Μάλλον έχεις δίκιο.georgebi έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:53Ε, ο γάτος φευγάτος δεν νομίζω να σου αρέσει..... ειναι και αντιπαθητικά ζωγραφισμένοι οι κεντρικοί χαρακτήρες![]()
![]()
Τουλάχιστον έχει έξυπνους διαλόγους;
Μάλλον έχεις δίκιο.georgebi έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:53Ε, ο γάτος φευγάτος δεν νομίζω να σου αρέσει..... ειναι και αντιπαθητικά ζωγραφισμένοι οι κεντρικοί χαρακτήρες![]()
![]()
Υπολογίζεται ότι το BBC παράγει 1 ντοκιμαντέρ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα τελευταία 20 χρόνια (χώρια τα ενημερωτικά προγράμματα και τις ψυχαγωγικές σειρές).aLiCat έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:20Σάμπως και πριν υπάρξει ERTFlix, ούτως ή άλλως δεν εισέπρατταν το κατιτίς τους τα κρατικά κανάλια από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού;micmic έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:53Υπάρχει βέβαια το τέλος των 3€ που εισπράττεται μέσω του λογαριασμού ρεύματος. Φτηνό βέβαια, αν το συγκρίνουμε με τα 17€ μηνιαίως που ζητάει το BBC. Tο BBC βέβαια δεν έχει διαφημίσεις. Είναι άραγε το πρόγραμμα του BBC 6 φορές καλύτερο από της ΕΡΤ για να αξίζει τα παραπάνω χρήματα;aLiCat έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:40
![]()
Εμένα μου αρέσει που υπάρχει το ΕRTFlix και μπορώ να παρακολουθήσω ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ κλπ, δίχως συνδρομή.
Χμμμμ.. δύσκολη ερώτηση.![]()
Όσο για το ερώτημά σου σχετικά με τις υπηρεσίες του BBC, δηλαδή αν πιάνει τόπο η εισφορά των 17 ευρώ, παραμένει αναπάντητο.![]()
Χαλι μαύρο σου λέω....με τη καμία δεν θα σου αρέσειaLiCat έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:22Μάλλον έχεις δίκιο.Spoiler
Ο γάτος ειδικά, θυμίζει περισσότερο.. μπουλντόγκ παρά γάτο.

micmic έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:27
Υπολογίζεται ότι το BBC παράγει 1 ντοκιμαντέρ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα τελευταία 20 χρόνια (χώρια τα ενημερωτικά προγράμματα και τις ψυχαγωγικές σειρές).
Βέβαια δεν φτάνει την ποιότητα της ΕΡΤ, να τα λέμε αυτά.
Μ'αυτά και μ'αυτά, δεν μπορώ να μην εκφράσω την απορία μου: εσύ τι του βρίσκεις και το παρακολουθείς;georgebi έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:29Χαλι μαύρο σου λέω....με τη καμία δεν θα σου αρέσειaLiCat έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:22Μάλλον έχεις δίκιο.Spoiler
georgebi έγραψε: 16 Απρ 2025, 13:53
Ε, ο γάτος φευγάτος δεν νομίζω να σου αρέσει..... ειναι και αντιπαθητικά ζωγραφισμένοι οι κεντρικοί χαρακτήρες![]()
![]()
Γεμάτο αναληθοφανιες
Ειδικά η σκηνή που ο φευγάτος έφτιαξε πύραυλο για να τη κάνει![]()
![]()
Είπαμε ....γεράματα....ου γαρ έρχεται μόνονaLiCat έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:35Μ'αυτά και μ'αυτά, δεν μπορώ να μην εκφράσω την απορία μου: εσύ τι του βρίσκεις και το παρακολουθείς;Spoiler
georgebi έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:29Χαλι μαύρο σου λέω....με τη καμία δεν θα σου αρέσειaLiCat έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:22Μάλλον έχεις δίκιο.Spoiler
Γεμάτο αναληθοφανιες
[img]https://i.postimg.cc/B67rphX2/avi- ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/RF0rcrVM/avi- ... .jpg[/img]![]()
Να υποθέσω για πνευματική χαλάρωση;![]()
Άστ'αυτά!!georgebi έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:39Είπαμε ....γεράματα....ου γαρ έρχεται μόνονaLiCat έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:35Μ'αυτά και μ'αυτά, δεν μπορώ να μην εκφράσω την απορία μου: εσύ τι του βρίσκεις και το παρακολουθείς;Spoiler
georgebi έγραψε: 16 Απρ 2025, 14:29
Χαλι μαύρο σου λέω....με τη καμία δεν θα σου αρέσει
Γεμάτο αναληθοφανιες
[img]https://i.postimg.cc/B67rphX2/avi- ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/RF0rcrVM/avi- ... .jpg[/img]![]()
Να υποθέσω για πνευματική χαλάρωση;![]()
![]()
Όλα τα υπόλοιπα είναι παραφουσκωμένα , fama crescit που λέει κι ο Βεργίλιος, σε μυθοπλαστικές διηγήσεις κι έχουν βγει και βιβλία κι έχουν πλουτίσει τυχάρπαστοι απ' αυτό.Blackdog έγραψε: 14 Απρ 2025, 15:11Πρωτη φορα διαβαζω μαρτυρια για τον Παισιο που ταιριαζει σε πνευματικο ανθρωπο.Στύξ έγραψε: 06 Απρ 2025, 19:13 Το 1989 τον επισκεφτήκαμε ,μερικοί φοιτητές.
Όχι ,δε μου είπε το ότι θα πάρουμε την Πόλη.
Ένα αγαθό ασκητικό ,γεροντάκι..
Για τα προσωπικά μου με συμβούλευσε, γιατί είμαι ακόμα αυτός που είμαι. Και δεν αλλάζω.
Αυτα με την Πολη και τους Τουρκους και κατι αλλα ακυρα τα ελεγε πραγματι αραγε;