ρε ορεστη, 70 σελιδες νημα και εστειλες γεια τι κανεις?Kappa έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 11:41 Έστειλα γειά τι κάνεις, δεν το έχει ανοίξει, έχουν περάσει 13 λεπτά. Δεν σκοπεύει να το ανοίξει. Με έχει ιγνκορ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολαροίντ
Re: Πολαροίντ
Με έχει ιγκνορ. Δεν το άνοιξε καν.
Ποιο βιβλίο;
Έχασε την μνήμη του από την στενοχώρια, έχει ρέψει το παιδί.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ποιος είναι ο Αθανασακης;
Εγώ γράφω το τρίτο μου βιβλίο αυτό το διάστημα το οποίο πάει έτσι κι έτσι, έχω τελειώσει μόνο το πρώτο κεφάλαιο.
Πλέον απλώς θα στείλω το δώρο ως αποχαιρετισμο. Είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις της πια.
Ακόμα περιμένω να φτάσουν κάποια πράγματα. Να δούμε αν θα προλάβω πριν την άδεια της. Μάλλον όχι.
για δες, μηπως το διάβασε;
Οχι. Με έχει ιγκνορ. Ετσι έχει κάνει και με άλλους. Τότε χαιρόμουν γιατί τους ξαποστελνε. Δεν ήξερα ότι θα πάθω τα ίδια.
Εντωμεταξύ πρέπει να σταματήσω να αγοράζω βιβλία. Ο,τι βλέπω ότι διαβάζει το αγοράζω, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Πρέπει να σταματήσω να βλέπω τα στορυς της.
Τα λουλούδια ή έστω πρωινό να της στείλω το αποκλειουμε φαντάζομαι πλεον ;
μηπως δεν εφτασε το μαιλ; Δεν ξαναδοκιμάζεις με την επιλογή απο το γμαιλ, χωρίς το τρακερ;
μην πεις πολλα, "καλά εισαι;" αρκει, για να στειλουμε μετά κατι ακόμα.
μην πεις πολλα, "καλά εισαι;" αρκει, για να στειλουμε μετά κατι ακόμα.
Δεν έστειλα από το μειλ. Έστειλα μήνυμα.
Kappa έγραψε: 10 Ιούλ 2023, 14:37 Εντωμεταξύ πρέπει να σταματήσω να αγοράζω βιβλία. Ο,τι βλέπω ότι διαβάζει το αγοράζω, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Πρέπει να σταματήσω να βλέπω τα στορυς της.
Γιατί το λες αυτό?
Ισως επρεπε να στειλω εξαρχης λουλουδια. Λαθος μου ολο αυτο.
Έχω να τελειώσω και δύο κριτικές για δύο βιβλία που μου είχαν στείλει τα οποία δεν έχω διαβάσει καν ακόμα. Έχω να γραψω δύο διηγήματα για μια συλλογική έκδοση. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Και πρεπει να σταματησω να βλεπω τα στορις της. Έχει καταντήσει αηδία. Τώρα που ξέρω πως τελείωσε θα ανασυγκροτηθω. Υπάρχει και μια μικρη περίπτωση να κόλλησα ουρολοιμωξη πρώτη φορά στη ζωή μου. Θα ασχοληθώ με αυτό. Μέχρι να έρθουν τα πράγματα για να τα στείλω και μετά να επιστρέψω στην ρουτίνα μου τελεσιδικα.
Έχω να τελειώσω και δύο κριτικές για δύο βιβλία που μου είχαν στείλει τα οποία δεν έχω διαβάσει καν ακόμα. Έχω να γραψω δύο διηγήματα για μια συλλογική έκδοση. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Και πρεπει να σταματησω να βλεπω τα στορις της. Έχει καταντήσει αηδία. Τώρα που ξέρω πως τελείωσε θα ανασυγκροτηθω. Υπάρχει και μια μικρη περίπτωση να κόλλησα ουρολοιμωξη πρώτη φορά στη ζωή μου. Θα ασχοληθώ με αυτό. Μέχρι να έρθουν τα πράγματα για να τα στείλω και μετά να επιστρέψω στην ρουτίνα μου τελεσιδικα.