Έχω απολαύσει τα γραπτά σου για την τέχνη και ειδικά για την ζωγραφική.ST48410 έγραψε: 10 Μαρ 2024, 01:22τι διαβάζω βραδιάτικα...xioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 01:18 Θα κάνω μια αυθαίρετη συσχέτιση και θα τολμήσω να πω ότι ο Μαρίνα Σάτι είναι ο σύγχρονος και επάξιος συνεχιστής των κινημάτων του Σουπρεματισμού και του Κονστρουκτιβισμού ανάγοντας τα στη μουσική. Οι μορφικές απεικονίσεις των αντικειμένων στο τραγούδι της είναι σχεδόν αδιάφορες τελικά *, σημασία έχει μόνο το αίσθημα το οποίο όμως την ίδια στιγμή είναι εντελώς αποκομμένο από το περιβάλλον. Είναι ο κόσμος του συνεχούς και αδιάφορου "τώρα "που δημιουργεί η Σάτι.
Η Σάτι μουσικά ότι πιο κοντά στο μαύρο κουτί του Μάλεβιτς. Το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι να βγάλει ένα τραγούδι με ένα αιώνιο και εφήμερο ταυτόχρονα ζζζζζζζζζζζζζζ.....
*Θύμισε μου να σου γράψω για τον αμερικανάκο τουριστάκο.
![]()
Spoiler
ξέρω ότι κάνεις χιούμορ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Δεν έχεις το δικαίωμα να απαντάς τόσο αφαιρετικά. Δεν σε παίρνει εννοώ. Καλύτερα να το βούλωνες. Λοιπόν, εδώ μιλάμε για την Σάτι και το τραγούδι της. Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ.
τότε γιατί να ρίξει μια τελευταία φορά, για να γεμίσει η προταση;xioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:46 Το "Ρίξε άλλη μια τελευταία φορά κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά" είναι το μεταμοντέρνο "έχει ο Θεός", το "από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα" με άλλα λόγια.
ισως ειναι πιο βαθύ το νόημα, ίσως θέλει και λίγη μελέτη ακόμα.
σε ποιόν είπες μωρή Λουκρητία να το βουλώσει; ε; ε; ε;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
βασικά, εσεις είστε χαραμισμένα ταλένταenaon έγραψε: 10 Μαρ 2024, 01:35τότε γιατί να ρίξει μια τελευταία φορά, για να γεμίσει η προταση;xioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:46 Το "Ρίξε άλλη μια τελευταία φορά κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά" είναι το μεταμοντέρνο "έχει ο Θεός", το "από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα" με άλλα λόγια.
εσείς έπρεπε να γράφατε για την Γιουροβίζιον
Κάθε χρόνο, πανηγύρι με γουρνοπούλες θα χαμε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Το έχω ρίξει στο TikTok φίλε και διασπάς την προσοχή μου.enaon έγραψε: 10 Μαρ 2024, 01:35τότε γιατί να ρίξει μια τελευταία φορά, για να γεμίσει η προταση;xioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 00:46 Το "Ρίξε άλλη μια τελευταία φορά κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά" είναι το μεταμοντέρνο "έχει ο Θεός", το "από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα" με άλλα λόγια.
χιόνη, για κάνε μας μια ανάλυση και για το οριτζιναλ τα-τα-τα
Θα σε παραπέμψω στον F. Jameson και σε αυτό που περιέγραφε ως pastiche. Αντιγράφω : " το pastiche είναι μια υφολογική μάσκα, είναι μια ουδέτερη μίμηση, εσκεμμένα ακρωτηριασμένη από τη σατιρική της παρόρμηση. Με λίγα λόγια σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιγραφή αλλά μια παρωδία επίτηδες λειψή και άνευρη, ακριβώς για να βρει τον στόχο της στο κοινό που καταλαβαίνει, δηλαδή σε εμένα και όχι εσένα. Είναι το απόλυτο κιτς σαν απάντηση στα αδηφάγα social.
Γαμάει η Σάτι, όσο το σκέφτομαι καταλήγω πως είναι ιδιοφυές το πρότζεκτ της.
εγώ όσο το σκέφτομαι, καταλήγω οτι μόνο ο Μικρούτσικος κατέβηκε με καλό τραγούδι eurovision. Ακόμη και το number one που κέρδισε , μια παπαριά ήταν.
ενωνει πολυ ομορφα τον Σωκράτη και το σουβλακι φιλοσοφικά, αν το εκανε χωρίς ήχο θα ηταν αψογο, αλλα θα γκρίνιαζαν οι ξενοι παλι.xioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 01:54 Γαμάει η Σάτι, όσο το σκέφτομαι καταλήγω πως είναι ιδιοφυές το πρότζεκτ της.
δηλαδή τσάμπα σκούζει η Δρούτσα, οκxioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 01:54Θα σε παραπέμψω στον F. Jameson και σε αυτό που περιέγραφε ως pastiche. Αντιγράφω : " το pastiche είναι μια υφολογική μάσκα, είναι μια ουδέτερη μίμηση, εσκεμμένα ακρωτηριασμένη από τη σατιρική της παρόρμηση. Με λίγα λόγια σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιγραφή αλλά
Μα το κάνει και χωρίς ήχο. Δες στο 3.24. Birthplace of democrasy, philosophi, philoxenia
έπρεπε να βαλει και το φιλότιμο νομιζω, να αναρωτηθούν οι ξένοι τι ειναι, να καταλαβουν οτι υπαρχει μονο εδω. Αλλα ναι πολύ καλό.
Με έχει κάψει το TikTok, άνετα υλικό για 5 διδακτορικά κοινωνιολογίας.
Υ.Γ. Μόνο Σάτι.
Υ.Γ. Μόνο Σάτι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση