!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γιάννης

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:43 Έχω δεθεί στην καρέκλα για να μην γράψω ότι εδώ συμφωνώ με την Ναιδα.

(Το παραπάνω ποστ πληκτρολογηθηκε με την μύτη)
Μας απογοητεύεις.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

'' ποια ηταν αυτη στο αυτοκινητο σου χθες ;''
- τι ωρα ;
'' δλδ θες να χωρισουμε ;''
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γιάννης έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:41
Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:43 Έχω δεθεί στην καρέκλα για να μην γράψω ότι εδώ συμφωνώ με την Ναιδα.

(Το παραπάνω ποστ πληκτρολογηθηκε με την μύτη)
Μας απογοητεύεις.
:lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Paris έγραψε: 09 Φεβ 2021, 00:19 '' ποια ηταν αυτη στο αυτοκινητο σου χθες ;''
- τι ωρα ;
'' δλδ θες να χωρισουμε ;''
Στο αυτοκίνητο σου γκόμενα; ιιιι την εξυπηρέτησες, κάνεις χαρες, κτλ κτλ απαπαπα παπά δεν το περίμενα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:16 Ε και εγώ για να τον προστατέψω μη τυχόν και με την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε, προκαλούσε κάποιο ατύχημα και διεπραττε ποινικό αδίκημα.
Ντάξει, άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Κι αυτός να σου απαγορέψει να βγαίνεις μετά τις 11 και να κλειδώνει την πόρτα και να κρύβει τα κλειδιά, μην σου επιτεθεί κάποιος ή μην διαπράξεις κάποιο ποινικό αδίκημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:01
Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:16 Ε και εγώ για να τον προστατέψω μη τυχόν και με την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε, προκαλούσε κάποιο ατύχημα και διεπραττε ποινικό αδίκημα.
Ντάξει, άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Κι αυτός να σου απαγορέψει να βγαίνεις μετά τις 11 και να κλειδώνει την πόρτα και να κρύβει τα κλειδιά, μην σου επιτεθεί κάποιος ή μην διαπράξεις κάποιο ποινικό αδίκημα.
Δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις. Εγώ θα έχω πνευματική διαύγεια και απλά θα βγω έξω. Έχω την κριτική ικανότητα και να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα αλλά και να εκτιμήσω καλύτερα τον οποιο κίνδυνο. Κάποιος που είναι εκνευρισμένος σε μεγάλο βαθμό αντιδρά διαφορετικά και η οδήγηση του μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο έχω κάθε ηθικό δικαίωμα ως σύντροφος του να τον προστατέψω.
Επίσης ακόμα δεν μου είπες πως θα αποτρέψεις έναν μεθυσμένο που κρατά τα κλειδια του και θέλει να οδηγήσει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Winston Smith έγραψε: 08 Φεβ 2021, 14:56 Η awkward στιγμή που πρέπει να πάρεις το μέρος της ναιδας γιατί πιστεύεις ότι αν ο γκόμενός της δεν είναι σε θέση να ελέγξει τα νεύρα του για να οδηγήσει τότε το πρόβλημα είναι αυτός και όχι η νάιδα που ήταν πιο ξεθολωμένη.
ο γκομενος μια χαρα ξεθολωμενος ηταν και μια χαρα θα οδηγουσε, συμφωνα με τη δικη του κριση.

το θεμα ειναι οτι δεν αφεθηκε στην δικη του κριση, αποδφασισε η δαναη για αυτον. και εδω ειναι το λαθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:26

Να υποθέσω θα άφηνες κι εσύ άνθρωπο να φύγει από το σπίτι σου και να οδηγήσει σε φάση που δεν θα έπρεπε να οδηγήσει. Οκ τι να πω, είστε πολλοί οι άνετοι.
αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:02
Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:01
Εσύ τον έδεσες στην καρέκλα;
Όχι, δεν μπορώ τα δεσίματα είμαι κλειστοφοβική.
Εσύ μπορείς απλά να κόψεις τον ιμάντα με ένα ψαλιδάκι, δεν χρειάζεται να πετάξεις κάτι. :003:
εχμ, σωστο αυτο, αλλα σκεψου με ποσους τροπους μπορει καποιος να κανει το αυτοκινητο σου να μην κινειται, χωρις να σου παρει τα κλειδια. κοιταζοντας σε με υφος "εγω δεν ξερω τιποτα" :102:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:58
Naida έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:54
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2021, 22:31 Δηλ. πιθανολογείς ότι θα μπορούσα να συνάψω καν σχέση με γυναίκα που θα μπορούσα κάλλιστα να προβλέψω απεξαρχής το ενδεχόμενο τέτοιων συμπεριφορών, όπως αυτή με τα κλειδιά; :smt017
Μάλλον είστε όλοι τόσο άριστοι και ισορροπημένοι στις σχέσεις σας και διακριτικοί, διαχειριζεστε με ψυχραιμία τις οποίες διαφωνίες σας και δεν υπερβαίνετε τα όρια σας. Μπράβο σας που μπορείτε και το καταφέρνετε.
Εμείς είμαστε φαση "Αννίτα κοίτα ". Τι να πεις.
πες το ετσι

επιτελους καταλαβα πως το φυσιολογικο σε ενα ζευγαρι ειναι γκρινια - μιρλα - νευρα - γαμοσταυριδια - πατροναρισμα - εξευτελισμος -γραψαρχιδισμος - γειωση - μπινελικια - τσαμπουκαδες - ειρωνιες - ψυχολογικη βια - προσβολες - υποτιμηση εκατερωθεν
Ρε τα θέλει ο κώλος του, το ξαναείπα. Αν δε τα ήθελε δε θα τα είχε, τόσο απλά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39 αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.
Νομίζω ότι αυτή η διατύπωση είναι λίγο υπερβολική. Βγάλε τη σχέση έξω από την εξίσωση. Αν έχεις ένα φιλαράκι, αδελφό, ξάδελφο (κάτι τέτοιο) που το ξέρεις καλά ότι είναι τσαντίλας και βγαίνει εκτός εαυτού, θα τον άφηνες να οδηγήσει αν τον έβλεπες σε κακή κατάσταση ή θα προσπαθούσες πρώτα να τον καλμάρεις; Εγώ πάντως δεν θα 'λεγα εύκολα, ας κάνει ό,τι νομίζει, ενήλικας είναι. Κλειδιά μπορεί να μην έπαιρνα, θα έπαιζα κατενάτσιο όμως για λίγη ώρα. Εννοείται πως αν ήταν ο άλλος μεθυσμένος, δεν θα τον άφηνα να οδηγήσει με πολύ πιο παρεμβατικό τρόπο.

Βασικά η δεύτερη πρότασή σου είναι το κλειδί. Οι περισσότεροι δεν θεωρείτε ότι ο άνθρωπος ήταν σε τόσο κακή κατάσταση και ότι απλά υπερβάλλει η Νάιδα που το βρήκε πάτημα. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 09 Φεβ 2021, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39

Να υποθέσω θα άφηνες κι εσύ άνθρωπο να φύγει από το σπίτι σου και να οδηγήσει σε φάση που δεν θα έπρεπε να οδηγήσει. Οκ τι να πω, είστε πολλοί οι άνετοι.
αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.
Πως δεν μπορώ να κρίνω βρε συ, είστε ντιπ σαπερα; εσύ δεν τον βλέπεις τον αλλο αν το να οδηγήσει είναι επικίνδυνο; έλα ρε Ασέβαστος τώρα έλα. Απλά το βλέπεις ότι το έκανα για το έτσι θέλω να μη φύγει. Που αν ήταν αυτός ο λόγος όταν είπε θα πάει πεζός θα προσπαθούσα να τον μπλοκάρω κάπως. Δεν είπα τίποτα όμως.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:49
Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39 αυτο που σου λεμε ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις εσυ ποτε ο αλλος μπορει να οδηγησει η οχι. δεν ειναι κατι φανερο, οπως αν εχει κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκυ.
Νομίζω ότι αυτή η διατύπωση είναι λίγο υπερβολική. Βγάλε τη σχέση έξω από την εξίσωση. Αν έχεις ένα φιλαράκι, αδελφό, ξάδελφο (κάτι τέτοιο) που το ξέρεις καλά ότι είναι τσαντίλας και βγαίνει εκτός εαυτού, θα τον άφηνες να οδηγήσει αν τον έβλεπες σε κακή κατάσταση ή θα προσπαθούσες πρώτα να τον καλμάρεις; Εγώ πάντως δεν θα 'λεγα εύκολα, ας κάνει ό,τι νομίζει, ενήλικας είναι. Κλειδιά μπορεί να μην έπαιρνα, θα έπαιζα κατενάτσιο όμως για λίγη ώρα. Εννοείται πως αν ήταν ο άλλος μεθυσμένος, δεν θα τον άφηνα να οδηγήσει με πολύ πιο παρεμβατικό τρόπο.

Βασικά η δεύτερη πρότασή σου είναι το κλειδί. Οι περισσότεροι δεν θεωρείται ότι ο άνθρωπος ήταν σε τόσο κακή κατάσταση και ότι απλά υπερβάλλει η Νάιδα που το βρήκε πάτημα. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε.
το ξερουμε. η τουλαχιστον εχουμε πολυ σοβαρες ενδειξεις.
καταρχην ειναι πολυ σπανιο να ειναι κανεις τοσο τσαντισμενος που να μην μπορει να οδηγησει. μολις απομακρυνθει απο την αιτια τσαντιλας (τη ναιδα :lol: ) λογικο ειναι να ηρεμησει αρκετα για να πιασει τιμονι.
η ναιδα δεν οδηγει. δυσκολο να εχει καλο κριτηριο για το ποτε μπορει να οδηγησει καποιος αλλος.

και η ουσια: δεν ειναι τοσο οτι ηθελε να τον προστατεψει. περισσοτερο ειναι οτι δεν ηθελε να φυγει, για να συνεχισει τη συζητηση, με σκοπο ειτε να τον πρηξει κι αλλο, ειτε να τα βρουνε, ειτε να παιξει make up sex, ειτε οτι αλλο ειχε στο μυαλο της.

ειναι πολυ φτηνη δικαιολογια το "μη μου παθεις τιπτα που εισαι θυμωμενος", αν ηταν τετοιο το ζητημα, δεν θα του εσπαγε τα νευρα εξ αρχης.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:49

Βασικά η δεύτερη πρότασή σου είναι το κλειδί. Οι περισσότεροι δεν θεωρείτε ότι ο άνθρωπος ήταν σε τόσο κακή κατάσταση και ότι απλά υπερβάλλει η Νάιδα που το βρήκε πάτημα. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε.
Να το βρω πάτημα για ποιο πράγμα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 10:02
Ασέβαστος έγραψε: 09 Φεβ 2021, 09:39

Πως δεν μπορώ να κρίνω βρε συ, είστε ντιπ σαπερα; εσύ δεν τον βλέπεις τον αλλο αν το να οδηγήσει είναι επικίνδυνο; έλα ρε Ασέβαστος τώρα έλα. Απλά το βλέπεις ότι το έκανα για το έτσι θέλω να μη φύγει. Που αν ήταν αυτός ο λόγος όταν είπε θα πάει πεζός θα προσπαθούσα να τον μπλοκάρω κάπως. Δεν είπα τίποτα όμως.
ε, τι να ελεγες; σε κλειδωνω μεσα να μη φυγεις ουτε με τα ποδια; με το αυτοκινητο ειχες μια φτηνη εστω, δικαιολογια να τον εμποδισεις.

και οχι, δεν βλεπεις αν ο αλλος ειναι τοσο τσαντισμενος που δεν μπορει να οδηγησει. δεν νομιζω καν οτι ειναι δυνατον να τσαντιστει καποιος τοσο πολυ που να μην ειναι καταλληλος για τιμονι. αμα φυγει απο αυτο που τον τσαντιζει, παρει 2 ανασες, μια χαρα θα ειναι. δεν ειναι μεθυσμενος να μην στρωνει, η τσαντιλα δεν σε κραταει εξαλλο για ωρες οπως το αλκοολ.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”