Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 22:53
Ναι ε;
Για δοκίμασε νεκροφιλία να δω κάτι.
Επίσης το να δαμάσεις το πάθος σου είναι υπεργαματο επιχείρημα. Ξεφτιλικια στυλ ζαρτιερες, φούστες κλπ από άντρες δηλώνουν ψυχική διαταραχή.
Όπως ψυχική διαταραχή είναι και η παιδοφιλία.
Δεν θεραπεύεις έναν παιδοφιλο, θα το έχει αυτό το πάθος για πάντα οπότε τι είναι αυτό που θέλουμε;
Να μην κάνει πράξη το πάθος του.
Ε το ίδιο θέλουμε και από τους σαλεμενους.
Μια χαρά είναι το κρεβάτι τους.
Κοίτα, η νεκροφιλία είναι τέρμα απεχθής στο 99.999999999% των ανθρώπων, αλλά όντως δεν έχει (άμεσο) θύμα.
Τόσο πολύ που στην Ολλανδία την κάνανε έγκλημα μόλις το 2023, μέχρι τότε μπορούσαν να τιμωρήσουν τους νεκρόφιλους μόνο για ζημιά στο πτώμα! (πολύ περίεργο σκεπτικό βασικά). Μετά αναγκαστικά το γύρισαν στο ότι τα θύματα είναι οι συγγενείς, με το οποίο συμφωνώ.
Για την Ελλάδα, δεν ξέρω καν αν είναι αδίκημα. Ψάχνοντας στο νετ δεν βρίσκω κάτι. Έγραψα παραπάνω γιατί θα σε μπουζουριάζανε αν το έκανες δημόσια πάντως.
...
Η παιδοφιλία έχει μια βασική διαφορά απ'την ομοφυλοφιλία, οπότε ΑΚΟΜΑ και αν είναι έμφυτη σεξουαλική τάση (δεν είμαι σίγουρος κι ας το έγραψα πιο πάνω), περιέχει το στοιχείο της επιβολής πάνω σε έναν ανυπεράσπιστο (παιδί), σαν τον βιασμό. Άρα αν κάποιος μου πει ότι είναι βίτσιο το δέχομαι, εξάλλου έγραψα ότι σε μια δίκαιη κοινωνία, οι παιδόφιλοι θα πηγαίναν κατευθείαν στο woodchipper.
Για τους ομοφυλόφιλους όμως που δεν έχουν αυτό το στοιχείο (συναινούντες ενήλικες), δεν ξέρω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι μπορεί να γεννιούνται έτσι. Δλδ όταν τους καρφώνουν τα ηλεκτρόδια στον πούτσο και βλέπουν διέγερση στις αντρικές εικόνες, είναι ψέμα;
...
Τέλος, για τα "ξεφτιλίκια με τις ζαρτιέρες" συμφωνώ 100%, για τους ίδιους λόγους που δεν μ'αρέσει να το βλέπω γενικώς αυτό δημόσια (κι ας είναι πχ καυλωτικό από γυναίκες!). Για την φούστα, πιο είναι το πρόβλημα σου;