίζω ότι κάποιος δίνει σιγά σιγά κομμάτια από φτηνό άρλεκιν και το πχώρουμ τοποθετείται πάνω σε αυτά. Νάιδα, σίγουρα συμβαίνουν σ εσένα στη φίλη σου αυτά, ή μήπως κάνεις brainstorming με το πχώρουμ για την πλοκή;![]()
![]()
-
Γραφικός
Κοίτα σε τι βρήκε να μου την πει. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι η λέξη "φάουλ" θα μπορούσε άνετα να αντικατασταθεί με την λέξη "σφάλμα" και δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιρικός παραλληλισμός, έπρεπε να την πει την εξυπνάδα της.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:52 Εσύ παιδεύεσαι άδικα με φάουλ και πέναλντι, οι υπόλοιποι το έχουμε πάρει το μήνυμα εδώ και ώρα. Δεν πρόκειται για ποδόσφαιρο αλλά για σχολική επίδειξη.
Εγώ θα σου απανταγα αλλά δεν έχω εμπειρία. Μπορώ μόνο να πω ότι σαν ιδέα με ελκύει κάποιες φορές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ρε παιδί μου δεν είναι ερώτηση αυτή που κάνεις πάντως, δείξε έλεος.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:52 Τελικά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα σ αυτό το φόρουμ εκτός απ' αυτό. Απογοητεύτηκα λιγάκι
Πού να ρωτήσω; Έχεις καμιά ιδέα;
να σου κάνω εγώ μία που είναι πιο εύκολη μάλλον. Πέρα από τις πρόσφατες κλπ συνευρέσεις, πόσες θυμόσαστε από το παρελθόν και με ποιο συναίσθημα περίπου; Οι αναμνήσεις από στιγμές πόνου θυμίζουν πόνο ή ανακούφιση για παράδειγμα, οι χαρούμενες χαρά η νοσταλγία κλπ, οι αναμνήσεις από το σεξ τι συναίσθημα φέρνουν, και πόσες είναι περίπου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις