!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
Οι τελευταίοι παρατηρώ ότι δεν νοιάζονται και καθόλου για τα μέτρα ασφαλείας.
Έχω κλείσει ραντεβού. Είναι η εποχή άλλωστε που κουρεύουν τα κουράδια, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό, έχω φουντώσει.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:12 Κάπου άκουσα μάλιστα ότι έχουν γίνει προκρατήσεις στις...μπουτίκ ομορφιάς που φτάνουν τις δύο εβδομάδες.
Πολύ σωστή η παρατήρηση σου και γω το ίδιο βλέπω και φοβούμαι ότι θα το λουστούμε.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
- hellegennes
Τα κομμωτήρια δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν εξαρχής. Απλά έκλεισαν γιατί είναι μη απαραίτητη υπηρεσία. Θεωηρητικά θα μπορούσαν απλώς να θεσπίσουν ένα άτομο την φορά μέσα στο κομμωτήριο και μόνο με ραντεβού. Αλλά πρακτικά θα είχαν ένα ακόμη πράγμα να αστυνομεύουν χωρίς να είναι απαραίτητο.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:12 ;Έχει μια σημειολογία το γεγονός ότι ανοίγουν πρώτα τα κομμωτήρια. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενιζεται.
Κάπου άκουσα μάλιστα ότι έχουν γίνει προκρατήσεις στις...μπουτίκ ομορφιάς που φτάνουν τις δύο εβδομάδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ναι...ναι...Αίγαγρος έγραψε: 23 Απρ 2020, 20:27 Υπομονή, αν δεν γαμηθεί το σύμπαν την επόμενη βδομάδα με τα κρούσματα, 4 Μαϊου καταργούνται τα sms (το είπε ο Πέτσας σήμερα).
Ιούνιο και βλέπουμε.
Ισχύει. Άνθρωποι που δεν είναι είναι ευπαθείς, στα @@ τους.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορείς να τους πεις κατευθείαν "απαθείς" και να πέσεις μέσα.Naida έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:02Ισχύει. Άνθρωποι που δεν είναι είναι ευπαθείς, στα @@ τους.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
Επίσης, είναι λάθος να θεωρεί κάποιος ότι ξεμπέρδεψε έτσι εύκολα με τον ιό. Η διασπορά του, από έστω κι ένα φορέα θα είναι και πάλι ταχύτατη. Νόσησαν μόλις 1500 άτομα, που σημαίνει ότι έχουν μείνει άλλα 10.600.000 άτομα για να έχει να παίζει.
Αυτό, ναι απαθείς. Επίσης είναι πολλοί της φιλοσοφίας η γρίπη σκότωσε περισσότερους και το κάνουν επίτηδες για να μας ελεγξουν και εμένα δεν θα μου πει κανένας αν θα βγω έξω κτλ κτλstavmanr έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:04Μπορείς να τους πεις κατευθείαν "απαθείς" και να πέσεις μέσα.Naida έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:02Ισχύει. Άνθρωποι που δεν είναι είναι ευπαθείς, στα @@ τους.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
Επίσης, είναι λάθος να θεωρεί κάποιος ότι ξεμπέρδεψε έτσι εύκολα με τον ιό. Η διασπορά του, από έστω κι ένα φορέα θα είναι και πάλι ταχύτατη. Νόσησαν μόλις 1500 άτομα, που σημαίνει ότι έχουν μείνει άλλα 10.600.000 άτομα για να έχει να παίζει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η γρίπη σκοτώνει περισσότερους από όσους πεθαίνουν από κατάποση υδροχλωρικού οξέος. Αυτό τί σημαίνει; Ότι πρέπει να πίνουμε ελεύθερα υδροχλωρικό οξύ;Naida έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:10Αυτό, ναι απαθείς. Επίσης είναι πολλοί της φιλοσοφίας η γρίπη σκότωσε περισσότερους και το κάνουν επίτηδες για να μας ελεγξουν και εμένα δεν θα μου πει κανένας αν θα βγω έξω κτλ κτλstavmanr έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:04Μπορείς να τους πεις κατευθείαν "απαθείς" και να πέσεις μέσα.
Τα λέω αλλά..stavmanr έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:16Η γρίπη σκοτώνει περισσότερους από όσους πεθαίνουν από κατάποση υδροχλωρικού οξέος. Αυτό τί σημαίνει; Ότι πρέπει να πίνουμε ελεύθερα υδροχλωρικό οξύ;Naida έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:10Αυτό, ναι απαθείς. Επίσης είναι πολλοί της φιλοσοφίας η γρίπη σκότωσε περισσότερους και το κάνουν επίτηδες για να μας ελεγξουν και εμένα δεν θα μου πει κανένας αν θα βγω έξω κτλ κτλstavmanr έγραψε: 24 Απρ 2020, 07:04
Μπορείς να τους πεις κατευθείαν "απαθείς" και να πέσεις μέσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ δε βλέπω καθόλου κάτι τέτοιο.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
Τώρα σε πιο λαϊκές γειτονιές δεν ξέρω, μάλλον ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι ο κοινωνικός δαρβινισμός είναι απλή διαπίστωση όχι κάτι ευκταίο, οι φτωχοί και οι κουραδοβλαχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν παρά τον ίδιο τους τον εαυτό.
*Φίλη από Ανατολή Ιωαννίνων χθες: εμείς δεν είμαστε μπουρδέλο σαν εσας στην Αθηνα, ο κουμπάρος της αδερφής μου που ήρθε χθες για καφέ είπε δεν είδε σχεδόν κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο.
- Υδράργυρος
Enough said... τιμημένη ελληνική επαρχίαfoscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:06
*Φίλη από Ανατολή Ιωαννίνων .... ο κουμπάρος της αδερφής μου που ήρθε χθες ...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ποια φιλη ,μηπως την ξερωfoscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:06
*Φίλη από Ανατολή Ιωαννίνων χθες: εμείς δεν είμαστε μπουρδέλο σαν εσας στην Αθηνα, ο κουμπάρος της αδερφής μου που ήρθε χθες για καφέ είπε δεν είδε σχεδόν κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο.
Στο Μαρούσι και στην Πεύκη κυκλοφορώ , όχι στον Άγιο Παντελεήμονα. Η κίνηση είναι σαφώς αυξημένη , τουλάχιστον 100% πάνω σε σύγκριση με τη μεγάλη εβδομάδα.foscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:06Εγώ δε βλέπω καθόλου κάτι τέτοιο.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
Τώρα σε πιο λαϊκές γειτονιές δεν ξέρω, μάλλον ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι ο κοινωνικός δαρβινισμός είναι απλή διαπίστωση όχι κάτι ευκταίο, οι φτωχοί και οι κουραδοβλαχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν παρά τον ίδιο τους τον εαυτό.
Από εικόνες που μου έρχονται από Λαμία και Πάτρα, βλέπω τα ίδια. Ο κόσμος κουράστηκε απο την καραντίνα και ακούγοντας τον Τσιοδρα να ανακοινώνει ελάχιστους νεκρούς και λίγα νέα κρούσματα, το αποκωδικοποιησε ως λήξη συναγερμού.
Στην περιοχή μου βλέπω και πάλι μεγάλες παρέες παιδιών με ποδήλατα ή και μη να τριγυρνάν και να παίζουν. Ίσως βοηθάει σε αυτό και η απουσία αστυνομίας. Έχω να δω αστυνομία στην κεντρική πλατεία εδώ και μήνες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ανατολή Ιωαννίνων, ο ορισμός του κουραδοβλαχου.foscilis έγραψε: 24 Απρ 2020, 10:06Εγώ δε βλέπω καθόλου κάτι τέτοιο.Namrail έγραψε: 23 Απρ 2020, 21:15 Ο κόσμος έχει κουραστεί και βγαίνει σε κάθε ευκαιρία. Η κίνηση είναι σχετικά μειωμένη μόνο επειδή δε λειτουργούν τα καταστηματα, διότι κατά τα άλλα ο φόβος έχει ξεπεραστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και σίγουρα από εκείνους που νιώθουν υγιείς.
Δηλαδή πως να στο εξηγήσω...παίζει και ο άντερ να μένει εκεί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις