!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
τι εννοεις "θα" σε βγαλει, εχθες ελεγε οτι ειμαστε μια ομαδα, εμεις και οι αλλοι, οι κακοι, εσυ ησουν καλός, και εγω. 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τότε πολύ απλά δε πρόκειται για στρέιτ άντρεςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:26
Αν ήξερες πόσους στρέιτ άντρες έχω κάνει seduce να πηδηχτούν μαζί μου θα σου έπεφτε το σαγόνι.
Εγώ πάντως την δουλειά μου την κάνω με στρέιτ καβλαράδες όποτε γουστάρω.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
δεν σε τιμά να μην παραδέχεσαι οτι παρανοείς αυτά που λέει ο συνομιλητής σου για να μπορείς να κοκορεύεσαι οτι δεν σε καταλαβαίνουνenaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:37 ε καλα, τα ειπα και στον οττο, ετσι οπως τα λες τιμη μου ειναι, αν ηταν να με καταλαβαινεις χεσε μεσα, ευχαριστώ.
πες μια ακαταλαβίστικη μπούρδα στην τελική και ρίχτο στο οτι δεν σε πιάνουν οι ανίδεοι
πιο πιασάρικο είναι ρε συ!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ανούσιες συζητήσεις και κουράζεστε χωρίς λόγο, έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια η αναπαραγωγή θα γίνεται με τεχνητά μέσα οπότε το σεξ (είτε ομοφυλόφιλο είτε ετεροφυλόφιλο) θα είναι αχρείαστο..
δεν μπρω να σε βοηθησω παραπανω, πρεπει να θες. Διαβασε ξανα τι γραφεις σε εκεινο το ποστ, σε ολο το νημα βασικά σωζεις, σαν μαλακας, στα ειπα και εχθες.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:40 δεν σε τιμά να μην παραδέχεσαι οτι παρανοείς αυτά που λέει ο συνομιλητής σου για να μπορείς να κοκορεύεσαι οτι δεν σε καταλαβαίνουν
πες μια ακαταλαβίστικη μπούρδα στην τελική και ρίχτο στο οτι δεν σε πιάνουν οι ανίδεοι
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Φεβ 2024, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, δηλώνει απλώς αυτά που λέγαμε παραπάνωΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:40εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τότε πολύ απλά δε πρόκειται για στρέιτ άντρεςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:26
Αν ήξερες πόσους στρέιτ άντρες έχω κάνει seduce να πηδηχτούν μαζί μου θα σου έπεφτε το σαγόνι.
οτι η σεξουαλικοτητα στον άνθρωπο ειναι ρευστή και υπάρχει ένα φάσμα μέσα στο οποίο επιλέγουμε να κινούμαστε, και σε διαφορετικό άκρο ο καθένας για διάφορους λόγους
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
εσύ μπορεί να το ερμηνεύεις οτι εγώ έχω την επιθυμία ή την παρόρμηση να σώσωenaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:41δεν μπρω να σε βοηθησω παραπανω, πρεπει να θες. Διαβασε ξανα τι γραφεις σε εκεινο το ποστ, σε ολο το νημα βασικά σωζεις, σαν μαλακας, στα ειπα και εχθες.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:40 δεν σε τιμά να μην παραδέχεσαι οτι παρανοείς αυτά που λέει ο συνομιλητής σου για να μπορείς να κοκορεύεσαι οτι δεν σε καταλαβαίνουν
![]()
εγώ σου εξηγώ οτι η επιθυμία μου ή η παρόρμησή μου είναι να φωνάζω την αλήθεια
αυτό ναι, το παραδέχομαι οτι το έχω , είναι κάτι σαν εμμονή, με κεντρίζει η αλήθεια από τα μικράτα μου
σε βοήθησα εγώ, είδες;
Ορθώς μιλάςParrot έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:41 Ανούσιες συζητήσεις και κουράζεστε χωρίς λόγο, έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια η αναπαραγωγή θα γίνεται με τεχνητά μέσα οπότε το σεξ (είτε ομοφυλόφιλο είτε ετεροφυλόφιλο) θα είναι αχρείαστο..
ΥΓ: είσαι το πιθηκουλίνι;!!!! κάπου το πήρε το μάτι μου!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν υπάρχουν φάσματαSaturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:42εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, δηλώνει απλώς αυτά που λέγαμε παραπάνωΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:40εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τότε πολύ απλά δε πρόκειται για στρέιτ άντρεςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:26
οτι η σεξουαλικοτητα στον άνθρωπο ειναι ρευστή και υπάρχει ένα φάσμα μέσα στο οποίο επιλέγουμε να κινούμαστε, και σε διαφορετικό άκρο ο καθένας για διάφορους λόγους
υπάρχουν 2 φύλα. αν έλκεσαι μόνο από το αντίθετο είσαι στρέιτ. αν όχι, τότε δεν είσαι. μετρημένα κουκιά είναι. γιατί το περιπλέκουμε;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Τοξοβόλος_UK
Που ζείτε ρε σεις. Σε ποιά μικροκοσμάρα. Είναι εντυπωσιακό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:40
εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τότε πολύ απλά δε πρόκειται για στρέιτ άντρες
Απελευθερωθείτε ρε και κάντε παρτούζες. Με γυναίκες, άντρες, πάρτε πούτσα, δώστε πούτσα. Ζήστε κ μετά μιλάμε.
Μήπως ξέρεις που χρησιμεύουν τα τρία κοχύλια, τύπε;Parrot έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:41 Ανούσιες συζητήσεις και κουράζεστε χωρίς λόγο, έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια η αναπαραγωγή θα γίνεται με τεχνητά μέσα οπότε το σεξ (είτε ομοφυλόφιλο είτε ετεροφυλόφιλο) θα είναι αχρείαστο..

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
οκ, δεν φινω και μεγαλη σημασια στις λεξεις μαζί σου γιατι νομιζω οτι παιζεις μαζι τους, οποτε το αλλαζω λιγο μπας και καταλαβεις.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:43 εσύ μπορεί να το ερμηνεύεις οτι εγώ έχω την επιθυμία ή την παρόρμηση να σώσω
αυτό ναι, το παραδέχομαι οτι το έχω , είναι κάτι σαν εμμονή, με κεντρίζει η αλήθεια από τα μικράτα μου
σε ολο το νημα εχεις μια επιθυμία ή η παρόρμησή να φωνάζεις την αλήθεια, κατι σαν εμμονη που σε κεντριζει, σαν μαλακας δηλαδη, καταλαβες;.
- Cecily Anne
Το πιστεύεις ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς σκουπίζονταν? Εσύ κατάλαβες ?vagabondo έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:46Μήπως ξέρεις που χρησιμεύουν τα τρία κοχύλια, τύπε;Parrot έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:41 Ανούσιες συζητήσεις και κουράζεστε χωρίς λόγο, έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια η αναπαραγωγή θα γίνεται με τεχνητά μέσα οπότε το σεξ (είτε ομοφυλόφιλο είτε ετεροφυλόφιλο) θα είναι αχρείαστο..
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εαν το βρίσκεις μαλακία, δεν έχω τί να σου πω, μπορεί να έχεις και δίκιο και να "ακουγεται" κουραστικό το στυλ μου..αλλά θεωρώ πως σε τέτοια θέματα-το ξαναέγραψα κάπου-εαν δεν παθαίνεις λίγη λύσσα κάτι δεν πάει καλά με τα αντανακλαστικά σου.enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:46οκ, δεν φινω και μεγαλη σημασια στις λεξεις μαζί σου γιατι νομιζω οτι παιζεις μαζι τους, οποτε το αλλαζω λιγο μπας και καταλαβεις.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 23:43 εσύ μπορεί να το ερμηνεύεις οτι εγώ έχω την επιθυμία ή την παρόρμηση να σώσω
σε ολο το νημα εχεις μια επιθυμία ή η παρόρμησή να φωνάζεις την αλήθεια, κατι σαν εμμονη που σε κεντριζει, σαν μαλακας δηλαδη, καταλαβες;.
Παραδέξου λοιπόν πως δεν θέλω να σώσω τον κόσμο αναγκαστικά ή με τον τρόπο που εννοείς εσύ αλλά να του φωνάξω οτι είναι μαλάκας!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις