Έλα, μην κρυβόμαστε...panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 19:44Αντιβαξ δεν ειμαι, αντιλοκνταουν ειμαι.Libre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 19:29Είσαι και αντιβάξ, αντιδυτικός και πουτινάκι;panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 19:11
Ωραια και για ποιο λογο να βαλει καποιος ασσοδυο σε ενα ξενοδοχείο στο google? Επειδή δεν εβαλε πουστοσημαιες?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Δημοκράτης
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Περιμένεις λογική απάντηση;panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 19:11Ωραια και για ποιο λογο να βαλει καποιος ασσοδυο σε ενα ξενοδοχείο στο google? Επειδή δεν εβαλε πουστοσημαιες?
Οχο βεβαια.. Και οπως ειπε ο Green Dragon, ουτε εγω θα επαιρνα την οικογένειά μου και να παω να μεινω σε ξενοδοχείο που διαφημιζεται ως gay friendly με σημαιες ουρανιο τοξο και μαλακιες. Αν με ρωτησεις παντως, θεωρω καλο να υπαρχουν τετοια για να ξεχωριζουμεσιγα σιγα.Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2024, 20:48Περιμένεις λογική απάντηση;panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 19:11Ωραια και για ποιο λογο να βαλει καποιος ασσοδυο σε ενα ξενοδοχείο στο google? Επειδή δεν εβαλε πουστοσημαιες?
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Underrated commentGoBack έγραψε: 07 Απρ 2024, 14:49 Να επεκταθει το μετρο και σε άλλες επιχειρήσεις.Στα φαρμακεια ας πούμε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απο ποιον να κρυφτω λολ. Υπερ ημουνα για τους υπερηλικες, το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα.Libre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 20:45Έλα, μην κρυβόμαστε...![]()
Έλα τον πουλο σιγά σιγά οι πουστηδοι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Μαδουραίος
Ρε ετοιμο εχεις το ψηφοδελτιο της ΝΔ
- Libre arbitre
Α, μόνο για τους υπερήλικες...panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:02Απο ποιον να κρυφτω λολ. Υπερ ημουνα για τους υπερηλικες, το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Τελευταία φορά ψήφισα ΝΔ το 2004. Για ευρωεκλογές το 2019 είχα ψηφίσει liberal democrats.
Ε ναι. Όσοι κινδυνεύουν μαντρωνονται όχι όλοι. Ο,τι γίνεται εδώ και δεκαετίες με μεταμοσχευμενους, καρκινοπαθείς κλπ. Δεν κρινόμαστε όλοι μέσα επειδή κινδυνεύουν λίγοι. Αυτοί προσέχουν όσο μπορούν και οι γυρω τουςLibre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:11Α, μόνο για τους υπερήλικες...panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:02Απο ποιον να κρυφτω λολ. Υπερ ημουνα για τους υπερηλικες, το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα.
- Libre arbitre
Όταν κάτι είναι άγνωστο, μαντρωνονται όλοι. Ειδικά σε χώρες που ο μίσος πληθυσμός είναι ηλικιωμένοι.Lord Brum έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:13Ε ναι. Όσοι κινδυνεύουν μαντρωνονται όχι όλοι.Libre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:11Α, μόνο για τους υπερήλικες...panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:02
Απο ποιον να κρυφτω λολ. Υπερ ημουνα για τους υπερηλικες, το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα.
Ναι μεχρι τέλη του 20 μετά υπήρχε εμβόλιο, κανένας λόγος μαντρωματος. Όσοι κινδυνεύουν προσέχουν, όσοι είναι νέοι χωρίς νοσήματα γιατί να μαντρωθουν?Libre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:14Όταν κάτι είναι άγνωστο, μαντρωνονται όλοι. Ειδικά σε χώρες που ο μίσος πληθυσμός είναι ηλικιωμένοι.
-
Δημοκράτης
panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:01Οχο βεβαια.. Και οπως ειπε ο Green Dragon, ουτε εγω θα επαιρνα την οικογένειά μου και να παω να μεινω σε ξενοδοχείο που διαφημιζεται ως gay friendly με σημαιες ουρανιο τοξο και μαλακιες. Αν με ρωτησεις παντως, θεωρω καλο να υπαρχουν τετοια για να ξεχωριζουμεσιγα σιγα.Δημοκράτης έγραψε: 07 Απρ 2024, 20:48Περιμένεις λογική απάντηση;panos291 έγραψε: 07 Απρ 2024, 19:11
Ωραια και για ποιο λογο να βαλει καποιος ασσοδυο σε ενα ξενοδοχείο στο google? Επειδή δεν εβαλε πουστοσημαιες?
Εγώ οπότε μπαίνω να κλείσω ξενοδοχείο και βλέπω να αναφέρεται το gay friendly απλώς πάω σε αλλο
- Libre arbitre
Yπηρχαν συνεχώς μεταλλάξεις. Επίσης πολλοί δεν είχαν προλάβει να το κάνουν. Επίσης δεν ξέραμε πως θα εξελισσόταν μακροχρόνια η νόσηση.Lord Brum έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:18Ναι μεχρι τέλη του 20 μετά υπήρχε εμβόλιο, κανένας λόγος μαντρωματος.Libre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:14Όταν κάτι είναι άγνωστο, μαντρωνονται όλοι. Ειδικά σε χώρες που ο μίσος πληθυσμός είναι ηλικιωμένοι.
Και το σχετικό νημα υπηρχεLibre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:20Yπηρχαν συνεχώς μεταλλάξεις. Επίσης πολλοί δεν είχαν προλάβει να το κάνουν. Επίσης δεν ξέραμε πως θα εξελισσόταν μακροχρόνια η νόσηση.Lord Brum έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:18Ναι μεχρι τέλη του 20 μετά υπήρχε εμβόλιο, κανένας λόγος μαντρωματος.Libre arbitre έγραψε: 07 Απρ 2024, 21:14
Όταν κάτι είναι άγνωστο, μαντρωνονται όλοι. Ειδικά σε χώρες που ο μίσος πληθυσμός είναι ηλικιωμένοι.
viewtopic.php?f=13&t=33984
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση