Νομιζω ειναι απο την σειρα Ζινα. Πρεπει να το ειχε πει η Γκαμπριελα σαν ξορκι. Ακομα θυμαμαι οτι σε ενα επεισοδιο μιλαγε περιεργα Ελληνικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στον χορό των Ελληνίδων μαγισσών
Re: Μέσα στον χορό των Ελληνίδων μαγισσών
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Όλοι ανήκουν σε κάποια ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ημιμαθείς λένε το μακρύ και το κοντό τους.
Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν βρέθηκε καμία φίλη της να μιλήσει και να πει κάτι; Αυτές που είναι μαζί στις φώτο. Εμένα μου ψλό-βρωμάει λίγο.Bipsco έγραψε: 31 Μαρ 2019, 14:31Όλοι ανήκουν σε κάποια ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ημιμαθείς λένε το μακρύ και το κοντό τους.
the end
Πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και οι φίλες της φοβούνται να μιλήσουν. Δεν νομίζω ότι ήταν θυσία.Πάνας έγραψε: 31 Μαρ 2019, 14:34Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν βρέθηκε καμία φίλη της να μιλήσει και να πει κάτι; Αυτές που είναι μαζί στις φώτο. Εμένα μου ψλό-βρωμάει λίγο.
Το 20 Μαρτίου (εαρινή ισημερία) είναι περίεργη σύμπτωση βέβαιαBipsco έγραψε: 31 Μαρ 2019, 14:46 Πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και οι φίλες της φοβούνται να μιλήσουν. Δεν νομίζω ότι ήταν θυσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος argouen την 31 Μαρ 2019, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ατύχημα....Bipsco έγραψε: 31 Μαρ 2019, 14:46Πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και οι φίλες της φοβούνται να μιλήσουν. Δεν νομίζω ότι ήταν θυσία.Πάνας έγραψε: 31 Μαρ 2019, 14:34Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν βρέθηκε καμία φίλη της να μιλήσει και να πει κάτι; Αυτές που είναι μαζί στις φώτο. Εμένα μου ψλό-βρωμάει λίγο.Bipsco έγραψε: 31 Μαρ 2019, 14:31
Όλοι ανήκουν σε κάποια ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ημιμαθείς λένε το μακρύ και το κοντό τους.
«Πρώτον, αυτός ο τρόπος της αυτοκτονίας, από ό,τι λένε και οι ειδικοί επιστήμονες, εγκληματολόγοι, ιατροδικαστές, για να υλοποιηθεί χρειάζεται και η βοήθεια κάποιου τρίτου προσώπου. Γιατί είναι εξαιρετικά δυσχερές κάποιος να κλείσει αεροστεγώς το κεφάλι του μέσα σε μία σακούλα και, ταυτόχρονα, να χειριστεί όλα εκείνα τα συστήματα που χρειάζονται για να γίνει η είσοδος του αερίου, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ώστε να προκληθεί θάνατος από ασφυξία.
the end
Αν ισχύει αυτό για το μηχάνημα, είναι πιθανό το ατύχημα και απλά οι φίλοι/φίλες της να πανικοβλήθηκαν. Με τη μαλακια που δέρνει τη νεολαία, μπορεί απλά να πίστευαν ότι με το αέριο θα φτιάχνονταν λίγο - πριν κάτι χρόνια κάποιοι πίστευαν ότι με ένα μαγκάλι μέσα στο δωμάτιο θα ζεσταίνονταν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Λεγεών έγραψε: 31 Μαρ 2019, 15:00 Αν ισχύει αυτό για το μηχάνημα, είναι πιθανό το ατύχημα και απλά οι φίλοι/φίλες της να πανικοβλήθηκαν. Με τη μαλακια που δέρνει τη νεολαία, μπορεί απλά να πίστευαν ότι με το αέριο θα φτιάχνονταν λίγο - πριν κάτι χρόνια κάποιοι πίστευαν ότι με ένα μαγκάλι μέσα στο δωμάτιο θα ζεσταίνονταν.

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης.argouen έγραψε: 31 Μαρ 2019, 15:03Είναι μέρες "γιορτής ή δενξερωτιάλλο" βρε σε όσους ασχολούνται με μάγιες μελάγιες νεοπαγανισμούς κλπ
![]()
Τι λέτε, πάτε καλά; αν μη τι άλλο θα έπρεπε να καλέσουν βοήθεια μπας και σωθεί.Bipsco έγραψε: 31 Μαρ 2019, 15:01Λεγεών έγραψε: 31 Μαρ 2019, 15:00 Αν ισχύει αυτό για το μηχάνημα, είναι πιθανό το ατύχημα και απλά οι φίλοι/φίλες της να πανικοβλήθηκαν. Με τη μαλακια που δέρνει τη νεολαία, μπορεί απλά να πίστευαν ότι με το αέριο θα φτιάχνονταν λίγο - πριν κάτι χρόνια κάποιοι πίστευαν ότι με ένα μαγκάλι μέσα στο δωμάτιο θα ζεσταίνονταν.![]()
Έχω λάθος;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο να φάνε την πούτσα για να μάθουν και οι υπόλοιποι τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
the end
Πάντα παρασυρονται - παντα ειναι θυματα αι γυναίκαι - ποτέ δεν φταίνε.Feindflug έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:55Η Μαργέτη δεν σκότωσε. Απλά παρασύρθηκε από τους υπολοίπους και συμμετείχε.
Πιο πιθανό είναι να επηρεαστεί και να γίνει υποχείριο κάποιου μια απλή κοπέλα τύπου Μαργέτη, παρά να κάνουν κάτι αξιόποινο αυτές οι δήθεν ψαγμένες μάγισσες α λα Shannon Doherty
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν δικαιολογώ, αντιθέτως, δείχνω ότι οι αρχηγοί - εγκέφαλοι ήταν άνδρες.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2019, 16:56Πάντα παρασυρονται - παντα ειναι θυματα αι γυναίκαι - ποτέ δεν φταίνε.Feindflug έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:55Η Μαργέτη δεν σκότωσε. Απλά παρασύρθηκε από τους υπολοίπους και συμμετείχε.
Πιο πιθανό είναι να επηρεαστεί και να γίνει υποχείριο κάποιου μια απλή κοπέλα τύπου Μαργέτη, παρά να κάνουν κάτι αξιόποινο αυτές οι δήθεν ψαγμένες μάγισσες α λα Shannon Doherty![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εχω γράψει στο νημα οτι καποτε την κάναμε απο μια παρεα με γκομενες που αρχισαν να πετάνε κατι για τελετες κλπFeindflug έγραψε: 31 Μαρ 2019, 17:01Δεν δικαιολογώ, αντιθέτως, δείχνω ότι οι αρχηγοί - εγκέφαλοι ήταν άνδρες.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2019, 16:56Πάντα παρασυρονται - παντα ειναι θυματα αι γυναίκαι - ποτέ δεν φταίνε.Feindflug έγραψε: 31 Μαρ 2019, 13:55
Η Μαργέτη δεν σκότωσε. Απλά παρασύρθηκε από τους υπολοίπους και συμμετείχε.
Πιο πιθανό είναι να επηρεαστεί και να γίνει υποχείριο κάποιου μια απλή κοπέλα τύπου Μαργέτη, παρά να κάνουν κάτι αξιόποινο αυτές οι δήθεν ψαγμένες μάγισσες α λα Shannon Doherty![]()
Εχουν μια ταση για τα μεταφυσικα - ποιος παρασυρει ποιον ειναι ερώτημα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-