!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
-
stergiosbik
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
4,2 δίνει το γεωδυναμικο.
Μιλάμε εκτός θέματος.
Αυτά βρίσκω εδώ. Από την Πίνδο. Το καλύτερο νερό βέβαια ήταν αυτό που πίναμε από πηγές παιδιά. Κρύο, κατακάθαρο, με ωραία γεύση.
Indeed ,σε άντρακλες παλαιάς κοπής,βλέπε Φιλιππίδη σίγουρα.Daje έγραψε: 06 Μαρ 2021, 16:20Οι αντρες επιτρεπεται να βριζουν. Οι γυναικες οχι.Πασιφάη έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:20Οι μάγκισσες αθυρόστομες σε μάραναν. Μήπως να ξαναδείς το δικό σου ''λεξιλόγιο'', υπό άλλο πρίσμα; Έλα τώρα που έγινες ξαφνικά σεβάσμιος.Daje έγραψε: 05 Μαρ 2021, 21:10
Ειμαι παραδοσιακος. Μου αρεσουν οι κλασικες ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Μονο αυτο με ενδιαφερει και να ειναι και καλες κοπελες.
Δεν μπορω με τιποτα τις μαγκισσες, τις αθυροστομες και τους κακους τροπους.![]()
Σε -σχεδον- κανεναν δεν αρεσει να ακουει γυναικες να βριζουν. Πιστεψε με.
Σε νορμάλ σύγρονους άντρες No.
Mλκ, θα γράφει 4-5 σε λίγο καιρό αλλού και θα λέμε πςςςςςς στη Λάρσα θα πεις ρε;
Σιγά ρε,γατάκια είστε.Που να ζούσατε στο Ιόνιο.Στύγιος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 18:52Mλκ, θα γράφει 4-5 σε λίγο καιρό αλλού και θα λέμε πςςςςςς στη Λάρσα θα πεις ρε;
- MiGiSukhoI
Είσαι ελεύθερη; Σε παντρεύομαι!
Βίκος, Μιτσικέλι και Ζαγόρι μακράν τα καλύτερα! Δεν έχω καμιά σχέση με την Πίνδο κτλ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Είναι καλό να γίνονται τεσσάρια. Δεν νομίζω να είναι αρκετά ισχυροί ώστε να προκαλέσουν σημαντικές βλάβες σε κτίρια.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ναι άλλα πλην Κεφαλλονιάς το 1953 , οι πιο πολλοί ήταν υποθαλάσσιοι . Φαντάσου τώρα να ζεις σε 3 ρήγματα, Ελασσόνας , Τυρνάβου και Λάρισας..
-
stergiosbik
Δηλαδή να μην αναφέρουμε καν ότι μας κούνησε;
Άλλωστε μια απλή αναφορά κάναμε χωρίς να κλαφτουμε.
Βέβαια το 6,3 και το 5,9 στο καπακι με τόσο μικρό εστιακό βάθος δεν το λες και συνηθισμενο.
Η Πίνδος είναι από τις ωραιότερες οροσειρές. Παλαιότερα είχαμε πηγές και στα πεδινά. Τις πρόλαβα.MiGiSukhoI έγραψε: 06 Μαρ 2021, 18:56
Βίκος, Μιτσικέλι και Ζαγόρι μακράν τα καλύτερα! Δεν έχω καμιά σχέση με την Πίνδο κτλ.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Μόνο που είναι δύσκολο να καθορίσεις ξεκάθαρα που είναι τα όριά της. Κάποιοι θεωρούν ότι η Νότια κατάληξή της είναι ο Παρνασσός!Antares έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:03 Η Πίνδος είναι από τις ωραιότερες οροσειρές. Παλαιότερα είχαμε πηγές και στα πεδινά. Τις πρόλαβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 06 Μαρ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[/α]
- MiGiSukhoI
Antares έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:03Η Πίνδος είναι από τις ωραιότερες οροσειρές. Παλαιότερα είχαμε πηγές και στα πεδινά. Τις πρόλαβα.MiGiSukhoI έγραψε: 06 Μαρ 2021, 18:56
Χμμ... Δεν απάντησες στην πρόταση που σου έκανα!!!!
Είναι ο νονός μου Ηπειρώτης. Έχω μείνει πολλές φορές στο Τσεπέλοβο και στα Ιωάννινα και πριν από μερικά χρόνια που σπούδαζε μια πρώην.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Οι σεισμοβλάκες ακόμα δεν μπορούν να το εξηγήσουν .stergiosbik έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:02Δηλαδή να μην αναφέρουμε καν ότι μας κούνησε;
Βέβαια το 6,3 και το 5,9 στο καπακι με τόσο μικρό εστιακό βάθος δεν το λες και συνηθισμενο.
Ναι μωρέ,πλάκα κάνω! Και μάλιστα ακριβώς επειδή εσείς δεν έιστε συνηθισμένοι στους σεισμούς είναι ακόμα χειρότερο.stergiosbik έγραψε: 06 Μαρ 2021, 19:02Δηλαδή να μην αναφέρουμε καν ότι μας κούνησε;
Στο Ιόνιο δεν ήταν μόνο ο σεισμός του 53,συνεχώς κάνει σεισμούς, είναι η 6η περιοχή παγκοσμίως με την υψηλότερη σεισμικότητα και 1η στην Ευρώπη.
Ακόμα,πράγματι χερσαίος σεισμός τέτοιου μεγέθους είναι εξαιρετικά 'ασχημο,αλλά να πούμε όμως ότι οι υποδομές της Θεσσαλίας δεν έχουν καμία σχέση με τις υποδομές των Ιόνιων νησιών και για αυτό κάτι πρέπει να γίνει.Είναι άθλιες και το είπαν και σεισμολόγοι.
Ακριβώς επειδή κάνει τέτοιους σεισμούς ανά αιώνες, για αυτό και δεν έχετε καλές υποδομπες σε αντίθεση με το Ιόνιο.
Tα καταφερατε τελικα και σιγα σιγα τους κανατε ολους κουνιστους...Karolina έγραψε: 06 Μαρ 2021, 18:52Indeed ,σε άντρακλες παλαιάς κοπής,βλέπε Φιλιππίδη σίγουρα.Daje έγραψε: 06 Μαρ 2021, 16:20Οι αντρες επιτρεπεται να βριζουν. Οι γυναικες οχι.Πασιφάη έγραψε: 06 Μαρ 2021, 15:20
Οι μάγκισσες αθυρόστομες σε μάραναν. Μήπως να ξαναδείς το δικό σου ''λεξιλόγιο'', υπό άλλο πρίσμα; Έλα τώρα που έγινες ξαφνικά σεβάσμιος.![]()
Σε -σχεδον- κανεναν δεν αρεσει να ακουει γυναικες να βριζουν. Πιστεψε με.
Σε νορμάλ σύγρονους άντρες No.![]()
Θα το μετανιωσετε ομως.
Τελοσπαντων, για μας τους λιγους και καλους, καλο ειναι.
Σημαινει οτι θα εχουμε στη διαθεση μας περισσοτερες ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις