!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: ΑΔΩΝΙΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Πάλι κουβά τα ζαια :e040:

viewtopic.php?f=29&t=56707#p3665863

viewtopic.php?f=29&t=55687&start=30#p3665353

και ο Μπαξ μπανης :102:

Εικόνα

Εικόνα
https://oknews.gr/politiki/o-giatros-po ... ka-egrafa/

Το Oknews κατάφερε και εξασφάλισε και σας παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα την αμετάκλητη απόφαση αθώωσης του κορυφαίου Έλληνα καθηγητή χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιου Θεοδωρόπουλου η οποία καταρρίπτει την όποια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με συκοφαντικό τρόπο για τον Άδ. Γεωργιάδη.

Όπως μπορείτε να δείτε στην απόφαση, που δημοσιεύει το oknews.gr, αναφέρεται κατηγορηματικά: «Από όλη την κύρια αποδεικτική διαδικασία και συγκεκριμένα από τις καταθέσεις όλων των μαρτύρων, που εξετάστηκαν νομότυπα από το ακροατήριο, από όλα ανεξαιρέτως τα έγγραφα, τα οποία αναγνώστηκαν στο ακροατήριο, σε συνδυασμό με την απολογία του κατηγορουμένου και την εν γένει συζήτηση της υπόθεσης αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν τέλεσε την αξιόποινη πράξη για την οποία κατηγορείται.

Ειδικότερα, ο καταγγέλλων, μηνυτής της ανωτέρω αξιόποινης πράξης, κατά την ένορκη κατάθεσή του αναίρεσε πλήρως την καταγγελία σε βάρος του κατηγορουμένου, θεράποντος ιατρού του, ότι δήθεν ο τελευταίος ως διορισμένος καθηγητής χειρουργικής στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” ζήτησε και έλαβε παράνομα από τον μηνυτή οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως αμοιβή για χειρουργικές επεμβάσεις και προκειμένου να εξακολουθήσει να επιβλέπει την κατάσταση της υγείας του».

***ανεξάρτητα όμως από την αθωότητα του ιατρού :102:

εγώ ως georgebi στα πλαίσια της ΚΡΙΤΙΚΗΣ μου στήριξης στη ΝΔ :g030:

δεν μπορώ παρά να στηλιτεύσω το ανέβασμα βίντεο στο τικ τοκ εν ώρα χειρουργείου :-?

όπως επίσης και την παράβλεψη του απαράδεκτου αυτής της ενέργειας απ τον αλάνθαστο κατά τα άλλα Αδωνι :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα

:c020: :c020: :c020:
Εικόνα

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ο Άδωνης είναι πολύ δεξιός για τα γούστα μου.
Εγώ δηλώνω κεντρώος , ενώ εκείνος είναι σκληρός δεξιός .

Εικόνα
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/as ... mayri-gata

Όσοι με διαβάζετε, ξέρετε ότι ο Άδωνης είναι πολύ δεξιός για τα πολιτικά μου γούστα. Εγώ δηλώνω πολιτικά κεντρώος και ιδεολογικά σοσιαλδημοκράτης, ενώ εκείνος δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ακραιφνής και σκληρός δεξιός πολιτικός.

Πλην από την άλλη, έχω από χρόνια ξεπεράσει τις ιδεοληψίες της νεότητας μου που έλεγαν ότι ο χειρότερος αριστερός, είναι de facto καλύτερος από τον καλύτερο δεξιό. Η ζωή με δίδαξε ότι αυτά είναι ανοησίες.

Γι αυτό λοιπόν, αρνούμαι να εξετάσω το έργο του Γεωργιάδη στην υγεία μόνο μέσα από ιδεολογικά ματογυάλια. Αρνούμαι να πω ότι εφόσον ο υπουργός είναι πολύ δεξιός για τις δικές μου πεποιθήσεις, αντικειμενικά η δουλειά του στην υγεία είναι αρνητική και αποτυχημένη. Ούτε επιτρέπω στον εαυτό μου, επειδή συχνά με ξενίζει ο επιθετικός τρόπος με τον οποίον διατυπώνει τις θέσεις του, να μην ακούω την ουσία των επιχειρημάτων του. Μπορώ κάλλιστα να συμφωνήσω με κάτι που λέει κι ας διαφωνώ με τον τρόπο που το εκφέρει.

Επιτρέψτε μου επίσης, εκτός από σοσιαλδημοκράτης να δηλώσω και πραγματιστής. Όπερ, οπαδός και της ρήσης της Ντενγκ Σιάο-Πινγκ «δεν μ’ ενδιαφέρει αν η γάτα είναι μαύρη ή άσπρη, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια». Μη μου πείτε εξ άλλου ότι ο Πινγκ ήταν κανένας ακροδεξιός, διότι δεν θα το δεχτώ. Πήρε την Κίνα από το χάλι της Μαοϊκής Πολιτιστικής Επανάστασης και την έκανε αυτό που είναι σήμερα.

Παραλλήλως, είμαι οπαδός της ειλικρίνειας. Όταν η γάτα καταφέρει να πιάσει ένα ποντικάκι, να της το αναγνωρίζουμε, όχι να την λέμε αποτυχημένη επειδή δεν έπιασε άλλα χίλια που έχουμε εμείς μέσα στη φαντασία μας.

Κοντολογίς, δίνω στον Άδωνη χίλια δίκια όταν εξανίσταται για τη στάση των αριστερών συνδικαλιστών του ιατρικού κλάδου, οι οποίοι όρμησαν να τον φάνε ακριβώς την επόμενη μέρα που τους έδωσε την αυτοτελή φορολόγηση των εφημεριών.

Την πάλευαν τριάντα χρόνια και βάλε. Καμιά κυβέρνηση δεν τους την έδωσε, ούτε παλιότερη Νεοδημοκρατική, ούτε Πασοκική, ούτε Συριζαϊκή. Τους την έδωσε τώρα ο Κυριάκος, με υπουργό τον Άδωνη.

Και μόλις την πήραν, ξανασήκωσαν τα πανό κι άρχισαν να ξεφωνίζουν. :102:

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

georgebi έγραψε: 12 Σεπ 2024, 10:16
Ο Άδωνης είναι πολύ δεξιός για τα γούστα μου.
Εγώ δηλώνω κεντρώος , ενώ εκείνος είναι σκληρός δεξιός .
Ο Καμπουράκης δεν είναι ούτε κεντρώος, ούτε δεξιός, ούτε αριστερός. ΝΔ μέχρι το κόκκαλο είναι. Αν η ΝΔ γίνει κομμουνιστική, ο Καμπουράκης θα γίνει κομμουνιστής. Αν γίνει σαν την Χρυσή Αυγή, ο Καμπουράκης θα γίνει Χρυσή Αυγή. Στον τάφο του δεν θα του βάλουν σταυρό, θα του βάλουν τον πυρσό της ΝΔ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
πατησιωτης

Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα

Εικόνα

Spoiler
Άβαταρ μέλους
micmic

georgebi έγραψε: 13 Σεπ 2024, 11:19 Εικόνα

Εικόνα

Εγώ στις προηγούμενες εκλογές είχα λάβει τουλάχιστον 10 SMS από έναν και μόνο υποψήφιο, χωρίς να έχω δώσει πουθενά τη συγκατάθεσή μου για κάτι τέτοιο: Τον Πιερρακάκη.

Ο λόγος που ακούστηκε η Ασημακοπούλου και όχι ο Δούκας ή ο Πιερρακάκης είναι ότι η Ασημακοπούλου έκανε το λάθος να στείλει σε ψηφοφόρους του εξωτερικού, που ζουν σε κράτη με σοβαρούς νόμους και δικαιοσύνη που δεν είναι μπουρδέλο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
πατησιωτης

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2024, 15:40
Τσαμπα τα βαζεις δεν τα βλεπουμε. Βαζε την κεντρικη ιδεα πανω πανω πανω.
Θα μου πεις τα βλεπεις εσυ; :lol:
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

πήζον bot έγραψε: 14 Σεπ 2024, 23:32
πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2024, 15:40
Τσαμπα τα βαζεις δεν τα βλεπουμε. Βαζε την κεντρικη ιδεα πανω πανω πανω.
Θα μου πεις τα βλεπεις εσυ; :lol:
οτι ο άδωνις έχει γίνει ο εφιάλτης σας
:smt005:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

micmic έγραψε: 13 Σεπ 2024, 11:24
Ο λόγος που ακούστηκε η Ασημακοπούλου και όχι ο Δούκας ή ο Πιερρακάκης είναι ότι η Ασημακοπούλου έκανε το λάθος να στείλει σε ψηφοφόρους του εξωτερικού, που ζουν σε κράτη με σοβαρούς νόμους και δικαιοσύνη που δεν είναι μπουρδέλο.
η Ασημακοπούλου έκανε το λάθος να στείλει σε ψηφοφόρους του εξωτερικού, που ο μονος τροπος να βρει τα στοιχεια τους ειναι απο το υπουργειο.
Άβαταρ μέλους
micmic

talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2024, 23:54
micmic έγραψε: 13 Σεπ 2024, 11:24
η Ασημακοπούλου έκανε το λάθος να στείλει σε ψηφοφόρους του εξωτερικού, που ο μονος τροπος να βρει τα στοιχεια τους ειναι απο το υπουργειο.
Δεν εξετάζω την προέλευση, την αντίδραση εξετάζω. Γιατί δηλαδή δεν έγινε ντόρος για το πού βρήκε ο Πιερρακάκης τα emails και τα τηλέφωνα για τα μηνύματα που έστειλε αυτός; Επειδή ξέρουν όλοι ότι εδώ οι πολίτες είναι Β' κατηγορίας και το κράτος δεν δίνει δεκάρα για τα δικαιώματά τους.
πατησιωτης

Άβαταρ μέλους
georgebi

Τι έγινε ζαια; γιατι σκουζετε; πάλι σας ανασκολόπισε ο Αδωναρος; :8)

Εικόνα
https://www.avgi.gr/politiki/493156_hyd ... so-apo-tis

«Αυτή είναι η ΝΔ, αυτός ο αντιπρόεδρός της - Ο αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς»

Έτσι και σήμερα Δευτέρα (16/9) το πρωί, στο Action24, ο υπουργός Υγείας βγήκε εκτός εαυτού όταν, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ για τα δημόσια νοσοκομεία, είδε απέναντί του εκτός πλάνου τον Νίκο Παππά που περίμενε να δώσει στη συνέχεια συνέντευξη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε τότε σε ένα χυδαίο παραλήρημα, φωνάζοντας προς τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βρίζοντας ως «φασίστα» τον Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ
:a040: :a040: :a040:

***άντε ρε Αδωνι...ανέβασε το όλο το βίντεο να το δούμε να γουστάρουμε :romance-hearteyes:
Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”