hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:58Αν του αρέσει να πληρώνεται πολλά λεφτά για να τον ξεφτιλίζουν, ειλικρινά, πρόβλημά του. Θα μπορούσε να παίζει και σε τσόντες, πάλι δικό του θέμα είναι.Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Σε μόουντ "run once" και τέλος, για να μην σού μένουν (που σιγά να μην σ' ενδιαφέρει βέβαια, αλλά λέμε τώρα) απορίες. Σ' έχω γραμμένο και δεν ασχολούμαι μαζί σου για άλλους λόγους και όχι επειδή με είπες μαλάκα, και το ξες πολύ καλά αυτό και σού το είχα αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν με την στάση μου απέναντί σου (κι ας κάνεις πως δεν το καταλαβαίνεις, για να στηρίξεις το στυλάκι και την περσόνα σου). Ο λόγος ήταν ότι η υποκρισία σου χτύπησε κόκκινο, όταν για μια ακόμα φορά (προφανώς και άθελά μου, ή έστω επειδή το παρεξήγησες) χτύπησα νεύρο με κάτι που σε ρώτησα και σού βγήκαν όλα τα κόμπλεξ μαζεμένα στη φόρα. Υποκρισία δε, επειδή θεωρείς ότι για κάποιον λόγο μπορείς να βρίζεις και να ειρωνεύεσαι τους πάντες και για τα πάντα, αλλά προσωπικά δεν σηκώνεις τίποτα.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:12παρεξηγησε ο τσιλ, αφου δεν ασχολείσαι μαζι μου απο τοτε που σε ειπα μαλακα, σιγα μην ελεγες εμενα εμμονικό, δεν τα κανεις εσυ αυτα, μαλακας εισαι;Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:04Δεν πολυ-ασχολούμαι με τον enaon εδώ και κάποιο διάστημα, λίγο σε φάση white noise περνάνε από μπροστά μου τα ποστς του. Σε καμμιά παράθεση μόνο μπορεί να δω κάποιο, κι αυτό αν είμαι αφηρημένος. Απλά είναι μικρά, και δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσω το ignore του πχόρουμ όπως πχ για τον Ρέμπελο.
Γενικά το λέω.
γενικα περίεργο νημα, θα ελεγα οτι γενικα
![]()
Όσο για τις εκρήξεις που λες και λοιπές μαλακίες για άλλους, σταμάτα ρε, εκτίθεσαι. Σε βλέπει ο κόσμος δηλαδή, έλεος.
Τέσπα, αυτό και τέλος. Πες ό,τι θες, κατανοητό ή μη, χέστηκα. Μην το αφήσεις αναπάντητο και χάσεις πχορουμικούς πόντους, έτσι;. Γουάιτ νόιζ είπαμε, έτσι κι αλλιώς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Μυρωδιάς είσαι. Το κολύμπι "σκύλου" (τύπου πρόσθιο) ισχύει τόσο για γκόμενες που δεν θέλουν να βουτήξουν κεφάλι μέσα για να μη χαλάσει μαλλί και μακιγιάζ όσο και για τυπάκους που κάνουν απλωτές (τύπου ελεύθερου) μια αριστερά μια δεκσά, με το κεφάλι μονίμως έξω. Για όσους/όσες κάνουν (τύπου ύπτιο χωρίς χέρια) κουνώντας τα βατραχοπέδιλα ουδέν σχόλιον.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:05Οι γκομενες το κανουν συνηθως αυτο και κυρίως οι ασχημες ή/και αυτες που πάνε για ψώνισμα προχωκαγκουραίων. Που μεσημεριάτικα εχουν βαφτεί λες και πάνε πύλη Αξιού μεσάνυχτα και δεν θελουν να ξεβάψει το μακιγιάζΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:02Η γαλή ξέρει καλύτερο κολύμπι από σένα, βρε σουπιοειδές ενυδρείου.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:51
βρε, εχω την γαλή για τετοιες κουβεντες αν ειναι. Δεν μπορεις καλυτερα ε, ειναι το θεμα τετοιο που σε εμποδίζει;
γκανα, γκαμπόν, αγγόλα, πουθενα δεν το εχεις δει αλλου;
Και ακριβώς γι' αυτό λέω, ότι υπάρχει ελάχιστος ως μηδενικός κίνδυνος να στουκάρει κάποιος ξαπλωστράκιας στα πασαλάκια εξέδρων. Οι περισσότεροι από δαύτους κολυμπάνε με το κεφάλι πάντα έξω από το νερό, οπότε έχουν πλήρη οπτική εικόνα του περιβάλλοντος χώρου. Ουδείς λόγος ανησυχίας για το συγκεκριμένο είδος.![]()
![]()
Οριστε και το προχωκαγκούρικο σεξιστικό σχόλιο της ημερας, με αναγκάσατε να το κάμω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εξαρτάται ποιον βουλευτή στηρίζεις, έμπρακτα, να πηγαίνεις και στις συγκεντρώσεις κλπKauldron έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:24H νομοθεσία τί λέει?
Επιτρέπεται εγώ να πάω στον αιγιαλό και να τον κλείσω με ξαπλώστρες κι από πάνω να κλείσω και τη θάλασσα?
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Η νομοθεσία ράβεται σαν κοστούμιKauldron έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:24H νομοθεσία τί λέει?
Επιτρέπεται εγώ να πάω στον αιγιαλό και να τον κλείσω με ξαπλώστρες κι από πάνω να κλείσω και τη θάλασσα?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
δεν διαβαζω σεντονια ισιλδουρα , ποσες φορες θα στο πώ; Τεσπα, σιγα μην το εγραψες για εμενα βεβαια, ωραιος, καλό θα ειναι μαλλον.
enterprise-psi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:26Εξαρτάται ποιον βουλευτή στηρίζεις, έμπρακτα, να πηγαίνεις και στις συγκεντρώσεις κλπ![]()
Γελάμε με τα χάλια μας. Ε, ρε γούπατο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τί θα πεί ράβεται σα κοστούμι? Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την παρεμπόδιση της πρόσβασης στον αιγιαλό, και βάζουμε τα παλούκια μέσα στη θάλασσα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το θέμα δεν είναι αυτό, τύπισσα. Υπάρχουν πολύ χειρότερες εργασίες από άποψη επικινδυνότητας, αξιοπρεπείς για όλους εσάς τους εργατοπατέρες του καναπέ, που δεν τις θίγετε γιατί δεν αφορούν μαυρισμένες κωλάρες και σαμπάνιες, ούτε τόλμησε να πατήσει εκεί κανένας δημοσιογράφος του Σταρ.stella έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:19 Εν τω μεταξύ, τι παπούτσια φοράει ο σερβιτόρος μέσα στο νερό; Αυτά τα λαστιχένια που φοράνε οι γιαγιάδες στα βραχάκια; Σαγιονάρες φλιπ φλοπ; Τίποτα;
Μένει συνέχεια μέσα στο νερό και του φέρνουν τις παραγγελίες ή μπαινοβγαίνει;
Πόσο τυχερός νιώθει που δεν κινδυνεύει από διερχόμενα αυτοκίνητα, παρά μόνο από τζετ σκι που κάνουν θόρυβο και τα καταλαβαίνεις εύκολα;
Το θέμα είναι η νομιμότητα της επιχείρησης για τραπεζοκαθίσματα στην παραλία, μέσα στην θάλασσα, μαζί με τον περιβαλλοντικό κίνδυνο που επιφέρει.
Θα μπορούσε να είναι και η πληρωμή και το πουρμπουάρ, γιατί ενδέχεται να βραχεί το pos ή να παπαριάσουν τα 50αρικα, αλλά φαντάζομαι θα πληρώνουν πριν ή μετά.
Dein Herz, meine Gier
Νομίζω ως είδος, τύπε, έχουμε ξεπεράσει αυτά τα στεγανάΑλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Spoiler

Dein Herz, meine Gier
Και για να το κλείνουμε. Ο οποιοσδήποτε ξαπλωστράκιας αποψάκιας, που ό,τι θυμάται χαίρεται, τρώει τη σκόνη του κάθε μπούμερ χειμερινού κολυμβητή*, σε όλα τα επίπεδα. Και όλως τυχαίως, όλοι τούτοι δεν ψάχνονται με πασαρελοειδείς παπαριές για τη νόμιμη ή μη χρήση των "κολυμβητικών" τους εξορμήσεων.
*Κάποια στιγμή ελπίζω να γίνω κι εγώ. Προς το παρόν, ομολογώ ότι δεν το 'χω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λινά πουκάμισα με τσεπάκι στο πέτο, η μονη λυσηFeindflug έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:33Το θέμα δεν είναι αυτό, τύπισσα. Υπάρχουν πολύ χειρότερες εργασίες από άποψη επικινδυνότητας, αξιοπρεπείς για όλους εσάς τους εργατοπατέρες του καναπέ, που δεν τις θίγετε γιατί δεν αφορούν μαυρισμένες κωλάρες και σαμπάνιες, ούτε τόλμησε να πατήσει εκεί κανένας δημοσιογράφος του Σταρ.stella έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:19 Εν τω μεταξύ, τι παπούτσια φοράει ο σερβιτόρος μέσα στο νερό; Αυτά τα λαστιχένια που φοράνε οι γιαγιάδες στα βραχάκια; Σαγιονάρες φλιπ φλοπ; Τίποτα;
Μένει συνέχεια μέσα στο νερό και του φέρνουν τις παραγγελίες ή μπαινοβγαίνει;
Πόσο τυχερός νιώθει που δεν κινδυνεύει από διερχόμενα αυτοκίνητα, παρά μόνο από τζετ σκι που κάνουν θόρυβο και τα καταλαβαίνεις εύκολα;
Το θέμα είναι η νομιμότητα της επιχείρησης για τραπεζοκαθίσματα στην παραλία, μέσα στην θάλασσα, μαζί με τον περιβαλλοντικό κίνδυνο που επιφέρει.
Θα μπορούσε να είναι και η πληρωμή και το πουρμπουάρ, γιατί ενδέχεται να βραχεί το pos ή να παπαριάσουν τα 50αρικα, αλλά φαντάζομαι θα πληρώνουν πριν ή μετά.
Αλλά μαλλον pos τους κοβω να πηγαινοφέρνουν. Δυσκολο να ειναι μετρητατζήδες οι εξεδρονεόπλουτοι. Και εξεδρα πανω στο νερό και μετρητό μωρη λινάτσα, πόσο λαϊκάτζα πια
Feindflug έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:33 Το θέμα δεν είναι αυτό, τύπισσα. Υπάρχουν πολύ χειρότερες εργασίες από άποψη επικινδυνότητας, αξιοπρεπείς για όλους εσάς τους εργατοπατέρες του καναπέ, που δεν τις θίγετε γιατί δεν αφορούν μαυρισμένες κωλάρες και σαμπάνιες, ούτε τόλμησε να πατήσει εκεί κανένας δημοσιογράφος του Σταρ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω, τύπε, ότι στα απαραίτητα προσόντα στην αγγελία, έγραφε για αποφοίτηση από σχολείο βατραχανθρώπων.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:38 Αυτή τη φορά πήρε έναν ψηλέα για να κάνει τον σερβιτόρο-βατραχάνθρωπο, όμως, όχι σαν και πέρσι που κινδύνευε με πνιγμό κάθε φορά που σερβίριζε ο κοντός.
Κάτι είναι κι αυτό, πρόοδος.
Dein Herz, meine Gier
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παλι οι ξαπλωστράκηδες σου φταίνε?ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:39 Και για να το κλείνουμε. Ο οποιοσδήποτε ξαπλωστράκιας αποψάκιας, που ό,τι θυμάται χαίρεται, τρώει τη σκόνη του κάθε μπούμερ χειμερινού κολυμβητή*, σε όλα τα επίπεδα. Και όλως τυχαίως, όλοι τούτοι δεν ψάχνονται με πασαρελοειδείς παπαριές για τη νόμιμη ή μη χρήση των "κολυμβητικών" τους εξορμήσεων.
*τι εννοείς οτι δεν το 'χεις? Μια χαρά τον εχεις το μπουμερισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-