Απειλεί ο Κασιδιάρης ότι αν βγει απο την φυλακή θα ανατρέψει το πολίτευμα;Annibas έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:03 Αφού απειλεί ότι αν βγει θα γίνει πρωθυπουργός και θα ανατρέψει το πολίτευμα, ας είναι πιο προσεκτικός όπως όλοι οι φυλακισμένοι που ζητάνε αποφυλάκιση αν είναι φυλακισμένος στην πραγματικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρική σιγή απο τον Κας
- Golden Age
Re: Νεκρική σιγή απο τον Κας
Θελω τον Κάσι όξω, σε πάνελ πρωϊνάδικου. Στην Καινούργιου. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι, Έχει να φάει πούτσες δικές του πρώτα. Χόρτασε και στο Δομοκό ο γλυκούλης.
καθε τρεις μερες ειχε επισκεπτηριο και πηδαγε .
Βέβαια για να λέμε.και του στραβου το δικαιο, ο κασιδιαρης είναι ένας πολιτικός που φυλακίστηκε επειδή το κόμμα του εκοβε ψηφους από τη ΝΔ, ενώ ο κασσελακης είναι ένας αλεξιπτωτιστης μη πολιτικός του οποίου η παρουσία δίνει ψήφους στη ΝΔ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Είσαι φύλακας στο σωφρονιστικό κατάστημα και έβαζες τα κορίτσια μέσα;
Όχι, τονε θέλω μονάχο. Να βγάλει την αντρίλα του, ενώ κοπανάει το πάνελ, το συνεργείο, τους πάντες. Μη μου το χαλάς Λόρδε μου.
θα φανεί καλύτερα η αντρίλα σε αντιπαράθεση με την γκευιλα του λακηΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:24Όχι, τονε θέλω μονάχο. Να βγάλει την αντρίλα του, ενώ κοπανάει το πάνελ, το συνεργείο, τους πάντες. Μη μου το χαλάς Λόρδε μου.
Αν η αντρίλα είναι βαρβάτη, μπορεί και χωρίς τους γκέι να κάνει παιχνίδι. Εγώ θα σας τα λέω; Ωφου.Lord Brum έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:26θα φανεί καλύτερα η αντρίλα σε αντιπαράθεση με την γκευιλα του λακη
ωραία κλείσαμε. Παίρνω τηλέφωνο την καινούριου να της ανακοινώσω τον νέο της συνεργάτηΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:29Αν η αντρίλα είναι βαρβάτη, μπορεί και χωρίς τους γκέι να κάνει παιχνίδι. Εγώ θα σας τα λέω; Ωφου.
Μην ξεχάσεις να της πεις και πόσους πόντους είναι το ''κτήνος'' του Κας.Lord Brum έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:30ωραία κλείσαμε. Παίρνω τηλέφωνο την καινούριου να της ανακοινώσω τον νέο της συνεργάτη
ας το ανακαλύψει μόνη τηςΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:35Μην ξεχάσεις να της πεις και πόσους πόντους είναι το ''κτήνος'' του Κας.![]()
Οι οπαδοί του στο Ίντερνετ αλλά και ο ίδιος συμφωνεί με την σιωπή του, το ότι μπήκε άδικα φυλακή δεν σημαίνει ότι είναι ο κατάλληλος για την ηγεσία της χώρας.Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:00Απειλεί ο Κασιδιάρης ότι αν βγει απο την φυλακή θα ανατρέψει το πολίτευμα;Annibas έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:03 Αφού απειλεί ότι αν βγει θα γίνει πρωθυπουργός και θα ανατρέψει το πολίτευμα, ας είναι πιο προσεκτικός όπως όλοι οι φυλακισμένοι που ζητάνε αποφυλάκιση αν είναι φυλακισμένος στην πραγματικότητα.