!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2023, 16:06
Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:40
sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:29

Ναι ναι, το θεματάκι αυτό περιορίζεται στον νόμο Σερρών και τις Σερραίες.
:lol:
Δεν είναι αυτό που νομίζουμε, :lol:, όλοι οι υπόλοιποι είναι αγιώς, δεν είναι έτσι. :lol:
Γελάω και καλά. :lol:
Ρε συ, με τις Σέρρες υπάρχει συγκεκριμένο θέμα και γι' αυτό το σχολιάζω. Ας βγάζανε όποιο κόμμα θέλανε, αυτόν απλά (λόγω επιλογών του) θα έπρεπε να τον μαυρίσουν.

Για το σύνολο που λες, καταλαβαίνω μεν ότι διαφωνείς, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε την άποψη της πλειοψηφίας. Τώρα, αν θεωρείς την πλειοψηφία "άβουλα ηλίθια πρόβατα" ή "βολεμένα αρπακτικά", τι να σου πω; Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι η πλειοψηφία. Εκτός κι αν, με τίποτα μαγικά μαθηματικά, αποδείξεις ότι δεν είναι η πλειοψηφία αλλά το 5% του πληθυσμού (ναι, το είδα, γι' αυτό το αναφέρω, μη βλέπεις που δεν σου απάντησα εκεί :lol: ).
Δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα από αυτά που έγραψα σύμφωνα πάντα με τα σχόλια σου εδώ.
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι δεν αποδέχομαι το αποτέλεσμα των εκλογών; επειδή το ελέγχω πάνω σε πραγματιστική βάση σημαίνει ότι δεν το δέχομαι; φυσικά και το δέχομαι, δεν θα μπορούσα διαφορετικά να προχωρήσω σε ανάλυση άρα εγώ προσωπικά δεν έχω να μάθω κάτι πάνω σε αυτό, δηλαδή πάνω στην αποδοχή της κοινής βούλησης, ίσα ίσα, δεν είδα κανέναν από εσάς να διαμαρτύρεται για το αποτέλεσμά του τελευταίου δημοψηφίσματος όταν ο κύριος Τσίπρας το έβαλε βαθιά στον πάτο της κοινής βούλησης του τόπου, και εκεί ανάλυσή έκανα του τι τέλος πάντων συνιστά αυτός ο τόπος ως ανθρώπινο δυναμικό, ε αυτοί είστε και για να μην βάζω τον κώλο μου στην απέξω, αυτοί είμαστε, ασχέτως εάν εγώ έχω τόση σχέση με αυτήν την σαπίλα όσο έχουν τα πορτοκάλια με τα διαστημόπλοια, από τα ίδια σκατά με τους υπόλοιπους τρώω.
Η ανάλυσή που έκανα δεν περιλαμβάνει "μαγικά μαθηματικά" φίλε μου, απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς κάνω επί του εκλογικού σώματος και του συνόλου του πληθυσμού του φαινομενικά πολύχρωμου αλλά τελικά απολύτως μονόχρωμου πασοκιστάν, βλέπεις υπάρχει κι αυτός ο κοινός παρονομαστής είτε μιλάμε για αυθεντικά ηλίθιους - κουτοπόνηρους είτε για κανονικούς νεοδημοκράτες - πασόκους δηλαδή πλήρως συνειδητά διεφθαρμένα δίποδα που έστω αυτό το χαμηλό iq τους επιτρέπει να τρώνε με 15 μασέλες ο καθένας σε αυτήν την χιλιογαμημένη μπανανία.
Ότι δεν κατάλαβα τι έγραψες, είναι ολοφάνερο. Σπάνια τα πιάνω με τη μία και δεν ξέρω αν φταίω εγώ γι' αυτό ή εσύ. Έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να λες αυτό που σκέφτεσαι, με δικούς σου όρους (σε ορολογία αναφέρομαι) που δεν (μου) είναι και πάντα άμεσα κατανοητός.

Στα υπόλοιπα που λες, έχω κάποιες απορίες. Καταρχάς, ποιοι είμαστε οι "εμείς" που δεν μας είδες να διαμαρτυρόμαστε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Επίσης, τι εννοείς ότι δεν διαμαρτυρηθήκαμε εμείς (όποιοι τέλος πάντων είμαστε αυτοί οι "εμείς");

Όσο δε για το εκλογικό αποτέλεσμα και τα μαθηματικά που λες, εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος. Τη λογική "πήρε ένα κόμμα 38%, αλλά έχουμε αποχή 40% άρα θα μας κυβερνήσει τελικά κάποιος που τον ψήφισε το 23% του εκλογικού σώματος" την θεωρώ λανθασμένη. Καταρχάς, το 40% που απείχε ας πρόσεχε (για πολλούς και διάφορους λόγους). Δεύτερον, ανάμεσα σ' αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν υπάρχουν πολλοί που δεν το κάνουν για προσωπικούς σοβαρούς λόγους και όχι επειδή απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα ή επειδή είναι αηδιασμένοι απ' όλους κλπ. Για αυτούς δεν έχουμε καμμία εικόνα ποιες θα ήταν οι προτιμήσεις τους (αν τελικά ψηφίζανε) και πώς θα είχαν κατανεμηθεί οι ψήφοι τους. Τρίτον, και αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη φυσικά, όσους δεν πάνε να ψηφίσουν από άποψη ή επειδή είναι κατά του συστήματος ή επειδή απλά βαριούνται, εγώ δεν τους κατατάσσω καν στο εκλογικό σώμα. Ξαναλέω, προσωπική μου άποψη, έτσι;

Για τα υπόλοιπα που λες και την πασοκοποίηση του τόπου, δυστυχώς συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό και είναι κάτι που έχω εκφράσει κι εγώ κατά καιρούς (και προς εσένα, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις) λέγοντας πόσο κακό έχει κάνει διαχρονικά στον τόπο και στον τρόπο σκέψης του Νεοέλληνα η περίφημη "αλλαγή" του '81. Η οποία αλλαγή, αντί να αλλάξει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων γενιών (που σαφώς και υπήρχαν) απλά ήρθε και πρόσθεσε και κάποια νέα, κατά τη γνώμη μου χειρότερα μάλιστα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Unique έγραψε: 23 Μάιος 2023, 09:43
Animal έγραψε: 23 Μάιος 2023, 09:26 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Εξαιρετικός για άλλη μία φορά.

:+1: :goodpost: :bravo:
το ξαναποσταρω ολακερο μην τυχον και δεν τον διαβασε καποιος στα προηγουμενα ποστ...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:25
Bazoomba έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:16 Αυτους bic απανω στις Σερρες τι πρεπει να τους αποκαλεσουμε κατα την γνωμη σου; Η μηπως η νωπη λαικη εντολη ειναι υπερανω κριτικης γιατι επειδη, αφου, αλλα...Ντεμοκρασυ;
Σερραίους, αυτό μόνο. Ή καλύτερα, Σερραίες (οκ, ξέρω κάποιοι θα παρεξηγηθούν τώρα, αλλά όσοι είναι από εδώ γύρω καταλαβαίνουν τι εννοώ).
........
Ε, πόσους να περιποιήθηκε πια; Ένας είναι!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

panos291 έγραψε: 23 Μάιος 2023, 08:38 Για μενα το ιδανικο σενάριο θα ηταν να εμπαινε στην βουλη και να τον ειχε αναγκη η ΝΔ για να κυβερνησει. Δυστυχώς δεν εγινε, αλλα ηταν αναμενομενο.
Θα ηθελα παντως περισσότερους Τζημερους στην ΝΔ και λιγοτερες/καθόλου Βίβιαν.
:goodpost:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

BOOMER έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:44
Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:41
Στύγιος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:28

Μέχρι να το εμπεδώσετε.

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως κτλπ :003:
ετσι διδασκεις και στο σχολειο; με εμμονικη επαναληψη;
Λογικά το υπουργείο Παιδείας είναι ήδη ενήμερο για το ψεκασμένο κουμάσι. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να βγάζει εδώ απωθυμένα κι εκεί να είναι ο πιο δουλοπρεπής . Ομως δεδομένου ότι όπως όλοι βλέπουμε ,δεν μπορεί ούτε να γράψει σωστά μια αράδα στα Ελληνικά ,αποκλείεται να μην τον έχουν σταμπαρισμένο.
:str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Ο Τζήμερος ονειρευεται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Βρίζει σχεδόν 10εκ Έλληνες. Θεωρεί τεμπέληδες, κομματοσκυλα και άχρηστους όσοι ψηφίζουν ΝΔ, πασοκ και προφανως ειναι εναντίον των αριστερών.

Όποτε ονειρευεται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Ειναι όμως τόσο γελοίος που πιστευει πως πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των Ελλήνων επειδή το λέει αυτός. Τζημερακο μου δεν είσαι Πλάτωνας ουτε Αριστοτέλης. Ένας άχρηστος διαφημιστής είσαι
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Juno έγραψε: 23 Μάιος 2023, 10:05
Bic έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:25
Bazoomba έγραψε: 22 Μάιος 2023, 15:16 Αυτους bic απανω στις Σερρες τι πρεπει να τους αποκαλεσουμε κατα την γνωμη σου; Η μηπως η νωπη λαικη εντολη ειναι υπερανω κριτικης γιατι επειδη, αφου, αλλα...Ντεμοκρασυ;
Σερραίους, αυτό μόνο. Ή καλύτερα, Σερραίες (οκ, ξέρω κάποιοι θα παρεξηγηθούν τώρα, αλλά όσοι είναι από εδώ γύρω καταλαβαίνουν τι εννοώ).
........
Ε, πόσους να περιποιήθηκε πια; Ένας είναι!
:lol:

Αναφέρθηκα στους ψηφοφόρους του βέβαια και όχι στον ίδιο, αλλά ΟΚ, το πιάνουμε το νόημα έτσι κι αλλιώς. :003:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Ο άνθρωπος είπε τα πράγματα με στ'ονομα τους.
Γουστάρεις λαϊκισμό;
Φάε το καβλι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Πτολεμαίος έγραψε: 23 Μάιος 2023, 10:30 Ο άνθρωπος είπε τα πράγματα με στ'ονομα τους.
Γουστάρεις λαϊκισμό Like-ισμό;
Φάε το καβλι.
φξδ
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Απολλώνιος έγραψε: 23 Μάιος 2023, 10:27 Ο Τζήμερος ονειρευεται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Βρίζει σχεδόν 10εκ Έλληνες. Θεωρεί τεμπέληδες, κομματοσκυλα και άχρηστους όσοι ψηφίζουν ΝΔ, πασοκ και προφανως ειναι εναντίον των αριστερών.

Όποτε ονειρευεται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Ειναι όμως τόσο γελοίος που πιστευει πως πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των Ελλήνων επειδή το λέει αυτός. Τζημερακο μου δεν είσαι Πλάτωνας ουτε Αριστοτέλης. Ένας άχρηστος διαφημιστής είσαι
Ενώ οι σύγχρονοι Έλληνες είναι.

Ε, πώς να σταθεί ένας άχρηστος διαφημιστής μπροστά σ' αυτούς τους σύγχρονους διανοητές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Απολλώνιος έγραψε: 23 Μάιος 2023, 10:27 Ο Τζήμερος ονειρευεται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Βρίζει σχεδόν 10εκ Έλληνες. Θεωρεί τεμπέληδες, κομματοσκυλα και άχρηστους όσοι ψηφίζουν ΝΔ, πασοκ και προφανως ειναι εναντίον των αριστερών.

Έγραψες πριν ότι ο Τζημερος θα πάθαινε ανακοπή αν δούλευε οικοδομή.

Για πες μου σε παρακαλώ τι ποσοστό των Ελλήνων δεν θα "πάθαινε ανακοπή" αν δούλευε οικοδομή.
Τα λέω διότι δούλευα δεκαετίες σε οικοδομές.
Για πες μας λοιπόν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Όπως βλέπεις καλόπιστε αναγνώστη
η επιρροή του Τζήμερου είναι πολύ μεγαλύτερη από το ποσοστό που παίρνει στις εκλογές

και θα συνεχίσει να είναι
και τώρα που δεν θα είναι Πρόεδρος
διότι λέει αλήθειες που πονάνε τα ζαιολύματα και τους λοιπούς συνοδοιπόρους
καθώς αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε αυτά που λέγει
και ξέρουν ότι έχει δίκιο!

μια δημοσίευση στο fb και στο twitter από τον Θάνο
και θα ανοίγουν 15 νήματα πόνου από ζαίους!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Το λαθος που εκανε ο Τζημερος ειναι να πιστευει οτι ο Ελληνας θελει να αλλαξει. Οτι ξαφνικα θα θελει αξιοκρατια. Οτι θα παψει να διαπλεκεται. κλπ.

Ας το παρουμε επιτελους χαμπαρι, ο λαος αυτος ειναι υποβαλκανιος και δεν γουσταρει να ειναι σωστος. Ετσι πορευομαστε χιλιετιες τωρα, σιγα μην αλλαξει τα πραγματα ενας Τζημερος...
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Lugozzi έγραψε: 23 Μάιος 2023, 10:34 Όπως βλέπεις καλόπιστε αναγνώστη
η επιρροή του Τζήμερου είναι πολύ μεγαλύτερη από το ποσοστό που παίρνει στις εκλογές

Ειλικρινά αυτό εδώ ειναι αριστούργημα λασπολογίας:

"Ο Τζήμερος ονειρευεται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες (1). Βρίζει σχεδόν 10εκ Έλληνες (2). Θεωρεί τεμπέληδες (3), κομματοσκυλα και άχρηστους όσοι ψηφίζουν ΝΔ, πασοκ (4) και προφανως ειναι εναντίον των αριστερών (5)."

Πόσα ψέματα να μετρήσει κάποιος ? Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κοσμάκης επέλεξε το εικοσαύρο του Κουλη και όχι αυτό το χρέπι ανισόρροπων τσαρλαντάνων :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Lugozzi έγραψε: 23 Μάιος 2023, 10:34 Όπως βλέπεις καλόπιστε αναγνώστη

Τυγχανει να συγκρατησες μονο το κραξιμο στο Ροζ Πασοκ και τα ζαιολυματα, ενω ο αγαπητος Θανος "τα εριξε" εξισου και στο Γαλαζιο. :)

Δεν ειναι να απορει λοιπον κανεις αγαπητε, που η ΕΔ δεν ξεπερασε το 1% την στιγμη που ο αλλος πεφωτισμενος πατριωτης παραπανω ονειρευεται λεει μια ΝΔ με Τζημερους αντι για Βιβιαν, αντι απλως να κανει τον επομενο λογικο συνειρμο και να τον ψηφισει απευθειας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”