Άκουσα ότι το 2012 υπήρξε καταγγελία για τον Λιγναδη και θάφτηκε . Ξέρεις κάτι σχετικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 21:47ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Σε συνεργασία με την ΜΚΟ PRAXIS, το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει να προσφέρει βιωματικά εργαστήρια σε ασυνόδευτα παιδιά που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 2016-2017
https://www.n-t.gr/el/news/?nid=1912
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
λολAlienWay έγραψε: 22 Φεβ 2021, 19:46 Πολύ σύγχυση όμως παρατηρώ και από τις δυο πλευρές και νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Κάπου το έγραψα,ο Λιγνάδης δεν πρόκειται να πάθει ΤΙΠΟΤΑ.πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2021, 19:53 Ο Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση.Εδώ ήλθαμε.Θα αρχίσει την παράσταση από το MEGA.
Όχι. Αυτό που ανέβασα είναι από την ιστοσελίδα του Εθνικού Θέατρου.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:07Άκουσα ότι το 2012 υπήρξε καταγγελία για τον Λιγναδη και θάφτηκε . Ξέρεις κάτι σχετικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 21:47ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Σε συνεργασία με την ΜΚΟ PRAXIS, το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει να προσφέρει βιωματικά εργαστήρια σε ασυνόδευτα παιδιά που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 2016-2017
Αν θέλω να διαπιστώσω κάτι πηγαίνω στην πηγή, παρακάμπτοντας τις κουτοπονηριές των ψαγμένων.
Και θεωρώ το ερώτημα σου τελείως άσχετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι,δεν είμαι από αυτούς,είμαι σχεδόν μόνος μου τόσο εδώ όσο και στον "έξω" κόσμο.nostromos έγραψε: 22 Φεβ 2021, 21:41
μηπως εισαι απο αυτους που το συνδεουνε με την υποθεση Κατσουλα-Δημητροκαλη...?
Α οκ, είπα να δω μήπως υπήρχαν πληροφορίες και για την τότε ιστορία να δούμε πόσο πίσω πάει η δράση του και τι συγκαλυψεις και κυκλώματα παίζουν ή εστιάζουμε απλά στην περίοδο συριζα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:12Όχι. Αυτό που ανέβασα είναι από την ιστοσελίδα του Εθνικού Θέατρου.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:07Άκουσα ότι το 2012 υπήρξε καταγγελία για τον Λιγναδη και θάφτηκε . Ξέρεις κάτι σχετικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 21:47
ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 2016-2017
Αν θέλω να διαπιστώσω κάτι πηγαίνω στην πηγή, παρακάμπτοντας τις κουτοπονηριές των ψαγμένων.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ σκέφτομαι πιο απλά Νάιδα.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:16Α οκ, είπα να δω μήπως υπήρχαν πληροφορίες και για την τότε ιστορία να δούμε πόσο πίσω πάει η δράση του και τι συγκαλυψεις και κυκλώματα παίζουν ή εστιάζουμε απλά στην περίοδο συριζα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:12Όχι. Αυτό που ανέβασα είναι από την ιστοσελίδα του Εθνικού Θέατρου.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:07
Άκουσα ότι το 2012 υπήρξε καταγγελία για τον Λιγναδη και θάφτηκε . Ξέρεις κάτι σχετικά;
Και θα θέσω ένα λογικό ερώτημα στο οποίο πάω στοίχημα από τώρα ότι ελάχιστοι θα απαντήσουν με σαφήνεια.
Ποιοι θέλουν να παίξουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θέσε το ερώτημα πρώτα με σαφήνεια και λογική και όσοι θέλουμε απαντάμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:19Εγώ σκέφτομαι πιο απλά Νάιδα.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:16Α οκ, είπα να δω μήπως υπήρχαν πληροφορίες και για την τότε ιστορία να δούμε πόσο πίσω πάει η δράση του και τι συγκαλυψεις και κυκλώματα παίζουν ή εστιάζουμε απλά στην περίοδο συριζα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:12
Όχι. Αυτό που ανέβασα είναι από την ιστοσελίδα του Εθνικού Θέατρου.
Και θα θέσω ένα λογικό ερώτημα στο οποίο πάω στοίχημα από τώρα ότι ελάχιστοι θα απαντήσουν με σαφήνεια.
Ποιοι θέλουν να παίξουν;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι σκέφτεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:19Εγώ σκέφτομαι πιο απλά Νάιδα.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:16Α οκ, είπα να δω μήπως υπήρχαν πληροφορίες και για την τότε ιστορία να δούμε πόσο πίσω πάει η δράση του και τι συγκαλυψεις και κυκλώματα παίζουν ή εστιάζουμε απλά στην περίοδο συριζα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:12
Όχι. Αυτό που ανέβασα είναι από την ιστοσελίδα του Εθνικού Θέατρου.
Ποιοι θέλουν να παίξουν;![]()
Ordem e Progresso.
Μου σφυρίξανε πως ετοιμάζεται αντεπίθεση με όνομα εξ αριστερών.
Ordem e Progresso.
λαθος το καταλαβες ...δεν κοροιδευω καθολου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ακουστηκε απο το μεσημερι κιολας ...Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:23 Μου σφυρίξανε πως ετοιμάζεται αντεπίθεση με όνομα εξ αριστερών.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Λαζοψωλος?Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2021, 22:23 Μου σφυρίξανε πως ετοιμάζεται αντεπίθεση με όνομα εξ αριστερών.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Α, ναι; Ήμουνα στη δουλειά, δεν ήκουσα.
Ordem e Progresso.
Όχι, όχι. Δηλαδή, δεν ξέρω να είναι αυτός, άλλος είναι.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση