Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Iced Earth έγραψε: 03 Μαρ 2025, 19:22
Που ζουν αυτοί; Ποιος κατεβάζει σήμερα ταινίες; Εδώ και μια 13ετία τις βλέπουμε κατ' ευθείαν από το μέρος αποθήκευσης τους.
Iced Earth έγραψε: 03 Μαρ 2025, 19:22
Που ζουν αυτοί; Ποιος κατεβάζει σήμερα ταινίες; Εδώ και μια 13ετία τις βλέπουμε κατ' ευθείαν από το μέρος αποθήκευσης τους.
Τι γίνεται με εμάς που ακόμα κατεβάζουμε υλικό, και το βλέπουμε όταν βρεθεί η ευκαιρια;
Υ.γ Τυχερή η εξαπατημένη μενδωνη παντως. Με όλα αυτά που γίνονται ξεχάστηκαν τα δικά της
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 19:32
Στην Ελλάδα θα μας πεις τί ισχύει?
Το ίδιο που ισχύει με τα πάντα. Στην χειρώτερη να πιάσουν κανέναν που streamάρει Nova ή Cosmote TV. Σιγά μην κάτσει να σκάσει η Μενδώνη για εσένα που βλέπεις τον βασιλιά των λιονταριών.
Μεγάλη χαρά έχεις που κάποιοι θα πληρώνουν πρόστιμο επειδή κατέβασαν ταινίες από disney +
Εντάξει, γενικά η χαρά υπάρχει σε όσους είναι τσιράκια, ας πούμε κάποιοι συμπατριώτες μας πριν από 80 χρόνια είχαν χαρά όταν παρέδιδαν στις γερμανικές αρχές όσους είχαν ύποπτη δραστηριότητα
Δεν διάβασες τα αρχικά μου ποστ στο νήμα.....απαρνήθηκα τη ΝΔ
Υπέρ του νομοσχεδίου έχει ταχθεί η Νέα Δημοκρατία. Επιφύλαξη για την τελική τους στάση στην ολομέλεια δήλωσε η αντιπολίτευση, και μόνο το ΚΚΕ έχει δηλώσει εξ αρχής ότι θα το καταψηφίσει.
ή όποιον τέλος πάντων μου υποσχεθεί πως μολις γίνει κυβέρνηση θα σκίσει το νόμο Μενδωνη
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Αν ειναι αναδρομικα τα προστιμα εχει καποιος να μου δανεισει 1.5 δις;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Saturn έγραψε: 04 Μαρ 2025, 19:32
Στην Ελλάδα θα μας πεις τί ισχύει?
Το ίδιο που ισχύει με τα πάντα. Στην χειρώτερη να πιάσουν κανέναν που streamάρει Nova ή Cosmote TV. Σιγά μην κάτσει να σκάσει η Μενδώνη για εσένα που βλέπεις τον βασιλιά των λιονταριών.
Μεγάλη χαρά έχεις που κάποιοι θα πληρώνουν πρόστιμο επειδή κατέβασαν ταινίες από disney +
Εντάξει, γενικά η χαρά υπάρχει σε όσους είναι τσιράκια, ας πούμε κάποιοι συμπατριώτες μας πριν από 80 χρόνια είχαν χαρά όταν παρέδιδαν στις γερμανικές αρχές όσους είχαν ύποπτη δραστηριότητα
Υπέρ του νομοσχεδίου έχει ταχθεί η Νέα Δημοκρατία. Επιφύλαξη για την τελική τους στάση στην ολομέλεια δήλωσε η αντιπολίτευση, και μόνο το ΚΚΕ έχει δηλώσει εξ αρχής ότι θα το καταψηφίσει.
ή όποιον τέλος πάντων μου υποσχεθεί πως μολις γίνει κυβέρνηση θα σκίσει το νόμο Μενδωνη