Bazoomba έγραψε: 10 Σεπ 2022, 17:31
Η πρωτη αναρτηση και ο τιτλος του νηματος αναφερονται στον παραλογισμο του κεφαλικου φορου που επιβαλλεται απουσια αντικειμενικων κριτηριων.
Αυτο αφορα την τωρινη πολιτικη διαχειριση του ζητηματος και επιτρεπει την αναζητηση των ευθυνων και την κατευθυνση της οποιας κριτικης σε αυτους που ειναι επιφορτισμενοι απο το συνταγμα για τον σχεδιασμο αυτων. Εν προκειμενω ειναι το Κουλι και το.δικο του συναφι.
Ελπιζω να λυθηκαν ολες οι ειλικρινεις αποριες σου.
Μα δεν έχω κάποια ειλικρινή απορία.
Ρητορικό ήταν το ερώτημα.
Και απάντησες όπως ακριβώς περίμενα να απαντήσεις, μπαζούμπι μου.
Bazoomba έγραψε: 10 Σεπ 2022, 17:31
Η πρωτη αναρτηση και ο τιτλος του νηματος αναφερονται στον παραλογισμο του κεφαλικου φορου που επιβαλλεται απουσια αντικειμενικων κριτηριων.
Αυτο αφορα την τωρινη πολιτικη διαχειριση του ζητηματος και επιτρεπει την αναζητηση των ευθυνων και την κατευθυνση της οποιας κριτικης σε αυτους που ειναι επιφορτισμενοι απο το συνταγμα για τον σχεδιασμο αυτων. Εν προκειμενω ειναι το Κουλι και το.δικο του συναφι.
Ελπιζω να λυθηκαν ολες οι ειλικρινεις αποριες σου.
Μα δεν έχω κάποια ειλικρινή απορία.
Ρητορικό ήταν το ερώτημα.
Και απάντησες όπως ακριβώς περίμενα να απαντήσεις, μπαζούμπι μου.
Αλίμονο...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γιατί δεν ξεκαθαρίζεις το αν είσαι -ή έστω αν ήσουν- υπέρ ή κατά των εμβολίων.
Γιατί είναι άλλο το θέμα "εμβόλια" και άλλο η διαχείριση τους (παγκόσμια ή κρατική).
Ειναι "ασαφης" γιατι παραμενει εντος θεματος. Δεν.συζηταμε ουτε για την αποτελεσματικοτητα τους (η μερα της μαρμοτας εδω μεσα) ουτε για τις επιπλοκες τους ουτε για τα πιστευω του καθενος.
Να διευκρινήσεις για τί ακριβώς συζητάμε.
Για το ποσο κακη ειναι αυτη η κυβερνηση.
Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
sys3x έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:42
Ναι, και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (θεέ μου τι γελοιότητες ζήσαμε!) είναι κάτι σαν μεταπτυχιακό στην επιστημοσύνη.
Δεν είχε πολύ πλάκα που αρκετοί το μόστραραν θέλοντας να γίνουν για μια στιγμή μπουρλάδες και οι ίδοι, για μια στιγμή τσιόρδες με τι λιγδωμένη φανέλα; Για μια στιγμή παγώνες; (καλά αυτό ίσως όχι) -Εγώ δεν είμαι ψεκασμένος, να έχω και χαρτί. Οι άλλοι, που πιστεύουν το σώρρα, δες τι έξυπνος είμαι εγώ.
Πιστοποιητικό ηλιθιότητας για αυτούς που το φλεξάραν σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και μέσα στο φόρουμ
Φυσικά...
Εφόσον είμαι εγώ ο ψεκασμένος με πτυχίο νοσηλευτικής, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον πτυχίο ιατρικής γενικής παθολογίας ο μεσιέ Ασέβαστος για να μπορεί να το λέει αυτό...
.
Οκ, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
Οι δικοί μου γνωστοί ήταν καρδιολόγοι και νευρολόγοι.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Σεπ 2022, 15:30
Δεν έχω κομματικά συμφέροντα καλή μου. Δεν υπήρξα κομματικό στέλεχος ,ούτε καν ενταγμένος σε κομματικη νεολαία.
Αυτό που λέω είναι συγκεκριμένο. Μάθετε να μιλάτε επί γεγονότων, πράξεων και κατατασεων για τα και αφήστε τα αντ χομινεμ.
Πίπες.
Μείνε σε αυτές λοιπόν κι άσε την κουβέντα.
Την αφήνω.Έτσι κι αλλιώς, ανώφελη είναι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτοί που τα λένε αυτά εδώ μέσα, ΔΕΝ έχουν προστατέψει στο ελάχιστο, την πάρτη τους, τους ανθρώπους τους και γενικά αρνούνται να μπουν στη διαδικασία υπευθυνότητας.
Δεν ξέρω ποιό είναι το ''σιτ κομ'', δεν με νοιάζει. Λίγη σύνεση γενικότερα, δεν θα έβλαπτε.
Όχι. Τα λέμε και εμείς που και εμβολιαστηκαμε και ψεκ δεν είμαστε και φάγαμε τον ιό και τις συνέπειες του στα μούτρα.
Κάπου φτάνει. Η πολιτική εκμετάλλευση έχει φτάσει στα όρια της και είναι εμφανές πως δε μιλάμε πια με επιστημονικούς και υγειονομικούς όρους.
Πουθενά στην Ευρώπη δε συνεχίζεται το σίριαλ αυτή τη στιγμή.
Μιας και επιτελείς λειτούργημα και δη ιατρικό, βάλε μπροστά πρωτίστως την υγεία και δευτερευόντως τα κομματικά σου συμφέροντα. ΔΕΝ θα μπω σε κανένα τριπάκι παρεμφερές.
Επειδή πέρασες κάτι άσχημο δεν μιλάς λογικά, σου βγαίνει το συναίσθημα. Μια χαρά τα λέει.