!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
εκανα το χρέος μου προς την ανθρωπότητα . ψήφισα κι έγραψα και κάτι ψιλά στα σχόλια . τώρα έβαλα λίγη Μαυροδάφνη στρίβω κι ένα και περιμένω 
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Γύρος #10 - Αποτελέσματα
Σχόλια ανά τραγούδι
Σχόλια ανά παίκτη
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ
1 Harp - I Am The Seed 82 3 7 12 0 10 8 # 10 7 0 x 12 12 1
2 Høst - For Sent Å Angre 79 6 10 0 # 12 10 10 7 5 1 x 7 7 4
3 Kate Mann - Bird In My House 73 8 3 2 10 3 12 5 8 8 # x 1 5 8
4 The Beauty Of Gemina - When My Ship Comes In 71 12 8 4 6 0 7 7 6 # 4 x 2 10 5
5 Rykarda Parasol - Get Down With Your Bad Self 70 0 6 6 4 0 5 6 # 6 12 x 10 8 7
6 The Black Angels - Young Men Dead 66 1 5 7 8 5 # 8 3 0 7 x 6 6 10
7 Mikael Tariverdiev - Nocturne 62 5 0 1 3 8 6 12 12 2 8 x 5 # 0
8 Madeline Goldstein - 1996 Expectations 59 7 # 8 12 2 0 0 1 0 5 x 8 4 12
9 Noisettes - Never Forget You 56 10 4 10 1 6 3 2 4 12 3 x 0 1 #
10 Camera Obscura - Honey In The Sun 50 2 12 # 7 4 1 1 5 10 0 x 3 2 3
11 Gateway Drugs - Bored 38 4 1 3 2 7 2 0 2 4 10 x # 3 0
12 Jain - Makeba 30 # 2 5 0 1 4 3 0 3 2 x 4 0 6
13 Horse The Band - Shapeshift 18 0 0 0 5 # 0 4 0 1 6 x 0 0 2
14 ΑΝΔ - DNS 0 x x x x x x x x x x # x x x
Spoiler
Γύρος #10 έγραψε:JIM: Καλός ο γύρος με δύο τουλάχιστον τραγούδια που με εντυπωσίασαν.
MIS: 4,5,9,10,12,13 ήταν όλα για 12...και τα υπόλοιπα για 10...η πιο άχαρη βαθμολογία ως τώρα γιατί αδικούνται όλα τα κομμάτια που πήραν από 10 και κάτω..
MOJ: ο καλύτερος γύρος ως τώρα - πολλά καλά κομμάτια και μόνο δύο ήξερα .
Harp - I Am The Seed (MOJ) έγραψε:ΝΥΧ (12): όνειρο! ποίημα!
μουσική
φωνητικά, τα μπρος και τα πίσω
το κλιπ
οι στίχοι
I am the seed
What have you to bring?
μαγεία
πεντακόσια εξηνταδώδεκα εκατομμύρια μπράβο!
καιρό είχα να απολαύσω άλμπουμ τόσο πολύ
ξεχώρισα επίσης και τα "A fountain", "Shining Spires" και το "Seven long suns" αν ενδιαφέρει κάποιον να ακούσει κάτι ακόμη από αυτούς
MAS (10): ωραία φωνητικά, στοιχειωτικά
NOV (10): Πολύ καλό Μου άρεσε εξίσου με το επόμενο της Kate Mann
DRE (7): Άξιο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για παραπάνω.
JIM (0): Πολύ κλάμα ο τύπος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το δίλεπτο με άγγιξε με τη μουσική του μόνο. Κατά τ' άλλα...επιτηδευμένος λυρισμός και τεχνητή θλίψη.![]()
Høst - For Sent Å Angre (JIM) έγραψε:MAS (12): funky rock yeah (ΚΑΙ μίνι σόλο γαμώ την πουτάνα μου)
DRE (10): Σαν παλιό καλό κρασί.
MOJ (10): Διαμαντάκι άγνωστο από 70ς .πολύ μ' άρεσε! άρτιο μουσικά και ηχητικά - για 12άρι ήταν.
Kate Mann - Bird In My House (SID) έγραψε:JIM (10): Υπέροχο τραγούδι. Μαγική μελωδία. Ταξιδιάρικο όσο δεν πάει.
NOV (8): Στην ''κληρωση'' βρέθηκε στο 8
MOJ (5): γλυκούλι..
DRE (3): Σε άλλον γύρο μάλλον θα είχε καλύτερη τύχη.
MAS (3): χέσε μας, πάρε γάτα
The Beauty Of Gemina - When My Ship Comes In (POL) έγραψε:DRE (8): Το είχα και εγώ σε λίστα με επιλεγμένα τραγούδια για τον διαγωνισμό. Να αρνηθώ τον ίδιο μου τον εαυτό;
MOJ (7): πολύ καλό ..απ' τα καλύτερα του γύρου.
JIM (6): Ωραία φωνητικά, ταξιδιάρικες μελωδίες με πινελιές μελαγχολίας.
MAS (0): ζζζζ
Rykarda Parasol - Get Down With Your Bad Self (NOV) έγραψε:SID (12): Α η Rykarda Parasol, την αγαπώ αυτήν από το δισκογραφικό ξεκίνημα της, στο παλιό phorum στην ραδιοεκπομπή που έκανα είχα μάλιστα δώσει τίτλο από τραγούδι της <3
DRE (6): Τι όμορφο! Αδικείται βαθμολογικά κι αυτό.
MOJ (6): ενδιαφέρον κομμάτι αλλά δεν έβγαιναν τα κουκιά για παραπάνω..
JIM (4): Έχει μια υποβόσκουσα δυναμική, ένα επιβλητικό groove που σε κερδίζει χωρίς όμως να εντυπωσιάζει.
MAS (0): απλά ένα wall of sound με ένα (1) riff απ'την αρχή ως το τέλος, έλεος
The Black Angels - Young Men Dead (MIS) έγραψε:JIM (8): Επιβλητικό, αργόσυρτο με τσαμπουκαλίδικα φωνητικά. Good stuff!🏋
MOJ (8): πορωτικό ,σκοτεινό , ξεσηκωτικό με underground vibes . φτιάχτηκα !
ΝΥΧ (6): (link)
DRE (5): Σε άλλον γύρο θα ήταν φαβορί για πρώτη θέση. 'Ιδωμεν...
MAS (5): ξυπνηστικό αλλά λίγο βαρετό συνάμα
Mikael Tariverdiev - Nocturne (ΝΥΧ) έγραψε:MOJ (12): μπράβο σε όποια/όποιον τόλμησε και το έβαλε .υπέροχο ορχηστρικό και άγνωστος ο Σοβιετικός συνθέτης σε μένα αλλά απ' ότι διάβασα πολύ γνωστός εκεί με μεγάλη δισκογραφία.ευκαιρία να τον ψάξω.
NOV (12): Με δυσκολία το 12αρι στοn Tariverdiev μπροστα από τα πολύ ωραία κομματια των Harp και Kate Mann
MAS (8): ωραία επιλογή, τέτοια θέλω να μου βάζετε, μέταλ και κλασική
JIM (3): Ωραία επιλογή για χαλάρωμα.
DRE (0): Δεν είναι για μηδέν, έπεσε σε πολύ δύσκολο γύρο.
ΝΥΧ (#): τα ρα ρα ρααααααα.......
Madeline Goldstein - 1996 Expectations (DRE) έγραψε:JIM (12): "Γιατί τόση ερημιά!" Μεγάλη τελικά η επιρροή του Ρακιντζή στη παγκόσμια μουσική σκηνή....όπως και σε αυτό το εθιστικό, σκοτεινό διαμαντάκι που κέρδισε το δωδεκάρι μου!
ΠΑΛ (12): Καλό ψευτορετρό τραγουδάκι.
MAS (2): δεν μου λέει τίποτα αλλά τα άλλα χειρότερα
DRE (#): Συναρπαστικές synth μελωδίες, λίγο EBM... 80's are officially back!
Noisettes - Never Forget You (ΠΑΛ) έγραψε:MAS (6): καλό αλλά χιλιοακουσμένο
DRE (4): Πολύ γλυκό, χιλιοπαιγμένο όμως...
MOJ (2): γνωστό αλλά έπεσε κι αυτό σε γύρο του θανάτου .
JIM (1): Safe επιλογή, όχι δηλαδή αυτό που αναμένω από τον διαγωνισμό.
Camera Obscura - Honey In The Sun (DRH) έγραψε:DRE (12): 'Ωπα... Κι άλλο τραγούδι από τη λίστα μου! Ποιος την έκλεψε;Τραγουδάρα.
JIM (7): Δυνατό και έντονο.
MAS (4): θα μ'αρέσει καλύτερα όταν φτάσω τα 60 και λικνίζομαι στο κατώφλι μου
Gateway Drugs - Bored (ΜΠΙ) έγραψε:SID (10): Δυνατό!
MAS (7): ωραίο, crunchy, ακούω και slides, μουσική για οδήγηση
JIM (2): Κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι. Χάνει σε originality που λένε και οι Αγγλοσάξονες.
DRE (1): Στο τσακ δεν έγινα και εγώ bored.
Jain - Makeba (ALI) έγραψε:ΠΑΛ (6): Ού-ι!
MOJ (3): γνωστό αυτό - δεν είναι κακό - αλλά έπεσε στον πιο ανταγωνιστικό γύρο.
DRE (2): 2 μόνο και μόνο γιατί με έκανε να χτυπάω τα δάχτυλά μου στον ρυθμό του.
MAS (1): πρέπει να έχω ακούσει άλλα 10 τραγούδια ακριβώς σαν αυτό
JIM (0): Επαναλαμβανόμενο στη δομή χιτακι. Λίγα πράγματα.
Horse The Band - Shapeshift (MAS) έγραψε:SID (6): Mas? Όπως και να έχει εύγε σε όποιον το έβαλε, πολύ καλό!
JIM (5): Αχαχα. Της π@υτάνας γίνεται. Ο Βαζέχα τραγουδάει νιουμεταλοκαφρίλα και στο βάθος ήχοι από μπλιμπλίκια σε μια ομοβροντία χωρίς συνοχή. Ωραία γέφυρα μετά το τρίλεπτο πάντως. Γουστάρουμε.
MOJ (4): ενδιαφέρον κομμάτι , ιδιαίτερο μουσικά.έπρεπε να πάρει το χαπάκι του όμως ο τυπάς να ηρεμήσει και θα έπαιρνε κι άλλα βαθμουλάκια .
ΠΑΛ (2): Οριακά δεν το άλλαξα μετά την εισαγωγή. Καλή σαπίλα.
DRE (0): Είπα να το σταματήσω μόλις άρχισε να ουρλιάζει αυτός. Έκανα όμως το καθήκον μου μέχρι το τέλος.
ΜΠΙ (0): Συμπαθητικό αλλά δεν βαθμολογώ γνωστά κομμάτια
Σχόλια ανά παίκτη
Spoiler
DRE έγραψε:Camera Obscura - Honey In The Sun (12): 'Ωπα... Κι άλλο τραγούδι από τη λίστα μου! Ποιος την έκλεψε;Τραγουδάρα.
Høst - For Sent Å Angre (10): Σαν παλιό καλό κρασί.
The Beauty Of Gemina - When My Ship Comes In (8): Το είχα και εγώ σε λίστα με επιλεγμένα τραγούδια για τον διαγωνισμό. Να αρνηθώ τον ίδιο μου τον εαυτό;
Harp - I Am The Seed (7): Άξιο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για παραπάνω.
Rykarda Parasol - Get Down With Your Bad Self (6): Τι όμορφο! Αδικείται βαθμολογικά κι αυτό.
The Black Angels - Young Men Dead (5): Σε άλλον γύρο θα ήταν φαβορί για πρώτη θέση. 'Ιδωμεν...
Noisettes - Never Forget You (4): Πολύ γλυκό, χιλιοπαιγμένο όμως...
Kate Mann - Bird In My House (3): Σε άλλον γύρο μάλλον θα είχε καλύτερη τύχη.
Jain - Makeba (2): 2 μόνο και μόνο γιατί με έκανε να χτυπάω τα δάχτυλά μου στον ρυθμό του.
Gateway Drugs - Bored (1): Στο τσακ δεν έγινα και εγώ bored.
Mikael Tariverdiev - Nocturne (0): Δεν είναι για μηδέν, έπεσε σε πολύ δύσκολο γύρο.
Horse The Band - Shapeshift (0): Είπα να το σταματήσω μόλις άρχισε να ουρλιάζει αυτός. Έκανα όμως το καθήκον μου μέχρι το τέλος.
Madeline Goldstein - 1996 Expectations (#): Συναρπαστικές synth μελωδίες, λίγο EBM... 80's are officially back!
JIM έγραψε:Γύρος #10: Καλός ο γύρος με δύο τουλάχιστον τραγούδια που με εντυπωσίασαν.
Madeline Goldstein - 1996 Expectations (12): "Γιατί τόση ερημιά!" Μεγάλη τελικά η επιρροή του Ρακιντζή στη παγκόσμια μουσική σκηνή....όπως και σε αυτό το εθιστικό, σκοτεινό διαμαντάκι που κέρδισε το δωδεκάρι μου!
Kate Mann - Bird In My House (10): Υπέροχο τραγούδι. Μαγική μελωδία. Ταξιδιάρικο όσο δεν πάει.
The Black Angels - Young Men Dead (8): Επιβλητικό, αργόσυρτο με τσαμπουκαλίδικα φωνητικά. Good stuff!🏋
Camera Obscura - Honey In The Sun (7): Δυνατό και έντονο.
The Beauty Of Gemina - When My Ship Comes In (6): Ωραία φωνητικά, ταξιδιάρικες μελωδίες με πινελιές μελαγχολίας.
Horse The Band - Shapeshift (5): Αχαχα. Της π@υτάνας γίνεται. Ο Βαζέχα τραγουδάει νιουμεταλοκαφρίλα και στο βάθος ήχοι από μπλιμπλίκια σε μια ομοβροντία χωρίς συνοχή. Ωραία γέφυρα μετά το τρίλεπτο πάντως. Γουστάρουμε.
Rykarda Parasol - Get Down With Your Bad Self (4): Έχει μια υποβόσκουσα δυναμική, ένα επιβλητικό groove που σε κερδίζει χωρίς όμως να εντυπωσιάζει.
Mikael Tariverdiev - Nocturne (3): Ωραία επιλογή για χαλάρωμα.
Gateway Drugs - Bored (2): Κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι. Χάνει σε originality που λένε και οι Αγγλοσάξονες.
Noisettes - Never Forget You (1): Safe επιλογή, όχι δηλαδή αυτό που αναμένω από τον διαγωνισμό.
Harp - I Am The Seed (0): Πολύ κλάμα ο τύπος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το δίλεπτο με άγγιξε με τη μουσική του μόνο. Κατά τ' άλλα...επιτηδευμένος λυρισμός και τεχνητή θλίψη.
Jain - Makeba (0): Επαναλαμβανόμενο στη δομή χιτακι. Λίγα πράγματα.
MAS έγραψε:Høst - For Sent Å Angre (12): funky rock yeah (ΚΑΙ μίνι σόλο γαμώ την πουτάνα μου)
Harp - I Am The Seed (10): ωραία φωνητικά, στοιχειωτικά
Mikael Tariverdiev - Nocturne (8): ωραία επιλογή, τέτοια θέλω να μου βάζετε, μέταλ και κλασική
Gateway Drugs - Bored (7): ωραίο, crunchy, ακούω και slides, μουσική για οδήγηση
Noisettes - Never Forget You (6): καλό αλλά χιλιοακουσμένο
The Black Angels - Young Men Dead (5): ξυπνηστικό αλλά λίγο βαρετό συνάμα
Camera Obscura - Honey In The Sun (4): θα μ'αρέσει καλύτερα όταν φτάσω τα 60 και λικνίζομαι στο κατώφλι μου
Kate Mann - Bird In My House (3): χέσε μας, πάρε γάτα
Madeline Goldstein - 1996 Expectations (2): δεν μου λέει τίποτα αλλά τα άλλα χειρότερα
Jain - Makeba (1): πρέπει να έχω ακούσει άλλα 10 τραγούδια ακριβώς σαν αυτό
The Beauty Of Gemina - When My Ship Comes In (0): ζζζζ
Rykarda Parasol - Get Down With Your Bad Self (0): απλά ένα wall of sound με ένα (1) riff απ'την αρχή ως το τέλος, έλεος
MIS έγραψε:Γύρος #10: 4,5,9,10,12,13 ήταν όλα για 12...και τα υπόλοιπα για 10...η πιο άχαρη βαθμολογία ως τώρα γιατί αδικούνται όλα τα κομμάτια που πήραν από 10 και κάτω..
![]()
MOJ έγραψε:Γύρος #10: ο καλύτερος γύρος ως τώρα - πολλά καλά κομμάτια και μόνο δύο ήξερα .
Mikael Tariverdiev - Nocturne (12): μπράβο σε όποια/όποιον τόλμησε και το έβαλε .υπέροχο ορχηστρικό και άγνωστος ο Σοβιετικός συνθέτης σε μένα αλλά απ' ότι διάβασα πολύ γνωστός εκεί με μεγάλη δισκογραφία.ευκαιρία να τον ψάξω.
Høst - For Sent Å Angre (10): Διαμαντάκι άγνωστο από 70ς .πολύ μ' άρεσε! άρτιο μουσικά και ηχητικά - για 12άρι ήταν.
The Black Angels - Young Men Dead (8): πορωτικό ,σκοτεινό , ξεσηκωτικό με underground vibes . φτιάχτηκα !
The Beauty Of Gemina - When My Ship Comes In (7): πολύ καλό ..απ' τα καλύτερα του γύρου.
Rykarda Parasol - Get Down With Your Bad Self (6): ενδιαφέρον κομμάτι αλλά δεν έβγαιναν τα κουκιά για παραπάνω..
Kate Mann - Bird In My House (5): γλυκούλι..
Horse The Band - Shapeshift (4): ενδιαφέρον κομμάτι , ιδιαίτερο μουσικά.έπρεπε να πάρει το χαπάκι του όμως ο τυπάς να ηρεμήσει και θα έπαιρνε κι άλλα βαθμουλάκια .
Jain - Makeba (3): γνωστό αυτό - δεν είναι κακό - αλλά έπεσε στον πιο ανταγωνιστικό γύρο.
Noisettes - Never Forget You (2): γνωστό αλλά έπεσε κι αυτό σε γύρο του θανάτου .
NOV έγραψε:Mikael Tariverdiev - Nocturne (12): Με δυσκολία το 12αρι στοn Tariverdiev μπροστα από τα πολύ ωραία κομματια των Harp και Kate Mann
Harp - I Am The Seed (10): Πολύ καλό Μου άρεσε εξίσου με το επόμενο της Kate Mann
Kate Mann - Bird In My House (8): Στην ''κληρωση'' βρέθηκε στο 8
SID έγραψε:Rykarda Parasol - Get Down With Your Bad Self (12): Α η Rykarda Parasol, την αγαπώ αυτήν από το δισκογραφικό ξεκίνημα της, στο παλιό phorum στην ραδιοεκπομπή που έκανα είχα μάλιστα δώσει τίτλο από τραγούδι της <3
Gateway Drugs - Bored (10): Δυνατό!
Horse The Band - Shapeshift (6): Mas? Όπως και να έχει εύγε σε όποιον το έβαλε, πολύ καλό!
ΜΠΙ έγραψε:Horse The Band - Shapeshift (0): Συμπαθητικό αλλά δεν βαθμολογώ γνωστά κομμάτια
ΝΥΧ έγραψε:Harp - I Am The Seed (12): όνειρο! ποίημα!
μουσική
φωνητικά, τα μπρος και τα πίσω
το κλιπ
οι στίχοι
I am the seed
What have you to bring?
μαγεία
πεντακόσια εξηνταδώδεκα εκατομμύρια μπράβο!
καιρό είχα να απολαύσω άλμπουμ τόσο πολύ
ξεχώρισα επίσης και τα "A fountain", "Shining Spires" και το "Seven long suns" αν ενδιαφέρει κάποιον να ακούσει κάτι ακόμη από αυτούς
The Black Angels - Young Men Dead (6): (link)
Mikael Tariverdiev - Nocturne (#): τα ρα ρα ρααααααα.......
ΠΑΛ έγραψε:Madeline Goldstein - 1996 Expectations (12): Καλό ψευτορετρό τραγουδάκι.
Jain - Makeba (6): Ού-ι!
Horse The Band - Shapeshift (2): Οριακά δεν το άλλαξα μετά την εισαγωγή. Καλή σαπίλα.
# +/- ∑ Γ01 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Γ06 Γ07 Γ08 Γ09 Γ10 Γ11 Γ12
1 MOJ 854 107 63 53 105 69 91 99 87 98 82
2 SID 771 65 103 73 78 89 73 89 87 41 73
3 MIS 738 78 62 64 81 77 78 69 82 81 66
4 +1 DRE 704 104 84 63 71 74 34 53 84 78 59
5 -1 ALI 676 65 91 112 79 36 71 72 54 66 30
6 ΝΥΧ 629 94 46 53 68 73 60 64 56 53 62
7 +1 POL 597 34 93 58 57 44 68 44 78 50 71
8 -1 DRH 595 83 74 54 47 82 70 16 52 67 50
9 NOV 545 14 55 46 53 27 67 82 69 62 70
10 JIM 489 61 45 42 32 48 33 66 35 48 79
11 ΜΠΙ 425 30 61 47 20 40 49 55 30 55 38
12 ΑΝΔ 256 25 x 90 31 103 7 x x x x
13 MAS 255 32 25 14 28 x 36 35 26 41 18
14 ΠΑΛ 238 20 10 43 4 50 17 10 14 14 56
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Phew, in the nick of time!
Ξεκίνησα να ακούω 58 λεπτά πριν την λήξη, βαθμολόγησα 10 λεπτά πριν το τέλος. Ευτυχώς τα είχα ακούσει άλλες 2 φορές στην εβδομάδα.
Έβαλα και κάποια ηλίθια σχολιάκια και όλα εντάξει!
ΥΓ. έτσι και καταφέρω να χάσω από άνθρωπο που έχει να παίξει 4 γύρους θα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Αλλά μ'αυτά που βάζω...
Ξεκίνησα να ακούω 58 λεπτά πριν την λήξη, βαθμολόγησα 10 λεπτά πριν το τέλος. Ευτυχώς τα είχα ακούσει άλλες 2 φορές στην εβδομάδα.
Έβαλα και κάποια ηλίθια σχολιάκια και όλα εντάξει!
ΥΓ. έτσι και καταφέρω να χάσω από άνθρωπο που έχει να παίξει 4 γύρους θα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Αλλά μ'αυτά που βάζω...
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Σχόλια στα σχόλια:
harp το καλύτερο soft τραγούδι, μιλάμε το χει βρει το κουμπί ο mojorisin, τιναυτορε (αλα βιερίνια)
Høst το καλύτερο έτσι πιο ροκ, φοβερή ψαγμενιά από Jimmy81
Pε Sid Vicious τι πήγες και έβαλες; Ήμουν σίγουρος ότι έχεις βάλει το Høst ή Gateway Drugs. Πάντως το Bored πάτωσε και το πουλί τα πήγε καλά
Το δικό μου σκατά πάλι, αλλά πήρα πάλι χρυσά σχόλια (ίου, αίμα απ'τα αυτιά, πώς δεν το έκλεισα και τέτοια) χαχα. Δεν βαριέσαι.
harp το καλύτερο soft τραγούδι, μιλάμε το χει βρει το κουμπί ο mojorisin, τιναυτορε (αλα βιερίνια)
Høst το καλύτερο έτσι πιο ροκ, φοβερή ψαγμενιά από Jimmy81
Pε Sid Vicious τι πήγες και έβαλες; Ήμουν σίγουρος ότι έχεις βάλει το Høst ή Gateway Drugs. Πάντως το Bored πάτωσε και το πουλί τα πήγε καλά
Το δικό μου σκατά πάλι, αλλά πήρα πάλι χρυσά σχόλια (ίου, αίμα απ'τα αυτιά, πώς δεν το έκλεισα και τέτοια) χαχα. Δεν βαριέσαι.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ρε τον masterridley με κοψοχόλιασε με το χρονικό περιθώριο που στένευε
Τώρα για τον γύρο που μας περασε μάλλον πρέπει να βγάλω φωτογραφία τη βαθμολογία διότι πρώτη φορά πιάνω δεύτερη θέση!
Δεν το περίμενα με το συγκεκριμένο τραγούδι κιόλας αφού το θεώρησα μεγάλο ρίσκο λόγω παλαιότητας και νορβηγικής γλώσσας. Λέω δεν γ@μιέται ρίχ'το κι ό,τι πιάσουμε
Ας είναι καλά κάτι παλιά τεύχη Metal Hammer με αφιέρωμα στα 70s
Για τον μόνο που ήμουν σίγουρος για καλή βαθμολογία ήταν ο Μπίστης που τον έχω κόψει για παλιοροκά/παλιατζούρα οργανοπαίκτη και σινεφίλ/κουλτουριάρη.
Ευχαριστώ για τις ψήφους. Στην υγειά σας η φίσερ που πίνω τώρα.
Άλλα που μου έκαναν εντύπωση είναι η θέση της Μανταλένας με το darkwave κομμάτι. Δεν περίμενα να πέσει 8η θέση. Την είχα τουλάχιστον για πρώτη τετράδα. Στις πρώτες θέσεις αναμενόμενα και το Bird. Το περίμενα ακόμα και πρώτο.
Τώρα για τον γύρο που μας περασε μάλλον πρέπει να βγάλω φωτογραφία τη βαθμολογία διότι πρώτη φορά πιάνω δεύτερη θέση!
Δεν το περίμενα με το συγκεκριμένο τραγούδι κιόλας αφού το θεώρησα μεγάλο ρίσκο λόγω παλαιότητας και νορβηγικής γλώσσας. Λέω δεν γ@μιέται ρίχ'το κι ό,τι πιάσουμε
Ας είναι καλά κάτι παλιά τεύχη Metal Hammer με αφιέρωμα στα 70s
Για τον μόνο που ήμουν σίγουρος για καλή βαθμολογία ήταν ο Μπίστης που τον έχω κόψει για παλιοροκά/παλιατζούρα οργανοπαίκτη και σινεφίλ/κουλτουριάρη.
Ευχαριστώ για τις ψήφους. Στην υγειά σας η φίσερ που πίνω τώρα.
Άλλα που μου έκαναν εντύπωση είναι η θέση της Μανταλένας με το darkwave κομμάτι. Δεν περίμενα να πέσει 8η θέση. Την είχα τουλάχιστον για πρώτη τετράδα. Στις πρώτες θέσεις αναμενόμενα και το Bird. Το περίμενα ακόμα και πρώτο.
mojorisin έγραψε: 15 Ιαν 2025, 12:05 νύχτα απο shearwater μονο το rooks εχω ακουσει και αν κρινω απο αυτο βλεπω να φιλας αλλο κεφαλι![]()

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Sid Vicious έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:13Είσαι αφερέγγυος ως παίκτης, θα αρχίσεις πάλι τα κλάμματα και θα φύγειςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 12 Ιαν 2025, 18:05 Και εγώ είμαι μέσα αν παίξει εναον αντί για χουλιγκανολάγνου, και δοθεί σύσταση στην Αλικατ να μην αντιγράφει
enaon
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Jimmy81 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 03:22
Για τον μόνο που ήμουν σίγουρος για καλή βαθμολογία ήταν ο Μπίστης που τον έχω κόψει για παλιοροκά/παλιατζούρα οργανοπαίκτη και σινεφίλ/κουλτουριάρη.![]()
Παλιοροκας ?
Ξεσκίζομαι να ενημερώνονται και να ποστάρω σύγχρονα ιντυ άγνωστα
Τα άλλα οκ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κατανομή βαθμολογιών
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.
Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.
Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.
Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.
Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.
Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.
Συνάφειες
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο +1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.
Κατάταξη ζευγαριών
Mε βάση τους πίνακες "άθροισμα ανά ζευγάρι" και "συνάφειες", εδώ φαίνεται ποια ζευγάρια είναι τα πιο ταιριαστά (χαμηλότερα νούμερα) ή πιο αταίριαστα (υψηλότερα νούμερα). Το πιο ταιριαστό ζευγάρι έχει το νούμερο 1, ενώ το πιο αταίριαστο το νούμερο 91
Ψηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τα 12άρια σας
Χαμηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τους χαμηλότερους βαθμούς σας. Αυτός ο πίνακας συνυπολογίζει το ότι ο χαμηλότερος βαθμός μπορεί να διαφέρει από γύρο σε γύρο και από παίκτη σε παίκτη. Επίσης δεν υπολογίζονται οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως σε έναν παίκτη που δεν έστειλε τραγούδι και οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως από έναν παίκτη που δεν πρόλαβε να βαθμολογήσει κάποιον γύρο.
Πολωτικά/Ενωτικά
H Τυπική Απόκλιση (SD) για όλα τα τραγούδια. Είναι ένας αριθμός που μας δείχνει πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν οι παίκτες μεταξύ τους στη βαθμολόγηση του κάθε τραγουδιού. Παράδειγμα: Έστω ότι έχουμε δύο τραγούδια που έχουν πάρει και τα δύο 66 βαθμούς συνολικά. Το ένα όμως έχει πάρει έντεκα 6, ενώ το άλλο έχει πάρει πέντε 12 και έξι 1. Το πρώτο θα έχει SD 0 (οι παίκτες συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους), ενώ το δεύτερο θα έχει SD 5.48 (οι παίκτες διαφωνούν πολύ μεταξύ τους). Η τελευταία στήλη μας δείχνει το μέσο όρο της SD για τα τραγούδια του κάθε παίκτη, δηλαδή είναι ένα μέτρο του κατά πόσον ο κάθε παίκτης δίχασε τις γνώμες των άλλων με τις επιλογές του.
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.
12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 0
ALI 8 15 9 13 15 10 17 8 13 9 7
DRE 15 11 12 14 12 10 7 12 13 8 10
DRH 6 13 10 12 7 12 13 16 9 9 17
JIM 8 7 4 13 9 5 11 11 15 14 27
MAS - 1 5 2 9 12 4 7 10 20 42
MIS 11 17 18 10 9 18 9 7 8 5 12
MOJ 24 22 15 11 11 4 6 10 1 7 13
NOV 7 8 7 12 13 11 11 9 12 13 21
POL 11 6 12 10 14 8 14 10 9 11 19
SID 16 15 17 9 11 13 10 11 11 4 7
ΑΝΔ 9 2 5 5 4 3 1 - 3 4 28
ΜΠΙ 6 3 6 8 8 12 11 10 11 15 34
ΝΥΧ 11 11 13 10 7 12 11 14 9 7 19
ΠΑΛ 2 3 1 5 5 4 9 9 10 8 68
Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.
1st 2nd 3rd 4th 5th 6th 7th 8th 9th 10th 11th 12th 13th 14th
ALI 1 2 2 1 1 1 2
DRE 1 2 1 3 1 1 1
DRH 1 2 2 1 2 1 1
JIM 1 1 1 1 3 1 1 1
MAS 2 2 3 1 1
MIS 3 3 2 1 1
MOJ 7 1 1 1
NOV 1 1 2 1 1 1 1 1 1
POL 1 1 1 2 1 2 2
SID 2 2 3 1 1 1
ΑΝΔ 1 1 1 1 1
ΜΠΙ 1 2 1 1 4 1
ΝΥΧ 1 2 3 3 1
ΠΑΛ 1 1 1 6 1
Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.
ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ
ALI +1 +1 +1 +1 +1
DRE +1 +1 +1 +1 -1
DRH +2 +1 +2 +2 +1 +1 +2 +1 +1
JIM +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
MAS +2 +2 +2 +2 +2 +1 +2 +2 +1 +1 +2 +2 +1
MIS +1 +1 -1
MOJ
NOV +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
POL +1 -1 +2 +1 +1
SID +1
ΑΝΔ -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
ΜΠΙ +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
ΝΥΧ +1 +1 +1 +1 -2
ΠΑΛ +2 +2 +2 +2 +1 +2 +3 +2 +3 +3 +1 +2 +2
Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.
ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ Max Min
ALI 53 49 42 39 61 55 67 70 59 29 44 62 46 70 29
DRE 58 73 54 47 49 73 39 43 52 42 60 32 82 82 32
DRH 60 65 56 31 22 45 42 42 53 31 42 60 46 65 22
JIM 32 73 35 33 29 21 47 48 47 4 54 12 54 73 4
MAS 15 15 13 21 23 13 28 29 26 12 15 14 31 31 12
MIS 40 54 71 61 50 90 57 46 60 16 63 70 60 90 16
MOJ 63 59 58 74 75 100 78 69 61 26 63 88 40 100 26
NOV 61 30 36 49 30 57 50 46 43 18 33 50 42 61 18
POL 70 71 43 60 27 54 50 63 31 20 21 39 48 71 20
SID 70 49 57 82 44 65 64 52 65 39 62 70 52 82 39
ΑΝΔ 16 24 19 16 15 8 21 18 18 12 27 30 32 32 8
ΜΠΙ 37 39 49 17 46 41 37 16 32 34 19 40 18 49 16
ΝΥΧ 45 29 62 35 38 50 51 40 55 90 25 80 29 90 25
ΠΑΛ 13 19 15 13 47 21 10 33 17 12 9 16 13 47 9
Max 70 73 73 82 75 100 90 78 70 90 42 80 88 82
Min 13 15 13 13 15 8 10 16 17 12 4 15 12 18
Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.
ALI 111 109 74 54 101 118 128 140 129 45 81 107 59 140 45
DRE 111 138 127 62 103 132 69 114 101 66 99 61 101 138 61
DRH 109 138 91 44 93 103 78 85 110 50 91 122 61 138 44
JIM 74 127 91 54 90 95 96 108 129 20 71 47 67 129 20
MAS 54 62 44 54 73 88 58 56 70 27 61 52 78 88 27
MIS 101 103 93 90 73 190 114 100 125 24 104 120 81 190 24
MOJ 118 132 103 95 88 190 128 119 125 47 100 139 50 190 47
NOV 128 69 78 96 58 114 128 109 95 36 49 90 75 128 36
POL 140 114 85 108 56 100 119 109 96 38 53 94 65 140 38
SID 129 101 110 129 70 125 125 95 96 51 96 160 64 160 51
ΑΝΔ 45 66 50 20 27 24 47 36 38 51 46 55 41 66 20
ΜΠΙ 81 99 91 71 61 104 100 49 53 96 46 120 34 120 34
ΝΥΧ 107 61 122 47 52 120 139 90 94 160 55 120 42 160 42
ΠΑΛ 59 101 61 67 78 81 50 75 65 64 41 34 42 101 34
Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.
ALI -5 -11 +10 +24 +21 -8 +6 0 -11 +13 +7 +17 +33 33 -11
DRE +5 +8 -19 +32 -5 +14 +9 -28 +3 +18 +21 +3 +63 63 -28
DRH +11 -8 +21 +18 -49 -13 +6 -1 -4 +12 -7 -2 +31 31 -49
JIM -10 +19 -21 +12 -32 -53 -2 -12 -35 -12 +37 -23 +41 41 -53
MAS -24 -32 -18 -12 -27 -62 -2 +2 -18 -3 -31 -24 -16 2 -62
MIS -21 +5 +49 +32 +27 -10 0 -8 -5 +8 +22 +20 +39 49 -21
MOJ +8 -14 +13 +53 +62 +10 +28 +19 -3 +5 +26 +37 +30 62 -14
NOV -6 -9 -6 +2 +2 0 -28 -17 -9 0 +17 +10 +9 17 -28
POL 0 +28 +1 +12 -2 +8 -19 +17 -34 +2 -11 -16 +31 31 -34
SID +11 -3 +4 +35 +18 +5 +3 +9 +34 +27 +28 -20 +40 40 -20
ΑΝΔ -13 -18 -12 +12 +3 -8 -5 0 -2 -27 +8 +5 +23 23 -27
ΜΠΙ -7 -21 +7 -37 +31 -22 -26 -17 +11 -28 -8 -40 +2 31 -40
ΝΥΧ -17 -3 +2 +23 +24 -20 -37 -10 +16 +20 -5 +40 +16 40 -37
ΠΑΛ -33 -63 -31 -41 +16 -39 -30 -9 -31 -40 -23 -2 -16 16 -63
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο +1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.
ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ Total
ALI +0.32 +0.24 +0.40 -0.04 +0.30 +0.32 +0.21 +0.33 +0.23 +0.26 +0.04 +0.28 +0.23 +3.12
DRE +0.32 +0.12 +0.23 +0.06 +0.19 +0.29 +0.28 +0.19 +0.15 +0.10 +0.16 +0.23 +0.09 +2.41
DRH +0.24 +0.12 +0.23 +0.18 +0.15 +0.22 +0.05 +0.42 +0.28 +0.36 +0.33 +0.33 -0.05 +2.86
JIM +0.40 +0.23 +0.23 +0.10 +0.22 +0.25 +0.17 +0.26 +0.33 +0.18 +0.08 +0.33 +0.15 +2.93
MAS -0.04 +0.06 +0.18 +0.10 +0.23 +0.26 +0.13 +0.11 +0.01 +0.09 +0.33 +0.26 +0.05 +1.77
MIS +0.30 +0.19 +0.15 +0.22 +0.23 +0.61 +0.48 +0.37 +0.18 +0.18 +0.21 +0.42 -0.05 +3.49
MOJ +0.32 +0.29 +0.22 +0.25 +0.26 +0.61 +0.33 +0.21 +0.16 +0.30 +0.32 +0.44 +0.19 +3.90
NOV +0.21 +0.28 +0.05 +0.17 +0.13 +0.48 +0.33 +0.35 +0.07 +0.31 -0.04 +0.41 +0.08 +2.83
POL +0.33 +0.19 +0.42 +0.26 +0.11 +0.37 +0.21 +0.35 +0.22 +0.30 +0.12 +0.29 +0.01 +3.18
SID +0.23 +0.15 +0.28 +0.33 +0.01 +0.18 +0.16 +0.07 +0.22 +0.24 +0.30 +0.31 -0.01 +2.47
ΑΝΔ +0.26 +0.10 +0.36 +0.18 +0.09 +0.18 +0.30 +0.31 +0.30 +0.24 +0.15 +0.37 -0.06 +2.78
ΜΠΙ +0.04 +0.16 +0.33 +0.08 +0.33 +0.21 +0.32 -0.04 +0.12 +0.30 +0.15 +0.24 +0.14 +2.38
ΝΥΧ +0.28 +0.23 +0.33 +0.33 +0.26 +0.42 +0.44 +0.41 +0.29 +0.31 +0.37 +0.24 -0.05 +3.86
ΠΑΛ +0.23 +0.09 -0.05 +0.15 +0.05 -0.05 +0.19 +0.08 +0.01 -0.01 -0.06 +0.14 -0.05 +0.72
Max +0.40 +0.32 +0.42 +0.40 +0.33 +0.61 +0.61 +0.48 +0.42 +0.33 +0.37 +0.33 +0.44 +0.23
Min -0.04 +0.06 -0.05 +0.08 -0.04 -0.05 +0.16 -0.04 +0.01 -0.01 -0.06 -0.04 -0.05 -0.06
Κατάταξη ζευγαριών
Mε βάση τους πίνακες "άθροισμα ανά ζευγάρι" και "συνάφειες", εδώ φαίνεται ποια ζευγάρια είναι τα πιο ταιριαστά (χαμηλότερα νούμερα) ή πιο αταίριαστα (υψηλότερα νούμερα). Το πιο ταιριαστό ζευγάρι έχει το νούμερο 1, ενώ το πιο αταίριαστο το νούμερο 91
ALI 13 28 28 87 22 12 26 3 15 62 67 24 58 87 3
DRE 13 35 17 77 42 10 46 33 49 70 50 55 54 77 10
DRH 28 35 44 74 55 36 67 17 17 45 23 9 85 85 9
JIM 28 17 44 79 48 37 50 25 4 83 70 47 64 83 4
MAS 87 77 74 79 50 41 72 75 75 88 37 57 67 88 37
MIS 22 42 55 48 50 1 6 14 31 82 39 4 73 82 1
MOJ 12 10 36 37 41 1 6 30 34 53 17 2 65 65 1
NOV 26 46 67 50 72 6 6 10 63 59 89 16 65 89 6
POL 3 33 17 25 75 14 30 10 43 60 77 32 80 80 3
SID 15 49 17 4 75 31 34 63 43 61 27 8 83 83 4
ΑΝΔ 62 70 45 83 88 82 53 59 60 61 80 40 91 91 40
ΜΠΙ 67 50 23 70 37 39 17 89 77 27 80 21 86 89 17
ΝΥΧ 24 55 9 47 57 4 2 16 32 8 40 21 90 90 2
ΠΑΛ 58 54 85 64 67 73 65 65 80 83 91 86 90 91 54
Ψηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τα 12άρια σας
ALI 2 1 2 1 1 1
DRE 1 3 2 1 3 1 1 3
DRH 2 1 1 1 1
JIM 1 1 1 2 2 1
MAS
MIS 1 1 1 4 1 1 1 1
MOJ 2 3 1 1 1 4 2 1 2 1 1 5
NOV 2 1 1 1 1 1
POL 3 1 1 2 1 1 2
SID 2 2 2 1 1 2 2 1 1 2
ΑΝΔ 2 1 1 1 1 1 2
ΜΠΙ 1 1 2 1 1
ΝΥΧ 1 1 1 1 2 2 3
ΠΑΛ 1 1
Χαμηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τους χαμηλότερους βαθμούς σας. Αυτός ο πίνακας συνυπολογίζει το ότι ο χαμηλότερος βαθμός μπορεί να διαφέρει από γύρο σε γύρο και από παίκτη σε παίκτη. Επίσης δεν υπολογίζονται οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως σε έναν παίκτη που δεν έστειλε τραγούδι και οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως από έναν παίκτη που δεν πρόλαβε να βαθμολογήσει κάποιον γύρο.
ALI 2 1 1 1 1 1
DRE 1 2 1 1 1 1 2 1
DRH 2 1 1 2 3 4 1 1 1 1
JIM 1 1 3 2 4 2 3 2 7 2
MAS 3 4 4 3 3 6 3 3 4 5 2 2
MIS 2 1 1 1 1 2 1 1 1 1
MOJ 1 2 1 1 1 1 2 2 1 1
NOV 2 3 1 2 2 1 1 1 5 1 2
POL 4 4 2 2 4 1 2
SID 1 1 1 1 1 2
ΑΝΔ 2 3 3 3 1 2 1 3 3 2 2 1 2
ΜΠΙ 2 1 1 4 2 3 3 3 3 3 2 2 5
ΝΥΧ 4 1 2 3 1 2 2 4
ΠΑΛ 8 5 7 5 2 6 7 3 7 6 3 4 5
Πολωτικά/Ενωτικά
H Τυπική Απόκλιση (SD) για όλα τα τραγούδια. Είναι ένας αριθμός που μας δείχνει πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν οι παίκτες μεταξύ τους στη βαθμολόγηση του κάθε τραγουδιού. Παράδειγμα: Έστω ότι έχουμε δύο τραγούδια που έχουν πάρει και τα δύο 66 βαθμούς συνολικά. Το ένα όμως έχει πάρει έντεκα 6, ενώ το άλλο έχει πάρει πέντε 12 και έξι 1. Το πρώτο θα έχει SD 0 (οι παίκτες συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους), ενώ το δεύτερο θα έχει SD 5.48 (οι παίκτες διαφωνούν πολύ μεταξύ τους). Η τελευταία στήλη μας δείχνει το μέσο όρο της SD για τα τραγούδια του κάθε παίκτη, δηλαδή είναι ένα μέτρο του κατά πόσον ο κάθε παίκτης δίχασε τις γνώμες των άλλων με τις επιλογές του.
R01 R02 R03 R04 R05 R06 R07 R08 R09 R10 R11 R12 Max Min Avg
ALI 2.91 2.75 2.76 2.81 2.12 4.21 2.08 3.12 2.78 1.94 4.21 1.94 2.75
DRE 2.88 3.65 3.50 2.02 4.37 2.67 3.17 3.37 3.38 4.29 4.37 2.02 3.33
DRH 3.32 3.65 2.82 2.50 3.83 3.10 2.29 3.35 2.50 3.58 3.83 2.29 3.09
JIM 3.65 3.73 3.26 3.09 3.60 2.77 4.01 2.66 3.42 3.52 4.01 2.66 3.37
MAS 2.76 2.34 2.20 2.28 x 1.96 2.53 2.30 3.55 2.14 3.55 1.96 2.45
MIS 3.01 3.19 3.15 4.04 3.45 4.21 3.09 3.69 3.79 2.81 4.21 2.81 3.44
MOJ 3.49 2.82 4.60 3.11 4.16 2.78 2.83 4.46 3.08 4.51 4.60 2.78 3.58
NOV 2.09 2.64 2.71 2.78 2.06 3.43 4.12 3.81 2.91 3.34 4.12 2.06 2.99
POL 1.86 3.03 3.59 4.34 2.87 3.82 3.59 2.66 4.02 3.15 4.34 1.86 3.29
SID 3.21 3.65 2.31 4.17 3.48 3.50 3.25 2.98 3.20 3.28 4.17 2.31 3.30
ΑΝΔ 3.58 x 3.87 3.15 4.18 1.60 x x x x 4.18 1.60 3.28
ΜΠΙ 2.40 4.36 4.41 2.39 2.89 3.33 3.01 2.84 2.72 2.76 4.41 2.39 3.11
ΝΥΧ 3.40 2.93 4.18 3.42 1.82 4.28 3.37 2.72 4.82 4.04 4.82 1.82 3.50
ΠΑΛ 2.44 1.31 3.27 0.75 3.21 2.33 1.52 1.86 2.27 3.82 3.82 0.75 2.28
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ο τελευταίος πίνακας δείχνει ότι το τραγούδι που δίχασε περισσότερο τους παίκτες μέχρι τώρα ήταν το "The Gutter Twins - All Misery/Flowers" της ΝΥΧ, ενώ αυτό στο οποίο συμφώνησαν περισσότερο ήταν το "Nancy Ajram - Mogabah" του ΠΑΛ.
χμμ.. στην πρωτη προβλεψη επεσα μεσα . τα πρωτα 6 κομματια ειχαν κοντινες βαθμολογιες και ειναι και αυτα που βαθμολογησα με 12 10 8 7 6 5 εκτος απ το δικο μου .mojorisin έγραψε: 15 Ιαν 2025, 12:05 θα γινω λιγο bazoomba και θα προβλεψω οτι τα πρωτα 6 κομματια θα εχουν μικρη διαφορα σε βαθμους . αν και ειναι τοσο απροβλεπτο το παιχνιδι που καθε προβλεψη ειναι παρακινδυνευμενη .το πολυ πολυ να μου φτιαξει κι εμενα ο enaon ενα ωραιο κουβαδακι να μπει ο γατος μεσα![]()
νύχτα απο shearwater μονο το rooks εχω ακουσει και αν κρινω απο αυτο βλεπω να φιλας αλλο κεφαλι![]()
Στην δευτερη τωρα πηγα επικο κουβα αλλα χαλαλι της νύχτα που εγραψε στα σχολια ωδη στους Harp . (ο Tim Smith ειναι ο πρωην τραγουδιστης των Midlake by the way και απο το αλμπουμ Albion μ αρεσουν κι εμενα το A fountain και το Throne of amber ) , και τελικα ανταλλαξαμε 12αρια με το υπεροχο ορχηστρικο που εβαλε .
Αυτο ειναι το ωραιο στο παιχνιδι για μενα ,το ταξιδι , αυτη η μουσικη αλληλεπιδραση με ατομα που δεν γνωριζω, μοιραζομαστε τις μουσικες μας και γνωριζουμε νεα κομματια . Μπραβο σε ολους για τον καταπληκτικο γυρο .
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- Misty_Blue
Δεν είδα κοντινές βαθμολογίες με την έννοια του πρωτοφανούς.
Πάνω κάτω στα ίδια με τους υπόλοιπους γύρους κινήθηκαν οι διαφορές στις βαθμολογίες. Σε λίγους γύρους είχαμε μεγάλη διαφορά του πρώτου κομματιού από τα υπόλοιπα
Πάνω κάτω στα ίδια με τους υπόλοιπους γύρους κινήθηκαν οι διαφορές στις βαθμολογίες. Σε λίγους γύρους είχαμε μεγάλη διαφορά του πρώτου κομματιού από τα υπόλοιπα
To scare myself with my own desert places.
- Misty_Blue
Πραγματικά τρελή μουσική αλληλεπίδραση εδώ μέσα... Μιλήσαμε για μουσική, μοιραστήκαμε μουσική...mojorisin έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:20
Αυτο ειναι το ωραιο στο παιχνιδι για μενα ,το ταξιδι , αυτη η μουσικη αλληλεπιδραση με ατομα που δεν γνωριζω, μοιραζομαστε τις μουσικες μας και γνωριζουμε νεα κομματια . Μπραβο σε ολους για τον καταπληκτικο γυρο .
Για να σοβαρευτώ όμως λίγο τώρα. Εγώ δεν είδα καμμία μουσική αλληλεπίδραση εδώ μέσα. Το να βάζουμε 13 άτομα απλά από ένα κομμάτι και να βαθμολογούμε δεν είναι μουσική αλληλεπίδραση. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να ισχύσει η παραπάνω συνθήκη. My 2c .
Ουσιαστικός νικητής θα είναι οποίου ένα κομμάτι ψαχτει να ακουστεί ξανά, πέραν της διαδικασίας βαθμολόγησηςMisty_Blue έγραψε: 18 Ιαν 2025, 15:13 ... δεν είδα καμμία μουσική αλληλεπίδραση εδώ μέσα. Το να βάζουμε 13 άτομα απλά από ένα κομμάτι και να βαθμολογούμε δεν είναι μουσική αλληλεπίδραση. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να ισχύσει η παραπάνω συνθήκη. My 2c .
Νομίζω υπάρχουν περιπτώσεις ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Misty_Blue
Ναι, υπάρχουν κι έχουν αναφερθεί εδώ μέσα, τρανό παράδειγμα ο mojo και η νύχτα που το έγραψαν πως έψαξαν κι ολόκληρο δίσκο ή θα ψάξουν παραπάνω κάποιον καλλιτέχνη. Ίσως σε αυτή την αλληλεπίδραση αναφέρθηκε ο mojorisin. Αλλιώς δεν είδα κάποια άλλη αναφορά γενικά ή συζήτηση..Μπίστης έγραψε: 18 Ιαν 2025, 15:19
Ουσιαστικός νικητής θα είναι οποίου ένα κομμάτι ψαχτει να ακουστεί ξανά, πέραν της διαδικασίας βαθμολόγησης
![]()
Νομίζω υπάρχουν περιπτώσεις ...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση