!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο Αννα Διαμαντοπουλου;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Θα ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο Αννα Διαμαντοπουλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εντωμεταξύ δεν περνάει μέρα να μη δω διθυράμβους για την Διαμαντοπούλου από δημοσιογράφους φιλικά προσκείμενους στην κυβέρνηση. Τρομερή αγάπη και ενδιαφέρον έχουν ξαφνικά για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβλεπα και τον ίδιο τον Μητσοτάκη να κατεβαίνει και να ψηφίζει Διαμαντοπούλου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Philip Mortimer έγραψε: 18 Σεπ 2024, 22:01
Manolis έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:58 οι δημοσκοπήσεις είναι της πλάκας (μέσα χειραγώγησης και όχι καταγραφής της κοινής γνώμης) την προηγούμενη φορά έβγαζαν ότι θα βγει ο Λοβέρδος και τελικά δεν μπήκε ούτε στον δεύτερο γύρο.
Δεν είχα ψηφίσει τον Λοβέρδο αλλά θα ψηφίσω τη Διαμαντοπούλου.
και εγώ μαζί σου,
είναι αποδεδειγμένα ικανή τεχνοκρατισα με κοινωνικές ευαισθησίες
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2024, 16:25
Spoiler
georgebi έγραψε: 14 Σεπ 2024, 16:22 Εγώ πάντως βλεπω πως τον έχει βάλει κάτω και τον χτυπάει σαν χταποδι τον Κουλη η Ανναρα :g030:

Εικόνα

Εικόνα
Δε με πείθει.
Πάντως στο θεμα που με καίει ως ελεύθερος επαγγελματίας την έχω ακούσει σε ομιλία της να λέει ότι υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες στην Ελλάδα και πρέπει να μειωθούν την ίδια πολιτική δηλαδή που ακολουθεί ο Κούλης
Εικόνα
https://www.reporter.gr/Eidhseis/Politi ... lvr.it&utm_

SME τεστ στη φορολογική νομοθεσία.

Ενσωμάτωση της αρχής "προτεραιότητα στις μικρές επιχειρήσεις". Πριν από την ψήφιση ενός νόμου ή την εφαρμογή μιας κανονιστικής πράξης, θα πρέπει να εξετάζονται οι επιπτώσεις των διατάξεων στη λειτουργία των μικρών επιχειρήσεων, κάτι που επί του παρόντος δεν πραγματοποιείται (SME test).
:smt017 :smt017 :smt017

Δεν ξέρω τι ειναι αυτό.... μου μοιάζει σχετικό μ αυτό που θες...αλλά μπορεί να κάνω και λάθος....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

georgebi έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:16
Ίακχος έγραψε: 14 Σεπ 2024, 16:25
Spoiler
georgebi έγραψε: 14 Σεπ 2024, 16:22 Εγώ πάντως βλεπω πως τον έχει βάλει κάτω και τον χτυπάει σαν χταποδι τον Κουλη η Ανναρα :g030:

Εικόνα

Εικόνα
Δε με πείθει.
Πάντως στο θεμα που με καίει ως ελεύθερος επαγγελματίας την έχω ακούσει σε ομιλία της να λέει ότι υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες στην Ελλάδα και πρέπει να μειωθούν την ίδια πολιτική δηλαδή που ακολουθεί ο Κούλης
Εικόνα
https://www.reporter.gr/Eidhseis/Politi ... lvr.it&utm_

Ενσωμάτωση της αρχής "προτεραιότητα στις μικρές επιχειρήσεις". Πριν από την ψήφιση ενός νόμου ή την εφαρμογή μιας κανονιστικής πράξης, θα πρέπει να εξετάζονται οι επιπτώσεις των διατάξεων στη λειτουργία των μικρών επιχειρήσεων, κάτι που επί του παρόντος δεν πραγματοποιείται (SME test).

Δεν ξέρω τι ειναι αυτό.... μου μοιάζει σχετικό μ αυτό που θες...αλλά μπορεί να κάνω και λάθος....
Έχεις δίκιο σχετικό είναι. Λες να άλλαξε? Πάντως την έχω άκουσει σε ομιλία να λέει αλλά. Ειδομεν
Άβαταρ μέλους
micmic

Α μάλιστα. Η Διαμαντοπούλου. Θα πάρει μέτρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οκ, θα επιχειρήσω εγώ μια μετάφραση:

Λέει λοιπόν η Αννούλα (between the lines που λένε και στο χωριό μου): Δεν είναι δυνατόν στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης να βασιζόμαστε πλέον στο ένστικτο του Κωστή Χατζηδάκη, όσο ανεπτυγμένο κι αν είναι αυτό. Του αναγνωρίζω μεν καλές προθέσεις, αλλά είναι προφανές ότι οι πολιτικές του έχουν αποτύχει. Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ένα σωρό μικρομεσαίες επιχειρήσεις ακόμα ανοιχτές. Εμείς λοιπόν, θα εφαρμόσουμε όλες τις σύγχρονες τεχνοκρατικές μεθόδους ώστε να ξέρουμε με μεγάλη ακρίβεια από πριν την ψήφιση ενός νομοσχεδίου το τί επιπτώσεις θα έχει αυτό στις μικρές επιχειρήσεις. Αν με αυτό το νομοσχέδιο δεν κλείσουν τουλάχιστον 5000 μικρές επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ότι είναι αναποτελεσματικό και πρέπει να βελτιωθεί ή να αποσυρθεί.

Αυτά είναι τα μέτρα που θα πάρει η Διαμαντοπούλου για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
georgebi

Όπως το βλεπω εγώ... αν συνεργαστεί με τον Κουλη έχει καλώς ... με κάτι θετικό θα τον μπολιάσει :102:

Αν και, όπως είπαν πολλοί, ο Κουλης μόνο να ιδρώνει μπορεί με μια ενδεχόμενη αρχηγία της Διαμαντοπουλου

Εικόνα
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... i-pasokoi/

Θεωρώ πολύ σημαντικό να αποφύγετε, είναι να επιτρέψετε οποιαδήποτε ώσμωση σε επίπεδο ηγεσίας και στελεχών, με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκτόξευση του λαϊκίστικου διαδόχου της ανανεωτικής αριστεράς αρχικά στη δεύτερη θέση και αργότερα στην κυβέρνηση, αποτελεί μέρος ενός κύκλου ανωμαλίας του πολιτικού συστήματος της χώρας, που τώρα κλείνει. ....δεν πρέπει επ’ ουδενί να συμπράξετε στη δημιουργία κάποιου νέου κεντροαριστερού φορέα, που απλώς θα απωθήσει τους σοβαρούς ψηφοφόρους, όσους είναι έτοιμοι να σας εμπιστευθούν. :102:

Θα είναι ολέθριο λάθος, μετά από τόση αμφισβήτηση, ακόμα κι αν του αναγνωρίζετε θετικά σημεία, να επαναλάβετε το ατυχές πείραμα Ανδρουλάκη :102:

Αντιθέτως, ο στόχος σας πρέπει να είναι οι ψηφοφόροι που εξασφαλίζουν από το 2019 την παντοκρατορία Μητσοτάκη. Όπως πολύ εύστοχα περιέγραψε συνάδελφος, η χώρα πολιτικά εξελίσσεται σε ένα απέραντο κέντρο. Και οι ψηφοφόροι αυτοί, όπως και να τους πείτε (αντι-σύριζα, πρώην αριστεροί, κεντροαριστεροί, ΠΑΣΟΚοι, σημιτικοί, κεντρώοι, φιλελεύθεροι, απολιτίκ, μη φανατικοί, μετριοπαθείς, πρώην ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού), είναι αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις :102:

Πρέπει να σκέφτεστε, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι το πώς θα εκλέξετε μία ή έναν αρχηγό, που να έχει χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που εξασφάλισαν τον θρίαμβο στον Μητσοτάκη, τόσο το 2019, όσο και το 2023: Να μπορεί να σταθεί απέναντι του πολιτισμικά, να ξέρει άψογα ξένες γλώσσες, να αντιλαμβάνεται τον κόσμο ως κοσμοπολίτης, με ευρωπαϊκή και διεθνή εμπειρία. :102:

Να μπορεί να τον αντιμετωπίσει, με χαρακτηριστικά διείσδυσης στον απέναντι πολιτικό χώρο . Να μπορεί να υιοθετεί τη ρητορική της μετριοπάθειας, της πειθούς και της αξιοκρατίας , όχι για να συνεργαστεί ως δεκανίκι του Μητσοτάκη, αλλά ακριβώς για να μπορέσει να τον παίξει στα ίσα και να επικρατήσει.

Εικόνα

Ηθικό δίδαγμα....ψηφίζεις Αννα.... και ο

Εικόνα

:102: :102: :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Έτοιμοι είσαστε να με κάνετε να πάω να ψηφίσω στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξω Ανδρουλάκη :lol:
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Πάντως εγώ που είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ λαμβάνω χωρίς να έχω δηλώσει επιθυμία mail και τηλέφωνα από δράσεις του Δούκα και της Διαμαντοπούλου. Προφανώς έχουν λίστες από τα κεντρικά. Ο Ανδρουλάκης δε με έχει ενοχλήσει.
Άβαταρ μέλους
georgebi

micmic έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:46
Spoiler

Α μάλιστα. Η Διαμαντοπούλου. Θα πάρει μέτρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οκ, θα επιχειρήσω εγώ μια μετάφραση:

Λέει λοιπόν η Αννούλα (between the lines που λένε και στο χωριό μου): Δεν είναι δυνατόν στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης να βασιζόμαστε πλέον στο ένστικτο του Κωστή Χατζηδάκη, όσο ανεπτυγμένο κι αν είναι αυτό. Του αναγνωρίζω μεν καλές προθέσεις, αλλά είναι προφανές ότι οι πολιτικές του έχουν αποτύχει. Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ένα σωρό μικρομεσαίες επιχειρήσεις ακόμα ανοιχτές. Εμείς λοιπόν, θα εφαρμόσουμε όλες τις σύγχρονες τεχνοκρατικές μεθόδους ώστε να ξέρουμε με μεγάλη ακρίβεια από πριν την ψήφιση ενός νομοσχεδίου το τί επιπτώσεις θα έχει αυτό στις μικρές επιχειρήσεις. Αν με αυτό το νομοσχέδιο δεν κλείσουν τουλάχιστον 5000 μικρές επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ότι είναι αναποτελεσματικό και πρέπει να βελτιωθεί ή να αποσυρθεί.

Αυτά είναι τα μέτρα που θα πάρει η Διαμαντοπούλου για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Τι να σου πω... δεν ξέρω :102:

Πάντως εδώ δεν μιλάει για τρόπους να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις

αλλά για

Εικόνα

Όπως είπε και ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=227 απο πάνω......είδομεν :102:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
micmic

georgebi έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:00Πάντως εδώ δεν μιλάει για τρόπους να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις

αλλά για

Εικόνα
Ξέρεις κάποιον σε όλη την ιστορία του ελληνικού κράτους που να μην είχε στο πρόγραμμά του την "στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων"; Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ κανέναν.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Green Dragon έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:55 Έτοιμοι είσαστε να με κάνετε να πάω να ψηφίσω στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξω Ανδρουλάκη :lol:
:smt018 :smt018 :smt018

Εσύ να πας να ψηφίσεις αυτόν που καθαίρεσε τον μισητό γόνο :011:
Αυτόν με τον οποίο υπάρχει ώσμωση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν που εξελέγη δήμαρχος με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, Κασιδιάρη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπών ακραίων δυνάμεων. Σε αυτόν που οι τρεις πρώτες του ενέργειες ως δημάρχου ήταν:

α) Να πάρει θέση υπέρ των δέντρων και εναντίον του μετρό που προϋπέθετε την κοπή τους για να κατασκευαστεί ο σταθμός Εξαρχείων.

β) Να ακυρώσει την ανάπλαση του λόφου του Στρέφη, με φόντο τα πανηγύρια των «συλλογικοτήτων», που αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια διαμόρφωσης του λόφου που τώρα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι.

γ) Να δικαιώσει τους καταληψίες των πανεπιστημίων.

Τον «επαναστατικό» του προσανατολισμό διατήρησε ο κ. Χάρης Δούκας και στη συνέχεια, όταν:

α) Χάρισε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στο ΚΚΕ μ-λ για τις αφίσες με τις οποίες είχε βρωμίσει την πόλη στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Ήταν ένα πράσινο φως σε κάθε αντικοινωνικό στοιχείο που θέλει να διαφημιστεί λερώνοντας την πόλη.

β) Ακύρωσε συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου με καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής που είχε οργανώσει ο προκάτοχός του. Αιτία: ήταν υπό την αιγίδα της επάρατης πρεσβείας του Ισραήλ.

Εικόνα
https://newideas.gr/oi-dyo-psyches-tis- ... i-goyseti/

:g030: :g030: :g030:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
micmic

Εντωμεταξύ καρφώνονται τόσο πολύ οι Μητσοτακικοί που στηρίζουν Διαμαντοπούλου, που τους έχουν καταλάβει και κάτι παππούδια που ξέρω και ενημερώνονται μόνο από MEGA και SKAI. Δύο παππούδες (άσχετοι μεταξύ τους) μου είπαν ότι "για να σπρώχνουν τόσο πολύ την Διαμαντοπούλου τα κανάλια του Μητσοτάκη, σημαίνει ότι έχουν ήδη τακιμιάσει".
Άβαταρ μέλους
georgebi

micmic έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:12 Εντωμεταξύ καρφώνονται τόσο πολύ οι Μητσοτακικοί που στηρίζουν Διαμαντοπούλου, που τους έχουν καταλάβει και κάτι παππούδια που ξέρω και ενημερώνονται μόνο από MEGA και SKAI. Δύο παππούδες (άσχετοι μεταξύ τους) μου είπαν ότι "για να σπρώχνουν τόσο πολύ την Διαμαντοπούλου τα κανάλια του Μητσοτάκη, σημαίνει ότι έχουν ήδη τακιμιάσει".
:smt018 :smt018 :smt018

Λάθος κάνεις...ΠΑΣΟΚικοι ειναι που θέλουν να γυρίσουν στη βάση τους

Και αυτή η βάση δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση ουτε με τον loser Ανδρουλακη...ουτε με τον ζαιο Δουκα :102:

Μονο με το αντιμητσοτακικο δέος μπορεί....την Αννα :g030:

Ο Μητσοτάκης ...μη λέμε τα ίδια....ακούει Αννα και

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
micmic

georgebi έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:20Λάθος κάνεις...ΠΑΣΟΚικοι ειναι που θέλουν να γυρίσουν στη βάση τους

Και αυτή η βάση δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση ουτε με τον loser Ανδρουλακη...ουτε με τον ζαιο Δουκα :102:

Μονο με το αντιμητσοτακικο δέος μπορεί....την Αννα :g030:
Πρώτα απ'όλα, είπαμε: Η Άννα είναι γενικώς μόνο ελάχιστα λιγότερο αντιπαθής από τον Λοβέρδο (τον οποίο άλλωστε και είχε στηρίξει στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ). Στις δύο τελευταίες εκλογές που κατέβηκε, δεν εξελέγη καν. Άρα, δύσκολο να βρεθεί λιγότερο δημοφιλής υποψήφιος από αυτήν. Όσοι την ανεβάζουν στις δημοσκοπήσεις, είναι σαφώς Νεοδημοκράτες. Σε μονομαχία Κατρίνη - Διαμαντοπούλου, ο Κατρίνης θα της έριχνε στ'αυτιά. Άρα, πάει το αφήγημα ότι είναι ποτέ δυνατόν να βγει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με Άννα.

Και πάμε στο άλλο, ότι δήθεν ο Μητσοτάκης την φοβάται. Ότι φοβάται δηλαδή τον μόνο 100% σίγουρο αντίπαλο που θα συγκυβερνούσε μαζί του. Λένε, για Ανδρουλάκη, για Λατινοπούλου, για Βελόπουλο κτλ. Σιγουράκι σαν την Διαμαντοπούλου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”