όταν ακούω αθηναίο να γκρινιάζει για αποστάσεις γελάω και κλαίω μαζίfoscilis έγραψε: 09 Αύγ 2023, 17:50Εξαρτάται πού δουλεύεις, π.χ. Παιανία Μαρούσι δεν είναι καθόλου 3 ώρες, είναι 15 χιλιόμετρα, ένα χλμ λιγότερο απ' ό,τι Νέα Σμύρνη - Μαρούσι και σε σαφώς πιο άδειους δρόμους. Το commuting είναι πιο εύκολο από τις αραιοκατοικημένες περιοχές. Η αυξημένη ανάγκη για ΙΧ που λέει ο Αρχέλαος αφορά πιο μικρά πράγματα, ξερωγω ο φούρνος μπορεί να είναι 1 χλμ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 17:30Όταν λέμε όλα βασικά εννοούμε κατά βάση τη δουλειά μας, δικέ μου. Αν εγώ με τη μετακίνηση από και προς τη δουλειά θέλω άλλες 3 ώρες στην ξεφτίλα κ δουλεύω κ 9-10 ώρες, πότε θα δω το παιδί μου, ρε τυπε: μέχρι να γυρίσω σπίτι θα έχει κοιμηθεί. Τώρα με το μεκανακι είμαι σπίτι τσακ μπαμΑρχέλαος έγραψε: 09 Αύγ 2023, 11:49 To τσιμέντο του κέντρου δεν προσφέρει τίποτα. Το ότι τα έχει όλα κοντά δεν μου λέει κάτι. Εκτός αν κάποιος δεν έχει ΙΧ, πάντως και στην Παιανία για παράδειγμα, με το 308 βγαίνει Νομισματοκοπείο ή με το ΚΤΕΛ Ανατολικής Αττικής.
Απλώς, υπολογίζει διαφορετικά το χρόνο.
Ιδίως για οικογένειες είναι πολύ καλύτερα τέτοιες περιοχές μακριά από το τσιμέντο.
![]()

δε γεμίζετε ταξί