!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2024, 11:59

Επειδή κάπου υπερβαίνεις τα εσκαμμένα, τόσο ο "μπακάλης" όσο και ο "μανάβης" δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ανώνυμοι.

Τους σχετικούς υποτιμητικούς όρους, τους χρησιμοποιούν μόνον ανώνυμες πορδίτσες, που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ και πουθενά σε κοινή θέα. :e045:
:smt005: :smt005: :smt005:
Βλεπω δεν επανηλθες να σχολιασεις τις τελευταιες εξελιξεις
Η φωνή της Αληθειας

Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 22:48
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 17:58
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 09:36

Γιατί όχι 40% ανατοκισμό; Τζάμπα είναι τα νούμερα, ό,τι θέλουμε βάζουμε.
8% είναι η μέση ετήσια απόδοση του S&P500, δεν είναι κάποιο τρομερό νούμερο.
Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν ήταν έτσι θα πλούτιζαν όλοι από το χρηματιστήριο. Οι τράπεζες δεν θα χρειάζονταν καν άτομα να χειρίζονται τις επενδύσεις τους ούτε θα έχαναν ποτέ εκατομμύρια από λάθος επενδύσεις.

Να φανταστώ εσύ είσαι ήδη εκατομμυριούχος από τις επενδύσεις σου στον S&P500.
Πολυ-εκατομμυριούχος. Και η μέση ετήσια μου απόδοση είναι περίπου 12% τα τελευταία 25 χρόνια. Βασικά, ήταν πολύ εύκολο, ούτε το κατάλαβα, ούτε έκανα ιδιαίτερη προσπάθεια. Και ναι, έτσι είναι. Υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια εκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ με ακριβώς αυτό τον τρόπο. Το δύσκολο δεν είναι να πετύχεις 8% απόδοση. Είναι να μην τα σπαταλήσεις. Βλέπεις, το να μαζεύονται λεφτά σε ένα λογαριασμό και να «κάθονται» περιμένοντας τον ανατοκισμό είναι βαρετό. Συνήθως γίνονται ταξίδια, κότερα, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες κτλ. Γι´αυτό «δεν το κάνουν όλοι».

Για τις τράπεζες, επενδυτικούς οίκους κτλ αυτοί κινούνται σε άλλη κλίμακα (εννοείται). Εγώ άμα θέλω να πουλήσω ένα εκ $ σε μετοχές, το κάνω αύριο το πρωί σε 5 λεπτά. Αυτοί δεν μπορούν να πουλήσουν 1 δις $ σε 5 λεπτά (καλά, μπορούν αλλά όχι απλά, γι´αυτό χρειάζονται άλλες στρατηγικές). Και φυσικά εγώ δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα, έχω απόλυτη ευελιξία να κάνω ότι μου καπνίσει με τα λεφτά μου. Οι τραπεζίτες έχουν να δώσουν λογαριασμό στους πελάτες τους. Κατά καιρούς μπορεί να έχουν ζημιές (και εγώ είχα πχ το 2008), αλλά σε βάθος χρόνου μια χαρά κέρδη έχουν.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:22

Εγώ δεν είμαι πολιτικός, ηλίθιο ζώον. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να μου ασκεί κριτική ούτε λόγο να αναρωτιέται αν έχω παράνομες δοσοληψίες.
Ενδιαφερουσα τοποθετηση
Καταγγελίες τρίτων χωρίς έγκυρη πηγή
Δεν επιτρέπεται η καταγγελία δημοσίως υποτιθέμενων εγκληματικών ενεργειών (μη πολιτικής φύσεως) τρίτων προσώπων, χωρίς αναφορά σε δημοσιευμένη έγκυρη πηγή με στοιχεία. #
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

SeaHawk έγραψε: 13 Οκτ 2024, 23:09
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:10 Μπογιατζής ειναι ο κύριος Ακτινίδιος; :smt017
Ειμαι παραγωγος ακτινιδιων δηλαδη αγροτης
Το κυριος ακτινιδιος απο που προκυπτει;
Ειναι καποιοιυ ειδους λογικη συμφωνα με την οποια μπορεις να αποκαλεσεις εναν γιατρο "κυριο χαπια",εναν νοσοκομο "κυριο κλυσμα" εναν μπακαλη "κυριο σερβιετα" και εναν μαναβη "κυριο λαχανο";
Παραλληλίζεις με κλύσμα και σερβιετες τα ακτινίδια σου;

Δεν είναι καλή διαφήμιση αυτή.... :e040:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Οχι εσυ μολις τα παραλληλισες
Να εχεις το θαρρος να μην φορτωνεις πραγματα που κανεις σε αλλους.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Αν έχει στοιχεία το μπαξεμπανι για την διαδρομή και προέλευση του 1,1εκ ευρώ του Κικίλια,ας τα πάει στον κυρ εισαγγελέα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Garcia έγραψε: 14 Οκτ 2024, 10:18 Αν έχει στοιχεία το μπαξεμπανι για την διαδρομή και προέλευση του 1,1εκ ευρώ του Κικίλια,ας τα πάει στον κυρ εισαγγελέα.
Να τα παει στον παναθηναικακια
Οχι ρε δεν εχει παρει μιζες, νοικοκυρης ανθρωπος ειναι
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Garcia έγραψε: 14 Οκτ 2024, 10:18 Αν έχει στοιχεία το μπαξεμπανι για την διαδρομή και προέλευση του 1,1εκ ευρώ του Κικίλια,ας τα πάει στον κυρ εισαγγελέα.
Γελαει με λυγμους η γιαγια του Παπαντωνιου απο τον Νιγηρα

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Δεν εχεισ τοιχεια γι αυτο δεν καταγγελει κατι τετοιο.
Η τακτικη ειναι γνωστη.
Δημιουργουν δημοσιευματα με σκιες και υπονοιες και προσπαθουν να τα σξκωσουν τοσο ωστε να προκαλεσουν ντορο να τα παρουν τα ανωνυμα τρολακια και να υπερθεματισουν και κατα δευτερο λογονα προκαλεσουν καποια ερευνα απο την δικαιοσυνη χωρις ομως να εχουν την ευυθυνη οι ιδιοι
Τελικα λογο ελλειψης στοιχειων ολα αυτα δεν καταληγουν πουθενα αλλα το θεμα μενει στην επικαιροτητα για κανα δυο τρια χροναι και το επαναφερουν με ρεπορταζ οταν σφιγγουν τα γαλατα.
Λασποτζερτζελο να γινεται.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

SeaHawk έγραψε: 14 Οκτ 2024, 00:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2024, 11:59

Επειδή κάπου υπερβαίνεις τα εσκαμμένα, τόσο ο "μπακάλης" όσο και ο "μανάβης" δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ανώνυμοι.

Τους σχετικούς υποτιμητικούς όρους, τους χρησιμοποιούν μόνον ανώνυμες πορδίτσες, που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ και πουθενά σε κοινή θέα. :e045:
:smt005: :smt005: :smt005:
Βλεπω δεν επανηλθες να σχολιασεις τις τελευταιες εξελιξεις
Mα συνεχίζει να ισχύει αυτό που έγραψα, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Οι πιο επιθετικοί -και αστείοι- τύποι είναι οι άφαντοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Αφαντοι απο ποιον;
Τελικα μου επιτρεπεις να αποκαλω μαναβη μαναβη και τον μπακαλη μπακαλη η συνεχιζει να σου φαινεται επιθετικο;
Και αν συνεχιζει πως θες να τους αποκαλω;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

SeaHawk έγραψε: 14 Οκτ 2024, 12:01 Αφαντοι απο ποιον;
Τελικα μου επιτρεπεις να αποκαλω μαναβη μαναβη και τον μπακαλη μπακαλη η συνεχιζει να σου φαινεται επιθετικο;
Και αν συνεχιζει πως θες να τους αποκαλω;
Μα δεν το βρίσκω επιθετικό, χαζό το βρίσκω. Γιατί, επειδή ακριβώς ΔΕΝ τους νοιάζει το τι θα πει για την εργασία τους ο κάθε δροσουλίτης, έχουν δώσει οι ίδιοι πολλά στοιχεία αναφορικά με το επάγγελμα τους στο πχόρουμ. Και εκτός από στοιχεία, έχουν δημοσιεύσει και φωτο και έχουν δώσει το παρών σε πολυμελείς πχορουμικές συναντήσεις. Βασικό.

Κατά τα άλλα, μπορείς να τους αποκαλείς όπως θες. Μπορείς επίσης να αποκαλείς σουβλατζή τον Σιντ και φαρμακοτρίφτη τον Όττο.

Μπορείς να πεις "μπογιατζού" και μένα. Είμαι εξπέρ στο βάψιμο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Καπου εχεις μπερδευτει
Αποκαλω και τους δυο με τον τροπο που μονοι τους εχουν αποκαλεσει τον εαυτο τους.
Εχει πει ποτε ο Οττο οτι ειναι φαρμακοτριφτης;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

SeaHawk έγραψε: 14 Οκτ 2024, 15:44 Καπου εχεις μπερδευτει
Αποκαλω και τους δυο με τον τροπο που μονοι τους εχουν αποκαλεσει τον εαυτο τους.
Εχει πει ποτε ο Οττο οτι ειναι φαρμακοτριφτης;
Επειδή σε βαριέμαι πλέον, να ξέρεις ότι μόνο ηλίθιοι δεν αντιλαμβάνονται όταν παίρνεις κάτι εκτός context για να το παίξεις "δεν ξέρω - δεν είδα". Δεν σκοπεύω κι ούτε έχει νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Είσαι καραγκιόζης και μαλάκας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Και γιατι θεωρησες οτι με νοιαζουν ολα αυτα βρε εν ασυλια μπακαλη;
Ηθελες να ξανακανεις επιδειξη για το οτι μπορεις να με βριζεις χωρις να σε αγγιζει κανεις;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”