!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νάρκωση

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
nowhere

Re: Νάρκωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

πρέπει να κινηθείς έξυπνα αν δεν θες να σε πιάσουν τα καθάρματα.κάνε ένα μπάνιο με παγωμένο νερό και μπες λίγη ώρα στο ψυγείο
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Δεν επρεπε να το σηκώσω γμτ. Με εγκλωβισε λεκτικά. Εγώ το σήκωσα μόνο για να του πω χαλαρά να το βάλουμε την άλλη βδομάδα. Και μάλιστα είχε πει ψέματα και από κοντά, γιατί λέει "ναι, θα σε ειδοποιήσω εγώ, θα σου πω την τάδε μέρα-αν θέλεις και μπορείς εννοείται", ενω τωρα με πηρε και απλως μου το ανακοινωσε. Με ρώτησε αν μπορώ; Δεν θέλω. Νιώθω κρυωμενος και πιασμένος. Επίσης με τα καθαρτικα θα είναι εξασθενημένος ο οργανισμός μου. Μήπως αυτό επηρεάσει τη διαδικασία;
Kappa

Πω, αγχώθηκα πάλι. Είπε θα με ξαναπάρει τηλ να μου πει την ώρα. Δεν θα το σηκώσω. Μήπως όμως αν το βάλω την άλλη βδομάδα κάνω πάλι τα ιδια; Νιώθω το στομάχι μου χαλια. Δεν θέλω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Πάνε να τελειώνεις. Για την υγεία σου. Πρήζεις αρχίδια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Πασιφάη έγραψε: 06 Δεκ 2023, 15:18 Πάνε να τελειώνεις. Για την υγεία σου. Πρήζεις αρχίδια.
:bravo:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Kappa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 13:11 Πω, αγχώθηκα πάλι. Είπε θα με ξαναπάρει τηλ να μου πει την ώρα. Δεν θα το σηκώσω. Μήπως όμως αν το βάλω την άλλη βδομάδα κάνω πάλι τα ιδια; Νιώθω το στομάχι μου χαλια. Δεν θέλω.
Στις πόσες πχορουμοσελίδες λες να το αποφασίσεις; :p2:
Spoiler
'Ηρωας ο γιατρός.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Kappa

Φοβαμαι :(

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο πώς νιωθατεοταν μπαίνετε στο δωματιο; Τι μπορώ να κάνω για να είμαι χαλαρος;
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Kappa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 22:58 Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο πώς νιωθατε οταν μπαίνετε στο δωματιο; Τι μπορώ να κάνω για να είμαι χαλαρος;
Έκανα μεγάλο χειρουργείο τον Αύγουστο.

Πρέπει να έχεις επιλέξει τον γιατρό σου και να αφεθείς με εμπιστοσύνη στα χέρια του. Εν όψει του χειρουργείου, πρέπει να έχεις επεξεργαστεί και διαχειριστεί την όλη φάση μέσα σου και έτσι, σαν έτοιμος από καιρό (για να μνημονεύσουμε και ολίγον Καβάφη) να προσέλθεις.

Οπωσδήποτε, την ώρα της αναμονής για να σε πάρουνε, καθώς και τη στιγμή που σε παίρνουνε για το χειρουργείο, είναι φυσιολογικό να έχεις ένα λελογισμένο στρες. Μέχρι εκεί όμως. Εμπιστεύεσαι το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο σε αυτή την περίσταση είναι πολύ βοηθητικό και ενθαρρυντικό.

Δεν βλέπω άλλο τρόπο
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Kappa

Πόσες ώρες ήσουν νηστικός για το χειρουργείο;

Λοιπόν με πήρε τώρα πάλι ο γιατρός και είπε ότι θα το κάνουμε μετά τις 12 το Σάββατο. Δεν μπορώ τόσες ώρες νηστικος. Δεν διευκρινησε καν ποτε, είπε μετά τις 12. Δεν θέλω γμτ. Φοβάμαι, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Kappa έγραψε: 07 Δεκ 2023, 10:57 Πόσες ώρες ήσουν νηστικός για το χειρουργείο;
Από τις 7 το απόγευμα της προηγούμνης μέρας του χειρουργείου.

Δεν έχεις καλή ψυχολογία ούτε έχεις θεμελιώσει σχέση εμπιστοσύνης, φοβάμαι... προχώρα!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Kappa

Αύριο είναι ο προεγχειρητικος. Θα πάω και θα ζητήσω να μιλήσω με τον αναισθησιολογο πρώτα. Αν δεν με ικανοποιούν οι απαντήσεις του, θα το ακυρώσω.
Καταρχάς έχω και χαμηλή πίεση ξαπλωμενος και έχω και χαμηλή θερμοκρασία κάποιες φορές. Ε πόσα να αντέξει ο οργανισμός, χαμηλή πίεση, υπόσταση, το κρύο του χειρουργείου. Και γιατί επιμένει να το κάνουμε Σάββατο αφού έχει τόσα άλλα χειρουργεία. Μεσημεριατικα δηλαδή σώνει και ντε.
Kappa

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι η ναρκωση και όταν ξυπνας. Δεν ξερω τι να κάνω. Αν το ακυρώσω θα πρέπει να ξαναλλαξω γιατρό.
Kappa

Ποσο τυχεροί είστε που δεν έχετε να κάνετε επέμβαση. Μακάρι να ήμουν κι εγώ χαλαρός. Έχω βάλει χαζοσειρες να ξεχάσω και ματαληγω να γκουγκλαρω για ναρκωση και να μιλάω για επιπλοκές με το τσατ ΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Kappa έγραψε: 04 Δεκ 2023, 10:37 Πλεον φοβαμαι πως δεν θα μπορω να ανασανω. Σου βαζουν μασκα οξυγονου;

Aπό χθες είμαι μες στο άγχος, έχω βάλει το κινητό στο αθόρυβο να μην ακούσω αν θα με πάρει τηλέφωνο ο γιατρός.

Ζω έναν εφιάλτη. Δεν ξερω αν υπερβάλλω,
Μην το συζητάς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Kappa έγραψε: 07 Δεκ 2023, 20:17 Ποσο τυχεροί είστε που δεν έχετε να κάνετε επέμβαση. Μακάρι να ήμουν κι εγώ χαλαρός. Έχω βάλει χαζοσειρες να ξεχάσω και ματαληγω να γκουγκλαρω για ναρκωση και να μιλάω για επιπλοκές με το τσατ ΑΙ.
Ρε συ δες καλύτερα τα θετικά της διαδικασίας.

Μας έπρηξες τόσον καιρό τ αρχίδια να κλαψομουνιάζεις για το πόσο ανάγκη έχεις να είσαι εσύ ο cuck/beta μιας γκόμενας. Φάγαμε τον τόπο να σε κάνουμε να ξεκολλήσεις αλλά που...εκεί εσύ κολλημένος.

Τώρα επιτέλους ...σταμάτησες ...

...και μας πρήζεις πλέον τ αρχίδια ...για μια απλή επέμβαση.

Δεν ξέρω ποιο απ τα δύο είναι χειρότερο και πιο εξευτελιστικό για έναν "άντρα" 30 χρονών, αλλά μπορείς να το πεις και πρόοδο ρε παιδί μου. Άλλαξες κλαψομούνιασμα, προχώρησες παρακάτω. Είσαι στο σωστό δρόμο, προχωράς. Δεν το λες και λιγο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”