Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβ 2019, 13:41
Φίλτατη, τέτοιες συνταγές ήταν τιγκα τα πρωινάδικα την εποχή της κρίσης. Οι σεφ της τιβι διδάσκουν πώς να φτιάνεις φαί με τα υπολλείματα.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Φίλτατη, τέτοιες συνταγές ήταν τιγκα τα πρωινάδικα την εποχή της κρίσης. Οι σεφ της τιβι διδάσκουν πώς να φτιάνεις φαί με τα υπολλείματα.
Σωστές παρατηρήξεις.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:39 στο ευρύτερο θέμα του νήματος τωρα, αναφέρθηκαν σε κανενα ποστ τα "μακαρόνια με κρέας", οπου το κρέας να ειναι αρνί στο φούρνο,με τα μακαρονια να εχουν ποτίσει απο την αρνίλα, με αποτελεσμα να εχει βγει ενα πιάτο τίγκα στο μπιχλολίπος? Αν οχι, το αναφέρω τώρα. Το εχω συναντησει καμποσες φορες δυστυχώς,κυριως σε επαρχία.
Επίσης, τα χοντρά μακαρόνια, αυτά με τις τρύπες που τα ρουφάς και σφυράνε, ειναι απο μονα τους ένα υπέρμετρο ρεζίλι, θεωρώ, ανεξάρτητα απ το πως θα μαγειρευτούν.
καλά, υπάρχει αριστεία στη γεύση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα μακαρόνια με κέτσαπ είναι χειρότερο από άλλα μακαρονοειδή. Τα μακαρόνια είναι ο υδατάνθρακας του φτωχού.Χαοτικός έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:10Μια χαρά είναι τα μακαρόνια με κέτσαπ. Συνήθως αρέσει και στα παιδιά. Είναι ψωνίστικο να θεωρείς ότι υπάρχει αριστεία στη γεύση.Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 12:30 Το νο.1 ρεζιλι ειναι παστα με κετσαπ και το κανουν κυριως οι "αμερικανοι".
Ειναι οτι πιο ντροπιαστικο και αηδιαστικο μπορει να υπαρξει στην ιστορια της παστα.
Οταν και αν δω κατι τετοιο live, θα με διαβασετε στις εφημεριδες.
"ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑ -ΝΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ- ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ"
Έτσι τις έτρωγα στο χωριό μικρή, με ρίγανη φρεσκομαζεμένη.Μπίστης έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:40Μιά και μιλάμε γιά κολοκυθόπιτες , δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι στο τέλειο, ρίγανη ίσως.
Η κέτσαπ είναι γιά τα μακντόναλ που η πατάτα είναι συνθετική, τηγανισμένη σε ορυκτέλαιο και θέλει λίγη τόνωση.
Daje έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:19Ναι, βαλε και παγωτο απο πανω και ριξε και κοκορετσι μεσα να γινει πιο νοστιμο.
Δηλαδή ας πούμε πόση ζάχαρη περιέχουν οι 2-3 κ.σ κέτσαπ που πρέπει να το εξορκίσουμε;Gherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:25Ξέρεις πόση ζάχαρη κατέβασες;;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:24σπιτικη-ξεσπιτική, ειναι πολύ νόστιμη γενικά. Μικρότερος την κατέβαζα με το λίτρο, και τη συνόδευα σχεδόν με ό,τι έτρωγα (ακομα και με μακαρονιαGherschaagk έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:21 Έχω δει μια φορά πως γίνεται σπιτική κέτσαπ κι ανατρίχιασα. Τόση ζάχαρη μόνο σε γλυκό. Σοβαρά τώρα;) . Εδω και αρκετά χρόνια ευτυχως κατάφερα να την ελαττώσω σημαντικά, και να την αντικαταστήσω με μουστάρδα.
Και να προσθέσεις μαγιονέζα και παντζάρι τριμμένοCavaliere έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:53 Επίσης, και φέτα μπορείς να τρίψεις στα μακαρόνια, για όποιον δεν το ξέρει.
Σε πόσα λεπτα θα βγει συμβόλαιο εκτέλεσης ;Ερμής έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:56 Κάποιος να στείλει την "αυθεντική καρμπονάρα" του #akis σε αυτούς τους ιταλούς στο ΥΤ που κράζουν τους ακιδες ανα τον κόσμο.