Σου απάντησα και σου το ξαναλέω.George_V έγραψε: 02 Απρ 2023, 20:55Γιατι να μην απαντησω?Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2023, 20:51Τί σχέση έχει το ένα με τ' άλλο?George_V έγραψε: 02 Απρ 2023, 20:48
Οταν απαντάμε σε καποιον ειναι αγένεια να απαντάμε πετσοκοβοντας την προηγουμενη απαντηση και μιλωντας μονο για οτι μας συμφέρει.
Οποτε θα επαναδιατυπωσω την ερωτηση μου και αν θες απαντάς.
Σε εναν πιθανο πολεμο Ελλάδας-Τουρκιας θα αφησεις ελευθερους τους ιμαμηδες και τους χοτζάδες στην Δυτικη Θράκη? Δεν θα τους περιορισεις? Θα σεβαστεις την ανεξιθρησκεια ρισκαρωντας το γεγονος οτι μπορει να πράκτορες του εχθρου?
Μπορει και να μην ειναι αλλα εσυ εισαι 100% σιγουρος? Εισαι 110% σιγουρος οτι θα στηριξουν την Ελλάδα γιατι ειναι Ελληνες υπηκοοι?
Απ' τη στιγμή που είναι άμαχος, και απ' τη στιγμή που δεν έχει κάνει κάποια ενέργεια, θα τον αφήσεις, ναι.
Δηλαδή, για να το αντιστρέψω (και ξέρω οτι δεν θ' απαντήσεις) σε πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας, δικαιολογείται η εξόντωση των Ελληνικών πληθυσμών της Τουρκίας, ή ο "περιορισμός" τους στα αμελέ ταμπουρού.
Οταν υπαρχει εμπολεμη κατάσταση ο καθένας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για την χωρα του χωρις να τον νοιαζει τι θα πει ο αντιπαλος.
Ειναι σαφες λοιπον οτι αν η Ελλάδα περιορισει τους πιθανους πράκτορες της εχθρικης χωρας στο εδαφος της κατι αντιστοιχο θα κανει και ο εχθρος.
Προφανως λοιπον αυτο δεν θα αρέσει στην Ελλάδα οταν θα το κανει η Τουρκια οπως δεν θα αρέσει στην Τουρκια αυτο που θα κανει η Ελλάδα.
Αλλα ειτε μας αρέσει ειτε οχι οταν εισαι σε πολεμο πολυ μικρη σημασια εχει τι μας αρέσει και τι θα επρεπε να εχει γινει. Mην ψάχνεις δικαιοσυνη στον πολεμο.
Εκει ισχυει μονο ενα πράγμα.
Salus populi suprema lex esto.
Y.Γ. Καλη η ντριμπλα σου αλλα αποφευγεις να απαντησεις. Για απαντα στο εκκρεμες (εδω και ωρα) ερωτημα μου.
Αν δεν έχουν κάνει τίποτα ΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ. Να το ζωγραφίσω?
Δηλαδή και οι ναζί που εξόντωναν τους Εβραίους γιατί θεωρούσαν οτι προκαλούσαν ζημιά στη πολεμική τους προσπάθεια, και γενικά θεωρούσαν οτι υπονόμευαν τη γερμανική κοινωνία εν καιρό πολέμου (ή και εν καιρώ πολεμικής προετοιμασίας), είχαν δίκιο, σύμφωνα μ' αυτό που λές.Οταν υπαρχει εμπολεμη κατάσταση ο καθένας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για την χωρα του χωρις να τον νοιαζει τι θα πει ο αντιπαλος.