!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι πιο σέξυ του Σινεμά.

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Re: Οι πιο σέξυ του Σινεμά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 16:47
Τον keanu reeves ξέχασες :)
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Exodus έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 18:09 ]Εικόνα
Φοβερός, όντως. Και από τους άντρες που ρίχνουν γυναίκες με μηδενική προσπάθεια, αυτοσαρκαζόμενοι και χωρίς καν να έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Ο Marcello αυτοσαρκαζόταν για τα πάντα, από την εμφάνισή του μέχρι τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Αλλά οι γυναίκες έπεφταν σαν κοτόπουλα. Έπαιζε ρόλο και το babyface βέβαια.

Ο έτερος Ιταλός θρύλος, ο Gassman, αν και αντικειμενικά πιο ωραίος, δεν έφτανε τη γοητεία του Mastroianni.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Credits για τον Μαρτσελο.

Προσθεστε κι αυτον ομως στη λιστα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 18:52Εικόνα

Ναι, και για το Some Like It Hot, μεγάλος αγαπούλης μας.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

nowhere έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 14:55 μισό να ανακατέψω τα φασολάκια και έχω να πω πολλά
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ :smt038
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Exodus έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 18:57
Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 18:52Εικόνα

Ναι, και για το Some Like It Hot, μεγάλος αγαπούλης μας.

Μια ζωη ο Παντζας προσπαθουσε να μιμηθει τον Τονυ. :D

.
Άβαταρ μέλους
Exodus

ΕικόναΥποκλιθείτε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Exodus

Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 19:01Μια ζωη ο Παντζας προσπαθουσε να μιμηθει τον Τονυ.
Κι ο Τζανετάκος τον Belmondo. Όταν ο δεύτερος γύριζε ταινία στον Πειραιά, ο πρώτος πήγε και τον γνώρισε.
Άβαταρ μέλους
Exodus

micmic έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 18:28
Exodus έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 18:09 ]Εικόνα
Φοβερός, όντως. Και από τους άντρες που ρίχνουν γυναίκες με μηδενική προσπάθεια, αυτοσαρκαζόμενοι και χωρίς καν να έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Ο Marcello αυτοσαρκαζόταν για τα πάντα, από την εμφάνισή του μέχρι τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Αλλά οι γυναίκες έπεφταν σαν κοτόπουλα. Έπαιζε ρόλο και το babyface βέβαια.

Ο έτερος Ιταλός θρύλος, ο Gassman, αν και αντικειμενικά πιο ωραίος, δεν έφτανε τη γοητεία του Mastroianni.
Ο Μαστρογιάννης θεωρούσε τον εαυτό του ερασιτέχνη που χρειάζεται έναν σκηνοθέτη να του μάθει πώς να παίζει. Τον δε Gassman τον έλεγε πως ήταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιά του. Ο Gassman ήτανε βαθιά καταθλιπτικός, αλλά κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος ηθοποιός της Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Exodus έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 19:04
Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 19:01Μια ζωη ο Παντζας προσπαθουσε να μιμηθει τον Τονυ.
Κι ο Τζανετάκος τον Belmondo. Όταν ο δεύτερος γύριζε ταινία στον Πειραιά, ο πρώτος πήγε και τον γνώρισε.

Ασχημαντρας ο ΜΠελμοντο αλλα εκαψε καρδιες.

.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Αρίστος έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 19:08
Exodus έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 19:04

Ασχημαντρας ο ΜΠελμοντο αλλα εκαψε καρδιες.

.
Ε, ασχημάντρας για τα χολιγουντιανά πρότυπα. Για την καθημερινότητά μου, θεός.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Ωραίος με αριστοκρατικο τύπο ήταν ο Σων Κοννερυ. Ο καλλίτερος μποντ
Εικόνα
Εικόνα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Exodus

ΕικόναΕπίσης ωραίο αρσενικό, και τεράστιος ηθοποιός.
Ο καλύτερος Άμλετ του Σινεμά με κινηματογραφικά κριτήρια.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Exodus έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 19:06Ο Μαστρογιάννης θεωρούσε τον εαυτό του ερασιτέχνη που χρειάζεται έναν σκηνοθέτη να του μάθει πώς να παίζει. Τον δε Gassman τον έλεγε πως ήταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιά του. Ο Gassman ήτανε βαθιά καταθλιπτικός, αλλά κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος ηθοποιός της Ευρώπης.
Ναι, η κατάθλιψη του Gassman ήταν που δεν τον άφησε να γίνει ο μεγάλος γόης. Εδώ με μια Ελληνίδα που δεν αναφέρθηκε μέχρι τώρα:

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Εμένα μου αρέσουν
1. Milla jovovich
Εικόνα
2. Kate Beckinsale
Εικόνα
3. Liz Hurley
Εικόνα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”