Gherschaagk έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:01
Εσύ τον έδεσες στην καρέκλα;
Όχι, δεν μπορώ τα δεσίματα είμαι κλειστοφοβική.
Εσύ μπορείς απλά να κόψεις τον ιμάντα με ένα ψαλιδάκι, δεν χρειάζεται να πετάξεις κάτι.
Πώς τα κατάφερε;
Ωωωωω, σατανικόοοοοο.
Είδα σήμερα βιντεάκι στο φεης που ο άλλος έκανε διάδρομο στα πλακάκια της κουζίνας του, στο πάτωμα. Έριξε απορρυπαντικό και νερό, κρατιόταν από τον πάγκο και πήγαινε. Εμείς τον πληρώσαμε. Και πήγε το πιτσιρίκι πρώτη μέρα και τον έριξε πάνω στην βιβλιοθήκη. Είναι και πτυσσόμενος. Μεγαλεία.
Καλά πόσο ελαφρύς είναι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, δεν μπορώ τα δεσίματα είμαι κλειστοφοβική.
Εσύ μπορείς απλά να κόψεις τον ιμάντα με ένα ψαλιδάκι, δεν χρειάζεται να πετάξεις κάτι.
Πώς τα κατάφερε;
Ωωωωω, σατανικόοοοοο.
Είδα σήμερα βιντεάκι στο φεης που ο άλλος έκανε διάδρομο στα πλακάκια της κουζίνας του, στο πάτωμα. Έριξε απορρυπαντικό και νερό, κρατιόταν από τον πάγκο και πήγαινε. Εμείς τον πληρώσαμε. Και πήγε το πιτσιρίκι πρώτη μέρα και τον έριξε πάνω στην βιβλιοθήκη. Είναι και πτυσσόμενος. Μεγαλεία.
Καλά πόσο ελαφρύς είναι;
Όπως μαζεύει έχει έναν άξονα στο κάτω μέρος. Χτυπάς με το πόδι τον άξονα και απλώνει. Έλα μου όμως που τον είχε πάει πίσω ο μπαμπάς του, ο μικρός δεν υπολόγισε κι όπως τον άνοιξε, έπεσε το ανακληνόμενο κομμάτι πάνω στην βιβλιοθήκη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Paris έγραψε: 08 Φεβ 2021, 23:35
οτι παραδειγμα και να δοθει η Κατιναρχια ειναι πολυ δυνατη σε αυτη τη χωρα για να ξεριζωθει
αναποσπαστο τμημα της πολιτιστικης μας κληρονομιας
Σε ρώτησα για το αν ήταν κάποιος μεθυσμένος αν θα τον άφηνες να οδηγήσει και μου είπες όχι. Γιατί;
Δηλαδή την πρώτη φορά δεν είδες την απάντησή μου, που είπα ότι είναι ποινικό αδίκημα; Ή δεν είδες πως είπα ότι δεν θα το έκανα παρακρατώντας τα κλειδιά του, λες και είναι ιδιοκτησία μου ο άλλος;
Ε και εγώ για να τον προστατέψω μη τυχόν και με την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε, προκαλούσε κάποιο ατύχημα και διεπραττε ποινικό αδίκημα.
Οκ, δεν μου είπες όμως πως θα απετρεπες κάποιον μεθυσμένο να οδηγήσει;
Δηλαδή την πρώτη φορά δεν είδες την απάντησή μου, που είπα ότι είναι ποινικό αδίκημα; Ή δεν είδες πως είπα ότι δεν θα το έκανα παρακρατώντας τα κλειδιά του, λες και είναι ιδιοκτησία μου ο άλλος;
Ε και εγώ για να τον προστατέψω μη τυχόν και με την έλλειψη συγκέντρωσης που είχε, προκαλούσε κάποιο ατύχημα και διεπραττε ποινικό αδίκημα.
Οκ, δεν μου είπες όμως πως θα απετρεπες κάποιον μεθυσμένο να οδηγήσει;