αμα φτασουμε στους 8 (που δεν το πολυβλεπω αλλα λεμε) για να πας ολυμπιαδα θες 1 νικη σε 3 παιχνιδιαomg kai 3 lol έγραψε: 11 Αύγ 2023, 09:29 με Λιθουανια ειναι 50/50 με Μαυροβουνιο 60/40 υπερ μας αλλα ακομα κι αν κερδισουμε αυτα τα 2 ματς φτανουμε στους 8,
για να παρουμε το εισιτηριο για τους Ολυμπιακους θα πρεπει να κερδισουμε μετα τους Ιταλους που σε ενα μηνα απο σημερα θα ειναι πολυ καλυτεροι
ε εκει αμα σου κατσει κανενας βολικος αντιπαλος στα καταταξης τυπου φινλανδια η γερμανια μπορει να την κανεις την νικη εκει
ρε συ πολλα τιμημενα γηρατεια εχει η πατριδαChilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2023, 09:44
ναι κι εγώ δε μας βλέπω για τίποτα.
Ευτυχώς έχω την άλλη πατρίδα η οποία γαμάει φέτος, πάμε για μεταλιούμπα![]()
![]()
Ινγκλις, Ντελαβεντοβα, Μιλς ειναι τριανταφευγα ολοι ο θον μεικερ δεν στριβει ουτε κουμαντο, μετα ειναι κατι αλιμονοι που παιζουν νεα ζηλανδια κινα και τετοια και μενουν 2-3 πραγματικα καλοι( ο Josh Giddey της οκλαχομα, η αμυντικαρα ο Thybulle της φιλαδελφεια, ο εξουμ αμα εχει συνελθει απο τα μπουνιδια που εφαγε με την ρεαλ και αυτο το ορθιο ξυλο ο Landale των σανς)
και για να φτασουν στα νοκαουτ πρεπει να ξεπερασουν γερμανους, φινλανδους και σλοβενους(2 απο τους 3)
ειναι πιθανο να τα καταφερουν αλλα οχι και σιγουρακι - ασε που για να πανε για μεταλλιο πρεπει να καταφερουν οποιον τους ερθει απο ισπανια-καναδα-γαλλια που μου φαινεται ζορικο