Τα τεχνητά πολυεθνικα μόρφωματα είναι καταδικασμενα υπό συνθήκες να καταρρέουν.πατησιωτης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:24Οι Κροάτες όμως είναι με το ΝΑΤΟ ενώ οι Σέρβοι με τη Ρωσία.Άρα θα πρέπει να τριχοτομηθεί και τελικά να γίνει το σχέδιο του Μιλόσεβιτς που κατέληξε σε 200.000 νεκρούς για διανομή ανάμεσα σε Σερβία και Κροατία με ένα περίκλειστο μουσουλμανικό κράτος που από χέρι θα είναι ευάλωτο στον τζιχαντισμό στη μέση των Βαλκανίων.Aprilianos έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:18Κύριε ηλιθιε η Βοσνία είναι τεχνητό κράτος που με το ζόρι διατηρείται από τους δυτικούς. Οι Σέρβοι και οι Κροάτες της Βοσνίας έχουν δικαίωμα στην αυτοδιάθεσηΠρετεντέρης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:00 Οι Ρώσοι απειλούν τώρα και τη Βοσνία, αν μπει στο ΝΑΤΟ. Καταλάβατε, μποτάκια και χρήσιμοι ηλίθιοι,πόσο ξεφτιλισμενοι είστε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Aprilianos
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για την Ελλάδα έγραψα εγώ.Ούτε μια τρομοκρατική ενέργεια δεν έκαναν οι Σαουδαραβες στην Ελλάδα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:28όταν πολεμούσε ο μπαμπάς καντιροφ τα σαλάφια χρηματοδοτουμενα από τους σαουδαραβες κολλητους των ΗΠΑ, εσείς κοιμοσασταν με τα καπέλα , άρα λίγος σεβασμός. Έπρεπε να τη φάτε το 2001 για να δείτε τη γλύκα.πατησιωτης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 07:12 Ανοίγω σήμερα την τηλεόραση και βλέπω τίτλους οδομαχίες με Τσετσένους στη Μαριούπολη.
Οι Τσετσένοι ως παράρτημα του ρωσικού στρατού μπήκαν και κάνουν οδομαχίες σε μια πόλη με αρκετό ελληνικό πληθυσμό για να τη καταλάβουν και οι τουρκοφάγοι ψευδοπροφήτες με τα χιλιάρμενα περιμένουν αυτός ο στρατός να σώσει εμάς.![]()
Ακόμη και το τζαμί που θα έφτιαχναν δέχθηκαν να ορίζει το Δ.Σ. το ελληνικό κράτος,πράγμα που δεν το δέχθηκαν για κανένα άλλο τζαμί που έβαζαν τα λεφτά στην Ευρώπη.Αλλά ούτε αυτό τελικά το δέχθηκε το κράτος και αποφάσισε να το φτιάξει με δικά του λεφτά.
- Aprilianos
Υπάρχουν και ψηφοφόροι της ΝΔ που είναι σχετικά φιλορωσοι. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν δυσδιακριτες διάφορες σε πολλά ζητήματα. Δεν έχω τίποτα κοινό σε σχέση με κομμουνιστη ή συριζαιο εκτός από τη συμπάθεια προς τη Ρωσίαπατησιωτης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:27Δεν μπορούν να αποτελέσουν όμως πολιτική δύναμη παρά μόνο αρνητικά π.χ. στο δημοψήφισμα διότι δεν μπορούν να συγκυβερνήσουν εκτός αν γίνουν τα κωμικοτραγικά των συριζανέλ.
Βρίσκονται στα δεξιά και τα αριστερά - οι οπαδοί του τσάρου και οι οπαδοί της ΕΣΣΔ - και είναι αδύνατη η συγκυβέρνησή τους.Αντιθετα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είναι οι ευρωπαιστές έχουν πλέον πολλά κοινά στοιχεία.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θα μπει η Βοσνία και το Κόσοβο στο ΝΑΤΟ, μεγάλη αναβάθμιση. Δεν τα βρίσκουν με τον καντιροφ να τους δώσουν αυτονομία και να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ κι αυτούς, μιας που πήραν φορά με τα μουσουλμανικα ανθυποκρατιδια;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οι οπαδοί της ΕΣΣΔ δεν έχουν κανένα κοινό σημείο με τους οπαδούς του τσάρου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η Σαουδική Αραβία δεν δείχνει ενδιαφέρον για την Ελλάδα προφανώς, εδώ μονο τίμιοι μουσουλμάνοι εργάτες υπάρχουν. όπου υπάρχουν αυτονομιστικα κινήματα χώνει τα πετροδολλαρα της, μη και λείψει ο νόμος της σαρίας από κανέναν.πατησιωτης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:32Για την Ελλάδα έγραψα εγώ.Ούτε μια τρομοκρατική ενέργεια δεν έκαναν οι Σαουδαραβες στην Ελλάδα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:28όταν πολεμούσε ο μπαμπάς καντιροφ τα σαλάφια χρηματοδοτουμενα από τους σαουδαραβες κολλητους των ΗΠΑ, εσείς κοιμοσασταν με τα καπέλα , άρα λίγος σεβασμός. Έπρεπε να τη φάτε το 2001 για να δείτε τη γλύκα.πατησιωτης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 07:12 Ανοίγω σήμερα την τηλεόραση και βλέπω τίτλους οδομαχίες με Τσετσένους στη Μαριούπολη.
Οι Τσετσένοι ως παράρτημα του ρωσικού στρατού μπήκαν και κάνουν οδομαχίες σε μια πόλη με αρκετό ελληνικό πληθυσμό για να τη καταλάβουν και οι τουρκοφάγοι ψευδοπροφήτες με τα χιλιάρμενα περιμένουν αυτός ο στρατός να σώσει εμάς.![]()
Ακόμη και το τζαμί που θα έφτιαχναν δέχθηκαν να ορίζει το Δ.Σ. το ελληνικό κράτος,πράγμα που δεν το δέχθηκαν για κανένα άλλο τζαμί που έβαζαν τα λεφτά στην Ευρώπη.Αλλά ούτε αυτό τελικά το δέχθηκε το κράτος και αποφάσισε να το φτιάξει με δικά του λεφτά.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
πατησιωτης
[/quote]
Άρα δεν υπάρχεις πολιτικά.
Αυτοί θα ακολουθήσουν το κόμμα που με τη σειρά του θα ακολουθήσει στην εξωτερική πολιτική τους εμπειρογνώμονες του ΥΠΕΞ,δεν έχει σημασία οι επί μέρους συμπάθειες.
Συ είπας.Aprilianos έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:33 Δεν έχω τίποτα κοινό σε σχέση με κομμουνιστη ή συριζαιο εκτός από τη συμπάθεια προς τη Ρωσία
zteo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:36 Οι οπαδοί της ΕΣΣΔ δεν έχουν κανένα κοινό σημείο με τους οπαδούς του τσάρου.
Ισχύει και για σένα.
-
πατησιωτης
Ενδιαφέρον δείχνει διότι θεωρεί εαυτόν χαλίφη και δεν θέλει να γίνει η Τουρκία χαλίφης στη θέση τη χαλίφη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:38 Η Σαουδική Αραβία δεν δείχνει ενδιαφέρον για την Ελλάδα προφανώς,
Τι ισχύει ρε συ πατ?Η άτοπη ταύτιση της νεοτσαρικης Ρωσίας με την ΕΣΣΔ?
Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
Ας εκανε η Ουκρανία οτι και η Σουηδία, να μην της την επεφτε ο Πουτιν
OK
https://www.reddit.com/r/europe/comment ... _m_i_will/
OK
https://www.reddit.com/r/europe/comment ... _m_i_will/
Οι τιμές ίδιες και πληρώνει με mastecard.sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 00:17Δεν ξανάνοιξαν. Είναι μερικά που δεν έκλεισαν γιατί τα έχουν franchisees και η εταιρεία δεν έχει επιρροή επάνω τους.dna replication έγραψε: 19 Μαρ 2022, 00:03 4 μερες κρατησαν στάση τα macdonalds στη Ρωσία και ξανάνοιξαν οι ξεφτίλες![]()
McDonald's is among major fast-food chains that still have doors open in Russia because franchisees refuse to closeWhile some businesses were able to wind down quickly, others have been slower to do so, or in some cases, unable to do so, because their business in Russia isn't aren't fully owned by the company.
Burger King and Papa John's are other fast-food chains that have faced similar challenges because of franchise agreements.
Δεν πήγε καλά αυτή η προπαγάνδα...
https://www.businessinsider.com/mcdonal ... sia-2022-3
Δέχονται και Visa, American express, Apple, Google, Samsung Pay...
ΟΚ... η Ρωσία καταστράφηκε και γύρισε 50 χρόνια πίσω...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Βλεπω αναλυσεις του κ@λου απο τους Δυτικους. "Χασαν οι Ρωσοι τον πολεμο" κτλπ κτλπ. Δεν καταλαβαινουν οτι απο τις μαλακιες τους αλλα και τις μαλακιες των ανδρεικελων τους εχουν δωσει την ευκαιρια να κανουν την θαλασσα του Αζωφ Ρωσικη λιμνη. Εκει ο πολεμος εχει χαθει οριστικα για την Ουκρανια, οπως και στο Ντονμπας(θα καταληφθει απο την Ρωσια η με συμφωνια η ενοπλα). Το ζητημα ειναι ποτε θα το παρει αποφαση ο Ζελενσκι να παραιτηθει μπας και σωθει καπως η παρτιδα για τους Ουκρανους
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
πατησιωτης
Ισχύει ότι οι ρωσόφιλες αντιευρωπαικές δυνάμεις επειδή ακριβώς είναι άτοπη η ταύτιση δεν μπορούν να σχηματίσουν συγκυβέρνηση ενώ οι φιλοευρωπαικές μπορούν.Βρίσκονται στα άκρα ενώ οι άλλες στο κέντρο.zteo έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:42 Τι ισχύει ρε συ πατ?Η άτοπη ταύτιση της νεοτσαρικης Ρωσίας με την ΕΣΣΔ?
Είναι πολύ απλό και με τυχόν απλή αναλογική θα φανεί ακόμη περισσότερο.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Μεγάλη προσωπικότητα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές