Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 19:58Μα τώρα...γιατί γίνεσαι εριστικός;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 18:39Ρε δεν πα να την βάλουν και στον κώλο τους.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 09:38 seismic
Να γραφτείς στο site της NASA και να κάνεις εκεί promotion την πατέντα σου...
Είμαι σίγουρος πως θα την χρειαστούν για τον Άρη...
https://www.kathimerini.gr/life/science ... o-planiti/
με τέτοιους σεισμούς εκεί πέρα, θα σώσεις τους μελλοντικούς αποίκους...
Ναι για...![]()
Ολόκληρη NASA θα εξετάσει την πατέντα σου...τι, όχι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Α...θα σε μαλλώσω...
Βγάλε την πατέντα από εκεί που την έχεις χωμένη...
και πήγαινέ την στην NASA.
...αυτοί δεν θα την βάλουν στον κώλο τους.seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 18:39Ρε δεν πα να την βάλουν και στον κώλο τους.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 09:38 seismic
Ναι για...![]()
Βγάλε την πατέντα από εκεί που την έχεις χωμένη...
Αυτό που έχω διαπιστώσει στην Ελλάδα είναι ότι.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 21:10 Α...θα σε μαλλώσω......αυτοί δεν θα την βάλουν στον κώλο τους.seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 18:39Ρε δεν πα να την βάλουν και στον κώλο τους.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 09:38 seismic
Ναι για...![]()
Βγάλε την πατέντα από εκεί που την έχεις χωμένη...και πήγαινέ την στην NASA.
Κλείνουν τα αυτιά τους σε ότι είναι καινοτόμο και δεν τους συμφέρει.
Μιλάω σε κουφούς. Με έχουν αποκλείσει από όλα τα φόρουμ των πολιτικών μηχανικών γιατί τους τάπωνα.
Σήμερα δεν υπάρχουν επιστήμονες υπάρχουν συμφέροντα και κλίκες.
Όλα τα άλλα τάχα για έρευνα και ανάπτυξη είναι για να εισπράττουν κονδύλια και να τρώνε τον αγλέουρα χωρίς κόπο.
Αυτή είναι πατέντα Ελληνική και η μόνη που καρποφόρησε στην γελλάδα την οποία την αρμέγουν κανονικά.
Είναι να γελλάς
Έτσι και αλλιώς ο σεισμός προκαλεί φόβο και ότι προκαλεί φόβο πουλάει.
Δεν συμφέρει να διαγράψουν τον φόβο από την ζωή μας.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Το μόνο που μπορείς να ταπώσεις εσύ, είναι κάνα κιούγκι...άντε και τον πωπό σου να μην μας γεμίζει βρωμοπορδές...
Κατακαημένη Αράχωβα...
Κατακαημένη Αράχωβα...
Για να μην λέμε μαλακίες συνέχεια.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:02 Το μόνο που μπορείς να ταπώσεις εσύ, είναι κάνα κιούγκι...άντε και τον πωπό σου να μην μας γεμίζει βρωμοπορδές...
Κατακαημένη Αράχωβα...
Προσκαλώ σε όποιο τηλεοπτικό κανάλι επιθυμούν όλους τους επιστήμονες του ΟΑΣΠ και του ΙΤΣΑΚ για να μιλήσουμε ανοικτά και δημόσια για την αντισεισμική τεχνολογία.
Θέλω να μου δώσουν απαντήσεις στα πάρα κάτω.
Όλες οι καινοτομίες που έχω εισάγει στην απόκριση των κατασκευών
1) Προένταση στις παρειές των τοιχωμάτων ( θλίψη στις διατομές τους ) με σκοπό να αποτρέψω την παραμόρφωση του κορμού τους προερχόμενη από την κάμψη και για να ενισχύσω την αντοχή των διατομών τους ως προς την τέμνουσα βάσης.
2) Από την μια υπάρχει ο σεισμός και από την άλλη οι διατομές γύρω από τους κόμβους που αντιστέκονται για να υπάρξει η ισορροπία των δυνάμεων.
Οποιαδήποτε άλλη δύναμη από όπου και να προέρχεται μικρού ή μεγάλου μεγέθους, η οποία αντιστέκεται στις δυνάμεις του σεισμού, βοηθάει την απόκριση της κατασκευής, και αφαιρεί ροπές από τις διατομές γύρω από τους κόμβους.
Εισάγω μια έχτρα εξωτερική δύναμη προερχόμενη από το έδαφος ( χωρίς μάζα, ) στην κατασκευή για να βοηθήσει τις διατομές, δηλαδή να τους αφαιρέσει φορτία ροπών, και να τα εκτρέψει μέσα στο έδαφος.
Αυτό το πετυχαίνω με αγκυρώσεις εδάφους οι οποίες αποτρέπουν την ανατροπή των τοιχωμάτων.
3)Εισάγω στις αγκυρώσεις εδάφους έναν νέο μηχανισμό ο οποίος είναι ο μόνος παγκοσμίως που έχει την δυνατότητα να διαστέλλεται στα βάθη μιας γεώτρησης με σκοπό την αύξηση του συντελεστή τριβής και την ικανότητα πάκτωσης καλύτερα από κάθε άλλον μηχανισμό πάκτωσης
4) Τοποθετώ μέσα ή γύρω από μια ελαστική κατασκευή, ανεξάρτητα προεντεταμένα και πακτωμένα με το έδαφος τοιχώματα ή φρεάτια τα οποία φέρουν στο ύψος των διαφραγμάτων των πλακών, μεταξύ αυτών και της ελαστικής κατασκευής υλικό απόσβεσης κρούσεων.
Σκοπός αυτού του σχεδιασμού είναι να αλληλοεξουδετερώνονται οι μετατοπίσεις μέσο της κρούσης μεταξύ των ανεξάρτητων φορέων, και για να αποφύγουμε την διαφορά φάσης στην μετατόπιση των ορόφων.
Βασικά η προένταση και ταυτόχρονα η πάκτωση των παρειών των τοιχωμάτων με το έδαφος σταματούν την παραμόρφωση του φορέα και εκτρέπουν τις δυνάμεις της αδράνειας μέσα στο έδαφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Μάιος 2022, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε τούρμπο...ΠΩΣ τους προσκαλείς; Και από ΠΟΥ τους προσκαλείς;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:07Για να μην λέμε μαλακίες συνέχεια.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:02 Το μόνο που μπορείς να ταπώσεις εσύ, είναι κάνα κιούγκι...άντε και τον πωπό σου να μην μας γεμίζει βρωμοπορδές...
Κατακαημένη Αράχωβα...
Προσκαλώ σε όποιο τηλεοπτικό κανάλι επιθυμούν όλους τους επιστήμονες του ΟΑΣΠ και του ΙΤΣΑΚ για να μιλήσουμε ανοικτά και δημόσια για την αντισεισμική τεχνολογία.
Από το φόρουμ ρε αγαθιάρη;
Διαβάζουν οι επιστήμονες του ΟΑΣΠ και του ΙΤΣΑΚ το φόρουμ ρε ούργιε;
Φυσικά και το διαβάζουν ρε ούφο αφού γράφω εγώ εδώ μέσα και με ξέρουν καλά όλοι αυτοί.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:09Ρε τούρμπο...ΠΩΣ τους προσκαλείς; Και από ΠΟΥ τους προσκαλείς;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:07Για να μην λέμε μαλακίες συνέχεια.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:02 Το μόνο που μπορείς να ταπώσεις εσύ, είναι κάνα κιούγκι...άντε και τον πωπό σου να μην μας γεμίζει βρωμοπορδές...
Κατακαημένη Αράχωβα...
Σε χαρτοπετσέτα να γράψω το μαθαίνουν αμέσως.
Αχαχαχαχα...μα τι νούμερο είσαι εσύ ρε;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:11Φυσικά και το διαβάζουν ρε ούφο αφού γράφω εγώ εδώ μέσα και με ξέρουν καλά όλοι αυτοί.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:09Ρε τούρμπο...ΠΩΣ τους προσκαλείς; Και από ΠΟΥ τους προσκαλείς;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:07 Για να μην λέμε μαλακίες συνέχεια.
Τι ψωροφαντασμένος είσαι ρε ούργιε...
Ρε αρχινούμερο, εδώ σε έχουν διώξει από όλα τα φόρα...θέλεις να ξαναβάλω τα ποστ από το φόρουμ των πολιτικών μηχανικών που αφού σε έχουν κάνει σκόνη, στο τέλος σε πετάνε έξω από την πόρτα επειδή συνεχίζεις τις παπαρολογίες;
Τα έβαλα πριν λίγες ημέρες και απειλούσες πως θα κανεις μήνυση σε δύο μηχανικούς στο εκεί φόρουμ...
Ρε κεφτέ, αν έχεις παπ@ρια και όχι γαριδάκια, στείλε επίσημη ανοιχτή πρόσκληση στον ΟΑΣΠ ρε ούργιε...
Με καταχώρηση στο πρωτόκολλο του οργανισμού ρε μπαγλαμά...
Άντε να σε δούμε...
Έχω στείλει στον ΟΑΣΠ επίσημη πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:18Αχαχαχαχα...μα τι νούμερο είσαι εσύ ρε;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:11Φυσικά και το διαβάζουν ρε ούφο αφού γράφω εγώ εδώ μέσα και με ξέρουν καλά όλοι αυτοί.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:09
Ρε τούρμπο...ΠΩΣ τους προσκαλείς; Και από ΠΟΥ τους προσκαλείς;
Τι ψωροφαντασμένος είσαι ρε ούργιε...![]()
Ρε αρχινούμερο, εδώ σε έχουν διώξει από όλα τα φόρα...θέλεις να ξαναβάλω τα ποστ από το φόρουμ των πολιτικών μηχανικών που αφού σε έχουν κάνει σκόνη, στο τέλος σε πετάνε έξω από την πόρτα επειδή συνεχίζεις τις παπαρολογίες;
Τα έβαλα πριν λίγες ημέρες και απειλούσες πως θα κανεις μήνυση σε δύο μηχανικούς στο εκεί φόρουμ...![]()
Ρε κεφτέ, αν έχεις παπ@ρια και όχι γαριδάκια, στείλε επίσημη ανοιχτή πρόσκληση στον ΟΑΣΠ ρε ούργιε...
Με καταχώρηση στο πρωτόκολλο του οργανισμού ρε μπαγλαμά...
Άντε να σε δούμε...
Μετά από έξη μήνες μου απάντησαν ότι δεν είναι αρμόδιοι να εξετάσουν το θέμα μου Δηλαδή είναι άσχετοι
Αν τα φόρουμ με διαγράφουν και τα πανεπιστήμια Πειραιώς το Μετσόβιο και ο ΙΤΣΑΚ με καλούν για συνέντευξη και έρευνα κάτι βρομάει.
Α ναι; Για βάλε την να την δούμε, μαζί με την απάντηση του ΟΑΣΠ.seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:26 Έχω στείλει στον ΟΑΣΠ επίσημη πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου.
Μετά από έξη μήνες μου απάντησαν ότι δεν είναι αρμόδιοι να εξετάσουν το θέμα μου Δηλαδή είναι άσχετοι![]()
Αν τα φόρουμ με διαγράφουν και τα πανεπιστήμια Πειραιώς το Μετσόβιο και ο ΙΤΣΑΚ με καλούν για συνέντευξη και έρευνα κάτι βρομάει.
Ή μήπως η πρόσκληση που έστειλες στον ΟΑΣΠ είναι σαν και την άδεια που πήρες από το ΤΕΕ;

Για πε...
Δώσε μας και τις προσκλήσεις για ...συνέντευξη που έχεις λάβει από τα πανεπιστήμια...
Το Μετσόβειο ε; Το πανεπιστήμιο που σε κορόιδεψε ο Παπαδρακάκης ε;
Άντε ρε άσχετε φαφλατά να χτίσεις κάνα κοτέτσι που μεγαλοπιάνεσαι για πολιτικός μηχανικός... 
Τώρα με βάζεις να ψάχνω και είναι μεγάλος κόπος να βρεις κάτι που έγινε 10 χρόνια πριν.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:31Α ναι; Για βάλε την να την δούμε...ή μήπως η πρόσκληση που έστειλες στον ΟΑΣΠ είναι σαν και την άδεια που πήρες από το ΤΕΕ;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:26 Έχω στείλει στον ΟΑΣΠ επίσημη πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου.
Μετά από έξη μήνες μου απάντησαν ότι δεν είναι αρμόδιοι να εξετάσουν το θέμα μου Δηλαδή είναι άσχετοι![]()
Για πε...
Δώσε μας και τις προσκλήσεις για ...συνέντευξη που έχεις λάβει από τα πανεπιστήμια...![]()
Το Μετσόβειο ε; Το πανεπιστήμιο που σε κορόιδεψε ο Παπαδρακάκης ε;![]()
Αν όμως βάλεις στοίχημα κάνα 1000 ευρώ θα στο βρω.
Ρε άντε και γαμήσου μαλάκα.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:35 Άντε ρε άσχετε φαφλατά να χτίσεις κάνα κοτέτσι που μεγαλοπιάνεσαι για πολιτικός μηχανικός...![]()
Ε καλά...αν είναι να σε βάλω σε τέτοιο κόπο, ασ' το.seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:36Τώρα με βάζεις να ψάχνω και είναι μεγάλος κόπος να βρεις κάτι που έγινε 10 χρόνια πριν.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:31Α ναι; Για βάλε την να την δούμε...ή μήπως η πρόσκληση που έστειλες στον ΟΑΣΠ είναι σαν και την άδεια που πήρες από το ΤΕΕ;seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:26 Έχω στείλει στον ΟΑΣΠ επίσημη πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου.
Για πε...
Δώσε μας και τις προσκλήσεις για ...συνέντευξη που έχεις λάβει από τα πανεπιστήμια...![]()
Εξ άλλου μετά από δέκα χρόνια μπορεί και να το έχεις χάσει...
Το ΟΚ που πήρες από το ΤΕΕ είναι πριν οκτώ χρόνια...αυτό το έχεις ή χάθηκε και αυτό;
Δώσε μου να σου βγάλω άδεια πολύ απλά. Άκου εδώ δεν παίζω άλλο τον μαλάκα. Αρκετά.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 23:00Ε καλά...αν είναι να σε βάλω σε τέτοιο κόπο, ασ' το.seismic έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:36Τώρα με βάζεις να ψάχνω και είναι μεγάλος κόπος να βρεις κάτι που έγινε 10 χρόνια πριν.Λοξίας έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:31
Α ναι; Για βάλε την να την δούμε...ή μήπως η πρόσκληση που έστειλες στον ΟΑΣΠ είναι σαν και την άδεια που πήρες από το ΤΕΕ;
Για πε...
Εξ άλλου μετά από δέκα χρόνια μπορεί και να το έχεις χάσει...![]()
Το ΟΚ που πήρες από το ΤΕΕ είναι πριν οκτώ χρόνια...αυτό το έχεις ή χάθηκε και αυτό;![]()
Όποιος είναι πολιτικός μηχανικός και έχει επιστημονικές αντιρρήσεις εδώ είμαι να κουβεντιάσουμε.
Με εσένα τι να πω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 11 Μάιος 2022, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση