ενας λιφε κοατσ θα μας μάθαινε πώς να μην είμαστε κακεντρεχείς κλπ. Μην το μειώνουμε παιδια, θα μπορούσε να μας έχει βοηθήσει.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 17:41θα μπει στο φορουμ η γυναικα του;Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:33
Αύριο θα μάθουμε το "πώς να στήσεις ξενοδοχειακή μονάδα θρησκευτικού τουρισμού" τεσσάρων κλινών.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Life coaching χωρίς αναισθητικό
Re: Life coaching χωρίς αναισθητικό
- Cecily Anne
Κάπου εδώ να ξανασημειώσω ότι είναι έντονη η απουσία του goback.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
παιδιά απο περιέργεια, τί ειναι αυτό που βγάζει τον μπέμπη απο μέσα μας και κάνουμε σαν 5άχρονα στο νήμα;
Ειναι που τα ξέρουμε όλα όλα και σιγά μην ξέρει κάτι κάποιος πιο καλά από εμάς, ή είναι που τα ξέρουμε όλα και σιγά μην ξέρει κάτι κάποιος καλύτερα απο εμάς;
Ειναι που τα ξέρουμε όλα όλα και σιγά μην ξέρει κάτι κάποιος πιο καλά από εμάς, ή είναι που τα ξέρουμε όλα και σιγά μην ξέρει κάτι κάποιος καλύτερα απο εμάς;
Το τριτο .enaon έγραψε: 28 Φεβ 2019, 17:48 παιδιά απο περιέργεια, τί ειναι αυτό που βγάζει τον μπέμπη απο μέσα μας και κάνουμε σαν 5άχρονα στο νήμα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν κατεχω απο κουζινες και εκλερακια κοπελια, δεν το πιανω το αστειο, σορρυ.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 17:42 Ρε θα πας να δεις τα εκλεράκια γαμώτη; Περιμένω αντίδραση ωχου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εχεις δικιο, ειναι η μερα περιεργη και οι μπυρες μπολικες, λυπαμαι.enaon έγραψε: 28 Φεβ 2019, 17:43ενας λιφε κοατσ θα μας μάθαινε πώς να μην είμαστε κακεντρεχείς κλπ. Μην το μειώνουμε παιδια, θα μπορούσε να μας έχει βοηθήσει.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 17:41θα μπει στο φορουμ η γυναικα του;Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:33
Αύριο θα μάθουμε το "πώς να στήσεις ξενοδοχειακή μονάδα θρησκευτικού τουρισμού" τεσσάρων κλινών.![]()
τοχουμε ξανακανει το λαθος, τους χαλαμε γρηγορα και μετα δεν εχουμε με τι να παιζουμε. πραγμα που μου θυμισε: ναχαμε τωρα ενα σεισμικ να παιζαμε, ε; τι καλα που θατανε
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
BruhΑσέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 17:35ρε μλκ ψι εχω πιει μπυρες λεμε, θες να ξερασω απ τα γελια;Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:26ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 15:23 Ρε, μην είστε πνεύματα αντιλογίας. Ανοίχτε το μυαλό σας μπας και ξεστραβωθείτε λίγο. Ρε mec τ' ειν τούτοι δω ρε;!![]()
![]()
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εγω το παθαινω με τη φαση "ξερειςποιοςειμεγωρε". με πιανει ενα νευρικο γελιο και μια γενικοτερη ευθυμη διαθεση, πραγματι, διασκεδαζω σαν 5χρονο που πηρε καινουριο παιχνιδι.enaon έγραψε: 28 Φεβ 2019, 17:48 παιδιά απο περιέργεια, τί ειναι αυτό που βγάζει τον μπέμπη απο μέσα μας και κάνουμε σαν 5άχρονα στο νήμα;
σε νιωθω, και εμένα μου σπάει τα νεύρα η υπόνοια που αφήνει ο όρος, η ζωή είναι το σημαντικότερο παιχνίδι και αν υπάρχει προπονητής, όκ, έχουμε χάσει απο χέρι, παικτάκια της σειράς κλπ.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 18:00 εγω το παθαινω με τη φαση "ξερειςποιοςειμεγωρε". με πιανει ενα νευρικο γελιο και μια γενικοτερη ευθυμη διαθεση, πραγματι, διασκεδαζω σαν 5χρονο που πηρε καινουριο παιχνιδι.
Να το χλευάζουμε όμως παιδιά, είναι ίδια αστείο με το να λέμε ότι δεν υπάρχει λόγος για διαφημιστές, είμαστε συγκροτημένα όντα με επίγνωση αναγκών, άχρηστοι οι διαφημιστές, ξέρουμε τί θέλουμε. Τα λέγανε κάποτε δηλαδή, ήταν αστείοι σαν εμάς.

ολοι χρειαζονται. και οι διαφημιστες, και οι καθε τυπου αεριτζηδες, ακομη και αυτοι οι τυποι που καθε χρονο φτιαχνουν τη νεα γυναικεια μοδα. που λενε οτι φετος θα ειναι ωραιο το πρασινο, περσι ηταν το μπλε, φετο το μπλε ασχημηνε, και τελοσπαντων πεταχτε τα περσινα και παρτε καινουρια, επειδη μια ανορεξικη πρεζου που πληρωνεται γελειωδως πολλα, βγηκε στην πασαρελα φορωντας κατι που δε φοριεται, δεν ειναι ρουχο, ειναι ενας παπαγαλος με ενα σκουποξυλο στον κωλο και καθρεφτη στο ζβερκο, αλλα πρασινος.enaon έγραψε: 28 Φεβ 2019, 18:06σε νιωθω, και εμένα μου σπάει τα νεύρα η υπόνοια που αφήνει ο όρος, η ζωή είναι το σημαντικότερο παιχνίδι και αν υπάρχει προπονητής, όκ, έχουμε χάσει απο χέρι, παικτάκια της σειράς κλπ.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 18:00 εγω το παθαινω με τη φαση "ξερειςποιοςειμεγωρε". με πιανει ενα νευρικο γελιο και μια γενικοτερη ευθυμη διαθεση, πραγματι, διασκεδαζω σαν 5χρονο που πηρε καινουριο παιχνιδι.
Να το χλευάζουμε όμως παιδιά, είναι ίδια αστείο με το να λέμε ότι δεν υπάρχει λόγος για διαφημιστές, είμαστε συγκροτημένα όντα με επίγνωση αναγκών, άχρηστοι οι διαφημιστές, ξέρουμε τί θέλουμε. Τα λέγανε κάποτε δηλαδή, ήταν αστείοι σαν εμάς.
καλοι και χρησιμοι ολοι, κανουν το χρημα να κινηται.
αλλα οταν ο διαφημιστης λεει στον μηχανικο που κατασκευασε το αυτοκινητο, "ξερειςποιοςειμεγωρε" χωρις εμενα θα ησουν ανεργος, πρεπει να πεσουν τα δεοντα γιαουρτια. ακομη κι αν εχει δικιο, θελει γιαουρτωμα που το λεει.
και εγώ μηχανικός είμαι, πρακτικός άνθρωπος, όταν η κουβέντα έρχεται στην μόδα λέω ότι ήμουν για καφέ μαζί της και μου τα είπε αλλιώς, για 3-4 δευτερόλεπτα ρουφάω το άγχος από τον απέναντι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 18:14 καλοι και χρησιμοι ολοι, κανουν το χρημα να κινηται.
αλλα οταν ο διαφημιστης λεει στον μηχανικο που κατασκευασε το αυτοκινητο, "ξερειςποιοςειμεγωρε" χωρις εμενα θα ησουν ανεργος, πρεπει να πεσουν τα δεοντα γιαουρτια. ακομη κι αν εχει δικιο, θελει γιαουρτωμα που το λεει.
Παρόλα αυτά, σαν λιφε κοατς τώρα που μεγάλωσα και μιας και είμαστε στο σωστό νήμα, θα σου έλεγα να το ξεπεράσεις, να μην το βλέπεις έτσι. Δεν θέλει γιαούρτωμα, έχει δίκιο, εμείς είμαστε οι τουρίστες στον κόσμο αυτό, περαστικοί γραφικοί τύποι που φτιάχνουν πράγματα μέχρι να έρθουν τα ρομπότ. Και είναι μια χαρά, έχει πλάκα, ο κάθε ένας στον κόσμο του και όλοι χαρούμενοι.
Αυτό καταλαβες; ότι γελάμε με αυτούς τους ανθρωπους; σοβαρά τωρα; επειδή δε φαίνεται να καταλαβαίνεις ούτε τα απλά θα στο πω καθαρά κ μη σοκαριστείς. Με εσένα γελάμε. Περίεργο που δε το κατάλαβε ένας τόσο οξυδερκής επαγγελματίας.mec έγραψε: 28 Φεβ 2019, 19:08Τα καταλαβαίνεις αυτά που προσπαθείς να σχολιάσεις; Αυτό που εννοώ είναι ότι η ζωή πρεπει να είναι οργανωμένη γύρω από τον ελευθερο χρόνο κι όχι γύρω από την εργασία. Η εργασία είναι για χρηματοδότηση του ελεύθερου χρόνου. Βεβαίως τα λέω σε αυτούς που μπορούν να τα καταλάβουν.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:58το ανέφερε ο λάιφ κόουτσερ κάποιες σελίδες πίσω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:58
Όχι εννοείται. Γενικά δε μιλάμε για αεριτζήδες (και πράγματι υπάρχουνε πολλοί που πουλάνε αέρα)
Εσύ είχες πει κάπου, αν θυμάμαι καλά, ότι εισαι ευτυχισμένος με την εργασία που σου δίνει τα πιο πολλά λεφτά. Οκ, πούλα το χρόνο σου να τα βγάλεις και άστα κληρονομιά να λένε «εις υγείαν του κορόιδου».
Δηλαδή για να καταλάβω σπας πλάκα κι εσύ και η Cecily Anne με φουκαράδες, που έπρεπε να κάνουν οικονομία στα πάντα εξoiκονομώντας ευρώ με το ευρώ κάθε μέρα για να ξαναβάλουν μπροστά τη ζωή τους; Λίγη ντροπή, ρε παιδιά.Ερμής έγραψε:Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:58
Παραπάνω έγραψε παραδειγματικά ότι έδινε συμβουλές και γαμώ σε άνεργους " πώς να κάνεις οικονομία τρώγοντας με 1.20".![]()
![]()
Όσο για αυτο που έγραψα για τα χρήματα και την εργασία Ναι πράγματι το έγραψα. Θέλω να βγάζω όσα περισσότερα γίνεται για να καλύπτω τις ανάγκες και την ματαιοδοξία μου αν θέλεις. Από τη στιγμή που έχω εκπληρώσει σχεδόν όλα τα υλικά παιδικά μου όνειρα ήρθε η ώρα να αφήσω εννοείται και κάτι για τους επόμενους όπως βοήθησαν και εμένα οι προηγούμενοι.
Όπως φυσικά ποτέ δεν είπα εις υγείαν του κορόιδου, θα παλέψω για να μην το πουν και οι επόμενοι, ότι και αν βρουν, πολλά ή λίγα.
Ξέρεις υπάρχει και ένα πραγμα που λέγεται σεβασμός στους κόπους του αλλου που έγιναν για εσένα.
Από λαχαναγοριτες τα βρήκα, λαχαναγοριτης έγινα και πιθανό τα παιδιά μου αν θέλουν και αγαπήσουν αυτόν το τομέα να γίνουν και αυτά λαχαναγοριτες. Βέβαια μπορούν να το ονομάσουν και CEO of Τάδε SA και να κοτσαρουν και κανένα Senior manager administrators of Oranges and other fruits. Αλλά λίγη σημασία θα έχει. Λαχαναγοριτες θα είναι. Και θα γουστάρουν αν το επιλέξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 28 Φεβ 2019, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και δυστυχώς μονο αυτες. Τίποτα απο τα καλά τους, μονο οι μαλακιες.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:08 Δεν υπάρχει έλεος, όλες οι παπαριές από το εξωτερικό αργά ή γρήγορα θα έρθουν και στα χώματά μας
Mec , εγώ σου βάζω +1 για το νήμα που άνοιξες, είναι πολύ ενδιαφέρον. Όσοι θεωρούν οτι το life coaching είναι απάτη ας αποχωρήσουν από το νήμα, ωστέ να γίνει διάλογος με αυτούς που ενδιαφέρονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης