!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
Re: Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
Επ' ευκαιρία, διακρίνει κάποιος διαφορές μεταξύ γουόκ κουλτούρας και γουόκ μαγειρικής;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχω εγώ μωρέ μια φίλη, που πήρε λιαν προσφάτως και το πρώτο πτυχίο στα Κορεάτικα.Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:40 Eγώ πάλι δεν ξέρω ούτε καμια νησιώτισσα ούτε καμιά κορεατόφιλη αλλά δεν έχει και πολλή σημασία άλλωστε
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εμένα μια ξαδέλφη μιας φίλης είχε -έχει δηλαδή-λόξα με την Κορέα, πήγε εκεί, σπούδασε εκεί, παντρεύτηκε εκεί
Ειλικρινά, δεν ξέρω τί πετριά βαρά τους ανθρώπους μερικές φορές, χαχα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Σωστα το λες σωστα!!! Πετρια, εμένα με δέρνει από το 2015Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:46 Εμένα μια ξαδέλφη μιας φίλης είχε -έχει δηλαδή-λόξα με την Κορέα, πήγε εκεί, σπούδασε εκεί, παντρεύτηκε εκεί
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Απολαυστικό νήμα. Σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι και να φαντασιώνεσαι. Το σουβλίτσα είναι ωραίο ατομάκι, ότι και να λέμε. Με βλάβη, όπως και το Νάιδα φυσικά. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το ΓΑΛΗ σας γλεντάει για άλλη μια φορά. Αν έλειπε και το πατσιφάη από το νήμα θα ήταν μια υπέροχη Κυριακή.
Όχι και απολαυστικό ντεμέκ χιόνι μου, αντί να κλαίμε την Νέα Εποχή των εργένηδων μεσήλικων κλαίμε τον καημό της Γαλής, μη τρελαθούμε τώρα, αλλά δίνω τόπο στην οργή να εκφραστεί, τί να κάνω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μαθαίνεις κι εσύ κορεάτικα;Andromachi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:47Σωστα το λες σωστα!!! Πετρια, εμένα με δέρνει από το 2015Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:46 Εμένα μια ξαδέλφη μιας φίλης είχε -έχει δηλαδή-λόξα με την Κορέα, πήγε εκεί, σπούδασε εκεί, παντρεύτηκε εκεί
- tanipteros
xioni είσαι αναρχικιά ;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Έλα ρε σαλιάρη ερωτύλε. Καλημέρα λέμε πρώτα. Ρώτα ευγενικά.
- Andromachi
ΝαιSaturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:49μαθαίνεις κι εσύ κορεάτικα;Andromachi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:47Σωστα το λες σωστα!!! Πετρια, εμένα με δέρνει από το 2015Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:46 Εμένα μια ξαδέλφη μιας φίλης είχε -έχει δηλαδή-λόξα με την Κορέα, πήγε εκεί, σπούδασε εκεί, παντρεύτηκε εκεί
Ειλικρινά, δεν ξέρω τί πετριά βαρά τους ανθρώπους μερικές φορές, χαχα![]()
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
καλά, σόρυ τότεAndromachi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:51Ναι
- tanipteros
Καλησπερούδια χιόνι μας....
Μήπως έχεις την ευγενή καλοσύνη να απαντήσεις στο ερώτημα... είσαι αναρχικιά ;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- Andromachi
tanipteros έγραψε: 25 Φεβ 2024, 13:53Καλησπερούδια χιόνι μας....
Μήπως έχεις την ευγενή καλοσύνη να απαντήσεις στο ερώτημα... είσαι αναρχικιά ;![]()
αυτό είναι έμμεση η ερώτηση του τί ψηφίζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 25 Φεβ 2024, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
την επομενη φορα θα σου φερουμε τον χοτζα να παιξειςenaon έγραψε: 25 Φεβ 2024, 04:08βρε, ούτε σε ποιον το λέω δεν κατάλαβες; Τι έχει γίνει, δεν ήσουν έτσι παλιά.
έχασες και το στοιχημα που έβαλες, τον εκνευρισα τον 50αρη πριν που τον είπα άλκη, θέλει να ξέρει ποιος κοροιδευει ποιον, αλλιώς δεν μπορεί, σκάει
εμβόλιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-