mec πως προφέρεται το νικ σου; "μεσ"; πως λέμε "bloody mess" πχ;mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:23Νομίζεις ότι πρέπει να τα διατυπώνω ακριβώς όπως τα περιμένεις ή ότι τα γράφω μόνο για σένα; Ας πούμε ότι δράττομαι της ευκαιρείας για να δώσω τα νέα μου σε άτομα με τα οποία έχω φιλικές σχέσεις. Εσύ, εφόσον ρωτάς, πρέπει να κρατήσεις το «κανονική διαγραφή». Είναι δυνατότητα του software, αλλά δέχομαι ότι μπορεί να μην το ξέρεις. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ, αλλά εν τω μεταξύ μπορεί κάποιος άλλος να πάρει το νικ, οπως θα μπορούσε να γίνει και στην περίπτωσή μου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:12 Αυτα δεν με ενδιαφερουν
Γιατι εισαι ξανα ενεργος με καθαρο οτ ιστορικο των σχολιων σου αναρωτιεμαι εγω
Α επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν ο Spiros252 αποδώσει τα παλιά ποστς στο τωρινό νικ. Δεν το έκανα για να απαλλαγώ από αυτά, αλλα για να εμποδίσω τον εθισμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mελη που ανακοινωσαν αποχωρηση αλλα δεν......
Re: Mελη που ανακοινωσαν αποχωρηση αλλα δεν......
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Τα παλιά μου σχόλια έχουν ακόμα το νικ μου πχ viewtopic.php?f=25&t=295#p6934ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:29Δεν εγραψε κανεις οτι διεγραψες το προφιλ σου για να απαλλαγεις απο τα παλια σου σχολιαmec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:23 Α επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν ο Spiros252 αποδώσει τα παλιά ποστς στο τωρινό νικ. Δεν το έκανα για να απαλλαγώ από αυτά, αλλα για να εμποδίσω τον εθισμό.
Εγραψε ομως καποιος, δηλαδη εγω, οτι απαλλαχτηκες απο τα παλια σου σχολια
Δεν έχει νόημα να το κάνεις θέμα εφόσον έτσι λειτουργεί το software σε περίπτωση κανονικής διαγραφής. Μπορώ να ζητήσω και anomymization αν ξαναφύγω δηλ αντι mec να γράφει anonymous67543 αλλά δεν με ενδιαφέρει.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
To τωρινο σου νικ ειναι mec
Tο παλιο σου νικ einai mec
Aρα δεν υπαρχει παλιο και νεο
Το τι εχει νοημα να κανω εγω θεμα και το τι οχι ασε να το αποφασισω εγω
Και αυτο που βλεπω εγω ειναι πως καποιος συνεχιζει να γραφει εδω εχοντας χωρις να συνδεεται με τα παλια του σχολια
Καλο επισης θα ηταν να μην πλατιαζεις ασκοπα με το τι μπορεις και το τιδεν μπορεις να κανεις απο την στιγμη που δεν το κανεις
Αν αρχισεις να εμφανιζεσαι ως Παλομα η Μαρια Αντουανετα η anonymous67543 κτλ τοτε να το συζητησουμε
Και αυτο που βλεπω εγω ειναι πως καποιος συνεχιζει να γραφει εδω εχοντας χωρις να συνδεεται με τα παλια του σχολια
Καλο επισης θα ηταν να μην πλατιαζεις ασκοπα με το τι μπορεις και το τιδεν μπορεις να κανεις απο την στιγμη που δεν το κανεις
Αν αρχισεις να εμφανιζεσαι ως Παλομα η Μαρια Αντουανετα η anonymous67543 κτλ τοτε να το συζητησουμε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
μεκ, δηλαδή τυπάς (στα γαλλικά)
Ωχ κατάλαβα, έχεις πάλι τις ζοχάδες σουΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2019, 15:18 To τωρινο σου νικ ειναι mec
Η επόμενη ερώτηση θα είναι «και γιατί είσαι αξύριστος;»
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oπως ειπα και πιο πισω αχολουμαι με το πως εμφανιζεσαι στο φορουμ και οχι με το αν εισαι αξυριστος
Τις ζοχαδες και την ραγαδα πρωκτου τις εχω αντιμετωπισει επιτυχως με την χρηση εξτρα παρθενου ελληνικου ελαιολαδου
Τις ζοχαδες και την ραγαδα πρωκτου τις εχω αντιμετωπισει επιτυχως με την χρηση εξτρα παρθενου ελληνικου ελαιολαδου
Αρίστος for Tsirpas
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Cecily Anne
Μα εγώ δεν κρίνω τον Χ ή τον Ψ ειδικά, μιλάω για το σύνολο των σβησμένων των "αδρανών". Μου φαίνεται τραγικό να σβήνονται, αυτό. Θεωρώ ότι και τη ροή γαμάει και ξεγράφονται πράγματα που δεν έπρεπε. Από εκεί και πέρα, δεν είναι δικό μου το φόρουμ, οπότε δεν αποφασίζω εγώ, λέω τη γνώμη μου, γιατί έτσι μπορεί ο καθένας να λέει τις παπαριές του σαν κύριος, να ξεγράφει, να ξαναμπαίνει και να ξεκινάει κιουρία.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:28
Μα το έχουμε όλοι το δικαίωμα αυτό. Απλά δεν το αξιοποιούμε. Κι εγώ είμαι αντίθετος στο να σβήνονται τα ποστ, περισσότερο γιατί καταστρέφεται η ροή της συζήτησης. Αλλά απ' την στιγμή που το φόρουμ -και ο νόμος, πλέον- δίνει την δυνατότητα αυτήν, δεν θα κρίνω εγώ γιατί το επιλέγει ο Χ και ο Ψ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πέστα ρε φίλε. Πάνω απ' όλα η ποιότητα μας.
Καλωσόρισες. Είσαι μια φωτεινή ηλιαχτίδα ποιότητας στο πχόρουμ μας και αν ξαναποχωρήσεις θα αφήσεις αναντικατάστατο κενό.mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 15:01
Τα παλιά μου σχόλια έχουν ακόμα το νικ μου πχ viewtopic.php?f=25&t=295#p6934
Δεν έχει νόημα να το κάνεις θέμα εφόσον έτσι λειτουργεί το software σε περίπτωση κανονικής διαγραφής. Μπορώ να ζητήσω και anomymization αν ξαναφύγω δηλ αντι mec να γράφει anonymous67543 αλλά δεν με ενδιαφέρει.
Σε τριάντα με σαράντα φόρουμ σε έχω ακολουθήσει εδώ και οχτώ χρόνια και ολοι σου φέρθηκαν σκάρτα αφού σε κανένα δε σε έκαναν οι αχάριστοι συντονιστή.
στο πχόρουμ μας; τι κοινά έχεις εσύ με τούτη την κοινότητα; Έρχεσαι από αλλού με σκοπό κάθε φορά να την υποτιμήσεις. Θα ήταν ικανός λόγος να σε ξαποστείλουν «στο μέρος» από όπου ήρθες. Στο «Ανδρών», όπου χέζετε και κλάνετε όλη μέρα και για αυτό δεν πατάει γυναίκα.Ρούλης έγραψε: 07 Φεβ 2019, 16:17 Καλωσόρισες. Είσαι μια φωτεινή ηλιαχτίδα ποιότητας στο πχόρουμ μας και αν ξαναποχωρήσεις θα αφήσεις αναντικατάστατο κενό.
Σε τριάντα με σαράντα φόρουμ σε έχω ακολουθήσει εδώ και οχτώ χρόνια και ολοι σου φέρθηκαν σκάρτα αφού σε κανένα δε σε έκαναν οι αχάριστοι συντονιστή.
Καλά, μέσα από τα τριάντα με σαράντα φόρουμς όπου με παρακολουθούσες (σιγά μην ήταν κι εκατό), σε εκείνο το «μέρος» βρήκες να καταλήξεις; Θλιβερή περσόνα...
Συντονιστής δεν με ενδιαφέρει να γίνω. Φροντίστε τις εμμονές σας, κι εσύ και κάποιος άλλος που νομίζει το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mec την 07 Φεβ 2019, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πρώτον ο κάθε χρήστης βάσει νόμου (GDPR) πλέον, έχει το δικαίωμα της διαγραφής του λογαριασμού του. Αυτό δεν συνεπάγεται πως πρέπει να διαγράφονται και οι δημοσιεύσεις καθώς σε αυτή την περίπτωση καταστρέφεται η ροή των συζητήσεων και το φόρουμ γενικότερα.
Οι δημοσιεύσεις του παλιού λογαριασμού του mec δεν έχουν διαγραφεί, απλώς δεν αντιστοιχούν πλέον στο νέο του λογαριασμό. Ουσιαστικά δεν αντιστοιχούν σε κανέναν λογαριασμό.
Πέραν αυτού τυπικά και νομικά εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι το ίδιο πρόσωπο κάποιος που διαγράφηκε και μπήκε με το ίδιο ή άλλο νικ, καθώς με τη διαγραφή σβήνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας του, βασικά το e-mail που είναι μοναδικό για κάθε χρήστη. Δεν μιλάω τώρα για το mec, γενικά μιλάω.
Οι δημοσιεύσεις του παλιού λογαριασμού του mec δεν έχουν διαγραφεί, απλώς δεν αντιστοιχούν πλέον στο νέο του λογαριασμό. Ουσιαστικά δεν αντιστοιχούν σε κανέναν λογαριασμό.
Αυτό θα μπορούσε να γίνει αλλά είναι χρονοβόρο καθώς το σύστημα δεν παρέχει δυνατότητα για αυτόματη απόδοση.mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:23 Α επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν ο Spiros252 αποδώσει τα παλιά ποστς στο τωρινό νικ.
Πέραν αυτού τυπικά και νομικά εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι το ίδιο πρόσωπο κάποιος που διαγράφηκε και μπήκε με το ίδιο ή άλλο νικ, καθώς με τη διαγραφή σβήνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας του, βασικά το e-mail που είναι μοναδικό για κάθε χρήστη. Δεν μιλάω τώρα για το mec, γενικά μιλάω.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Cecily Anne
To άλλο που μπορείς να κάνεις στα γρήγορα είναι να τον συνδέεις στα σχόλια, τύπου παλιό μέλος τάδε, εφόσον αλλάζει νικ.Spiros252 έγραψε: 07 Φεβ 2019, 17:22 Πρώτον ο κάθε χρήστης βάσει νόμου (GDPR) πλέον, έχει το δικαίωμα της διαγραφής του λογαριασμού του. Αυτό δεν συνεπάγεται πως πρέπει να διαγράφονται και οι δημοσιεύσεις καθώς σε αυτή την περίπτωση καταστρέφεται η ροή των συζητήσεων και το φόρουμ γενικότερα.
Αυτό θα μπορούσε να γίνει αλλά είναι χρονοβόρο καθώς το σύστημα δεν παρέχει δυνατότητα για αυτόματη απόδοση.mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:23 Α επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν ο Spiros252 αποδώσει τα παλιά ποστς στο τωρινό νικ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
συμφωνω.Cecily Anne έγραψε: 07 Φεβ 2019, 14:20Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω, γιατί να σβήνονται τα ποστ. Καλύπτει ο καθένας τον κώλο του έτσι και θα είναι ένα δικαίωμα που ή θα το έχουμε όλοι ή κανένας.
νομιζω ομως οτι ειναι καποια νομικη μαλακια, το δικαιωμα στη ληθη, και δεν μπορεις να μην κανεις το χατηρι καποιου που θελει να σβησει το παρελθον του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Ε θα αρχίσουμε να τα αποθηκεύουμε για να είμαστε σίγουροι. Θα στήσω εξελάκι.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 17:25
νομιζω ομως οτι ειναι καποια νομικη μαλακια, το δικαιωμα στη ληθη, και δεν μπορεις να μην κανεις το χατηρι καποιου που θελει να σβησει το παρελθον του.
παντως ενα ντερμπι ρουλη-μεκ θα ειχε ενδιαφερον.mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 17:10στο πχόρουμ μας; τι κοινά έχεις εσύ με τούτη την κοινότητα; Έρχεσαι από αλλού με σκοπό κάθε φορά να την υποτιμήσεις. Θα ήταν ικανός λόγος να σε ξαποστείλουν «στο μέρος» από όπου ήρθες. Στο «Ανδρών», όπου χέζετε και κλάνετε όλη μέρα και για αυτό δεν πατάει γυναίκα.Ρούλης έγραψε: 07 Φεβ 2019, 16:17 Καλωσόρισες. Είσαι μια φωτεινή ηλιαχτίδα ποιότητας στο πχόρουμ μας και αν ξαναποχωρήσεις θα αφήσεις αναντικατάστατο κενό.
Καλά, μέσα από τα τριάντα με σαράντα φόρουμς όπου με παρακολουθούσες (σιγά μην ήταν κι εκατό), σε εκείνο το «μέρος» βρήκες να καταλήξεις; Θλιβερή περσόνα...
Συντονιστής δεν με ενδιαφέρει να γίνω. Φροντίστε τις εμμονές σας, κι εσύ και κάποιος άλλος που νομίζει το ίδιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 52 Απαντήσεις