Όχι Δανάη. Δεν κάνεις χαρη σε μεθυσμένο που θέλει να οδηγήσει. Δεν υπάρχει μήπως και ίσως σε καμία περίπτωση.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 18:19Ναι οκ. Και τώρα μια ρεαλιστική λύση;Πασιφάη έγραψε: 24 Οκτ 2024, 23:02Αν δεν παίρνει απο λόγια, μια κλωτσοπατινάδα είναι ιδανική, πριν τον χώσεις μέσα στο ταξί. Ή οδηγάς εσύ,αν δεν έχεις πιεί.Fata_Morgana έγραψε: 24 Οκτ 2024, 22:55
Όχι καλέ ο δικός μου. Φίλος μου καλός που είχε θέμα με το αλκοόλ. Μπήκα γιατί ήταν σχετικά μικρή η απόσταση και δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Ούτε άκουγε να μην πάρει το αυτοκίνητο. Αλήθεια πως αντιμετωπίζετε αν κάποιος από τη παρέα ή δικός σας άνθρωπος πιει και δε θέλετε να οδηγήσει; πως τον πείθεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....
Το έχω δει το βίντεο. Τι να σχολιάσω...Όπως έχω ξαναπεί παραπάνω, οι μαλακίες πληρώνονται.Σπίρτο έγραψε: 25 Οκτ 2024, 17:17Κορώνα γράμματα; Δεν είναι καν ρίσκο. Είναι άγνοια κινδύνου και βλακεία. Δες αυτόΠασιφάη έγραψε: 24 Οκτ 2024, 22:30Αν ο δικός σου είχε πιεί το Βόσπορο, έπρεπε να του πεις να το κλειδώσει και να πάρετε ταξί. Δεν είναι ντροπή.Fata_Morgana έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:43
Εγώ δε πίνω ιδιαίτερα. Οποτε nope μια χαρά ήμουν σαν συνοδηγός αν και φοβόμουν φουλ. Το πήγε μια χαρά.
Κι αν σου έλεγε μαλακίες του στυλ οτι μπορεί και μπαίνει ''στην αυτόματη οδήγηση'' ένεκα εμπειρίας, δεν έπρεπε καν να μπεις μέσα. Αυτά είναι ρίσκα. Πίστεψέ με. Και δεν παίζουμε κορώνα γράμματα τις ζωές μας, αλλά κυρίως των άλλων που δεν χρωστάνε τίποτα.
Κι αντί να του πει να κόψει, τράβαγε βίντεο.
Συνεχίζεις το τρολάρισμα.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:26ΓΑΛΗ μου προφανώς μπήκα στο αυτοκίνητο παίρνοντας ρίσκο και προφανώς ήμουν τυχερή . Ευελπιστούσα οτι αν συνέβαινε κατι έστω να προλάβω να αντιδράσω εγώ για να μη σκοτωθεί. Όπως επίσης το να του μιλάω και γενικά να προσπαθήσω να έχω τον έλεγχο. Και ναι ξέρω όλοι λειτουργείτε με τη λογική σας και είστε τυπικοί και δεν κάνετε υπερβάσεις με ρίσκο κτλ για χάρη φίλων ,οικογένειας, συντρόφων αλλά εγώ κανω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε θα γίνουμε ποτέ. Είστε εσείς οι σωστοί και άψογοι και είμαστε και εμείς που κάνουμε λάθη εις γνώση μας. That s life.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:11Το κατάλαβα ότι δεν στουκάρατε το βράδυ που ανέβηκες εσύ ενώ ήταν ντίρλα. Αλλά το ότι μπήκε κάτω από το φορτηγό, μπήκε.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:06
Που είπα εγώ ότι είχε στουκάρει πριν μπω στο αυτοκίνητο;
Είπα ότι γενικά και όταν μπήκα εγώ μέσα δε στουκάραμε και που οδηγούσε γενικά εχοντας κατέβασει πολύ, μα πολύ αλκοόλ δεν είχε στουκάρει. Ε ώσπου ηρθε η ώρα και στούκαρε.
Κατά τα άλλα, αν στούκαραν όλοι την πρώτη φορά ενώ ήταν ντίρλα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για τους υπόλοιπους, που δεν φταίνε σε τίποτα.
Όσοι τη βγάζουν καθαρή μετά το στουκάρισμα και συνεχίζουν απτόητοι ως οδηγάρες, είναι για αφαίρεση διπλώματος και ίσως φιλική διαγραφή.
Γιατί αν σου κοβόταν κανένα ποδάρι στη φάση που την είδες χαλαρή, θα έβριζες και σένα και τον μαλάκα για μία ζωή.
Γενικώς, καλό το τρολάρισμα, αλλά μέχρι εκεί.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Καλά ναι, εννοείται, μην ταράζεσαι. Για πες τώρα, το "για 3 ποτά κάνεις έτσι" τι σημαίνει; 5-6-7?Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:26ΓΑΛΗ μου προφανώς μπήκα στο αυτοκίνητο παίρνοντας ρίσκο και προφανώς ήμουν τυχερή . Ευελπιστούσα οτι αν συνέβαινε κατι έστω να προλάβω να αντιδράσω εγώ για να μη σκοτωθεί. Όπως επίσης το να του μιλάω και γενικά να προσπαθήσω να έχω τον έλεγχο. Και ναι ξέρω όλοι λειτουργείτε με τη λογική σας και είστε τυπικοί και δεν κάνετε υπερβάσεις με ρίσκο κτλ για χάρη φίλων ,οικογένειας, συντρόφων αλλά εγώ κανω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε θα γίνουμε ποτέ. Είστε εσείς οι σωστοί και άψογοι και είμαστε και εμείς που κάνουμε λάθη εις γνώση μας. That s life.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:11Το κατάλαβα ότι δεν στουκάρατε το βράδυ που ανέβηκες εσύ ενώ ήταν ντίρλα. Αλλά το ότι μπήκε κάτω από το φορτηγό, μπήκε.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:06
Είπα ότι γενικά και όταν μπήκα εγώ μέσα δε στουκάραμε και που οδηγούσε γενικά εχοντας κατέβασει πολύ, μα πολύ αλκοόλ δεν είχε στουκάρει. Ε ώσπου ηρθε η ώρα και στούκαρε.
Κατά τα άλλα, αν στούκαραν όλοι την πρώτη φορά ενώ ήταν ντίρλα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για τους υπόλοιπους, που δεν φταίνε σε τίποτα.
Όσοι τη βγάζουν καθαρή μετά το στουκάρισμα και συνεχίζουν απτόητοι ως οδηγάρες, είναι για αφαίρεση διπλώματος και ίσως φιλική διαγραφή.
Γιατί αν σου κοβόταν κανένα ποδάρι στη φάση που την είδες χαλαρή, θα έβριζες και σένα και τον μαλάκα για μία ζωή.
καλα τώρα, λόγια του αέρα. Κατσε πρώτα να πατήσει ενα παιδί ενω είναι μεθυσμένος με εσενα συνοδηγό, να δουμε, θα κανεις αυτα που πρέπει; Θα βγεις να το σπρώξεις κατω απο τα αμαξια να μην φαίνεται, να προλάβετε να πατε σπίτι, να καθαρίσεις το αμαξι απο τα αιματα, να του βρεις ενα καλό άλλοθι, μην μπλέξει ο άνθρωπος για ενα λαθάκι; Εκει φαίνονται οι καλοι φιλοι, οχι στα σχόλια στα φορουμς.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:26Και ναι ξέρω όλοι λειτουργείτε με τη λογική σας και είστε τυπικοί και δεν κάνετε υπερβάσεις με ρίσκο κτλ για χάρη φίλων ,οικογένειας, συντρόφων αλλά εγώ κανω.
- Fata_Morgana
Τι εννοείς δε κάνεις χάρη Πάσι σε μεθυσμένο; τι μπορείς να κάνεις όταν έχει τα κλειδιά του, σου ρίχνει 2 κεφάλια σε ύψος και σε υπερνικά σε σωματική δύναμη και είναι σε κατάσταση μη ελεγχόμενη λόγω μέθης; Α και τον νοιάζεσαι ε. Βασική προϋπόθεση στο πως θα το διαχειριστείς.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:28
Όχι Δανάη. Δεν κάνεις χαρη σε μεθυσμένο που θέλει να οδηγήσει. Δεν υπάρχει μήπως και ίσως σε καμία περίπτωση.
- Fata_Morgana
Την αφαίρεση ζωής δε θα την κάλυπτα. Εξαρτάται βέβαια και την περίπτωση. Δεν παίρνω και όρκο.enaon έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:37καλα τώρα, λόγια του αέρα. Κατσε πρώτα να πατήσει ενα παιδί ενω είναι μεθυσμένος με εσενα συνοδηγό, να δουμε, θα κανεις αυτα που πρέπει; Θα βγεις να το σπρώξεις κατω απο τα αμαξια να μην φαίνεται, να προλάβετε να πατε σπίτι, να καθαρίσεις το αμαξι απο τα αιματα, να του βρεις ενα καλό άλλοθι, μην μπλέξει ο άνθρωπος για ενα λαθάκι; Εκει φαίνονται οι καλοι φιλοι, οχι στα σχόλια στα φορουμς.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:26Και ναι ξέρω όλοι λειτουργείτε με τη λογική σας και είστε τυπικοί και δεν κάνετε υπερβάσεις με ρίσκο κτλ για χάρη φίλων ,οικογένειας, συντρόφων αλλά εγώ κανω.
- Fata_Morgana
Whateveah ...ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:30Συνεχίζεις το τρολάρισμα.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:26ΓΑΛΗ μου προφανώς μπήκα στο αυτοκίνητο παίρνοντας ρίσκο και προφανώς ήμουν τυχερή . Ευελπιστούσα οτι αν συνέβαινε κατι έστω να προλάβω να αντιδράσω εγώ για να μη σκοτωθεί. Όπως επίσης το να του μιλάω και γενικά να προσπαθήσω να έχω τον έλεγχο. Και ναι ξέρω όλοι λειτουργείτε με τη λογική σας και είστε τυπικοί και δεν κάνετε υπερβάσεις με ρίσκο κτλ για χάρη φίλων ,οικογένειας, συντρόφων αλλά εγώ κανω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε θα γίνουμε ποτέ. Είστε εσείς οι σωστοί και άψογοι και είμαστε και εμείς που κάνουμε λάθη εις γνώση μας. That s life.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:11
Το κατάλαβα ότι δεν στουκάρατε το βράδυ που ανέβηκες εσύ ενώ ήταν ντίρλα. Αλλά το ότι μπήκε κάτω από το φορτηγό, μπήκε.
![]()
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Πάλι λείπει ο ουρακοτάγκος στην κανονική γκόμενα και θα την πληρώσουμε εμείς. Οκ. Καλή συνέχεια σε όλους.
ντροπή σου, δεν εισαι καλός φίλος.
Δανάη; Όποιος/ όποια γουστάρει να πιει τον κώλο του/της, κανονίζει κάποιος απ'την παρέα να μην καταναλώσει αλκοόλ για να γυρίσει με ασφάλεια σπίτι του, ή παίρνει ένα γαμωταξάκι και πάει στην ευχή του Μανιτού με ασφάλεια. Κι εμείς έχουμε κάνει επικά μεθύσια, αλλά δεν ρισκάραμε τη ζωούλα μας, επειδή την είδαμε ψυχοπονιάρηδες με φίλους και γκόμενους.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:26ΓΑΛΗ μου προφανώς μπήκα στο αυτοκίνητο παίρνοντας ρίσκο και προφανώς ήμουν τυχερή . Ευελπιστούσα οτι αν συνέβαινε κατι έστω να προλάβω να αντιδράσω εγώ για να μη σκοτωθεί. Όπως επίσης το να του μιλάω και γενικά να προσπαθήσω να έχω τον έλεγχο. Και ναι ξέρω όλοι λειτουργείτε με τη λογική σας και είστε τυπικοί και δεν κάνετε υπερβάσεις με ρίσκο κτλ για χάρη φίλων ,οικογένειας, συντρόφων αλλά εγώ κανω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε θα γίνουμε ποτέ. Είστε εσείς οι σωστοί και άψογοι και είμαστε και εμείς που κάνουμε λάθη εις γνώση μας. That s life.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:11Το κατάλαβα ότι δεν στουκάρατε το βράδυ που ανέβηκες εσύ ενώ ήταν ντίρλα. Αλλά το ότι μπήκε κάτω από το φορτηγό, μπήκε.Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:06
Στον επόμενο τόνο, αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν όντως γουστάρεις να κλαψομουνιάζουν στον ώμο σου ένώ έχουν μπεκρουλιάσει τη Μεσόγειο, παίρνεις τα ρίσκα της δικής σου μαλακίας. Το που θα οδηγήσει αυτό, είναι σαφώς κάτι που απευχομαι, αλλά είναι πιθανό να συμβεί. Με αγάπη στα λέω. Κάνε ο,τι σε φωτίσει. Φιλάκια σβουρηχτά.
- kongrosian
με 3 ποτά οδηγάω με καλύτερη διάθεση και πιο χαλαρός. άσε που δε μου λένε τίποτα. είμαι τόσα κιλά γομάρι.
οκ εισαι ηλιθιαFata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:39Τι εννοείς δε κάνεις χάρη Πάσι σε μεθυσμένο; τι μπορείς να κάνεις όταν έχει τα κλειδιά του, σου ρίχνει 2 κεφάλια σε ύψος και σε υπερνικά σε σωματική δύναμη και είναι σε κατάσταση μη ελεγχόμενη λόγω μέθης; Α και τον νοιάζεσαι ε. Βασική προϋπόθεση στο πως θα το διαχειριστείς.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:28
Όχι Δανάη. Δεν κάνεις χαρη σε μεθυσμένο που θέλει να οδηγήσει. Δεν υπάρχει μήπως και ίσως σε καμία περίπτωση.
ΟΛΙΚΑ ηλιθια
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Fata_Morgana
Καλά εσύ είσαι γνωστός μιρμίτζουλας. Κανείς ολόκληρο θέμα 5 χρόνια τώρα της τα κάνεις τσουρέκια που ο γλυκούλης της κασπ ήπιε 3 ποτά και οδήγησε ενώ ήταν εντελώς καλά ο άνθρωπος. Μιλάμε είσαι ότι να ναι.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:32Καλά ναι, εννοείται, μην ταράζεσαι. Για πες τώρα, το "για 3 ποτά κάνεις έτσι" τι σημαίνει; 5-6-7?Fata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:26ΓΑΛΗ μου προφανώς μπήκα στο αυτοκίνητο παίρνοντας ρίσκο και προφανώς ήμουν τυχερή . Ευελπιστούσα οτι αν συνέβαινε κατι έστω να προλάβω να αντιδράσω εγώ για να μη σκοτωθεί. Όπως επίσης το να του μιλάω και γενικά να προσπαθήσω να έχω τον έλεγχο. Και ναι ξέρω όλοι λειτουργείτε με τη λογική σας και είστε τυπικοί και δεν κάνετε υπερβάσεις με ρίσκο κτλ για χάρη φίλων ,οικογένειας, συντρόφων αλλά εγώ κανω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε θα γίνουμε ποτέ. Είστε εσείς οι σωστοί και άψογοι και είμαστε και εμείς που κάνουμε λάθη εις γνώση μας. That s life.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:11
Το κατάλαβα ότι δεν στουκάρατε το βράδυ που ανέβηκες εσύ ενώ ήταν ντίρλα. Αλλά το ότι μπήκε κάτω από το φορτηγό, μπήκε.
![]()
- Fata_Morgana
Σύρε γαμησου.Zundapp έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:43οκ εισαι ηλιθιαFata_Morgana έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:39Τι εννοείς δε κάνεις χάρη Πάσι σε μεθυσμένο; τι μπορείς να κάνεις όταν έχει τα κλειδιά του, σου ρίχνει 2 κεφάλια σε ύψος και σε υπερνικά σε σωματική δύναμη και είναι σε κατάσταση μη ελεγχόμενη λόγω μέθης; Α και τον νοιάζεσαι ε. Βασική προϋπόθεση στο πως θα το διαχειριστείς.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2024, 20:28
ΟΛΙΚΑ ηλιθια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-