Όσο πατάει η γάτα, τι;
Όσο πατάει η γάτα κάνω λάθος;
Όσο πατάει η γάτα είναι πέφτουλας;
Όσο πατάει η γάτα... κάτι άλλο;
Το "Γ" τι είναι; Συνθηματικό για την ΓΑΛΗ; Μισός Γιαννόπουλος; Μεγάλη Γάτα;
Μιλάς με γέρους, γρίφοντα. Μ' έχεις καταμπερδέψει.
Όσο πατάει η γάτα, τι;
Έκανες λάθος, όσο πατάει τη γάτα η νέα οδηγός (σύμβολο Γ δεν είπες να βάλει; )Bic έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:01Όσο πατάει η γάτα, τι;
Μιλάς με γέρους, γρίφοντα. Μ' έχεις καταμπερδέψει.![]()
Αααααα. Αααααααα... "τη" γάτα είπες, όχι "η" γάτα.vatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:03Έκανες λάθος, όσο πατάει τη γάτα η νέα οδηγός (σύμβολο Γ δεν είπες να βάλει; )Bic έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:01Όσο πατάει η γάτα, τι;
Μιλάς με γέρους, γρίφοντα. Μ' έχεις καταμπερδέψει.![]()
Ευτυχώς ήρθες και γελάει κάποιος με τα αστεία μου!Bic έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:06 Αααααα. Αααααααα... "τη" γάτα είπες, όχι "η" γάτα.![]()
ΟΚ λατρεία, τώρα το 'πιασα. Φταίω βέβαια, ξέρω τόσο καλά το χιούμορ σου και τον τρόπο που τα λες/γράφεις, που έπρεπε να προσέξω καλύτερα το σχόλιο...![]()
Μη δίνεις σημασία. Όποτε λες κάτι και δεν γελάνε, αντί για "tough audience" πέτα ένα "αλλά αυτοί είστε" και θα στρώνουν επιδερμίδα.vatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:08Ευτυχώς ήρθες και γελάει κάποιος με τα αστεία μου!Bic έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:06 Αααααα. Αααααααα... "τη" γάτα είπες, όχι "η" γάτα.![]()
ΟΚ λατρεία, τώρα το 'πιασα. Φταίω βέβαια, ξέρω τόσο καλά το χιούμορ σου και τον τρόπο που τα λες/γράφεις, που έπρεπε να προσέξω καλύτερα το σχόλιο...![]()
Εναλλακτικά, όποιος δε γελάει θα πληρώνει κουπόνι. (όχι, δεν αστειεύομαι, σταματήστε να γελάτε)Bic έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:14Μη δίνεις σημασία. Όποτε λες κάτι και δεν γελάνε, αντί για "tough audience" πέτα ένα "αλλά αυτοί είστε" και θα στρώνουν επιδερμίδα.vatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:08Ευτυχώς ήρθες και γελάει κάποιος με τα αστεία μου!Bic έγραψε: 23 Μαρ 2023, 15:06 Αααααα. Αααααααα... "τη" γάτα είπες, όχι "η" γάτα.![]()
Ευγε Μήτσε.
ΔΕΝ υπάρχει κανένα ελαφρυντικό όταν βγαίνεις στο δρόμο. Μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου.user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 23:07Bazoomba έγραψε: 22 Μαρ 2023, 23:01[img]https://i.postimg.cc/Y9QxrjZt/083e ... .png[/img]user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 22:53
Α...
Αυτό είναι μια καινούργια ιστορία να διηγηθώ! Το πως πήρα το δίπλωμα![]()
Κοίτα (σοβαρεύομαι), όταν έκανα μαθήματα κι είχα φτάσει στα μισά....μπαμ κόβιντ- κλείνουν όλα έκλεισε η σχολή. Εγώ από πριν δεν είχα ιδέα από οδήγηση...κι ούτε ποτέ παρατηρούσα τους οδηγούς πως οδηγούν, δεν παρατηρούσα τη σήμανση, τον δρόμο γενικά (παρά μόνο τα τοπία - εντελώς αφηρημένη τέχνη λέμε).
Δεν με ενδιέφερε. Πίστευα πως δεν πρόκειται να οδηγήσω ποτέ!
Επίσης δεν μπορώ να κατατοπιστώ εύκολα.
Το ότι έμαθα οδήγηση βέβαια, με βοήθησε να μην είμαι αφηρημένη αλλά και να βρίσκω πιο εύκολα το δρόμο μου......
Συνεχίζω. Ε μετά πέρασαν πολλοί μήνες που είχε μείνει μισό όλο αυτό κι όταν με το καλό ξανανοιξαν οι σχολές... έπρεπε στην τελική να κάνω και κάποια επιπλέον μαθήματα (επίσης κόπηκα την πρώτη φορά).
Τόσο κακή είμαι πια;![]()
![]()
Εχω να σου πω και πως πήρα το δίπλωμα κάποια στιγμή. Πάντως να ξες πως όταν το πήρα...δεν οδηγούσα. Αυτό έγινε μετά από έναν χρόνο.
Άσε! Δώσε ένα ελαφρυντικό, εσύ πάντα με ενθαρρύνεις!
Έχεις δίκιο βεβαίως.Πασιφάη έγραψε: 23 Μαρ 2023, 22:33ΔΕΝ υπάρχει κανένα ελαφρυντικό όταν βγαίνεις στο δρόμο. Μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου.user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 23:07![]()
![]()
Εχω να σου πω και πως πήρα το δίπλωμα κάποια στιγμή. Πάντως να ξες πως όταν το πήρα...δεν οδηγούσα. Αυτό έγινε μετά από έναν χρόνο.
Θα μου πεις εύλογα, όλοι κάπως έμαθαν. Ισχύει.
Προτείνω αρκετές βολτες με άνθρωπο γνώστη δίπλα σου, να σου πει δυο τρια πραγματάκια πως δουλεύουν και μετά προσπάθησε όσο μπορείς να μην κινείσαι σε δρόμους ταχειας κυκλοφορίας. Στο επαρχιακό δε, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.
![]()
Μήπως αργεί πολύ ο άλλος να κατεβει από το σπίτι;user έγραψε: 25 Μαρ 2023, 12:30 Έχω άλλο τώρα από χθες. Το αμάξι μ' ανεβάζει θερμοκρασία, όταν κάνω στάση κι έχω αναμμένη τη μηχανή και περιμένω τον άλλο να κατέβει από το σπίτι. Δεν το έκανε αυτό. Τι μπορεί να συμβαίνει;;
Πείτε, πείτε πλιζζζ
Ανεβάζει πάνω από το 90 πολύ γρήγορα κι αρχίζει κάνει έναν ήχο άλλο.enterprise-psi έγραψε: 25 Μαρ 2023, 12:43 Ανεβάζει λίγο αρκετά ή φτάνει στο κόκκινο;
Ο ανεμιστήρας ανοίγει;
Naida έγραψε: 25 Μαρ 2023, 12:45Μήπως αργεί πολύ ο άλλος να κατεβει από το σπίτι;user έγραψε: 25 Μαρ 2023, 12:30 Έχω άλλο τώρα από χθες. Το αμάξι μ' ανεβάζει θερμοκρασία, όταν κάνω στάση κι έχω αναμμένη τη μηχανή και περιμένω τον άλλο να κατέβει από το σπίτι. Δεν το έκανε αυτό. Τι μπορεί να συμβαίνει;;
Πείτε, πείτε πλιζζζ![]()
Μπράβο Σαυράκι μου καλό.user έγραψε: 25 Μαρ 2023, 12:28Έχεις δίκιο βεβαίως.Πασιφάη έγραψε: 23 Μαρ 2023, 22:33ΔΕΝ υπάρχει κανένα ελαφρυντικό όταν βγαίνεις στο δρόμο. Μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου.user έγραψε: 22 Μαρ 2023, 23:07
![]()
![]()
Θα μου πεις εύλογα, όλοι κάπως έμαθαν. Ισχύει.
Προτείνω αρκετές βολτες με άνθρωπο γνώστη δίπλα σου, να σου πει δυο τρια πραγματάκια πως δουλεύουν και μετά προσπάθησε όσο μπορείς να μην κινείσαι σε δρόμους ταχειας κυκλοφορίας. Στο επαρχιακό δε, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.
![]()
Κάνω δέκα χλμ δρόμο κάθε μέρα τέσσερις φορές. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Ναι αυτό θέλω, έναν συνοδηγό οδηγό αλλά συνήθως είμαι μόνη μου.
Θα προσέχω![]()
![]()