!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:47
Ασέβαστος έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:43
Ίφιδα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:18 Αν δεν τσακωθείς με τον φίλο σου, δεν είναι φίλος
δεν εχω τσακωθει ποτε με τους φιλους μου.
Δεν τις ενδιαφέρει . Επειδή είναι του μαλλιοτραβήγματος γενικά - είναι στη φυση τους - προσπαθούν τους καυγάδες - τσακωμούς να τους περάσουν σαν κάτι φυσιολογικό και ενίοτε χαριτωμένο σε ολους τους τυπους σχεσεων.
Απλά είναι μη ανθρώπινο όταν έχεις μια σχέση ετών να μην έχεις ανταλλάξει μια κουβέντα παραπάνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

μία φιλενάδα από νήπια
μία από δημοτικό

και μία πιο σπάνια περίπτωση, χαθήκαμε για γυμνάσιο-λύκειο
λόγω μετάθεσης του πατέρα της, και ξαναβρεθήκαμε
μετά τα 24-25 και αγαπηθήκαμε ξανά από την αρχή :D
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:49
Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:47

Δεν τις ενδιαφέρει . Επειδή είναι του μαλλιοτραβήγματος γενικά - είναι στη φυση τους - προσπαθούν τους καυγάδες - τσακωμούς να τους περάσουν σαν κάτι φυσιολογικό και ενίοτε χαριτωμένο σε ολους τους τυπους σχεσεων.
Απλά είναι μη ανθρώπινο όταν έχεις μια σχέση ετών να μην έχεις ανταλλάξει μια κουβέντα παραπάνω.
Πιπες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:55
Πιπες.
Πίπες ξεπίπες έτσι είναι. Δεν έχεις διαφωνήσει ποτέ; δεν έχεις δει μια μαλακία που κάνει και να πεις εεεε και να σου πει τιιιιι; και ν' αρπαχτείτε;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:47
Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:36 Ισως να ειμαι καταλληλος να γραψω, αν και αντρας, μιας και εχω διδυμη αδερφη οποτε μιλαμε για κοινες παρεες, κοινους φιλους, μαζι σχολειο, μαζι εξοδους κλπ. Φυσικα και υπαρχουν μακροχρονιες "φιλιες" και στις γυναικες, αλλα αυτο που αποκαλειτε εσεις φιλια, για εμας ειναι μπαρμπουτσαλα. Η ποιοτητα της φιλιας ειναι διαφορετικη, καμμια γυναικεια φιλια δεν μπορει να πλησιασει αυτο που αποκαλουμε εμεις φιλια. Ειναι απολυτως λογικο και κατανοητο να μην το καταλαβαινετε διοτι δεν το εχετε νοιωσει. Η αδερφη μου το καταλαβαινει, διοτι εζησε τις φιλιες μου απο πρωτο χερι και οσο κι αν ηθελε να ειναι διαφορετικα, η συγκριση αναμεσα στις φιλιες μου και στις φιλιες της ηταν απλα μερα με τη νυχτα. Η γυναικα μου που ευτυχως δεν ειναι κομπλεξαρα, εχει φθασει στο σημειο να μου λεει οτι ζηλευει την φιλια μου με τον "Τζ" και ποσο θα ηθελε να ειχε και αυτη κατι αντιστοιχο, διοτι βλεπει ποσο με αγαπαει, χωρις να υπαρχει συμφερον κλπ. Στην αρχη και αυτη μου ελεγε διαφορες κοτσανες αλλα με τα χρονια ειδε, καταλαβε και παραδεχτηκε. Φιλοι με την γενικη εννοια οπως την αντιλαμβανονται οι γυναικες πολλοι, φιλοι με την πραγματικη εννοια οπως την εννοουμε εμεις μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.
Βασικά ο όρος της φιλίας ένας είναι. Και για άντρες και γυναίκες. Εάν γνωρίζεις γυναίκες που δεν την έχουν βιώσει είναι κρίμα γι' αυτές.

Αστο Ναιδα, πες το σε κανα αγορακι αυτο, εγω τις εζησα απο μεσα τις γυναικειες φιλιες, μεχρι να αρχισουν να παντρευονται καθε μερα μεσα στα ποδια τις ειχα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:59

Αστο Ναιδα, πες το σε κανα αγορακι αυτο, εγω τις εζησα απο μεσα τις γυναικειες φιλιες, μεχρι να αρχισουν να παντρευονται καθε μερα μεσα στα ποδια τις ειχα.
Δε μου λέει κάτι αυτό που λες. Έχω προσωπική εμπειρία και το βλέπω στο περιβάλλον μου που αναιρεί όσα λες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εχεις διδυμο αδερφο, με κοινες παρεες, κοινες φιλιες, να εισαι αυτοκολλητη μαζι του για παραπανω απο 20 χρονια κλπ, να βιωνεις τις ιδιες καταστασεις, στην παρεα στο σχολειο, παντου, να βλεπεις και να συγκρινεις στις καταστασεις αυτες συμπεριφορες κλπ; Εαν οχι, σορρυ αλλα η γνωμη σου ειναι υποδεεστερη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:59
Πιπες.
Πίπες ξεπίπες έτσι είναι. Δεν έχεις διαφωνήσει ποτέ; δεν έχεις δει μια μαλακία που κάνει και να πεις εεεε και να σου πει τιιιιι; και ν' αρπαχτείτε;
Οχι - χρόνια με την Συντροφο και δεκαετίες με τον κολλητό δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ.

Εσείς βέβαια εκφράζετε τα περιβόητα ανεξέλεγκτα - συναισθήματα σας αλλη τυπική μπαρούφα για δικαιολόγηση της ανωριμότητας και της έλλειψης αυτοελέγχου- λογική σκέψης- ικανότητας διαλόγου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:08 Εχεις διδυμο αδερφο, με κοινες παρεες, κοινες φιλιες, να εισαι αυτοκολλητη μαζι του για παραπανω απο 20 χρονια κλπ, να βιωνεις τις ιδιες καταστασεις, στην παρεα στο σχολειο, παντου, να βλεπεις και να συγκρινεις στις καταστασεις αυτες συμπεριφορες κλπ; Εαν οχι, σορρυ αλλα η γνωμη σου ειναι υποδεεστερη.
Πιάνει που ο αδερφός μου και εγώ έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και μήνα; και πολύ καλός φίλος μου άντρας επίσης το ίδιο; δε μπορεί κάπου θα μετράει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:09
Πιπες.
Οχι - χρόνια με την Συντροφο και δεκαετίες με τον κολλητό δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ.

Εσείς βέβαια εκφράζετε τα περιβόητα ανεξέλεγκτα - συναισθήματα σας αλλη τυπική μπαρούφα για δικαιολόγηση της ανωριμότητας και της έλλειψης αυτοελέγχου- λογική σκέψης- ικανότητας διαλόγου.
Δηλαδή δεν νευριάζεις;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:15
Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:09

Δηλαδή δεν νευριάζεις;
Οχι .
Είναι και το χειρότερο που αντιμετωπίζετε - φροντιζα πάντα να το έχετε :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:18
Οχι .
Δεν νευριάζεις ή δε το δείχνεις ότι νευριάζεις;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:13
Nostalgia έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:08 Εχεις διδυμο αδερφο, με κοινες παρεες, κοινες φιλιες, να εισαι αυτοκολλητη μαζι του για παραπανω απο 20 χρονια κλπ, να βιωνεις τις ιδιες καταστασεις, στην παρεα στο σχολειο, παντου, να βλεπεις και να συγκρινεις στις καταστασεις αυτες συμπεριφορες κλπ; Εαν οχι, σορρυ αλλα η γνωμη σου ειναι υποδεεστερη.
Πιάνει που ο αδερφός μου και εγώ έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και μήνα; και πολύ καλός φίλος μου άντρας επίσης το ίδιο; δε μπορεί κάπου θα μετράει.
Εαν δεν εισαι διδυμη δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω, αστο. Οτι περασες τα πρωτα 25 χρονια της ζωης σου, σκεψου να τα περνας σαν διπλη φορα, μια απο εσενα και μια απο τον αδερφο σου, αλλα μιλαμε απο το πιο μεγαλο μεχρι το πιο μικρο. Η φιλια σας μπαζει απο ολες τις μεριες. Το μεγαλυτερο γελιο φυσικα το εριξα οταν μεγαλωνοντας επαιξε φαση γκομενου.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Ίφιδα έγραψε: 20 Οκτ 2018, 00:18 Αν δεν τσακωθείς με τον φίλο σου, δεν είναι φίλος
Δύσκολα περάσατε; Η φιλία σας δοκιμάστηκε; Είστε ίδιου τύπου άνθρωποι;

Γιατί αν έχεις περάσει δυσκολίες και δεν ειστε ίδιοι ανθρωποι πιθανότατα να έχεις τσακωθεί.

Εγώ αν δεν έχω γνωρίσει την "κακή" πλευρά κάποιου-ας δεν μπορώ να πω ότι τον γνωρίζω

Αλλά όκ. Αποδέχομαι ότι υπάρχουν φιλίες που δεν τσακώθηκαν ποτέ. Υπάρχουν όμως και φιλίες που έχουν τσακωθεί και άντεξαν. Τϊ να κάνουμε τώρα; :102:
Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:09 Οχι - χρόνια με την Συντροφο και δεκαετίες με τον κολλητό δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ.

Έγω πάλι θυμάμαι να περηφανεύεσαι για το πως τα παίρνει η σύντροφος και φωνάζει αλλά εσύ το παίζεις Βούδας και το διασκεδάζεις.

Και πάλι καταλαβαίω, αν δεν έχεις συναισθήματα είσαι σα ρομπότ που απλά μισεί τις γυναίκες και έχει μόνο αρνητικά να πει γι αυτές εκτός απ τη μανούλα και τη σύντροφο (που ούτε αυτό το τρώμε πια) και ζεις στην καλοπεράση χωρίς δυσκολίες στη ζωή, έτσι είναι δε μαλώνεις ποτέ. Σεκεμέ, τα γράφεις όλα. Οκ, τρόπος σου.

Έχεις μπεί πλέον δίπλα στον Έθνι "άξιος" "άξιος"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:20
Αγις έγραψε: 20 Οκτ 2018, 10:18
Οχι .
Δεν νευριάζεις ή δε το δείχνεις ότι νευριάζεις;
Δεν μπορείς να νευριάσεις με γελοίο θέαμα - συγκρατώ ομως τα γέλια (οσο μπορώ)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”