!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
ευτυχως δουλεψε λιγο η λογικη και δεν αφησανε σημερα κανενα ασχετο κοντα στο σχολειο ... και οταν λεω ασχετο εννοω τους παντες πλην μαθητων-καθηγητων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
https://www.news247.gr/koinonia/thessal ... 73391.html
Έρμαιο των ναζιστικων σκουπιδιών που χαϊδεύει η κυβέρνηση ειναι όλη η δυτικη Θεσσαλονίκη
Έρμαιο των ναζιστικων σκουπιδιών που χαϊδεύει η κυβέρνηση ειναι όλη η δυτικη Θεσσαλονίκη
Ενα μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις και συνεχίζουμε αργότερα, με νέες, διαδικτυακές συγκρούσεις Μελιγαλάδων και Γραμμοβίτσιδων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
nostromos έγραψε: 30 Σεπ 2021, 15:37 ευτυχως δουλεψε λιγο η λογικη και δεν αφησανε σημερα κανενα ασχετο κοντα στο σχολειο ... και οταν λεω ασχετο εννοω τους παντες πλην μαθητων-καθηγητων
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ΚΚΕ και τα υπόλοιπα ρετάλια της ακροαριστεράς σαν υποστηρικτές μια ιδεολογίας αποτυχημένης στην πράξη που μυρίζει πια σαν κακοφορμισμένο πτώμα, προσπαθούν συστηματικά να ξετρυπώσουν παντού ''φασίστες''.
Αν διαβάζει κάνας χριστιανός στο εξωτερικό ειδήσεις από το Ελλάντα θα νομίζει ότι οι μισοί Έλληνες κυκλοφοράνε στο δρόμο με ναζιστικές στολές.
Για να καλύψουν την πλήρη απουσία προτάσεων για επίλυση προβλημάτων στην εποχή μας, προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή των οπαδών τους και της κοινής γνώμης σε ένα σχεδόν ανύπαρκτο εχθρό.
Όταν δεν έχεις να προτείνεις τίποτα, κάνεις μόνιμα μια στείρα αντιπολίτευση η μόνη διέξοδος για να μην λακίσουν τα πρόβατα από το μαντρί είναι να βαφτίζουμε ''φασίστα'' όποιον δεν συμφωνεί 100% μαζί μας.
Και ο μοναδικός υπεύθυνος για αυτό το χάλι είναι το ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος που ανέχεται ακροδεξιά και ακροαριστερά σκουπίδια που σαν μόνο λόγο ύπαρξης έχουν την μεταξύ τους κόντρα, τα ξυλίκια, τα μπαχαλα κλπ.
Η μόνη λύση είναι όποιος κυκλοφορεί στο δρόμο με καδρόνια, σουγιάδες, κουκούλες, κράνη να σακατεύεται πρώτα στο ξύλο από τους μπάτσους και στην συνέχεια να περνά 2-3 χρονάκια της ζωής του σε κανα ανήλιαγο κελί.
Σε ένα σοβαρό κράτος όλοι τα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής και όσοι κατέβηκαν στην πορεία για τον Κουφοντίνα θα έπρεπε ήδη να κοσμούν με την παρουσία τους τον Κορυδαλλό.
Το ΚΚΕ πρέπει να συνεχίσουμε να το αφήσουμε να υπάρχει γιατί είναι τόσο γελοία τα κουμμούνια που είναι κρίμα να χάσουμε την διασκέδαση που τόσο απλόχερα μας προσφέρουν. Προσωπικά τους τοποθετώ στο ίδιο επίπεδο νοημοσύνης με τους οπαδούς του Σώρρα
Αν διαβάζει κάνας χριστιανός στο εξωτερικό ειδήσεις από το Ελλάντα θα νομίζει ότι οι μισοί Έλληνες κυκλοφοράνε στο δρόμο με ναζιστικές στολές.
Για να καλύψουν την πλήρη απουσία προτάσεων για επίλυση προβλημάτων στην εποχή μας, προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή των οπαδών τους και της κοινής γνώμης σε ένα σχεδόν ανύπαρκτο εχθρό.
Όταν δεν έχεις να προτείνεις τίποτα, κάνεις μόνιμα μια στείρα αντιπολίτευση η μόνη διέξοδος για να μην λακίσουν τα πρόβατα από το μαντρί είναι να βαφτίζουμε ''φασίστα'' όποιον δεν συμφωνεί 100% μαζί μας.
Και ο μοναδικός υπεύθυνος για αυτό το χάλι είναι το ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος που ανέχεται ακροδεξιά και ακροαριστερά σκουπίδια που σαν μόνο λόγο ύπαρξης έχουν την μεταξύ τους κόντρα, τα ξυλίκια, τα μπαχαλα κλπ.
Η μόνη λύση είναι όποιος κυκλοφορεί στο δρόμο με καδρόνια, σουγιάδες, κουκούλες, κράνη να σακατεύεται πρώτα στο ξύλο από τους μπάτσους και στην συνέχεια να περνά 2-3 χρονάκια της ζωής του σε κανα ανήλιαγο κελί.
Σε ένα σοβαρό κράτος όλοι τα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής και όσοι κατέβηκαν στην πορεία για τον Κουφοντίνα θα έπρεπε ήδη να κοσμούν με την παρουσία τους τον Κορυδαλλό.
Το ΚΚΕ πρέπει να συνεχίσουμε να το αφήσουμε να υπάρχει γιατί είναι τόσο γελοία τα κουμμούνια που είναι κρίμα να χάσουμε την διασκέδαση που τόσο απλόχερα μας προσφέρουν. Προσωπικά τους τοποθετώ στο ίδιο επίπεδο νοημοσύνης με τους οπαδούς του Σώρρα
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
ισχύειКрaсная армия έγραψε: 30 Σεπ 2021, 15:05 Εδώ είμαστε πάντως. Παρόντες.
Δεν ντρεπόμαστε για τις ιδέες μας όπως οι φασίστες, νεοναζί και οι Δεξιοί καπιταλιστές.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Oχι. Δεν σιγοντάρω ναζί εγω, για να ξεφτιλίζομαι.Uppercut έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:40Mήπως σου έλεγαν να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι κλαίγοντας για το κυνηγητό από τα 14χρονα;vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:18EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Σεπ 2021, 13:48
Ναι τα είχαν για να καθαρίζουν γιαρμάδες, νταξ μην το γαματε κ εσείς![]()
Εχω παρει τοσα πμ απο χτες που μου γραφουν "παρατα το ρε μαλακα μην ασχολεισαι με τους μαλακες τους φασιστες και τους ξεπλυματιες τους, αφου ξερεις τι φωλια ειναι εδω μεσα", αλλα εγω το κανω απο χαβαλε. Ειναι πραγματικα αστειοι οι τυποι, μου φτιαχνουν τη μερα.
Τωρα τους "τη στηνουν και οι μπατσοι". Περιμενε να δεις σοου.
κακως. θα επρεπε να ντρεπεστε.Крaсная армия έγραψε: 30 Σεπ 2021, 15:05Εδώ είμαστε πάντως. Παρόντες.Null έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:50Τσούζει αλλά σας αρέσει, θέλετε να ξανά περάσετε τα ίδια, ε;Крaсная армия έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:35 Μια νέα ΟΠΛΑ χρειάζεται, αλλά δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ακόμα.
Δεν ντρεπόμαστε για τις ιδέες μας όπως οι φασίστες, νεοναζί και οι Δεξιοί καπιταλιστές.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
Πλάκα έχετε εσεις που ενώ η είδηση έχει μπει και εδω μεσα απο χτες, κάνετε πως δεν βλέπετεOtto Weininger έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:52vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:18![]()
Εχω παρει τοσα πμ απο χτες που μου γραφουν "παρατα το ρε μαλακα μην ασχολεισαι με τους μαλακες τους φασιστες και τους ξεπλυματιες τους, αφου ξερεις τι φωλια ειναι εδω μεσα", αλλα εγω το κανω απο χαβαλε. Ειναι πραγματικα αστειοι οι τυποι, μου φτιαχνουν τη μερα.
Πες σε αυτόν ή αυτούς που στα είπαν αυτα σε π.μ ότι γαμιούνται.
Δεύτερον, εσύ έχεις πλάκα που πήγες να περάσεις πούστικα ότι τα αεροβόλα και τα μαχαίρια τα είχαν πάνω τους την στιγμή των επεισοδίων. Και τρίτον και τελευταίο το μόνο που πέτυχες αυτές τις τρεις μέρες είναι να αποδείξεις ότι στην πραγματικότητα ουδέποτε είχες θέμα με την βια και την αυθαιρεσία, αρκεί να προέρχονται από την άκρα αριστερά. Μόλις τις αρπάξανε άρχισες το μοιρολόι και αναθάρρησες μονάχα όταν ανέλαβε η αστυνομία και τα κανάλια.
Τώρα είμαστε στην φάση 2 όπου τα συντρόφια σου, βγάζουν φάτσες ανήλικων στο twitter με τίτλο wanted ξέρω γω και κομουνιστομπαρμπαδες πετάνε πέτρες και απειλούν on camera με χαντάκια. Στην καθημερινότητα δηλαδή.
...Είχε προηγηθεί η σύλληψη πέντε μαθητών (15 έως 17 ετών) κι ενός 20χρονου εξωσχολικού για οπλοκατοχή (βρέθηκαν πάνω τους μαχαίρια, μία σιδερογροθιά κ.ά.).
Για το μόνο που δεν να ειμαι σίγουρος, ειναι αν αυτος που πιάστηκε με τα μαχαίρια πάνω του, ειναι ο ίδιος με το παραπανω οπλοστάσιο.
Εκτός αν οι δημοσιογράφοι ειναι "σαν τους μπατσους" και αυτοι, οπως ελεγαν καποιοι πιο πριν, και πανε επιτηδες να "φορτωσουν" τα παιδιά-μπουμπούκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 30 Σεπ 2021, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Πρώτη φορά βλέπετε στη ζωή σας κομμουνοπορεία, ρε παιδια?Ασέβαστος έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:14το ξερεις οτι λες μαλακιες, απορω γιατι το συνεχιζεις.vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 13:49Ναι. Για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι σε χουλιγκάνια που ξυλοκόπησαν φίλο/ους του, τις προηγούμενες μερες. Μην ξαναλεμε τα ιδια.Ασέβαστος έγραψε: 30 Σεπ 2021, 13:47
δηλαδη νοειται αμυνομενος που φευγει απο το σπιτι του και πηγαινει στο χωρο του επιτιθεμενου;
μεσο εκφρασης της δυσαρεσκειας, ειναι η καδρονοσημαια και το κρανος; αν ναι, ε, και οι ναζοπιτσιρικαδες δυσαρεσκεια εκφρασαν, με παρομοιο τροπο.![]()
Τα κράνη και τις σημαίες τις κουβαλάνε μαζί τους και σε πορεία εξω απο την αμερικανικη πρεσβεία, επισης για εκφραση δυσαρέσκειας. Τί σημαίνει αυτο, ότι πάνε επι σκοπού να επιτεθούν στον πρέσβη, στον φρουρό στην πύλη, ή να εισβάλλουν μεσα στο κτήριο? Ετσι ειναι αυτοί, έτσι κανουν τις πορείες διαμαρτυρίας τους εδω και δεκαδες χρόνια. Σημερα ανακαλύπτετε τον κομμουνοτροχό?
και οι τσόγλανοι στο επαλ το ίδιο
σιγονταρεις φασιστες, το ιδιο κανει.vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 17:24Oχι. Δεν σιγοντάρω ναζί εγω, για να ξεφτιλίζομαι.Uppercut έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:40Mήπως σου έλεγαν να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι κλαίγοντας για το κυνηγητό από τα 14χρονα;vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:18
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν ο τίτλος του νήματος ήταν Σκουπίδια Νο1 VS Σκουπίδια Νο2 θα ήταν περισσότερο κοντά στην πραγματικότητα.
- vantono
Το πρωτοφλεμα εν τω μεταξύ, χρησιμοποιει λανθασμένα εδω τον ορο "οπλοκατοχη". Αυτο ειναι πολυ αοριστο, και σημαινει οτι ο αλλος μπορει να τα εχει και σπιτι του, τα οπλα. Οπλοφορία ειναι το σωστό, εν προκειμένω. Πάλι καλα που διευκρινίζουν στην παρένθεση οτι πρόκειται για οπλοφορία με το "βρέθηκαν πάνω τους", και δεν γεννιούνται περαιτέρω παρανοήσεις.vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 17:28Πλάκα έχετε εσεις που ενώ η είδηση έχει μπει και εδω μεσα απο χτες, κάνετε πως δεν βλέπετεOtto Weininger έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:52vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 14:18![]()
Πες σε αυτόν ή αυτούς που στα είπαν αυτα σε π.μ ότι γαμιούνται.
Δεύτερον, εσύ έχεις πλάκα που πήγες να περάσεις πούστικα ότι τα αεροβόλα και τα μαχαίρια τα είχαν πάνω τους την στιγμή των επεισοδίων. Και τρίτον και τελευταίο το μόνο που πέτυχες αυτές τις τρεις μέρες είναι να αποδείξεις ότι στην πραγματικότητα ουδέποτε είχες θέμα με την βια και την αυθαιρεσία, αρκεί να προέρχονται από την άκρα αριστερά. Μόλις τις αρπάξανε άρχισες το μοιρολόι και αναθάρρησες μονάχα όταν ανέλαβε η αστυνομία και τα κανάλια.
Τώρα είμαστε στην φάση 2 όπου τα συντρόφια σου, βγάζουν φάτσες ανήλικων στο twitter με τίτλο wanted ξέρω γω και κομουνιστομπαρμπαδες πετάνε πέτρες και απειλούν on camera με χαντάκια. Στην καθημερινότητα δηλαδή.
...Είχε προηγηθεί η σύλληψη πέντε μαθητών (15 έως 17 ετών) κι ενός 20χρονου εξωσχολικού για οπλοκατοχή (βρέθηκαν πάνω τους μαχαίρια, μία σιδερογροθιά κ.ά.).
Για το μόνο που δεν να ειμαι σίγουρος, ειναι αν αυτος που πιάστηκε με τα μαχαίρια πάνω του, ειναι ο ίδιος με το παραπανω οπλοστάσιο.
Εκτός αν οι δημοσιογράφοι ειναι "σαν τους μπατσους" και αυτοι, οπως ελεγαν καποιοι πιο πριν, και πανε επιτηδες να "φορτωσουν" τα παιδιά-μπουμπούκια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 2 Απαντήσεις