!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναζητουνται δεξιοι να παρουν σπιτι τους Ουκρανους πρόσφυγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Αναζητουνται δεξιοι να παρουν σπιτι τους Ουκρανους πρόσφυγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

talaipwros έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:12
Highlander έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:10
talaipwros έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:07
Οχι βέβαια, αν ηταν ετσι θα ήταν γυναικόπαιδα οπως οι Ουκρανοί
Από πότε θεωρείσαι πρόσφυγας μόνο αν είσαι γυναίκα ή παιδί;

Η πολεμική κατάσταση στην Ουκρανία δεν έχει ούτε μήνα που τρέχει και η ουκρανική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει στους άντρες την έξοδο από τη χώρα, οπότε ανάμεσα στους πρόσφυγες οι μόνοι που είναι άντρες είναι όσοι έχουν καταφέρει να παρακαμψουν την απαγόρευση εξόδου.
Εάν αρθεί η απαγόρευση, ή τελειώσει ο πόλεμος με νίκη της Ρωσίας και διάλυση της Ουκρανίας θα δεις και μιλουνια αντρων
Πτιν λιγους μηνες επεστρεψαν οι Ταλιμπαν, για δειξε μου φωτογραφιες με μιλλουνια γυναικόπαιδα οπως οι φωτο απο Ουκρανία; οχι 2 παιδακια στο καδρο έτσι;
Αυτό που ζητάς είναι γελοίο, γιατί δεν έχει καμία συσχέτιση με το αν είσαι πρόσφυγας ή όχι. Για παιδιά προφανώς είναι ακόμη πιο δύσκολο να καταφέρουν όλο αυτό το ταξίδι μέχρι εδώ χωρίς μέσα.
Πέραν του ότι όταν βλέπετε αφγανακια ή αφγανες εγκύους λέτε για αντικατάσταση πληθυσμών
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Οκ, 5 παιδακια στο κάδρο .
Αγαπητέ διαφωνούμε και η αλήθεια είναι οτι οποιος δεν εχει παρωπίδες ειδε την διαφορά ανάμεσα στους πραγματικούς πρόσφυγες και στους εισβολείς.
Άβαταρ μέλους
Highlander

talaipwros έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:33 Οκ, 5 παιδακια στο κάδρο .
Αγαπητέ διαφωνούμε και η αλήθεια είναι οτι οποιος δεν εχει παρωπίδες ειδε την διαφορά ανάμεσα στους πραγματικούς πρόσφυγες και στους εισβολείς.

Όποιος δεν έχει παρωπιδες βλέπει ότι αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα με ρατσισμο τους αφγανούς πρόσφυγες.
Εάν κατάφερναν να φτάσουν στην Ελλάδα περισσότερες γυναίκες που "γεννοβολανε" με τα παιδιά τους θα λέγατε "μας αντικαθιστούν".
Και είπαμε, στην περίπτωση της Ουκρανίας βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες είκοσι ημέρες από όταν ξεκίνησε ι πόλεμος και έχει επιβληθεί η σχετική απαγόρευση από την ουκρανική κυβέρνηση, οπότε ανάμεσα στους πρόσφυγες άντρες είναι μόνο όσοι καταφέρνουν να παρακαμψουν την απαγόρευση. Εάν αρθεί η απαγόρευση ή τελικά νικήσει η Ρωσία, αρχίσουν διώξεις των μη ρωσοφωνων μη φιλοπουτινικων και καταλήξει η Ουκρανία σε κατάσταση αφγανισταν, τότε θα δεις και τα μιλουνια αντρών. Και σε μια τέτοια περίπτωση που θα προκύψουν παρά πολλά εκατομμύρια πρόσφυγες θεωρώ ότι σχεδόν σίγουρα θα ξεχάσετε τα καινούργια περί λευγκης φυλής και θα θυμηθείτε την προηγούμενη κασέτα για σλαβομογγολους εγκληματίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Μαρ 2022, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Οι αναλογια ειναι 1:2, ο ταλαιρωπος ειναι fake news για να δικαιολογησει τον ρατσισμο του.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Highlander έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:21
talaipwros έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:12
Highlander έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:10

Από πότε θεωρείσαι πρόσφυγας μόνο αν είσαι γυναίκα ή παιδί;

Η πολεμική κατάσταση στην Ουκρανία δεν έχει ούτε μήνα που τρέχει και η ουκρανική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει στους άντρες την έξοδο από τη χώρα, οπότε ανάμεσα στους πρόσφυγες οι μόνοι που είναι άντρες είναι όσοι έχουν καταφέρει να παρακαμψουν την απαγόρευση εξόδου.
Εάν αρθεί η απαγόρευση, ή τελειώσει ο πόλεμος με νίκη της Ρωσίας και διάλυση της Ουκρανίας θα δεις και μιλουνια αντρων
Πτιν λιγους μηνες επεστρεψαν οι Ταλιμπαν, για δειξε μου φωτογραφιες με μιλλουνια γυναικόπαιδα οπως οι φωτο απο Ουκρανία; οχι 2 παιδακια στο καδρο έτσι;
Αυτό που ζητάς είναι γελοίο, γιατί δεν έχει καμία συσχέτιση με το αν είσαι πρόσφυγας ή όχι. Για παιδιά προφανώς είναι ακόμη πιο δύσκολο να καταφέρουν όλο αυτό το ταξίδι μέχρι εδώ χωρίς μέσα.
Πέραν του ότι όταν βλέπετε αφγανακια ή αφγανες εγκύους λέτε για αντικατάσταση πληθυσμών
[img]https://i.postimg.cc/sfbk5wBB/refu ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/Y9hPWWMf/UNI3 ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/cC35DGKv/pros ... .jpg[/img]
:romance-hearteyes:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Εδώ είναι το θέμα αυτών που δεν θέλουν ψηλά ξανθά όμορφα πλάσματα και προτιμούν κοντές σκούρες κατσαρίδες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό μας;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Awesomatic έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:33 Εδώ είναι το θέμα αυτών που δεν θέλουν ψηλά ξανθά όμορφα πλάσματα και προτιμούν κοντές σκούρες κατσαρίδες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό μας;
Όχι μπερδεύτηκες. Εδώ είναι το θέμα που ξεπλένουν τον ρατσισμό τους όσοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν μία ξανθιά γαλανομάτα να πιάσει δουλειά στο κωλάδικο της περιοχής τους.

ΥΓ: Αν έχεις δει έστω και ένα ποστ που να λέει ότι δεν θέλει να βοηθηθούν οι Ουκρανοί πρόσφυγες φέρτο γιατί θα είναι για το μουσείο εμετικων ποστ 2022.
ΥΓ2: Αν δεν έχεις δει κανένα τέτοιο ποστ, τότε κακώς κάθομαι και απαντάω σε έναν ρατσιστή.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Οι πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία υποστηρικτών της Ουκρανίας είναι οι αγαμιτοι που το έχουν δει μονάχα ζωγραφιστο και ελπίζουν να τους καθίσει μια πεινασμένη σλαβα
Άβαταρ μέλους
Awesomatic

3f3k έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:59 ΥΓ: Αν έχεις δει έστω και ένα ποστ που να λέει ότι δεν θέλει να βοηθηθούν οι Ουκρανοί πρόσφυγες φέρτο γιατί θα είναι για το μουσείο εμετικων ποστ 2022.
ΥΓ2: Αν δεν έχεις δει κανένα τέτοιο ποστ, τότε κακώς κάθομαι και απαντάω σε έναν ρατσιστή.
Πάτε και βάζετε στην ίδια κατηγορία τον Ουκρανό που είναι όντως πρόσφυγας και η Ευρώπη είναι το φυσικό του μέρος, με τον Μαχμούντ με τα 8 μαχμουντάκια του που από όλα τα μέρη με δικούς του προτιμάει να έρθει για να ζει σε βάρος των κορόιδων στην Ευρώπη. Ήρθε η ώρα η βοήθεια να πάει σε πραγματικούς πρόσφυγες και όχι σε έμμισθους ΜΚΟτζηδες και επιδοματίες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Highlander έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:41

Όποιος δεν έχει παρωπιδες βλέπει ότι αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα με ρατσισμο τους αφγανούς πρόσφυγες.
Εάν κατάφερναν να φτάσουν στην Ελλάδα περισσότερες γυναίκες που "γεννοβολανε" με τα παιδιά τους θα λέγατε "μας αντικαθιστούν".
Και είπαμε, στην περίπτωση της Ουκρανίας βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες είκοσι ημέρες από όταν ξεκίνησε ι πόλεμος και έχει επιβληθεί η σχετική απαγόρευση από την ουκρανική κυβέρνηση, οπότε ανάμεσα στους πρόσφυγες άντρες είναι μόνο όσοι καταφέρνουν να παρακαμψουν την απαγόρευση. Εάν αρθεί η απαγόρευση ή τελικά νικήσει η Ρωσία, αρχίσουν διώξεις των μη ρωσοφωνων μη φιλοπουτινικων και καταλήξει η Ουκρανία σε κατάσταση αφγανισταν, τότε θα δεις και τα μιλουνια αντρών. Και σε μια τέτοια περίπτωση που θα προκύψουν παρά πολλά εκατομμύρια πρόσφυγες θεωρώ ότι σχεδόν σίγουρα θα ξεχάσετε τα καινούργια περί λευγκης φυλής και θα θυμηθείτε την προηγούμενη κασέτα για σλαβομογγολους εγκληματίες.
Κι εσείς που ΔΕΝ είστε ρατσιστές, θα συνεχίσετε τις ίδιες παπαριές για τους λευκούς πρόσφυγες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:31
Highlander έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:41

Κι εσείς που ΔΕΝ είστε ρατσιστές, θα συνεχίσετε τις ίδιες παπαριές για τους λευκούς πρόσφυγες.
Ποιες παπαριές θα συνεχίσουμε;
Άβαταρ μέλους
Highlander

Awesomatic έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:33 Εδώ είναι το θέμα αυτών που δεν θέλουν ψηλά ξανθά όμορφα πλάσματα και προτιμούν κοντές σκούρες κατσαρίδες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό μας;
Όλα κι όλα πάντως δεν είστε καθόλου ρατσιστές.
3f3k

Awesomatic έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:28
3f3k έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:59 ΥΓ: Αν έχεις δει έστω και ένα ποστ που να λέει ότι δεν θέλει να βοηθηθούν οι Ουκρανοί πρόσφυγες φέρτο γιατί θα είναι για το μουσείο εμετικων ποστ 2022.
Πάτε και βάζετε στην ίδια κατηγορία τον Ουκρανό που είναι όντως πρόσφυγας και η Ευρώπη είναι το φυσικό του μέρος, με τον Μαχμούντ με τα 8 μαχμουντάκια του που από όλα τα μέρη με δικούς του προτιμάει να έρθει για να ζει σε βάρος των κορόιδων στην Ευρώπη.
Δεν ειμαι ρατσιστης, αυτοί είναι σκυλαραπες και νιωθω ασχημα γιατι εχω μικροτερο πουλακι.

Επισης νιωθω αβολα και με τους λευκους αν δεν γουσταρουν γυναικες, αλλα δεν ειμαι ομοφοβικος, αυτοί είναι πουσταρες.

Αλλα και με τους στρειτ εχω προβλημα, δεν ειναι δυνατον μια χονδρη γυναικα να φοραει κολλαν και να χαλαει την αισθητικη μου, αλλα δεν ειμαι χονδροφοβικος

Τέλος για να μην παρεξηγουμαι, αγαπάω όλους τους ανθρώπους που α) έχουν λεφτα και β) εχουν ιδια γουστα με μενα.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic

3f3k έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:22
Πάτε και βάζετε στην ίδια κατηγορία τον Ουκρανό που είναι όντως πρόσφυγας και η Ευρώπη είναι το φυσικό του μέρος, με τον Μαχμούντ με τα 8 μαχμουντάκια του που από όλα τα μέρη με δικούς του προτιμάει να έρθει για να ζει σε βάρος των κορόιδων στην Ευρώπη.
Δεν ειμαι ρατσιστης, αυτοί είναι σκυλαραπες και νιωθω ασχημα γιατι εχω μικροτερο πουλακι.

Επισης νιωθω αβολα και με τους λευκους αν δεν γουσταρουν γυναικες, αλλα δεν ειμαι ομοφοβικος, αυτοί είναι πουσταρες.

Αλλα και με τους στρειτ εχω προβλημα, δεν ειναι δυνατον μια χονδρη γυναικα να φοραει κολλαν και να χαλαει την αισθητικη μου, αλλα δεν ειμαι χονδροφοβικος

Τέλος για να μην παρεξηγουμαι, αγαπάω όλους τους ανθρώπους που α) έχουν λεφτα και β) εχουν ιδια γουστα με μενα.
Τέτοια σας μαθαίνουν να λέτε στις ΜΚΟ; Κατευθείαν στο penis envy επειδή κρίνουν εκ των ιδίων τα αλλότρια; :lol:

Κλάμα που αντί για κοντά μαύρα όρκ να ζούνε με επιδόματα θα γεμίσει ξανθούς/ες, άσπρους και εργατικούς η Ευρώπη. Τραγωδία. Αποχαιρετά την πολυπολιτισμικότητα που χάνεται :003:
3f3k

Awesomatic έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:29
3f3k έγραψε: 17 Μαρ 2022, 23:22

Τέτοια σας μαθαίνουν να λέτε στις ΜΚΟ; Κατευθείαν στο penis envy επειδή κρίνουν εκ των ιδίων τα αλλότρια; :lol:

Κλάμα που αντί για κοντά μαύρα όρκ να ζούνε με επιδόματα θα γεμίσει ξανθούς/ες, άσπρους και εργατικούς η Ευρώπη. Τραγωδία. Αποχαιρετά την πολυπολιτισμικότητα που χάνεται :003:
Αφου σε 2-3 μήνες τελικά πάλι μόνο οι αντιρατσιστές θα βοηθάνε τους Ουκρανούς και εσείς θα κλαίγεστε για τα επιδόματα και τις πορνες τους. Κρατάω τα ποστ σου για να τα θυμηθούμε σε λίγο καιρό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”