Εντάξει, μετανάστης είσαι πάντως. Και στο χαρτί που θα σού δώσουν εάν θελήσεις να κατοικήσεις (όχι αν πάς μόνο για διακοπές) θα γράψουν επάνω ότι δικαιούσαι άδεια παραμονής ως πολίτης της ΕΕ.Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 19:45Οι πολωνοί δεν είναι μετανάστες, αλλά ευρωπαίοι πολίτες και ως τέτοιοι πάνε όπου γουστάρουν.. Όπως κι εγώ αύριο αμα μου καπνίσει πάω στην Ολλανδία ως ευρωπαίος πολίτης και δεν έχει δικαίωμα να μου πει κανείς τίποτα..sharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 19:42 Ρωτάω, επειδή δεν ξέρω τι ενοχλεί τον καθένα. Κι οι Άγγλοι τούς είχαν και έκαναν Μπρέξιτ. Οι Πολωνοί μετανάστες ήταν ένας σημαντικός λόγος, άλλο που τώρα κλαίνε γιατί δεν βρίσκουν κάποιον για τις δουλειές τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη
Re: Γιατί λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη
-
Δημοκράτης
δεν θα τον δώσουν κανένα χαρτί που λέει πάνω ότι δικαιούται άδεια παραμονής. Απλώς στο gemente θα πάει να γραφττεί ,όπως κάθε Ολλανδός βασικά, τίποτα παραπάνωsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:08Εντάξει, μετανάστης είσαι πάντως. Και στο χαρτί που θα σού δώσουν εάν θελήσεις να κατοικήσεις (όχι αν πάς μόνο για διακοπές) θα γράψουν επάνω ότι δικαιούσαι άδεια παραμονής ως πολίτης της ΕΕ.Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 19:45Οι πολωνοί δεν είναι μετανάστες, αλλά ευρωπαίοι πολίτες και ως τέτοιοι πάνε όπου γουστάρουν.. Όπως κι εγώ αύριο αμα μου καπνίσει πάω στην Ολλανδία ως ευρωπαίος πολίτης και δεν έχει δικαίωμα να μου πει κανείς τίποτα..sharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 19:42 Ρωτάω, επειδή δεν ξέρω τι ενοχλεί τον καθένα. Κι οι Άγγλοι τούς είχαν και έκαναν Μπρέξιτ. Οι Πολωνοί μετανάστες ήταν ένας σημαντικός λόγος, άλλο που τώρα κλαίνε γιατί δεν βρίσκουν κάποιον για τις δουλειές τους.
Gemente είναι το δημαρχείο, σωστά..;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:20δεν θα τον δώσουν κανένα χαρτί που λέει πάνω ότι δικαιούται άδεια παραμονής. Απλώς στο gemente θα πάει να γραφττεί ,όπως κάθε Ολλανδός βασικά, τίποτα παραπάνωsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:08Εντάξει, μετανάστης είσαι πάντως. Και στο χαρτί που θα σού δώσουν εάν θελήσεις να κατοικήσεις (όχι αν πάς μόνο για διακοπές) θα γράψουν επάνω ότι δικαιούσαι άδεια παραμονής ως πολίτης της ΕΕ.Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 19:45
Οι πολωνοί δεν είναι μετανάστες, αλλά ευρωπαίοι πολίτες και ως τέτοιοι πάνε όπου γουστάρουν.. Όπως κι εγώ αύριο αμα μου καπνίσει πάω στην Ολλανδία ως ευρωπαίος πολίτης και δεν έχει δικαίωμα να μου πει κανείς τίποτα..
Δεν σού δώσανε χαρτί εσένα;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:20δεν θα τον δώσουν κανένα χαρτί που λέει πάνω ότι δικαιούται άδεια παραμονής. Απλώς στο gemente θα πάει να γραφττεί ,όπως κάθε Ολλανδός βασικά, τίποτα παραπάνωsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:08Εντάξει, μετανάστης είσαι πάντως. Και στο χαρτί που θα σού δώσουν εάν θελήσεις να κατοικήσεις (όχι αν πάς μόνο για διακοπές) θα γράψουν επάνω ότι δικαιούσαι άδεια παραμονής ως πολίτης της ΕΕ.Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 19:45
Οι πολωνοί δεν είναι μετανάστες, αλλά ευρωπαίοι πολίτες και ως τέτοιοι πάνε όπου γουστάρουν.. Όπως κι εγώ αύριο αμα μου καπνίσει πάω στην Ολλανδία ως ευρωπαίος πολίτης και δεν έχει δικαίωμα να μου πει κανείς τίποτα..
Το θέμα είναι το διαφορετικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Μπορείς να φέρεις καλύτερο αποτέλεσμα; Με ποιον τρόπο;sys3x έγραψε: 25 Απρ 2022, 15:22Όχι, δεν σημαίνει ότι δεν θα φύγουν και άλλοι, ακολουθώντας βέβαια τις ολόιδιες πολιτικές μην περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.KRAKEN έγραψε: 25 Απρ 2022, 15:03Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να φύγουν ακόμη περισσότεροι. Όσο χειρότερες συγκριτικά με τις πολύ αναπτυγμένες χώρες είναι οι συνθήκες στην ελλαδα τόσο περισσότεροι θα φεύγουν.sys3x έγραψε: 25 Απρ 2022, 14:58
Μαν, μιλάς λες και δεν έχουν φύγει ήδη έξω πάνω από μισό μύριο νέοι από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Είναι η ίδια ιστορία με τον Γκοτζίλα μαν, θα έρθει ο ουρανός στο κεφάλι μας αν δεν κάνουμε ότι μας πει η Γερμανία, πήγε πολύ καλά αυτό δε λέω.
Πώς θα κάνεις την Ελλάδα ίδια πλούσια και με ίδιες ευκαιρίες με τις δυτικοευρωπαϊκές; Εγώ θεωρώ πως πρακτικά δε γίνεται αυτό.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θυμάσαι την συζήτηση που είχαμε για την παγκοσμιοποίηση; Για δες τώρα πως βαφτίζεται νεοναζί όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις από τους 'ανεκτικούς'Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 19:18Νεοναζί όποιος δεν θέλει αθρόα λαθρομετανάστευση..;stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 17:55 Η Αυστραλία αποτέλεσε έμπνευση του νεοναζί νεοέλληνα.
Σου λέει ο άλλος "η Αυστραλία δεν έχει μετανάστες επειδή έχει γύρω καρχαρίες". Και σκέφτεται ο πολυμήχανος "να βάλουμε κροκόδειλους στον Έβρο!!!".
Η ανοησία που διαβάζαμε εκείνο τον καιρό, με το μεταναστευτικό στα χάι του, ήταν στην πραγματικότητα εποποιΐα.![]()
-
Δημοκράτης
σωστά. Όποιος έρχεται εδώ ολλανδία και είναι πολίτης της ΕΕ δεν παίρνει άδεια παραμονής. Μόνο στο gemente γράφεται για το που μένει και πριν από αυτό στο municipality βγάζει bsn που είναι κάτι σαν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ μαζί και δηλώνει ότι ήρθε Ολλανδία.Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:23Gemente είναι το δημαρχείο, σωστά..;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:20δεν θα τον δώσουν κανένα χαρτί που λέει πάνω ότι δικαιούται άδεια παραμονής. Απλώς στο gemente θα πάει να γραφττεί ,όπως κάθε Ολλανδός βασικά, τίποτα παραπάνωsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:08
Εντάξει, μετανάστης είσαι πάντως. Και στο χαρτί που θα σού δώσουν εάν θελήσεις να κατοικήσεις (όχι αν πάς μόνο για διακοπές) θα γράψουν επάνω ότι δικαιούσαι άδεια παραμονής ως πολίτης της ΕΕ.
Γενικώς σε καμία χώρα της ΕΕ οι πολίτες χωρών της ΕΕ δεν έπαιρναν κάποιο είδος άδειας παραμονής. Εξαίρεση οι Κροάτες και νομίζω οι Ρουμάνοι που όταν είχαν πρωτομπεί στην ΕΕ οι πολίτες τους έπρεπε να πάρουν άδεια παραμονής για καποια χρόνια γιατί η ΕΕ ήθελε να αποφύγει την μαζική μετανάστευση όπως έγινε με την περίπτωση της Πολωνίας
-
Δημοκράτης
σε κανέναν Ευρωπαίο δεν δίνουν κάποιο χαρτί για άδεια παραμονής. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα λέμεsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:24Δεν σού δώσανε χαρτί εσένα;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:20δεν θα τον δώσουν κανένα χαρτί που λέει πάνω ότι δικαιούται άδεια παραμονής. Απλώς στο gemente θα πάει να γραφττεί ,όπως κάθε Ολλανδός βασικά, τίποτα παραπάνωsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:08
Εντάξει, μετανάστης είσαι πάντως. Και στο χαρτί που θα σού δώσουν εάν θελήσεις να κατοικήσεις (όχι αν πάς μόνο για διακοπές) θα γράψουν επάνω ότι δικαιούσαι άδεια παραμονής ως πολίτης της ΕΕ.
Εντάξει, ένα δίκιο εδώ το έχεις..Green Dragon έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:26 Θυμάσαι την συζήτηση που είχαμε για την παγκοσμιοποίηση; Για δες τώρα πως βαφτίζεται νεοναζί όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις από τους 'ανεκτικούς'![]()
Φαίνεται το αλλάξανε.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:28σε κανέναν Ευρωπαίο δεν δίνουν κάποιο χαρτί για άδεια παραμονής. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα λέμεsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:24Δεν σού δώσανε χαρτί εσένα;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:20
δεν θα τον δώσουν κανένα χαρτί που λέει πάνω ότι δικαιούται άδεια παραμονής. Απλώς στο gemente θα πάει να γραφττεί ,όπως κάθε Ολλανδός βασικά, τίποτα παραπάνω
Ρουμανία - Κροατία δεν έχουν μπει ακόμα στη σένγκεν..Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:27σωστά. Όποιος έρχεται εδώ ολλανδία και είναι πολίτης της ΕΕ δεν παίρνει άδεια παραμονής. Μόνο στο gemente γράφεται για το που μένει και πριν από αυτό στο municipality βγάζει bsn που είναι κάτι σαν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ μαζί και δηλώνει ότι ήρθε Ολλανδία.Parrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:23Gemente είναι το δημαρχείο, σωστά..;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:20
δεν θα τον δώσουν κανένα χαρτί που λέει πάνω ότι δικαιούται άδεια παραμονής. Απλώς στο gemente θα πάει να γραφττεί ,όπως κάθε Ολλανδός βασικά, τίποτα παραπάνω
Γενικώς σε καμία χώρα της ΕΕ οι πολίτες χωρών της ΕΕ δεν έπαιρναν κάποιο είδος άδειας παραμονής. Εξαίρεση οι Κροάτες και νομίζω οι Ρουμάνοι που όταν είχαν πρωτομπεί στην ΕΕ οι πολίτες τους έπρεπε να πάρουν άδεια παραμονής για καποια χρόνια γιατί η ΕΕ ήθελε να αποφύγει την μαζική μετανάστευση όπως έγινε με την περίπτωση της Πολωνίας
-
Δημοκράτης
η Πολωνία και η Ρουμανία πως πρόκοψαν και πλέον ακόμα και οιμετανάστες τους γυρίζουν πίσω;KRAKEN έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:25Το θέμα είναι το διαφορετικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Μπορείς να φέρεις καλύτερο αποτέλεσμα; Με ποιον τρόπο;sys3x έγραψε: 25 Απρ 2022, 15:22Όχι, δεν σημαίνει ότι δεν θα φύγουν και άλλοι, ακολουθώντας βέβαια τις ολόιδιες πολιτικές μην περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.KRAKEN έγραψε: 25 Απρ 2022, 15:03
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να φύγουν ακόμη περισσότεροι. Όσο χειρότερες συγκριτικά με τις πολύ αναπτυγμένες χώρες είναι οι συνθήκες στην ελλαδα τόσο περισσότεροι θα φεύγουν.
Είναι η ίδια ιστορία με τον Γκοτζίλα μαν, θα έρθει ο ουρανός στο κεφάλι μας αν δεν κάνουμε ότι μας πει η Γερμανία, πήγε πολύ καλά αυτό δε λέω.
Πώς θα κάνεις την Ελλάδα ίδια πλούσια και με ίδιες ευκαιρίες με τις δυτικοευρωπαϊκές; Εγώ θεωρώ πως πρακτικά δε γίνεται αυτό.
-
Δημοκράτης
Ισχύει αλλά δεν έχει σχέση με την Σένγεν. Οι Κροάτες και ρουμάνοι φίλοι μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχαν κανονική άδεια παραμονής ως αλλοδαποί. Ήταν όρος της ΕΕ όταν μπήκαν οι χώρες τους στην ΕΕ. Από όσο ξέρω πλέον δεν υπάρχει άδεαι παραμονής ούτε για αυτούς. Πλέον βγάζουμε όλοι βίζα αν θέλουμε να πιάσουμε δουλειά αγγλία με την μαλακία το μπρέξιτParrot έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:30Ρουμανία - Κροατία δεν έχουν μπει ακόμα στη σένγκεν..Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:27σωστά. Όποιος έρχεται εδώ ολλανδία και είναι πολίτης της ΕΕ δεν παίρνει άδεια παραμονής. Μόνο στο gemente γράφεται για το που μένει και πριν από αυτό στο municipality βγάζει bsn που είναι κάτι σαν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ μαζί και δηλώνει ότι ήρθε Ολλανδία.
Πρόκοψαν χάρη στα λεφτά που έρχονται από την Ευρώπη. Ειδικά η Πολωνία είναι η χώρα της ΕΕ που παίρνει τα περισσότερα συγκριτικά με αυτα που δινει. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει συσχέτιση των εργασιακών ευκαιριών που μπορείς να βρεις στην Πολωνία ή τη Ρουμανία σε σχέση με αυτές που μπορείς να βρεις σε μια δυτικοευρωπαϊκή ή βορειοευρωπαικη χώρα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:30η Πολωνία και η Ρουμανία πως πρόκοψαν και πλέον ακόμα και οιμετανάστες τους γυρίζουν πίσω;KRAKEN έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:25Το θέμα είναι το διαφορετικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Μπορείς να φέρεις καλύτερο αποτέλεσμα; Με ποιον τρόπο;sys3x έγραψε: 25 Απρ 2022, 15:22
Όχι, δεν σημαίνει ότι δεν θα φύγουν και άλλοι, ακολουθώντας βέβαια τις ολόιδιες πολιτικές μην περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.
Ο πληθυσμός της Πολωνίας μειώνεται με σχετικά αργους ρυθμούς και αυτό γιατί αναπληρώνει παίρνοντας πολλούς μετανάστες από Ουκρανία, ενώ της Ρουμανίας μειώνεται σχεδόν κατά 100 χιλιάδες τον χρονο
-
Δημοκράτης
φίλος στο IT κομμάτι αυτό το καιρό στην Ρουαμνία και την Πολωνία παίζουν δουλειά που πληρώνουν σχεδόν όσο στην Ολλανδία και την Γερμανία και με το κόστος ζωής να είναι στο 1/4. Στην Πολωνία έχει πλέον γραφεία ανάπτυξης ακόμα και η google με μισθούς που πληρώνει οι google στην Ευρώπη (είναι αρκετά κάτω από τις ΗΠΑ αλλά έιναι πολλά).KRAKEN έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:38Πρόκοψαν χάρη στα λεφτά που έρχονται από την Ευρώπη. Ειδικά η Πολωνία είναι η χώρα της ΕΕ που παίρνει τα περισσότερα συγκριτικά με αυτα που δινει. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει συσχέτιση των εργασιακών ευκαιριών που μπορείς να βρεις στην Πολωνία ή τη Ρουμανία σε σχέση με αυτές που μπορείς να βρεις σε μια δυτικοευρωπαϊκή ή βορειοευρωπαικη χώρα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:30η Πολωνία και η Ρουμανία πως πρόκοψαν και πλέον ακόμα και οιμετανάστες τους γυρίζουν πίσω;KRAKEN έγραψε: 26 Απρ 2022, 20:25
Το θέμα είναι το διαφορετικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Μπορείς να φέρεις καλύτερο αποτέλεσμα; Με ποιον τρόπο;
Ο πληθυσμός της Πολωνίας μειώνεται με σχετικά αργους ρυθμούς και αυτό γιατί αναπληρώνει παίρνοντας πολλούς μετανάστες από Ουκρανία, ενώ της Ρουμανίας μειώνεται σχεδόν κατά 100 χιλιάδες τον χρονο
Οι μόνοι που μείναμε πίσω στην ΕΕ είμαστε εμείς με τα λεφτά υπάρχουν, η ελπίδα έρχεται, θα παίζουμε τα νταούλια και θα μας δανείζουν και οι Βούλγαροι που οκ οι βούλγαροι είναι τέρμα καθυστερημενοι. Ακόμα δεν έχουν πάρει απόφαση αν θέλουν να ειναι Ευρώπη ή τα πουτανάκια της Ρωσσίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση