!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Re: Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;
Για να μην αναφέρω και το άλλο
Όλοι οι γάλαζιαρηδες ψηφοφόροι, αν και κρατικοδιαιτοι οι περισσότεροι, ζητάνε να κλείσουν τα συνδικάτα, να απολυθούν ΔΥ επειδή είναι άχρηστοι, να διώξουν προσωπικό από τα νοσοκομεία γιατί είναι φυσικά άχρηστοι, να βάλουν τους δασκάλους να σκάβουν το καλοκαίρι γισυι καθονται κτλ κτλ βέβαια και η Δικαιοσύνη ΔΗΜΟΣΙΟ είναι.
Εκεί δεν είναι αχρηστοι; Δεν πρέπει να τους ξήλωσουν και να τους ξαναφτιαξουν;
Όλοι οι γάλαζιαρηδες ψηφοφόροι, αν και κρατικοδιαιτοι οι περισσότεροι, ζητάνε να κλείσουν τα συνδικάτα, να απολυθούν ΔΥ επειδή είναι άχρηστοι, να διώξουν προσωπικό από τα νοσοκομεία γιατί είναι φυσικά άχρηστοι, να βάλουν τους δασκάλους να σκάβουν το καλοκαίρι γισυι καθονται κτλ κτλ βέβαια και η Δικαιοσύνη ΔΗΜΟΣΙΟ είναι.
Πλην αστυνομικών. Αυτοί, με κάποιο τρόπο είναι "καλοί", μολονότι από μαλακία σε μαλακία πηγαίνουν.nyxtovios έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:49 Για να μην αναφέρω και το άλλο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Οργισμένος
Ναι φυσικα ετσι ειναι, τα γραφω απο το 09 αυτα.nyxtovios έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:30Η ΝΔ είναι 6 χρόνια κυβέρνηση.Οργισμένος έγραψε: 13 Μαρ 2023, 06:38 Πρώην σταθμάρχης Λάρισας: Ο ΟΣΕ διοικείται από τα συνδικάτα - Ποιος φταίει για τον μοιραίο σταθμάρχη
6 χρόνια η νέα ΝΔ η ξεπλυμένη, αν βάλουμε και την παλιά πάνω κάτω 25 χρόνια είχε στη διάθεση της για να το αλλάξει
Μην ξεχναμε βεβαιως και καποιες τζιζκακα λεξεις οπως οτι το ανδρεικο πασοκ δημιουργησε αυτα τα τερατα και ο Συριζα μαζι με τους μη χεσω πατριωτες καμμενους τα χαιδευε και τα θεριευε εν καιρω απολυτης πενειας...
Ε τι λες;
Κοκοκο;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δεν είπα ότι είναι καλό το ΠΑΣΟΚ και ο σύριζαςΟργισμένος έγραψε: 26 Φεβ 2025, 00:30Ναι φυσικα ετσι ειναι, τα γραφω απο το 09 αυτα.nyxtovios έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:30Η ΝΔ είναι 6 χρόνια κυβέρνηση.Οργισμένος έγραψε: 13 Μαρ 2023, 06:38 Πρώην σταθμάρχης Λάρισας: Ο ΟΣΕ διοικείται από τα συνδικάτα - Ποιος φταίει για τον μοιραίο σταθμάρχη
6 χρόνια η νέα ΝΔ η ξεπλυμένη, αν βάλουμε και την παλιά πάνω κάτω 25 χρόνια είχε στη διάθεση της για να το αλλάξει
Μην ξεχναμε βεβαιως και καποιες τζιζκακα λεξεις οπως οτι το ανδρεικο πασοκ δημιουργησε αυτα τα τερατα και ο Συριζα μαζι με τους μη χεσω πατριωτες καμμενους τα χαιδευε και τα θεριευε εν καιρω απολυτης πενειας...
Ε τι λες;
Κοκοκο;
Τώρα όμως ΝΔ έχουμε κυβέρνηση
Ισχύει.Kauldron έγραψε: 26 Φεβ 2025, 00:25Πλην αστυνομικών. Αυτοί, με κάποιο τρόπο είναι "καλοί", μολονότι από μαλακία σε μαλακία πηγαίνουν.nyxtovios έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:49 Για να μην αναφέρω και το άλλο
Μαλλον γιατι τους προστατευουν απο τους κοθμοθνιστες που θέλουν να τους κλέψουν το βίος τους, που έφτιαξαν κλέβοντας το κράτος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eφημερίς Δημοκρατία - όμιλος Φιλιππάκη ναυαρχίδα της εναλλακτικής δεξιάς.Προσπάθησε χθες να υποβάλει στον πρόεδρο ΤραμπGreen Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:47Ο Kauldron είναι αντι-ΝΔ και ειδική περίπτωση.sharp έγραψε: 07 Μαρ 2023, 19:01Χρειάζεσαι άλλη απόδειξη για το μπολνταρισμένο; Ολόκληρο νήμα άνοιξε...Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 20:52
Δεν θυμάμαι κανέναν γνωστό μου μη αριστερό να πήρε το μέρος του Ζακ. Με τι κόσμο έχεις συναναστροφές; Μοιάζει να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη με αυτά που περιγράφεις.
Και για πες, ποιά ήταν η σύνθεση του συρφετού που έκαψε την Αθήνα;
viewtopic.php?p=2919413
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/ntonalnt-rihto
Τραμπ δεν θα κλείσει την αμερικανική βάση της Αλεξανδρούπολης. Το είπε ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δίπλα στο Μακρόν. Η ερώτηση προήλθε από πρωτοσέλιδο δικής μας εφημερίδας την Κυριακή, το οποίο αναπαρήγαγε αμέσως το ρώσικο «Tass». Εμ βέβαια, ήταν δυνατόν να μην το διαδώσουν; Το τρομερό ήταν ότι το ελληνικό πρωτοσέλιδο, έσταζε μέλι για την πιθανότητα μιας τέτοιας προεδρικής απόφασης.
Ήταν τόσο χαρούμενοι που οι Αμερικανοί θα φύγουν από την Αλεξανδρούπολη, που μόνο ο Γιώργος Αρμένης έλειπε από τον τίτλο, να φωνάζει «Ντόναλντ ρίχτο». Με τους δικούς μας εθνικόφρονες να χορεύουν εκστασιασμένοι και τον Τραμπ πάνω στην μπουλντόζα να γκρεμίζει τα ντουβάρια της μισητής βάσης που τα τελευταία χρόνια εξόργιζε Ρώσους και Τούρκους.
Πατριώτες τρομεροί, σε αγαστή σύμπνοια με μια χαζοαλοπρόσαλλη αριστερά, χαιρετίζουν διθυραμβικά την πιθανότητα να κάνει ο Τραμπ ένα τέτοιο δώρο στον Πούτιν και στον Ερντογάν. Για το οποίο δώρο δεν υπήρχε η παραμικρή πληροφορία, αλλά ποτέ δεν πρέπει ν’ αφήνουμε την πραγματικότητα να χαλάει ένα ωραίο μας αντιμητσοτακικό όνειρο. Και ας είναι αυτό το όνειρο πολλαπλά βλαπτικό για τη χώρα. Σκασίλα μας, εμείς θέλουμε να δουν τον Κυριάκο να μας αδειάζει τη γωνιά, τον Έβρο ή τα εθνικά μας συμφέροντα θα κοιτάξουμε τώρα;
Τελικά, υπάρχουν γύρω μας, σκέψεις, συμπεριφορές και πράξεις που αφήνουν άφωνο τον κανονικό άνθρωπο ή εν προκειμένω, τον μέσο πατριώτη Έλληνα. Ο οποίος μπορεί να μην γουστάρει τον Μητσοτάκη ή τον Ανδρουλάκη ή τον Φάμελο ή τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν θα σκεφτεί ποτέ να διακινδυνεύσει ζωτικό εθνικό συμφέρον ή κομμάτι εθνικού εδάφους για να δει αυτόν που αντιπαθεί να παθαίνει πολιτική ζημιά. Πρόκειται για παραλογισμό που φλερτάρει με τα όρια της μειοδοσίας.
Θα ήταν ευπρόσδεκτη και λογική κάθε παρότρυνση ή και κριτική προς τον πρωθυπουργό, «άλλαξαν τα διεθνή δεδομένα, κοίτα και συ να πλασάρεις κατάλληλα την Ελλάδα ώστε να είναι με την πλευρά του ισχυρού». Ευπρόσδεκτη θα ήταν ακόμα και μια παρότρυνση (με την οποία εγώ διαφωνώ) «στρίψε το καράβι, διότι η παλιά ρότα που είχαμε σήμερα δεν εξυπηρετεί τη χώρα». Θα ήταν ένα πεδίο λογικής εθνικής συζήτησης, που ενδεχομένως θα κατέληγε και σε μια σταδιακή μεταβολή των στόχων της εθνικής μας στρατηγικής μπροστά στα καινούρια δεδομένα.
Αλλά αυτό το «εύχομαι» ή το «ελπίζω» ή «προτείνω» να πάθουμε εθνική ζημιά για να πληγεί ο Μητσοτάκης, είναι ανεπίτρεπτο, είναι παλαβό. Αυτό το «μακάρι ο Τραμπ να κλείσει της Αλεξανδρούπολη» είναι τόσο εξωφρενικό, που παύει να υπακούει στους κανόνες της λογικής. Και επειδή αρνούμαι να σκεφτώ καν την πιθανότητα ύπαρξης πληρωμένων από το εξωτερικό κονδυλοφόρων, καταλήγω ότι βρισκόμαστε στην περιοχή της ψυχιατρικής επιστήμης. Όπου το μίσος είναι τόσο βαθύ και απροσπέλαστο, που καμιά συζήτηση δεν μπορεί να το απαλύνει. Μόνο τα χάπια.
-
πατησιωτης
Αυτό που κάνουν δηλαδή τώρα ο Τραμπ και ο Μασκ στην Αμερική και πανηγυρίζουν οι αντιμνημονιακοί τραμπικοί στην Ελλάδα.nyxtovios έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:49 Όλοι οι γάλαζιαρηδες ψηφοφόροι, αν και κρατικοδιαιτοι οι περισσότεροι, ζητάνε να κλείσουν τα συνδικάτα, να απολυθούν ΔΥ επειδή είναι άχρηστοι,
-
πατησιωτης
-
πατησιωτης
Στην Αμερική αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται μνημόνιο.Άλλο μνημόνιο βέβαια από το ελληνικό που έσπασε ρεκόρ Γκίνες μια και έπεσε το ΑΕΠ 25% χωρίς να απολυθεί τελικά κανένας δημόσιος υπάλληλος αλλά μόνο με φόρους ,εκεί αντίθετα μόνο δημόσιοι υπάλληλοι απολύονται αλλά πάντως μνημόνιο.
Το αστείο είναι ότι οι Έλληνες αντιμνημονιακοί υποστηρίζουν το αμερικανικό μνημόνιο επειδή έχει άλλο ιδεολογικό περίβλημα.
Έγινε και ένα αεροπορικό ατύχημα και η προσοχή εστράφη αμέσως στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που οδήγησαν ένα ελικόπτερο και ένα αεροπλάνο σε σύγκρουση και κανείς δεν μίλησε για ....ξυλόλιο.
Στην Ελλάδα εάν το έχετε καταλάβει μεθαύριο να μετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τα συνδικάτα όλων σχεδόν που είναι υπό δίωξη (43 άτομα ως επί το πλείστον υπάλληλοι του ΟΣΕ) που είναι αόρατοι στη δημόσια συζήτηση μια και το μόνο που συζητείται είναι το μυστηριώδες φορτίο που δεν έχει δει κανένας.
Το αστείο είναι ότι οι Έλληνες αντιμνημονιακοί υποστηρίζουν το αμερικανικό μνημόνιο επειδή έχει άλλο ιδεολογικό περίβλημα.
Έγινε και ένα αεροπορικό ατύχημα και η προσοχή εστράφη αμέσως στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που οδήγησαν ένα ελικόπτερο και ένα αεροπλάνο σε σύγκρουση και κανείς δεν μίλησε για ....ξυλόλιο.
Στην Ελλάδα εάν το έχετε καταλάβει μεθαύριο να μετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τα συνδικάτα όλων σχεδόν που είναι υπό δίωξη (43 άτομα ως επί το πλείστον υπάλληλοι του ΟΣΕ) που είναι αόρατοι στη δημόσια συζήτηση μια και το μόνο που συζητείται είναι το μυστηριώδες φορτίο που δεν έχει δει κανένας.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπολαει η ρωσικη και η αμερικανικη πρεσβεια τον κουλη μας
διαδωστααι11!!

διαδωστααι11!!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ νόμιζα θα πεις αυτό που έλεγε ο Άδωνις προχθές, με το αμερικάνικο αεροπλάνο και την τηλεδιοίκηση 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
προσωπικα δεν ειμαι πλεον εξοργισμενος ... δεν νομιζω οτι θα αλλαξει οτιδηποτε με μια πορεια ... αυτες γινονται για να χειραγωγουνται τα προβατα σε κομματικα μαντρια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
τί σχέση έχει το αν είσαι εξοργισμένος με το αν θα αλλάξει κάτι?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ο νηματοθετης λεει οτι ειναι εξοργισμενος ... εγω δεν ειμαι πλεον και δεν πιστευω σε αλλαγες στην κοινωνια μεσα απο πορειες ... αυτο λεω
αν νομιζετε οτι κατι σας χρωσταει η κοινωνια κοιταχτειται στον καθρεπτη ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2527 Απαντήσεις
- 62548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-