!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμπρός να λύσουμε την αύξηση των ενοικίων

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Εμπρός να λύσουμε την αύξηση των ενοικίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:46
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 10:56 φυγετε ολοι εξωτειρκο να μεινουν οι μαφιοζοι με τους μπουμερς με τους μαφιοζους και τους λαθρο :102:
εξωτερικό που τα νοίκια είναι φθηνά; :lol:
αναλογικα με τον μισθο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:52
sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:49
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:33

Πες μία επαρχιακή πόλη στην τύχη και μετά σου απαντώ για τα νοσοκομεία ή τα σχολεία. Που αλλάζουν οι καθηγητές ανά μήνα ειδικά στα προπαρασκευαστικά για τις πανελλήνιες έτη. Επίσης, τί να κάνουμε; Πρώτα πάει ο πληθυσμός και μετά όλα τα άλλα. Ας ανοίξει αυτά που πρέπει το κράτος και θα πάνε και οι ιδιώτες.

Όχι να μου βάζουν μέσο όλοι να πάνε στην Αθήνα, δάσκαλοι, γιατροί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, τραπεζοϋπάλληλοι, υπάλληλοι ΟΤΑ και νοσηλευτές και μετά να έχουμε στην Αθήνα κάτι δήμους με διπλάσιους από τα προβλεπόμενα υπαλλήλους, κάτι στρατόπεδα με δεκαπλάσιο μόνιμο και κληρωτό προσωπικό και στην επαρχία να υπάρχει έλλειψη.

Χόουμ όφις κάνεις και στη Λαμία και στον Τύρναβο, αν σου έχει κατοστάρα, φυσικό αέριο και όλα τα σχετικά. Όταν όμως το κράτος τοποθετεί τα δίκτυα όχι κατά προτεραιότητα αλλά κατά βύσμα, γάμησε τα. Γιατί θα πάει πρώτα να σου βάλει κατοστάρα για τα άχτιστα σπίτια του Λατση και μετά θα πάει στον Λαμιώτη που έχει τα σπίτια έτοιμα και περιμένει...

Και ξέρεις, εκεί λες καφεδάκι σε 10 λεπτά και είναι καφεδάκι σε 10 λεπτά. Δεν κανονίζεις μία εδβομάδα πριν για να ετοιμαστείς να πας... :102:
Αυτό με το χόουμ όφις πολύ συζητιέται τελευταία, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάθε εργοδότης χαίρεται στην ιδέα να κόβει μισθό για κάποιον που κάθεται σπίτι με τις πυτζάμες και "δουλεύει"; Πόσο μάλλον αν είναι στον Τύρναβο και ξέρει ότι μπορεί να τον βλέπει το πολύ μια φορά το μήνα;
Γι' αυτό ο Έλληνας εργοδότης είναι χειρότερος από επιστάτη σε βαμβακοφυτεία της Νότιας Καρολίνας παραμονές του Αμερικανικού εμφυλίου.
νοικοκυραιοι :102: :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:28
sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:25
Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:21

Καμάρι μου, η συζήτηση έχει ώς εξής: ξεκινάς μια συζήτηση με βασικό θέμα το ότι, για να δεχόμαστε και πληρώνουμε τέτοια ενοίκια, σημαίνει ότι τα'χουμε. Και σου απαντάω, όχι δεν τα έχουμε, αφήνουμε άλλες προτεραιότητες πίσω που δε θα έπρεπε και σου δίνω παράδειγμα το ΚΛΑΣΙΚΟ παράδειγμα προτεραιότητας που 9 στις 10 θα αφήσουν πίσω για να πληρωθεί το ενοίκιο. Και αντί να μου πεις ναι ΟΚ έχεις δίκαιο, όντως τα πληρώνετε τα ενοίκια, γιατί δεν έχετε επιλογή, μου λες "μα δεν στο καλύπτει η ασφάλεια"; Σου απαντάω όχι. Αντί να μου πεις , α ΟΚ, μου λες "ναι αλλά δεν παραπονιέσαι για τον ιδιωτικό γιατρό, παραπονιέσαι για τον οδοντίατρο.
Ε ΧΕΣΕ ΜΑΣ.
Να σε χέσω, αλλά εξήγησε μου γιατί παραπονιέσαι για τα νοίκια και όχι για την ασφάλεια που μια ζωή την πληρώνεις τζάμπα. Αυτά δεν είναι λεφτά; Και μάλιστα εντελώς πεταμένα, στο σπίτι τουλάχιστον μένεις.
Δεν με παρακολουθείς. Σε 9 στα 10 σχετικά νήματα γαμωσταυρίζω τον ΕΦΚΑ. Και παλιότερα το ΤΣΜΕΔΕ.. Επίσης τί λογική είναι αυτή; Πληρώνω ασφάλεια, γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΑΛΛΙΩΣ. Οπότε πρώτη προτεραιότητα έχει η ασφάλεια, αλλιώς εισόδημα γιοκ. Μόλις καλυφθεί η ασφάλεια, πρέπει να καλυφθεί το νοίκι. Δεύτερη προτεραιότητα. Μετά τα υπόλοιπα. Μόλις αυτά σου τρώνε όλο το μισθό, όπως και τελικά συμβαίνει για ΠΟΛΥ κόσμο, αναγκαστικά αφήνεις πίσω άλλες προτεραιότητες. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκες να κάνεις τέτοιου είδους σύγκριση :smt005:
Δεν σε ρώτησα γιατί τα πληρώνεις, αλλά γιατί δεν παραπονιέσαι. Γιατί παραπονιέσαι για την αδικία της δεύτερης προτεραιότητας και όχι για την αδικία της πρώτης (που είναι και μεγαλύτερη).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αυτό με το χόουμ όφις πολύ συζητιέται τελευταία, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάθε εργοδότης χαίρεται στην ιδέα να κόβει μισθό για κάποιον που κάθεται σπίτι με τις πυτζάμες και "δουλεύει"; Πόσο μάλλον αν είναι στον Τύρναβο και ξέρει ότι μπορεί να τον βλέπει το πολύ μια φορά το μήνα;

(και βέβαια επιμένω, ότι στον 3ο μήνα έχει βαρεθεί τη φοβερή φύση, εξοχή και τον καφέ στο 10λεπτο - στο ίδιο καφενείο με τις ίδιες φάτσες)
ο εργοδοτης θελει να γινεται η δουλεια. με τις πυτζαμες μια χαρα δουλευει, και οχι "δουλευει"
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:56
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:46
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 10:56 φυγετε ολοι εξωτειρκο να μεινουν οι μαφιοζοι με τους μπουμερς με τους μαφιοζους και τους λαθρο :102:
εξωτερικό που τα νοίκια είναι φθηνά; :lol:
αναλογικα με τον μισθο :102:
Αυτοί θα μείνουν σιγά σιγά.
Μετά να κάνουμε ένα ντου για να πάρουμε την χώρα.
Κρίμα να μένει σ' αυτούς τους κάφρους, βέβαια θα την παραδώσουν στην Τουρκία. :011:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:58

(και βέβαια επιμένω, ότι στον 3ο μήνα έχει βαρεθεί τη φοβερή φύση, εξοχή και τον καφέ στο 10λεπτο - στο ίδιο καφενείο με τις ίδιες φάτσες)
ο εργοδοτης θελει να γινεται η δουλεια. με τις πυτζαμες μια χαρα δουλευει, και οχι "δουλευει"
Ρε συ, πόσα χρόνια έχεις να δουλέψεις για Έλληνα εργοδότη; Μιλάμε για τον κατιμά του σύμπαντος κόσμου!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

για να πέσουν τα ενοίκια πρέπει να πέσουν οι μισθοί των ΔΥ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Σέλευκας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:07 για να πέσουν τα ενοίκια πρέπει να πέσουν οι μισθοί των ΔΥ
Ο καθένας με την πετριά του εδώ πέρα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:58
sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:25

Να σε χέσω, αλλά εξήγησε μου γιατί παραπονιέσαι για τα νοίκια και όχι για την ασφάλεια που μια ζωή την πληρώνεις τζάμπα. Αυτά δεν είναι λεφτά; Και μάλιστα εντελώς πεταμένα, στο σπίτι τουλάχιστον μένεις.
Δεν με παρακολουθείς. Σε 9 στα 10 σχετικά νήματα γαμωσταυρίζω τον ΕΦΚΑ. Και παλιότερα το ΤΣΜΕΔΕ.. Επίσης τί λογική είναι αυτή; Πληρώνω ασφάλεια, γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΑΛΛΙΩΣ. Οπότε πρώτη προτεραιότητα έχει η ασφάλεια, αλλιώς εισόδημα γιοκ. Μόλις καλυφθεί η ασφάλεια, πρέπει να καλυφθεί το νοίκι. Δεύτερη προτεραιότητα. Μετά τα υπόλοιπα. Μόλις αυτά σου τρώνε όλο το μισθό, όπως και τελικά συμβαίνει για ΠΟΛΥ κόσμο, αναγκαστικά αφήνεις πίσω άλλες προτεραιότητες. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκες να κάνεις τέτοιου είδους σύγκριση :smt005:
Δεν σε ρώτησα γιατί τα πληρώνεις, αλλά γιατί δεν παραπονιέσαι. Γιατί παραπονιέσαι για την αδικία της δεύτερης προτεραιότητας και όχι για την αδικία της πρώτης (που είναι και μεγαλύτερη).
Ποιός σου είπε ότι δεν παραπονιόμαστε; Εφόσον δεν παρακολουθείς τί συμβαίνει, μου εξηγείς, γιατί σώνει και ντε έχεις άποψη;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:09
Σέλευκας έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:07 για να πέσουν τα ενοίκια πρέπει να πέσουν οι μισθοί των ΔΥ
Έχω κλάσει πάνω μου από το γέλιο.
:smt005: :smt005: :smt005:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:13

Ποιός σου είπε ότι δεν παραπονιόμαστε; Εφόσον δεν παρακολουθείς τί συμβαίνει, μου εξηγείς, γιατί σώνει και ντε έχεις άποψη;
Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ, είναι ΕΛΛΗΝ ο άθρωπας.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

🤣🤣🤣

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:13

Την έχω από άλλους εδώ και πολλά χρόνια. Για σένα προφανώς δεν ισχύει, αν και εδώ που τα λέμε έγραψες με φυσικότητα ότι κόβεις τον οδοντίατρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 13 Ιούλ 2022, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:14
Έχω κλάσει πάνω μου από το γέλιο.
:smt005: :smt005: :smt005:
:lol:

Ρε συ, σε λίγο θα μας πουν ότι οι ΔΥ φταίνε για τον πόλεμο στην Ουκρανία και ίσως ίσως και για την κλιματική αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

σκέψου το λίγο πιο σοβαρά αυτό που έγραψα πριν το απαξιώσεις :wink
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”