!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
εχουμε νημα γαλη για τους θυμωμένους, το ανοιξε μια παλαβη, πηγαινε πες τα εκεί.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ελληνες πουλουσαν και αγοραζανΑρίστος έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:54SeaHawk έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:45Ασχετο αλλα θυμηθηκα αυτοDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:06 Εγώ περιμένω τη στιγμή που ο ΓΓ θα ανοίξει νήμα με το αν προκύπτει υπαιτιότητα Χίτλερ για το ολοκαύτωμα. (Ο Μπίμπι λέει όχι).
viewtopic.php?f=11&t=5254&hilit=%CE%BA% ... E%BB%CE%BF
Ξεπλυμα των Γερμανων.
.
Δεν μπορειτε να κανετε αλλιως - σας μαγνητιζει με τον μαγικο αυλο του κ τον ακολουθειτε σαν μαγεμενα παιδακια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι εσύ. Όλο εξυπνακίστικο στυλάκι.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:11 Το ξέρεις ότι είσαι βαρετός; Πώς αισθάνεσαι με αυτό;
Χαλάς όλα τα νήματα με τον ίδιο μονότονο τρόπο. Πάρα πολύ βαρετός είσαι ρε φίλε. Δεν λες τίποτε το έξυπνο.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
και εσύ βρε; Παλια ειχε πλακα, προκαλούσε, τον κυνηγάγαμε, του λεγαμε περίμενε μαλακα να σε πιασω και θα δει τι θα πάθεις. Ελεγε , αχα , με ειπες μαλακα, μπαν να παρεις, παω να πριξω τον συντονισμό. Ειχε ενδιαφέρον, επρεπε να κρατηθουμε κλπ. Τωρα σου λεει αν δεν με πιάσεις θα ειμαι στην ντουλάπα.Αγις έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:02 Δεν μπορειτε να κανετε αλλιως - σας μαγνητιζει με τον μαγικο αυλο του κ τον ακολουθειτε σαν μαγεμενα παιδακια
Είπε ο κοπυπεστάκιας της παλαβής.enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:02 εχουμε νημα γαλη για τους θυμωμένους, το ανοιξε μια παλαβη, πηγαινε πες τα εκεί.
Αλλά εκεί, επιμονή σαν τα επωφελή κουνούπια, βζζζζζ και βζζζζζ.
Σας περιμένει πολύ δούλεμα, εστέ έτοιμοι κι εσείς κι οι κακομοιραίοι κηδεμόνες σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
`SeaHawk έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:02Ελληνες πουλουσαν και αγοραζανΑρίστος έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:54SeaHawk έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:45
Ασχετο αλλα θυμηθηκα αυτο
viewtopic.php?f=11&t=5254&hilit=%CE%BA% ... E%BB%CE%BF
Ξεπλυμα των Γερμανων.
.
Ακριβως γι' αυτο ξεπλυμα των Γερμανων.
.
Μα εγώ δεν είμαι στους ανώτερους ανθρώπους. Απανταω στο σκουπιδακι όπως απαντάω και στον μαδουραιο. Είμαι σε αυτούς που κανιβαλιζουνΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:50Οκ, ανώτερε άνθρωπε. Έγινες πλήρως αντιληπτός.Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:19ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:16
Ενώ οι σοβαροί συνομιλητές του, που κάνουν αντίλογο παιζουν μπάλα στο γήπεδο...χωρίς να χρησιμοποιούν άσχετους χαρακτηρισμούς.
Σοβαρά τώρα;![]()
Δεν υπάρχει σοβαρός συνομιλητής με τον ΓΓ. Υπάρχουν αυτοί που κανιβαλιζουν και οι ελαχιστοι ανώτεροι ανθρώπου που απλά τον αγνοούν. Αυτό λέω τόση ώρα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Γιατί, επειδή βρίσκω βαρετό το ότι δεν γράφει τίποτε, εκτός από την λέξη ηλίθιος;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΓΓ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟΑΝΤ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΓ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΟΝ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όχι. Για άλλα πράγματα που γράφεις και δεν δίνεις κάτι. Αυτός που κατηγορείς τώρα τουλάχιστον δίνει πλακίτσα.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:10Γιατί, επειδή βρίσκω βαρετό το ότι δεν γράφει τίποτε, εκτός από την λέξη ηλίθιος;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Της τρελλής το πανηγύρι εδώ μέσα. Έχω την αίσθηση πως το Ίδρυμα πήρε λίγο γεύση από περασμένα μεγαλεία..(διηγώντας τα να κλαίς..)
Έχω βάλει ένα τσιπουράκιον, έκοψα ντοματούλα και αγγουράκι, έβαλα και 5 ελίτσες και σας χαζεύω ρε μαλάκες.
Έχω βάλει ένα τσιπουράκιον, έκοψα ντοματούλα και αγγουράκι, έβαλα και 5 ελίτσες και σας χαζεύω ρε μαλάκες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οσονούπω, θα χρειαστείτε περισσότερα τσιπουράκια...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εστω και ηχητικό, σαν το μαλακα χελη που ελεγε, κατι.Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:12 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΓΓ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟΑΝΤ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΓ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΟΝ.
δεν εισαι δίκαιος σαρπ, εντελώς ηλίθιος, καθυστερημένος, βλάκας, στόκος. πλουραλισμός. Αλλα οκ, εισαι θυμωμένος τωρα και βγαζεις πικρα, δεν πειράζει.
Δεν μπορω να ξέρω σε ποια άλλα πράγματα αναφέρεσαι, αλλά έτσι είμαστε οι άνθρωποι, διαφορετικοί.marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:13Όχι. Για άλλα πράγματα που γράφεις και δεν δίνεις κάτι. Αυτός που κατηγορείς τώρα τουλάχιστον δίνει πλακίτσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 17 Απαντήσεις