F*ck!
Πόσες ώρες την ημέρα το χρησιμοποιείς;
F*ck!
Το βράδυ στον ύπνο θα το έχω για 15 μέρες και βλέπουμε.Gherschaagk έγραψε: 04 Απρ 2022, 22:12F*ck!![]()
Πόσες ώρες την ημέρα το χρησιμοποιείς;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Έπεα πτερόεντα.
Γ@μω το cytokine storm του.Otto Weininger έγραψε: 05 Απρ 2022, 04:44Το βράδυ στον ύπνο θα το έχω για 15 μέρες και βλέπουμε.
Σε ποια μέρα πιστεύεις είσαι;vantono έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:38 Εγώ χθες και προχθές ήμουν με έναν ήπιο πονοκέφαλο όλη μερα, που τα βράδια με άφηνε, αλλά γυρνόντας με σε 37,5άρι πυρετό. Σήμερα εχει φύγει αυτος ο πονοκέφαλος και εχω κι ενα προαίσθημα οτι ούτε πυρετό θα ανεβάσω το βράδυ.
Επισης η φωνή μου ηταν ανέκαθεν σχετικά μπάσα, αλλά τωρα εχει βαρύνει φουλ. Σαν συνδυασμός τρακτέρ με ρωσικό τανκ που εισβάλλει στη Μπούτσα και βόκαλς ντεθμεταλάδικου συγκροτήματος, ενα πράγμα.
Το καλό της φάσης, ότι απο τοτε που μου εκατσε ο ιός, δεν εχω παραγείλει τίποτα απ'οξω. Τρώω/μαγειρεύω με ό,τι διαθέσιμο υπάρχει (ακόμα) στο σπίτι.
Τη βδομάδα βλέπω να την τρώω, ώσπου να ισιώσω εντελώς (Παρασκευή πιστεύω ότι θα έχω στρώσει). Για πόσες μερες μετά θα εξακολουθήσει να με βγάζει θετικό το τεστ, δεν το ξερω. Εχω ακουσει και για άτομο που τον τραβηξε 9 μέρες ενώ ο ίδιος ειχε αρχίσει να αισθανεται εντελώς καλά μέσα στο 5ήμερο.Naida έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:39Σε ποια μέρα πιστεύεις είσαι;vantono έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:38 Εγώ χθες και προχθές ήμουν με έναν ήπιο πονοκέφαλο όλη μερα, που τα βράδια με άφηνε, αλλά γυρνόντας με σε 37,5άρι πυρετό. Σήμερα εχει φύγει αυτος ο πονοκέφαλος και εχω κι ενα προαίσθημα οτι ούτε πυρετό θα ανεβάσω το βράδυ.
Επισης η φωνή μου ηταν ανέκαθεν σχετικά μπάσα, αλλά τωρα εχει βαρύνει φουλ. Σαν συνδυασμός τρακτέρ με ρωσικό τανκ που εισβάλλει στη Μπούτσα και βόκαλς ντεθμεταλάδικου συγκροτήματος, ενα πράγμα.
Το καλό της φάσης, ότι απο τοτε που μου εκατσε ο ιός, δεν εχω παραγείλει τίποτα απ'οξω. Τρώω/μαγειρεύω με ό,τι διαθέσιμο υπάρχει (ακόμα) στο σπίτι.
Συνήθως στο 8ημερο είναι. Με εξαιρέσεις πάντα. Εύχομαι να ξεμπερδέψες.vantono έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:45Τη βδομάδα βλέπω να την τρώω, ώσπου να ισιώσω εντελώς (Παρασκευή πιστεύω ότι θα έχω στρώσει). Για πόσες μερες μετά θα εξακολουθήσει να με βγάζει θετικό το τεστ, δεν το ξερω. Εχω ακουσει και για άτομο που τον τραβηξε 9 μέρες ενώ ο ίδιος ειχε αρχίσει να αισθανεται εντελώς καλά μέσα στο 5ήμερο.Naida έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:39Σε ποια μέρα πιστεύεις είσαι;vantono έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:38 Εγώ χθες και προχθές ήμουν με έναν ήπιο πονοκέφαλο όλη μερα, που τα βράδια με άφηνε, αλλά γυρνόντας με σε 37,5άρι πυρετό. Σήμερα εχει φύγει αυτος ο πονοκέφαλος και εχω κι ενα προαίσθημα οτι ούτε πυρετό θα ανεβάσω το βράδυ.
εμένα με έβγαλε αρνητικό μόλις σήμερα. 12 μέρες μετά. Πόσο ιό ρούφηξα πιαNaida έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:49Συνήθως στο 8ημερο είναι. Με εξαιρέσεις πάντα. Εύχομαι να ξεμπερδέψες.vantono έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:45Τη βδομάδα βλέπω να την τρώω, ώσπου να ισιώσω εντελώς (Παρασκευή πιστεύω ότι θα έχω στρώσει). Για πόσες μερες μετά θα εξακολουθήσει να με βγάζει θετικό το τεστ, δεν το ξερω. Εχω ακουσει και για άτομο που τον τραβηξε 9 μέρες ενώ ο ίδιος ειχε αρχίσει να αισθανεται εντελώς καλά μέσα στο 5ήμερο.
Nα σκεφτείς ότι η Δ με έβγαζε στο 2ο PCR την 11η μέρα ακόμα θετικό ,αν και ασυμπτωματικός και με χαμηλό φορτίο. Απ' τον ΕΟΔΥ μου συνέστησαν να παρατείνω την καραντίνα μέχρι 14η μέρα, όπως και έκανα.Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:14εμένα με έβγαλε αρνητικό μόλις σήμερα. 12 μέρες μετά. Πόσο ιό ρούφηξα πιαNaida έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:49Συνήθως στο 8ημερο είναι. Με εξαιρέσεις πάντα. Εύχομαι να ξεμπερδέψες.vantono έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:45
Τη βδομάδα βλέπω να την τρώω, ώσπου να ισιώσω εντελώς (Παρασκευή πιστεύω ότι θα έχω στρώσει). Για πόσες μερες μετά θα εξακολουθήσει να με βγάζει θετικό το τεστ, δεν το ξερω. Εχω ακουσει και για άτομο που τον τραβηξε 9 μέρες ενώ ο ίδιος ειχε αρχίσει να αισθανεται εντελώς καλά μέσα στο 5ήμερο.![]()
Πλάκα κάνεις; 25 μέρες θετικός έβγαινε ο δικός μου που επίσης νοσηλευτηκε για αρκετές μέρες . Αλλά από ένα σημείο και μετά δεν μεταδίδεις. Το καλό είναι ότι έφυγε ο διάολος. Ωρα για αποκατάσταση, ξεκούραση και όχι άγχος, πίεση στον εαυτό σου και νεύρα!Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:14εμένα με έβγαλε αρνητικό μόλις σήμερα. 12 μέρες μετά. Πόσο ιό ρούφηξα πιαNaida έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:49Συνήθως στο 8ημερο είναι. Με εξαιρέσεις πάντα. Εύχομαι να ξεμπερδέψες.vantono έγραψε: 06 Απρ 2022, 20:45
Τη βδομάδα βλέπω να την τρώω, ώσπου να ισιώσω εντελώς (Παρασκευή πιστεύω ότι θα έχω στρώσει). Για πόσες μερες μετά θα εξακολουθήσει να με βγάζει θετικό το τεστ, δεν το ξερω. Εχω ακουσει και για άτομο που τον τραβηξε 9 μέρες ενώ ο ίδιος ειχε αρχίσει να αισθανεται εντελώς καλά μέσα στο 5ήμερο.![]()