οκ ας παιξουμε -εγω τι θα πρεπει να απαντησω για να σε ευχαριστησω ;Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 17:49εσύ τώρα περνιέσαι για "πνευματικά Έλληνας" ας πούμε;nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 17:45 και να κανω μια υποθεση .. αλλο πραγμα να καλεσεις ενα σταθερο αριθμο αφρικανων
που να τους ενσωματωσεις κανοντας τους πνευματικα ελληνες και αλλο να τους καλεσεις
για να φτιαξεις μια ακομη αφρικανη χωρα μαζι με ασιατες -μια χαβουζα φυλων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πούτιν καλεί όλες τις Ρωσίδες να κάνουν 7-8 παιδιά
Re: Ο Πούτιν καλεί όλες τις Ρωσίδες να κάνουν 7-8 παιδιά
ειλικρινά ρωτάω. Δεν έχω ιδέα τι σκατά σημαίνει "πνευματικά Έλληνας"nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:05οκ ας παιξουμε -εγω τι θα πρεπει να απαντησω για να σε ευχαριστησω ;Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 17:49εσύ τώρα περνιέσαι για "πνευματικά Έλληνας" ας πούμε;nemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 17:45 και να κανω μια υποθεση .. αλλο πραγμα να καλεσεις ενα σταθερο αριθμο αφρικανων
που να τους ενσωματωσεις κανοντας τους πνευματικα ελληνες και αλλο να τους καλεσεις
για να φτιαξεις μια ακομη αφρικανη χωρα μαζι με ασιατες -μια χαβουζα φυλων
δεν ρωτησες αυτο ---ρωτας αν εγω περνιεμαι για πνευματικα ελληνας!
και εγω σε ρωταω ειλικρινα πως γινεται να μην το καταλαβαινεις;
πως γινεται να μην καταλαβαινεις οτι μπορει φυλετικα να ανηκεις σε διαφορετικη φυλη
αλλα η συμπεριφορα σου και γενικα η κουλτουρα σου να ειναι το ιδιο με τους γιγενεις
sorry, δεν είμαι φυλετιστής. Δε με απασχολούν οι φυλές στην καθημερινή ζωή μου, παρα μόνο ως πρόσληψηnemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:17δεν ρωτησες αυτο ---ρωτας αν εγω περνιεμαι για πνευματικα ελληνας!
πως γινεται να μην καταλαβαινεις οτι μπορει φυλετικα να ανηκεις σε διαφορετικη φυλη
αλλα η συμπεριφορα σου και γενικα η κουλτουρα σου να ειναι το ιδιο με τους γιγενεις
σκοπευεις να φυγεις συντομα απο την ζωη;Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:19sorry, δεν είμαι φυλετιστής. Δε με απασχολούν οι φυλές στην καθημερινή ζωή μου, παρα μόνο ως πρόσληψηnemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:17δεν ρωτησες αυτο ---ρωτας αν εγω περνιεμαι για πνευματικα ελληνας!Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:06
ειλικρινά ρωτάω. Δεν έχω ιδέα τι σκατά σημαίνει "πνευματικά Έλληνας"
αλλα η συμπεριφορα σου και γενικα η κουλτουρα σου να ειναι το ιδιο με τους γιγενεις![]()
Mπράβο, τα παιδιά είναι χαρά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
Νετο Γκουερινο
Αν σε αξιώσει ο Θεός να κάνεις παιδιά και την ώρα που γυρίζει η κόρη σου το βράδυ στο σπίτι στο απέναντι πάρκο είναι καμιά πενηνταρια Πακιστανοί,θα σε απασχολήσει το ζήτημαΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:19sorry, δεν είμαι φυλετιστής. Δε με απασχολούν οι φυλές στην καθημερινή ζωή μου, παρα μόνο ως πρόσληψηnemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:17δεν ρωτησες αυτο ---ρωτας αν εγω περνιεμαι για πνευματικα ελληνας!Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:06
ειλικρινά ρωτάω. Δεν έχω ιδέα τι σκατά σημαίνει "πνευματικά Έλληνας"
αλλα η συμπεριφορα σου και γενικα η κουλτουρα σου να ειναι το ιδιο με τους γιγενεις![]()
Τώρα απλά κάνεις τον μάγκα με ξένο κώλο
πρόβλημά μουΝετο Γκουερινο έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:49Αν σε αξιώσει ο Θεός να κάνεις παιδιά και την ώρα που γυρίζει η κόρη σου το βράδυ στο σπίτι στο απέναντι πάρκο είναι καμιά πενηνταρια Πακιστανοί,θα σε απασχολήσει το ζήτημαΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:19sorry, δεν είμαι φυλετιστής. Δε με απασχολούν οι φυλές στην καθημερινή ζωή μου, παρα μόνο ως πρόσληψηnemo έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:17
δεν ρωτησες αυτο ---ρωτας αν εγω περνιεμαι για πνευματικα ελληνας!
-
Νετο Γκουερινο
Το ότι κάνεις τον μάγκα με ξένα αρχιδια;Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:51πρόβλημά μουΝετο Γκουερινο έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:49Αν σε αξιώσει ο Θεός να κάνεις παιδιά και την ώρα που γυρίζει η κόρη σου το βράδυ στο σπίτι στο απέναντι πάρκο είναι καμιά πενηνταρια Πακιστανοί,θα σε απασχολήσει το ζήτημαΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:19
sorry, δεν είμαι φυλετιστής. Δε με απασχολούν οι φυλές στην καθημερινή ζωή μου, παρα μόνο ως πρόσληψη![]()
Η κατάντια σου ειναι
που το μεταφερεις στο φορουμ !Σενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:51πρόβλημά μουΝετο Γκουερινο έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:49Αν σε αξιώσει ο Θεός να κάνεις παιδιά και την ώρα που γυρίζει η κόρη σου το βράδυ στο σπίτι στο απέναντι πάρκο είναι καμιά πενηνταρια Πακιστανοί,θα σε απασχολήσει το ζήτημαΣενέκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:19
sorry, δεν είμαι φυλετιστής. Δε με απασχολούν οι φυλές στην καθημερινή ζωή μου, παρα μόνο ως πρόσληψη![]()
και για να εμβαθυνουμε το ερωτημα που εθεσε ο πατ
τι θα κανουν οι γιαπωνέζοι με την υπογεννητικοτητα που τους ταλανιζει;
θα εφεύρουν μήτρες ρομπότ ή θα αναγκαστουν να βαλουν κρασι στο νερο τους
ή το αναποδο νερο στο κρασι τους; να υποδεχθουν την μαυρη φυλη στα γιοσιμουρα ξυλινα σπιτακια τους
τι λετε ζουδια;
τι θα κανουν οι γιαπωνέζοι με την υπογεννητικοτητα που τους ταλανιζει;
θα εφεύρουν μήτρες ρομπότ ή θα αναγκαστουν να βαλουν κρασι στο νερο τους
ή το αναποδο νερο στο κρασι τους; να υποδεχθουν την μαυρη φυλη στα γιοσιμουρα ξυλινα σπιτακια τους
τι λετε ζουδια;
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Εγώ έχω ένα δώρο για την Ιαπωνία, όταν γίνει η ειρηνική επανένωση με την νησιωτική Κίνα, όσοι νησιώτες διαφωνούν να τους δωθεί Ιαπωνική υποκοότητα, με τον όρο να πάνε να μείνουν μόνιμα εκεί.