Μην πανηγυρίζεις πολύ για το Λαϊκό μέτωπο. Διοτι ειναι ένας Σύριζα με μια μπαλαρίνα για αρχηγό.Manolis έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:46 τα exit poll είναι χαλκευμένα οπως και οι δημοσκοπήσεις όπως συνέβη στην Ελλάδα που ρίχνανε το ΚΚΕ εφόσον βλέπετε τη διαφορά μεταξύ λαϊκού μετώπου και συμμαχίας Λεπέν να είναι μικρότερη στα exit poll απότι δείχνανε στις δημοσκοπήσεις στα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι ακόμη μικρότερη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλικες εκλογες 2024
Re: Γαλλικες εκλογες 2024
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το κριτήριο ψηφους για εμένα είναι ταξικο όχι φυλετικοLugozzi έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:40Άρα δεν έχεις πρόβλημα να τον ψηφίσειςzteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:39https://www.reader.gr/kosmos/mparntela- ... metanastesΟ Μπαρντελά κατάγεται από οικογένεια μεταναστών. Είχε έναν Αλγερινό προπάππου που ήταν μετανάστης εργάτης.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Κουλ όνομα όμως.zteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:49Μην πανηγυρίζεις πολύ για το Λαϊκό μέτωπο. Διοτι ειναι ένας Σύριζα με μια μπαλαρίνα για αρχηγό.Manolis έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:46 τα exit poll είναι χαλκευμένα οπως και οι δημοσκοπήσεις όπως συνέβη στην Ελλάδα που ρίχνανε το ΚΚΕ εφόσον βλέπετε τη διαφορά μεταξύ λαϊκού μετώπου και συμμαχίας Λεπέν να είναι μικρότερη στα exit poll απότι δείχνανε στις δημοσκοπήσεις στα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι ακόμη μικρότερη
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θα πάρει μεταγραφή στο ανύπαρκτο γαλλικό κκ ο κουτσουμπί μπας και δούνε πως είναι η πραγματικά αριστερά επιτέλουςzteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:49Μην πανηγυρίζεις πολύ για το Λαϊκό μέτωπο. Διοτι ειναι ένας Σύριζα με μια μπαλαρίνα για αρχηγό.Manolis έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:46 τα exit poll είναι χαλκευμένα οπως και οι δημοσκοπήσεις όπως συνέβη στην Ελλάδα που ρίχνανε το ΚΚΕ εφόσον βλέπετε τη διαφορά μεταξύ λαϊκού μετώπου και συμμαχίας Λεπέν να είναι μικρότερη στα exit poll απότι δείχνανε στις δημοσκοπήσεις στα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι ακόμη μικρότερη
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πηγαν και ψηφισαν μια ακροδεξια τυπισσα που καπαρωσε τη καρεκλα του μπαμπα και μετα τον εστειλε σπιτι του 
Με παππού μετανάστη εργάτη? Γιατί όχι?
Εδώ το ΚΚΕ παίρνει 5% μόνο από τα εγγόνια των κομμουνιστών παππουδων
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έχει σχέση και με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων στα exit polls εμφανίζουν αθροιστικά τα ποσοστά της Λεπέν με των συμμάχων της από τους Ρεπουμπλικάνους , όπως και με τα ποσοστά των επισήμων του μακρόν και των μικροτερων κεντρώων εταίρων και τα ποσοστά των επισήμων των Ρεπουμπλικάνων με τους μικρότερους εταίρους τηε κεντροδεξιάς.zteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:44Ο Ζεμουρ είχε πάρει 4 %KRAKEN έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:34Είχαν πάρει 11% αλλά τώρα ένα μέρος τους κατέβηκε μαζί με τη λεπεν.zteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:28
Πόσο είχαν πάρει οι Ρεπουμπλικανοι το 22. Διοτι δεν μπορώ να βρω από που τσιμπάει 16 μονάδες ή Λεπέν.
Θεωρώ τσίμπησε σίγουρα από μικρότερα δεξιά κόμματα όπως του ζεμουρ που τώρα εξαφανίστηκε αλλά και από τον μακρόν.
Ο Μακρον χάνει 3%
Οι Ρεπουμπλικανοι από 11 πήγαν στο 10
Έχουμε 8 μονάδες. Και ολες να τις πήρε η Λεπέν από 18% πήγε στο 26% μέχρι το 34% έχουμε άλλες 8 μονάδες που δεν μπορώ να βρω από που τις παίρνει.
Τα καθαρά ποσοστά Λεπέν -μακρον - Ρεπουμπλικάνων είναι λίγο χαμηλότερα οπότε βγαίνουν οι μεταβολές.
Ο μακρόν έχασε παραπάνω είχε πάρει 25,75% (+ τους κεντρώους εταίρους που πήραν 1,25%) και τώρα φαίνεται να παίρνει 21-22. Η Λεπέν είχε πάρει 18,68% τώρα μόνη της παίρνει γύρω στο 30% (+3-4% Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι)
- Dwarven Blacksmith
Έδρες. Αυτοδυναμία ή όχι;
Μάλλον όχι αλλά είναι πάρα πολύ απρόβλεπτος ο δεύτερος γύρος γιατί λόγω της πολύ υψηλής συμμετοχής θα υπάρξουν 300 δεύτεροι γύροι με 3 υποψηφίους οπότε εκεί θα παίξει ρόλο εάν θα αποσυρθούν υποψήφιοι κατά Λεπέν.
Μεγαλη πουτσα στον νεκροφιλο ναρκισσο.
Είναι αυτό που έγραφα εδώ
KRAKEN έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:00Αυτό πώς το συμπεραίνεις;
Η πιο σίγουρη "παρενέργεια"είναι ότι θα προκριθούν περισσότεροι υποψήφιοι στους δεύτερους γύρους γιατί για να προκριθείς απαιτείται συγκεκριμένο ποσοστο επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων (12,5%). Αυτό μπορεί να ωφελήσει τον μακρόν στο να μπει σε δεύτερους γύρους παρότι έχει μικρότερα ποσοστά από τη λεπεν και την ριστερα αλλά και τη Λεπέν στο να νικήσει σε περισσότερους δεύτερους γύρους αν δεν υπάρξει κάποια συνεννόηση μεταξύ μακρόν και αριστεράς.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Οι ξεφτίλες ισλαμοαριστεροι του Μελανσόν ετοιμάζονται ξανά να βάλουν πλάτη στον Μακρόν στο δεύτερο γύρο. Για να βρει κανείς πιο ξεφτιλισμενη και αυτιστική αριστερά, πρέπει να φτάσει στην....Ελλάδα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Είναι απίθανο να μαζέψει επαρκή αριθμό εδρών για κυβέρνηση ο μακρόν, είναι πολύ πίσω και από τη Λεπέν και από το λαϊκό μέτωπο.Scouser έγραψε: 30 Ιουν 2024, 23:16 Οι ξεφτίλες ισλαμοαριστεροι του Μελανσόν ετοιμάζονται ξανά να βάλουν πλάτη στον Μακρόν στο δεύτερο γύρο. Για να βρει κανείς πιο ξεφτιλισμενη και αυτιστική αριστερά, πρέπει να φτάσει στην....Ελλάδα.
Απότι φαίνεται όμως καταλήγουν σε συμφωνία με την αριστερά (με εξαίρεση ίσως το κόμμα του μελανσον όπου ο μακρόν μάλλον δεν έχει δώσει στήριξη) να αποσυρθεί οποίος είναι τρίτος σε κάθε δεύτερο γύρο.
Άρα και η Λεπέν μάλλον δύσκολα θα βγάλει επαρκή αριθμό εδρών.
- Eθνικοκοινωνιστης
αν εισαι οπαδος της αριστερας την δεδομενη στιγμη θα εκανες οτι μπορεις ωστε να εκλεγει η λεπεν 
η συνεργασια με τον μακρον απλα γιγαντωνει την λεπεν
η συνεργασια με τον μακρον απλα γιγαντωνει την λεπεν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros